מספיק לחשוב שעל כל חוסר הצלחה חייבים לשבור את הכלים!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מספיק לחשוב שעל כל חוסר הצלחה חייבים לשבור את הכלים!
דיי כמה כבר אפשר לשבור את הכלים, איזה מין אוהדים של קבוצה אנחנו אם כל מה שאנחנו חושבים ומוצאים לנכון זה שהקבוצה חייבת להיות בצמרת ואם לא...
כלומר בסדר אני מבין שאתם רוצים שהמועדון יהיה כמו מכבי חיפה ויזכה באליפויות וגביעים, אלב לפעמים צריך לשחרר מההרגשה שזה חייב להיות, להזכירכם המועדון הזה ב13 השנים האחרונות היה 7 שנים בליגה הלאומית!
כלומר המועדון הזה מראש כבר לא מה שהיה, וחוץ מזה בתור אוהדים אנחנו צריכים ללכת אחריי הקבוצה והמועדון באש ובמים!
אתם רוצים מצוינות כאן ועכשיו לכו תואהדו את הפועל תל אביב או מכבי חיפה, אתם אוהדים אמיתיים?
תשארו אוהדים עד הסוף גם ברגעים קשים וגם ברגעים שמחים!
כלומר בסדר אני מבין שאתם רוצים שהמועדון יהיה כמו מכבי חיפה ויזכה באליפויות וגביעים, אלב לפעמים צריך לשחרר מההרגשה שזה חייב להיות, להזכירכם המועדון הזה ב13 השנים האחרונות היה 7 שנים בליגה הלאומית!
כלומר המועדון הזה מראש כבר לא מה שהיה, וחוץ מזה בתור אוהדים אנחנו צריכים ללכת אחריי הקבוצה והמועדון באש ובמים!
אתם רוצים מצוינות כאן ועכשיו לכו תואהדו את הפועל תל אביב או מכבי חיפה, אתם אוהדים אמיתיים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מספיק לחשוב שעל כל חוסר הצלחה חייבים לשבור את הכלים!
תגובוץ שקראתי לאחרונה שמתאימות לכאן:
עמית כתב:מעבר למתיקות והחינניות אלונה לא עשתה בבאר שבע משהו מיוחד מלבד החלפתו של אלי זינו המאוס(שזה צעד מבורך בפני עצמו). כל השאר היה רק דיבורים.
הדרך היחידה שלנו ללכת קדימה היא בעזרת כסף - זה שם המשחק היום. קבוצות עושות קפיצה מהרמה השניה והשלישית אל הראשונה בעזרת כסף. באירופה זה עוד הרבה יותר קיצוני וברור(מנצ'סטר סיטי וגם ריאל מדריד שבעונה אחת ב2009 הפכה לקבוצת על כשצירפה את רונאלדו, קאקה ואלונסו).
אני חושב שבשביל מה שיש היום אנחנו לא צריכים את אלונה.
תקציב של 25 מיליון כמו בשנתיים האחרונות זה נחמד, אבל כששחקן כמו אייל שן למשל מרוויח כ100 אלף דולר לעונה, זה מראה כמה המספרים פה הם שקריים.
אלונה חזקה בדיבורים וחלשה בניהול. הפיתרון היחידי זה בעל בית חזק שיביא תותח מבחוץ שינהל את הקבוצה ביד רמה, ובמקביל יזרים משאבים כלכליים למועדון כי שחקנים איכותיים מביאים תמורת כסף. שחקני בית זה תמיד ברכה ואני אשמח שיהיו כמה שיותר שראויים לכך(דבר שקשה לי להגיד היום על אחד כמו אילוז למשל) ובשילוב עם חיזוק איכותי מבחוץ.
Joao Pinto כתב:אין ספק שאלונה חזקה בדיבורים וחלשה בניהול. ואת זה אני אומר לא מעצם היותה אישה. להיפך, אני חושב שיש נשים כשרוניות מאוד ואמביציוניות בטירוף, שיכולות לקחת על עצמן פרוייקטים אדירים (וניהול קבוצת כדורגל הוא בהחלט פרויקט אדיר), ולהרים אותם על הצד הטוב ביותר. אלונה, לצערנו, בכל הקשור לניהול קבוצת כדורגל, לוקה בחסר, וצריכה להשתפשף לא מעט.
