מפסיקים להיות פראיירים!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

מפסיקים להיות פראיירים!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חברה, אני קורא לכולם לשנות חשיבה.
במשך שנים רבות הסכמנו לבינוניות. הסכמנו בשתיקה במקום לזכות תארים לקבל זיכרונות ממשחק כזה או אחר במהלך העונה שעליהם אפשר להתענג.
הסכמנו להיות בינונים ואפילו מתחת לזה. הליגה השנייה לא הייתה זרה לנו, מאבקי הירידה לא היו זרים לנו, הדבר היחיד שזר לנו הוא המאבקים על תארים.
כשאלונה ברקת הגיעה הובטחו דברים רבים. עד היום המטרות הרשמיות של הקבוצה הם מאבקים בצמרת.
אבל עלינו כבר אי אפשר לעבוד. כמות הקהל שבאה היום כמו גם כמות רוכשי המנוים מלמדת יותר מכל על כך שאוהדים רבים הם כבר לא פראיירים.
לאלונה ברקת יש את היכולות לקחת אותנו למקום הראוי שלנו והוא לצמרת. ככל שנסכים לקבל את המצב שבו בכל שנה הקבוצה הולכת אחורה מבחינת תקציבים, ולא נדרוש קבוצה חזקה יותר אנחנו רק נלך אחורה, רק נמתג את עצמנו כקבוצה קטנה.
לפעמים בכדורגל מספיק שהקבוצה "חיה ונושמת", אחרי זינו זה הספיק לרבים מאוהדי הקבוצה. אבל הסתכלתי היום ביציע ימינה ושמאלה וראיתי שרבים שליוו איתי את הקבוצה במשך השנים הפסיקו לבוא. והכמות הזאת גדלה מידי שנה בשנה.
אחרי שנים רבות של סבל נמאס לנו. נמאס לנו מבינוניות, נמאס לנו מהסתפקות במועט.
אוהדי הקבוצה דורשים לפחות ניסיון אמיתי להאבק למעלה ואם לא אז שינוי חשיבה בקבוצה. אם אנחנו לא נאבקים בצמרת אז תתנו לילדים שלנו לשחק ותציבו את מחירי המנוים ב400 ו500 שקלים ואת מחירי הכרטיסים ב50 שקל ומטה.
אנחנו לא מוכנים לקבל יכולת של קבוצת תחתית ומחירים כמו אצל מכבי חיפה. אנחנו לא מוכנים לקבל קבוצת תחתית עם 10 שחקני רכש.
נמאס לנו מהסתפקות בבינוניות!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: מפסיקים להיות פראיירים!

שליחה על ידי messiah »

חד וחלק - אלונה לא פותחת את הכיס,אנחנו לא פותחים את הכיס.
בשביל לראות 11 פגרים מדדים אחרי כדור בחוסר חשק אני לא צריך לשלם 40 ש"ח למשחק (400 ש"ח למנוי). מעדיף ללכת להצגה בתיאטרון ב"ש
במרחק של 2 ק"מ משם ולהנות מהצגה איכותית עם שחקנים מוכחים.
הפועל ב"ש כבר מזמן לא ההצגה הטובה בעיר,למען האמת היא המבזה הגדולה של העיר. אם אלונה פועלת העונה בחוסר רצון וחשק ואם השחקנים משחקים
בהתאם,לנו נותר רק לשבת בבית ולתת למועדון הזה להתבוסס בז-בל עד שמישהו במערכת יתעורר.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אלונה מביאה המון כסף מהבית (כולל העונה הזאת), רק נראה שלא משכילים להשתמש
בו בתבונה. להערכתי מאז שהגיעה היא הביאה מהבית קרוב ל-40 מיליון שקל, זה לא במקום
לדבר על קמצנות ופתיחת כיסים, זה די כפיות טובה. המועדון צריך מנהל ותיק מתחום הכדורגל,
סטייל משה דמאיו, ואז הייתם רואים איך מעמידים בובה של קבוצה ב-15 מיליון ש"ח.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:אלונה מביאה המון כסף מהבית (כולל העונה הזאת), רק נראה שלא משכילים להשתמש
לדבר על קמצנות ופתיחת כיסים, זה די כפיות טובה. המועדון צריך מנהל ותיק מתחום הכדורגל,

!!!!!!!!!!!!!!