מסכים איתך לגמרי ששם המשחק הוא כסף. כשזינו התלונן בזמנו על כך שאינו יכול לשלם משכורות בזמן ולהביא שחקנים איכותיים על רמה מבחוץ, הבנו שהקבוצה חייבת משאבים כלכליים רציניים הרבה יותר ממנו, ושרק כך היא תוכל להתקדם. השמות של רן פסח, יוסי שוורץ וצביקה הדר (וסליחה אם שכחתי עוד קוריוז) עלו אז לאוויר. בסופו של עניין, אף אחד לא מוכן היה לקחת על עצמו את הנטל הנורא הזה. ב-11 ליולי 2007, הגיעה אלונה ברקת. עם אמונה, עם חזון, עם רצון לקדם ולשפר ועם אובר אופטימיות. בשביל כל באר-שבעי ממוצע שהכדורגל נמצא קצת קרוב ללבו, מדובר ביום ששינה את תדמית הקבוצה. אנשים התהלכו ברחבי העיר, וחלמו על אליפות בעוד שלוש שנים, וגביע אירופה בעוד לא יותר מעשור.
ארבע שנים, חודש אחד ועשרים יום עברו מאז הרכישה. אתה יודע מה ההרגשה שלי (והיא לאו דווקא קשורה למשחק הבזיוני אתמול)? שהפועל באר שבע, לא רק שלא התקדמה - היא אף נסוגה אחורה יותר. שחקנים בינוניים שלא נלחמים ולא מזיעים, שרק יורקים לך בפרצוף בכל פעם שאתה משקיע טיפת אמונה בהם. בימי זינו, עם תקציב עלוב בהרבה, הפועל באר שבע שיחקה כדורגל שוטף ומהנה, העפילה לגמר גביע המדינה - ואז גם הגיעה ההתפרקות, והקבוצה נשרה לליגה הלאומית.
אז יופי. היום אנחנו משחקים בליגת העל. כל הכבוד לנו! אבל מה צופן לנו העתיד? אתה מסתכל על הסגל הנוכחי של הקבוצה, ולא נותן לו הרבה תקוות לשרוד העונה. איפה מחלקת הנוער? איפה הזרים האיכותיים שאמורים לשדרג את הקבוצה? איפה אלונה והצוות שלה? נשארו רק המוטואים והסיסמאות שמאכילים אותנו בכל עונת מלפפונים מחדש..
להפועל באר שבע יש תקהל אחד הטובים בארץ ואנחנו לא צריכים להוכיח לאף אחד כלום מה שאמרת רק ממחיש כמה האוהדים של ב"ש הם אוהדים אמיתיים שלא נוטשים את הקבוצה הקבוצה שלנו 7 שנים בליגה שנייה מתוך 10 שנים בלי הצלחה בלי שחקנים יצירתיים למעט מאור מליקסון היחידי שהיה פה אולי ב7 שנים האחרונות לקהל נשבר אנחנו רוצים צמרת רוצים משחקים טובים רוצים שחקנים טובים נמאס מהבנוניות והגיע הזמן שאלונה תבין את זהדר אדום בנשמה כתב:דיי כמה כבר אפשר לשבור את הכלים, איזה מין אוהדים של קבוצה אנחנו אם כל מה שאנחנו חושבים ומוצאים לנכון זה שהקבוצה חייבת להיות בצמרת ואם לא...
זה שי !

חברים, אלונה לא תבין עד שלא נתחיל לצאת נגד מדיניות הרכש והניהול שלה גם באמצעות כרזות וצעקות באצטדיון. לצעוק כנגד המאמן זה קל אבל אם אנחנו באמת רוצים לראות שינוי הגיע הזמן לדרוש מהבעלים להבין את עצמה ולהתעורר. כל עוד שתמשיכו להתנהל מולה בחיל ורעדה מחשש שתיפגע ותלך הקבוצה תמשיך ותדעך. שוב אני חוזר ואומר: אם אין פה כוונה להעמיד תנאים לקיומה של קבוצה תחרותית- עדיף שלא תהיה קבוצה כלל כי בשביל קבוצה בלי שום מטרה אפשר גם ללכת ולצפות במכבי ב״ש- שם לפחות יש באמת שחקני בית ולא עובדים עליינו בעיניים.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
צודק, צריך לנשק לאוהדים שלנו ת'רגליים...זה שי ! כתב:
להפועל באר שבע יש תקהל אחד הטובים בארץ ואנחנו לא צריכים להוכיח לאף אחד כלום
זה שי !