ומשה,
לצערי ניסיון העבר מוכיח שגם אם יפריכו מהיסוד אחד לאחד את הטיעונים שלך, אתה תשאר בשלך ותמחזר אותם עד אין סוף בשלל וויראציות..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אריק כתב:אלונה מביאה המון כסף מהבית (כולל העונה הזאת), רק נראה שלא משכילים להשתמש
באיזה חלום אתה ?? 40 מיליון שקל ??? והשחקן הכי איכותי שהבאת לפה היה דוד רביבו
יכול להיות שהיא הביאה 40 מיליון אבל מה היא קיבלה בתמורה ממכירת כרטיסים מנויים שידורים עירייה טוטו ויינר ספונסרים תפסיקו לזיין תשכל אלונה כל שנה מביאה מהבית גג גג מיליון שתיים לא יותר
תקציב של 22 מיליון ואין לך שחקן אחד בסגל שעובר ת100 אלף דולר איך 22 מיליון עובדים עליכם בעניים
העיקר לגבות 80 שקל כרטיס את זה היא יודעת במקום החרא הזה שנקרא וסרמיל 750 שקל מנוי כאילו אנחנו מכבי חיפה
תראה את שרצקי יודע שאיבדו אותו שחקנים כמו עמשאה אלרואי כהן שחקנים חשובים [ ועזוב את זה שהוא כבר עשה כסף עליהם ]הוא לא תמע הוא בא מאהבה לקרית שמונה מנוי ב250 שקל 25 שקל לילד רוצה לבנות דור אוהדים במועדון הזה הביא תארים כבר למקום שעד לפני 6 שנים בכלל לא ההינו חושבים שיגיעו לאן שהגיעו
כמו שמשה אמר אין בעייה תביאי 3 4 5 שחקנים אבל ברמה אני יעשה מנוי גם ב900 1000 שקל אבל שאני יודע מה אני מקבל היא מביאה את סולימאן תורגמן אקסברד מוטי מלכה ובשיא החוצפה דורשת אותו מכיר מנוי וכרטיס
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ואני עוד חשבתי לדחות את החופשה שלי עם המשפחה בצפון בשביל להיות נוכח במשחק.
עובדים עליינו כבר שנים, חברים. אז יש קבוצה בלי בעיות כלכליות אבל אם זאת המטרה היחידה, אז אני מעדיף שלא תהיה קבוצה בכלל. גם העניין הזה של התבססות על החומר המקומי מתמוסס לו לאיטו ושוב אנחנו נמצא את עצמנו מול שוקת שבורה גם בנושא הזה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה, שוב אתה שופך את הבעיות שכולם יודעים ופשוט כותב אותם בהרבה שורות.

את המטרה/שיטה של מה שניסית להעביר לא הבנתי. להחרים משחקים? לקלל עד שתצא הנשמה?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מסכים ב100%.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

yedidel כתב:משה, שוב אתה שופך את הבעיות שכולם יודעים ופשוט כותב אותם בהרבה שורות.

את המטרה/שיטה של מה שניסית להעביר לא הבנתי. להחרים משחקים? לקלל עד שתצא הנשמה?
לא אבל למה לרמות את האוהדים
למה להגיד שחקני בית ושחקני בית ולשיים שלטי חוצות עם תמונות של שחקני בית ובסוף בקושי אחד פותח
למה להגיד שתיהיה קבוצה תוססת מעניינת ויצירתית בתחילת העונה ששום דבר מזה לא נכון
למה להגיד שהיא שמה כסף כמו גולדאר או גאידמק שאפילו שחר פניגל טביב הראל שרצקי שמו יותר
למה לשקר לאוהדים !!!!!!!!!!!!!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יופי אז מה שאתה מציע זה לעשות משמרות מחאה בצהלה?
וואלה גאון אתה....

כל מה שאלונה עושה היא עושה מתוך כוונה טובה, אבל הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות, ולשם אנחנו כרגע הולכים, אבל לא צריך להתחיל לשגע את המועדון, מספיק שהקבוצה תמשיך להראות רע והקהל לא יגיע ואלונה תבין שהיא טעתה, היא לא תהיה סתומה עד כדיי כך, אלב לא צריך להתחיל מחאות כבר עכשיו, לדעתי אוהדים לא צריכים להיות אוהדי הצלחות כי אם אוהדים באש ובמים בטוב וברע!

למה כל הזמן צריכים לחשוב על מצוינות במקום על הקבוצה עצמה?
איזה מין אוהד חושב על איך שהקבוצה שלו תדרוס את הליגה מאשר על הקבוצה עצמה?

אני יאהד ויגיע לכל משחק ביתי (כי לצערי הרב משחקי חוץ זה בעייתי בשבילי :\) גם אם הקבוצה תהיה קבוצת תחתית או בליגה ג'.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק, קשה לי להאמין שהשנה אנחנו עוברים את התקציב של 13 מיליון שקל שהוא קרוב מאוד לתקציב המינימום ולתקציב של קבוצות כמו מכבי נתניה שאין להם בעלים.
אני מודה לאלונה ששיחררה אותנו מידיו של זינו ואין לי ספק שעד לשנה שעברה היא השקיעה כספים רבים מכיסה. בשנה שעברה חל המפנה. אין לי ספק שבשנה שעברה הקבוצה יצאה מאוזנת ויתכן שאפילו ברווח אחרי המכירה של מאור מליקסון במיליוני שקלים והשחרור בינואר של שני השחקנים היקרים בקבוצה (ברננדדו ופרננדס).
אין לי גם ספק שהשנה אנחנו מאוזנים לאור העובדה שישנם שחקנים צעירים רבים בסגל אשר מרוויחים משכורת חייל, כאשר מעטים הם השחקנים (סוארס, אולי גם קינגסטון ואקבסרד) אשר מרוויחים משכורת מעל 100 אלף דולר.