רק אם אפשר - ספר במה הקהל הזה טוב?
בעידוד נפלא של יציע אחד 5 דק' לפני פתיחת המשחק (וזהווווווו)?
או אולי בשריקות הבוז והקללות לשמעון הרוש בנגיעה הראשונה בכדור? או העידוד המשפיל לדודזאדה?
בעצם - אולי זה בכלל היכולת המדהימה להרים יציע רק כשמקללים את היריבה ולא חלילה תומכים בקבוצה?
אה לא - אתה בטח אומר את זה בגלל הקללות במחצית- כי זה בטוח דירבן את כל השחקנים...
חביבי, שב ביציע של כמה קבוצות בליגה ותבין מה זה קהל תומך...
שלנו יודע לבוא בכמויות כשיש טיפה מומנטום ובעיקר לגרום לכל המערכת לפאניקה, בלבול והרבה כאב ראש.
איזה קבוצות ?? מכבי ת"א הפועל ת"א חיפה וביתר ? הם רואים תארים רואים הצלחות מה שאתה לא ראית שנים אז מה אתה רוצה ?אליק כתב:
צודק, צריך לנשק לאוהדים שלנו ת'רגליים...
או אולי בשריקות הבוז והקללות לשמעון הרוש בנגיעה הראשונה בכדור? או העידוד המשפיל לדודזאדה?
בעצם - אולי זה בכלל היכולת המדהימה להרים יציע רק כשמקללים את היריבה ולא חלילה תומכים בקבוצה?
אה לא - אתה בטח אומר את זה בגלל הקללות במחצית- כי זה בטוח דירבן את כל השחקנים...
שלנו יודע לבוא בכמויות כשיש טיפה מומנטום ובעיקר לגרום לכל המערכת לפאניקה, בלבול והרבה כאב ראש.
אנשים סתמו את הפה שנה שעברה למרות שהיה הרבה מה להגיד על קלינגר
השנה זה התפוצץ אי אפשר לעבוד עלינו מצטער אפילו לא איום אחד ממשי על השער של הרוש ואתה רוצה שעם לא נתעורר עכשיו נתעורר אחר כך אתה טועה ממחזור 5 עד 9 אתה לוקח אולי נקודה שתיים
אין ספק שהקללות להרוש היו בושה וחרפה וגם אני יצאתי על כמה אנשים
זה שי !

שעובדים עליך בעיניים,מספרים לך מעשיות כל עונה.. ושום דבר לא משתנהאליק כתב:
צודק, צריך לנשק לאוהדים שלנו ת'רגליים...
אז מה אתה מצפה??
אתה יודע טוב מאוד שהקהל -יודע גם לעודד מעבר ל-5 דקות..
ובכמויות יותר גדולות...
תפסיק להאשים את כולם,ורק את אלונה להוציא זכאית..
אתה נהנה כשאתה בא למגרש??
yakov7 כתב: .
אתה נהנה כשאתה בא למגרש??
הוא יגיד לך שכן כי אין לו כוח לנסוע למשמרות מחאה בצהלה חחחחחחח
זה שי !

- RedRock
- יצירת קשר:
שי, אח יקר...צהלה בשבילי בימינו זה קל"ב -יותר קרוב מנאות לון 
קוקי,
לא אומר שאלונה לא טועה. ממש לא. אני רק אומר שהיא לא היחידה שטועה.
כמובן שיש לי ביקורת על התנהלות המועדון (הרבה פעמים שונה מאוד מהשטויות שזורקים פה)
אבל גם יש צורה ודרך לכל דבר...
כל מי שמטיל עליה רפש בלי סוף, טוען טענות הזויות שהשקיע לא פחות ממנה או קופץ ואומר שמאז שהגיעה המועדון נסוג אחורה הוא חצוף כפוי טובה שלא מגיע לו שהמועדון הזה יתקיים בכלל.
בלי שום קשר, ואני ממש לא בא להפיל על הקהל את כל האשמה אבל חשוב שכולם כבר יבינו
אין ולא יהיה קהל גדול חרא כמו שיש לנו. אין לקהל הזה תקומה. יש בו פלגים לעולם ועד, יש בו טינופת אנושית באחוזים גבוהים מדי, יש בו חיים בסרט שחושבים שבאו לראות את ברצלונה עושה קרקס, יש בו דם רע ואנרגיות שליליות שגיא לוי הזכיר ולא טעה. אין עוד מקום עם כל כך הרבה אנרגיות שליליות שנובעות בין היתר מציפיות הזויות ולא פרופורצינליות.
חוץ מכמות גדולה ועידוד מאסיבי כשיש טיפה מומנטום (שהקבוצה יוצרת, ממש חכמה גדולה) - הקהל הזה לא מסוגל לעשות כלום. אין בו גרם של ארגון וסדר, אין בו שמץ של קהל תומך ואין לו מושג איך להרים את המועדון.
יש קומץ של 20 איש איכותיים שמשקיעים ואין להם סיכוי מול הגועל ביציע.
אולי באיזשהו מקום אני מכה על חטא (למרות שז*נו אשם ואני מאוד שלם עם עצמי) - כי אם לא היינו מגיעים למצב של 70 איש באצטדיון אולי ההתקדמות היפה של האוהדים משנת 2000 היתה מציבה אותנו היום במקום אחר. במקום זה הלכנו 30 שנה אחורה.
ולא, אני לא נהנה כשאני מגיע למגרש.
העניין הוא שזאת שאלה הביצה והתרנגולת. כל עוד האנרגיות השליליות ימשיכו, גם הסבל ימשיך...ולהפך כמובן.

קוקי,
לא אומר שאלונה לא טועה. ממש לא. אני רק אומר שהיא לא היחידה שטועה.
כמובן שיש לי ביקורת על התנהלות המועדון (הרבה פעמים שונה מאוד מהשטויות שזורקים פה)
אבל גם יש צורה ודרך לכל דבר...
כל מי שמטיל עליה רפש בלי סוף, טוען טענות הזויות שהשקיע לא פחות ממנה או קופץ ואומר שמאז שהגיעה המועדון נסוג אחורה הוא חצוף כפוי טובה שלא מגיע לו שהמועדון הזה יתקיים בכלל.
בלי שום קשר, ואני ממש לא בא להפיל על הקהל את כל האשמה אבל חשוב שכולם כבר יבינו
אין ולא יהיה קהל גדול חרא כמו שיש לנו. אין לקהל הזה תקומה. יש בו פלגים לעולם ועד, יש בו טינופת אנושית באחוזים גבוהים מדי, יש בו חיים בסרט שחושבים שבאו לראות את ברצלונה עושה קרקס, יש בו דם רע ואנרגיות שליליות שגיא לוי הזכיר ולא טעה. אין עוד מקום עם כל כך הרבה אנרגיות שליליות שנובעות בין היתר מציפיות הזויות ולא פרופורצינליות.
חוץ מכמות גדולה ועידוד מאסיבי כשיש טיפה מומנטום (שהקבוצה יוצרת, ממש חכמה גדולה) - הקהל הזה לא מסוגל לעשות כלום. אין בו גרם של ארגון וסדר, אין בו שמץ של קהל תומך ואין לו מושג איך להרים את המועדון.
יש קומץ של 20 איש איכותיים שמשקיעים ואין להם סיכוי מול הגועל ביציע.
אולי באיזשהו מקום אני מכה על חטא (למרות שז*נו אשם ואני מאוד שלם עם עצמי) - כי אם לא היינו מגיעים למצב של 70 איש באצטדיון אולי ההתקדמות היפה של האוהדים משנת 2000 היתה מציבה אותנו היום במקום אחר. במקום זה הלכנו 30 שנה אחורה.
ולא, אני לא נהנה כשאני מגיע למגרש.
העניין הוא שזאת שאלה הביצה והתרנגולת. כל עוד האנרגיות השליליות ימשיכו, גם הסבל ימשיך...ולהפך כמובן.