ידידאל, הקבוצה השנה הלכה לעונה פיננסית. אני באופן אישי מאוכזב מכך כי הציפיה שלי מאלונה הייתה שהיא תקח אותנו למאבק בצמרת ולמאבק על התארים.
אבל, אם אנחנו כבר "בעונה פיננסית" אז שההנהלה תתנהג בהתאם. לא יתכן שהתקציב ירד, שהשאיפות של הקבוצה ישתנו ושהמחירים (גם של המנוים וגם של הכרטיסים) ישארו ללא שינוי.
לא יתכן שגם בעונה פיננסית אנחנו עולים לשחק עם 10 שחקני רכש ושחקן בית 1.
לא יתכן שגם בעונה פיננסית השחקנים הצעירים שלנו (דוידזאדה, אבו חצירא, אבו לאבן, אוזן ואחרים) יושבים בספסל. אם העונה לא נרוויח אותם אז מתי?

ידידאל, המטרה שלי היא לגרום לאוהדים לשנות חשיבה. לדרוש מה שמגיע להם. לא בקללות כמובן אלא דרך שינוי בחשיבה. לא יתכן שאחרי כל מה שציינתי למעלה אנחנו עדיין לא מתעוררים.
אסיים בשאלה, מי לדעתכם ישלם 80 שקל כדי לראות את תורג'מן, נאסר, הרוש, סולימאן ויתר חבריהם לקבוצה מול רמת השרון?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

תחסוך, תקנה, תשקיע, תעשה כניסה חינם ותפסיק לבכות בבינוניות. נדבר לאחר מכן....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אליק כתב:תחסוך, תקנה, תשקיע, תעשה כניסה חינם ותפסיק לבכות בבינוניות. נדבר לאחר מכן....
אליק, אנחנו תורמים להפועל באר שבע לא פחות מאלונה ברקת.
הכסף שנכנס לקבוצה מתושבי באר שבע (עיריית באר שבע, כרטיסים, מנוים) הוא לא פחות ולדעתי בשנתיים האחרונות אפילו גדול יותר מהכסף שאלונה מכניסה.
מאז שאלונה הגיעה לקבוצה אני קונה מנוי בכל שנה ואני גם מלווה את הקבוצות לרוב משחקי החוץ. יותר מכך, אני גם מהבודדים שמעודדים ותומכים בקבוצה לאורך 90 דקות.
אני את החלק שלי בעיסקה עם אלונה מבצע, לצערי בשנתיים האחרונות היא לוקחת צעד אחורה ולא מבצעת את חלקה בעיסקה.

אני מודאג למצב הקבוצה. אנו מייצבים עצמנו כקבוצה קטנה ובכל משחק שעובר אנחנו מאבדים עוד ועוד אוהדים בדרך.
בסוף נהפוך להפועל כפר סבא. עם אלונה איתנו ועם פוטנציאל להיות מכבי חיפה של הדרום, אבל הפועל כפר סבא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב: אליק, אנחנו תורמים להפועל באר שבע לא פחות מאלונה ברקת.

אתה חוצפן גונב דעת. אין מה להמשיך להגיב אחרי המשפט הזה שלך אבל אני אתמצת משהו בכל זאת.

אין גבול לשטויות שיוצאות לך מהפה לפעמים...

איזה גבר אתה, גם משלם על כרטיס במשחקי חוץ וגם מעודד? פשש...צריך להוריד לך את הירח מיד!!

עסקה? מה זה נראה לך פה? לך תחתום על חוזי שכירות ועל עוד כל מיני הסכמים של עורכי דין...תעזוב אותנו מחוזים בין אוהדים למועדון

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני חושב שאתם פשוט לא מבינים אחד את השני
יש המון דברים שמשה אומר והוא צודק בהם
הפועל ב"ש נקנתה על ידי אלונה ברקת בשביל להגיע לצמרת הכדורגל ההישראלי תוך שנה שנתיים אנחנו כרגע אחרי כמעט 4 וחצי שנים ולא ראינו שום דבר טוב בקבוצה הזאת
שום התקדמות שום דבר לפעמיים נדמה שאנחנו עדיין עם מרקו בלבול בליגה שנייה ורק קבוצות ליגת העל הגיעו פתאום
הקהל של הפועל ב"ש ראוי לקבוצה טובה יותר אטרקטיבית יותר שתיתן יצוג ראוי לאוהדים ולעיר ב"ש
כל בחירת ההחלטות של אלונה והצוות המקצועי פשוט מבישה ולפעמיים ניראה שפשוט האנשים לא מבינים כדורגל
זה שי !
תמונה

שלח תגובה