בביתר ובחיפה אין גועל נכון ביציע אתה חיי בסרט רק ששם זה בא ביחד עם הצלחות
מאמן מביא 3 אליפויות לחיפה וזורקים עליו בקבוקים חפצים מקללים אותו בלי הפסקה
ביתר מקללים כל דבר שזז
גם הפועל ת"א לא כאלו חסינים כמו שאתה מציג אותם המון פעמיים הם דרשו ראש של מאמן כמו לוזון ועשו לו תמוות
אנחנו לא מצפים לראות את ברצלונה אבל רוצים לראות דרך התלהבות וגאווה ששחקנים ילבשו תחולצה שלנו מאז שאלונה פה זה ממש לא ככה
אצל זינו כמה שהיו שנים רעות היו גם שנים יפות שהצגנו כדורגל תוסס מלהיב ולא פחדנו מאף קבוצה בארץ
היום .. ?? ליסוע לראות אותנו מול מכבי גם בחינם אני לא ילך .. כדי לחזור עם 5 6 ברשת
זה שי !
מאמן מביא 3 אליפויות לחיפה וזורקים עליו בקבוקים חפצים מקללים אותו בלי הפסקה
ביתר מקללים כל דבר שזז
גם הפועל ת"א לא כאלו חסינים כמו שאתה מציג אותם המון פעמיים הם דרשו ראש של מאמן כמו לוזון ועשו לו תמוות
אנחנו לא מצפים לראות את ברצלונה אבל רוצים לראות דרך התלהבות וגאווה ששחקנים ילבשו תחולצה שלנו מאז שאלונה פה זה ממש לא ככה
אצל זינו כמה שהיו שנים רעות היו גם שנים יפות שהצגנו כדורגל תוסס מלהיב ולא פחדנו מאף קבוצה בארץ
היום .. ?? ליסוע לראות אותנו מול מכבי גם בחינם אני לא ילך .. כדי לחזור עם 5 6 ברשת
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
אין לנו קהל מסריח, יש לנו את הקהל הטוב בליגה.
אחרי כל כך הרבה שנים שאנחנו לא נאבקים על תארים, שאנחנו מעבירים עונות בליגה השנייה או סתם עונות משעממות בליגה הראשונה הקהל ממשיך לבוא, ממשיך להאמין להבטחות של ההנהלה.
מה לא הבטיחו לנו בהנהלה הקיץ? קבוצה צעירה, קבוצה שתחזיר את הזהות עם שילוב של שחקני בית, קבוצה שתירק דם על המגרש, קבוצה שיהיה קשה להבקיע מולה, קבוצה שתשחק אטרקטיבי. עכשיו תגידו לי בבקשה מה מכל הנ"ל התקיים במשחק בשבת?
קחו כל קהל אחר בארץ: הפועל ת"א, מכבי חיפה, מכבי ת"א ובית"ר י"ם, תיתנו לו כל כך הרבה עונות לא רק בלי תארים אלא גם בלי מאבק על תארים, תתנו לו הנהלה מנותקת כמו שלנו, תתנו לו איצטדיון כמו וסרמיל, ואתם תראו 1500 איש ביציע.
4000 אדומים הגיעו בשבת, זאת כמות יפה יחסית למה שעובר על הקבוצה שלנו בשנים האחרונות. היו משחקים בשנה שעברה שמכבי חיפה הביאה 4000 אוהדים למשחק בית בזמן שהיא נאבקת כל שנה על האליפות.
קהל כדורגל מחובר באופן ישיר לקבוצה שלו. כשהיינו בליגה השנייה עם לופא והקהל הרגיש חיבור, הרגיש זהות, ראה כדורגל אטרקטיבי, למרות הליגה השנייה הוא הגיע. אותו הדבר קרה בסוף עונת העלייה השנייה עם גיא לוי. אותו דבר קרה בעונת הגביע המוחמצת. הקהל שלנו אחרי שנים של בינוניות מתחיל להצביע ברגליים ועדיין יחסית לכל הדברים שציינתי אנחנו מביאים כמות (גם איכות) מצוינת.
תיתנו לנו אליפות וליגת האלופות, אפילו מאבק אמיתי לתואר או סתם עונה שהקהל יתחבר לקבוצה, ואנחנו משאירים אבק לכל הקהלים בליגה, גם בכמות וגם באיכות.
הקהל שלנו רעב, רעב מאוד, אבל הוא לא טיפש, הוא צריך סיבה כדי להתפוצץ, הבינוניות ומטה כבר לא מספיקה...
אחרי כל כך הרבה שנים שאנחנו לא נאבקים על תארים, שאנחנו מעבירים עונות בליגה השנייה או סתם עונות משעממות בליגה הראשונה הקהל ממשיך לבוא, ממשיך להאמין להבטחות של ההנהלה.
מה לא הבטיחו לנו בהנהלה הקיץ? קבוצה צעירה, קבוצה שתחזיר את הזהות עם שילוב של שחקני בית, קבוצה שתירק דם על המגרש, קבוצה שיהיה קשה להבקיע מולה, קבוצה שתשחק אטרקטיבי. עכשיו תגידו לי בבקשה מה מכל הנ"ל התקיים במשחק בשבת?
קחו כל קהל אחר בארץ: הפועל ת"א, מכבי חיפה, מכבי ת"א ובית"ר י"ם, תיתנו לו כל כך הרבה עונות לא רק בלי תארים אלא גם בלי מאבק על תארים, תתנו לו הנהלה מנותקת כמו שלנו, תתנו לו איצטדיון כמו וסרמיל, ואתם תראו 1500 איש ביציע.
4000 אדומים הגיעו בשבת, זאת כמות יפה יחסית למה שעובר על הקבוצה שלנו בשנים האחרונות. היו משחקים בשנה שעברה שמכבי חיפה הביאה 4000 אוהדים למשחק בית בזמן שהיא נאבקת כל שנה על האליפות.
קהל כדורגל מחובר באופן ישיר לקבוצה שלו. כשהיינו בליגה השנייה עם לופא והקהל הרגיש חיבור, הרגיש זהות, ראה כדורגל אטרקטיבי, למרות הליגה השנייה הוא הגיע. אותו הדבר קרה בסוף עונת העלייה השנייה עם גיא לוי. אותו דבר קרה בעונת הגביע המוחמצת. הקהל שלנו אחרי שנים של בינוניות מתחיל להצביע ברגליים ועדיין יחסית לכל הדברים שציינתי אנחנו מביאים כמות (גם איכות) מצוינת.
תיתנו לנו אליפות וליגת האלופות, אפילו מאבק אמיתי לתואר או סתם עונה שהקהל יתחבר לקבוצה, ואנחנו משאירים אבק לכל הקהלים בליגה, גם בכמות וגם באיכות.
הקהל שלנו רעב, רעב מאוד, אבל הוא לא טיפש, הוא צריך סיבה כדי להתפוצץ, הבינוניות ומטה כבר לא מספיקה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הוי אתה גורם לי לכיסופים כשאתה מזכיר את העונה בלאומית עם לופא
כמה נוסטלגיה וגאווה ברחבי באר שבע
כמה נוסטלגיה וגאווה ברחבי באר שבע
- RedRock
- יצירת קשר:
משה אוחיון כתב:אין לנו קהל מסריח, יש לנו את הקהל הטוב בליגה.
תחזיר את הסרט
- Sir Alex Ferguson
שום סרט.אליק כתב:
תחזיר את הסרט
יש לנו מה שאין לשום קבוצה אחרת בישראל וזה השילוב של קהל גדול וקהל רעב.
מאז 1997 אני הולך בכל שנה למשחקי חצי הגמר (הפך למסורת) ובשנים האחרונות אני רואה שהקהלים של הקבוצות הגדולות שבעים. שנה שעברה ברמת גן היו גם את הקהל של הפועל ת"א וגם את הקהל של מכבי חיפה. שני קהלים רדומים. הקהל של הפועל ת"א היה מצד שמאל שלי, הקהל של הפועל ת"א מצד ימין, וכלום. גם הקהל של נתניה (איתו ישבתי) היה רדום ואנמי. נזכרתי בחצי הגמר שלנו בזמנו והבנתי עד כמה אנחנו רעבים לעומת יתר הקבוצות בליגה.
יש לרעב הזה גם חסרונות. הקהל שלנו תובעני ולא מוכן להסתפק במעט (לפעמים זה דווקא חיובי). ואין ספק שאנחנו יכולים להשתפר גם בכמות וגם באיכות. אבל אני מסתכל על התמונה הכללית.
קל להסתכל על הקהל של הפועל ת"א שנמצא בבלומפילד אחרי אליפות וליגת האלופות ולהסתנוור (והייתי גם איתו ולא נפלתי מהרגליים).
קל להסתכל על הקהל של מכבי חיפה ולהסתנוור.
אבל אני זוכר מה אוהדי הפועל ת"א עשו ללוזון כשהם לא רצו בצמרת במחזורים הראשונים. אני זוכר מה הקהל של מכבי חיפה עשה לרוני לוי אחרי שלוש אליפויות. אני זוכר מה אוהדי בית"ר י"ם עשו לגוטמן. אני זוכר מה אוהדי מכבי ת"א עשו לקלינגר שהביא להם אליפות וליגת האלופות.
בינתיים קלינגר כבר עונה שנייה נכשל כאן, בשבת היה ההפסד השישי ברציפות שלנו בבית, שיחקנו כדורגל קטסטרופלי ושוב שחקני הבית לא שותפו ובסוף המשחק היה שקט יחסי. כן היה את הקומץ הרקוב של ה10-15 איש שתמיד מקלל. אבל שאר האלפים שלנו הלכו הביתה בלי לשרוק בוז, בלי לקלל, בלי להרעיד את הגדרות.
משחק דומה בבלומפילד או בקריית אליעזר והיציעים רועדים, התקשורת מלאה בניתוחים על איך המצב יתכן.
אי אפשר להסתכל רק על הרע בקהל שלנו בלי להסתכל על המצב. איצטדיון כמו וסרמיל, קבוצה שמציגה כדורגל שלילי וללא שחקני בית בהרכב, הנהלה מנותקת, שנים של חוסר הצלחה ואז שואלים למה לא הגיעו עשרת אלפים איש שהיו דוחפים את הקבוצה בכל מצב.
צריך פורפורציות בחיים. אין לי ספק שהקהל שלנו רק צריך את הגפרור שיצית אותו כמו באותם עונות שהזכרתי. כשזה יקרה אנחנו משאירים לכל שאר הקהלים בארץ אבק...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל מה שמשה אמר הוא צודק אתה צריך להחזיר את הסרט שאתה חיי בו שאלונה לא טועה ואלונה מוציאה 23 מיליון שקל על תקציב אתה חיי בסרטאליק כתב:
תחזיר את הסרט
שעלינו ליגה עם זינו היה לנו קבוצה בריאה עם המון שחקני בית המון כישרון תוך שנה שנתיים כבר נאבקת על תואר מה שבעידן אלונה ממש לא קורא
זה שבא מאמן אחרי לופא והתחיל להרוס כל מה שלופא בנה זה משהו אחד .. !
אני רוצה לראות תקהל של הפועל ת"א בלי הצלחות אני חושב שאתה זוכר את אותו קהל לפני 10 שנים שם בקושי היו באים להם 5 אלף צופים עם לא פחות
חיפה משחק אליפות מול אחי נצרת הביאו 6 אלף על מה אתה מדבר בכלל
חוץ מביתר שהקהל שלה באמת צריך ניצחון אחד בשביל לפוצץ יציעים ואולי מכבי ת"א כנל
הקהל שלנו לא נופל מאף קבוצה בכמות שלו
ברגע שלאנשים יהיה למה לבוא ויראו כדורגל וזהות קבוצה תוססת מלהיבה תאמין לי שכל משחק אתה תיראה לפחות 8 אלף !
תסתכל על משחק העונה האחרון שהיה לנו בוסרמיל ותבין על המ אני מדבר מכבי חיפה מגיעה לפה והמגרש מלא !! 2-2 בסיום פנדל של רמי אליהו
אנחנו צמאים אתה יודע כמה אנשים רוצים לבוא אבל יודעים שאין למה!!!
80 אחוז מהלקוחות שלי אוהבים את ב"ש ורק מחכים שהם יראו משהו
זה שי !