קצוות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
alex

קצוות

שליחה על ידי alex »

אני קורא כאן את כל התגובות ומה שבולט מאוד זה הקיצוניות שבתגובות מצד אחד של המיתרס אנשי הביקורת אלו שנמאס להם מהתנהלות ואיך שהקבוצה נראית אך מבטאים את זה ברצון להעיף את אלונה קלינגר והאפסנאי לקיבינימט ומהצד השני של המיתרס מצויים הגנטלמנים מגינה של אלונה ושרואים את המציאות במשקפיים ורודות .
ואני אומר שוואלה חוץ משחור ולבן יש גם את האזור האפור מצד אחד נימאס כבר "לשבח" את התנהלותה של אלונה ואיך שהקבוצה ניראת ומצד שני אסור לאבד את אלונה ללא מחליף ראוי.

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: קצוות

שליחה על ידי שמעון א »

אני אישית לא משבח את אלונה. היא עשתה המון טעויות והיא יודעת את זה.
אבל לדעתי זה אכזריות ורוע לב להגיד עליה שהיא לא משקיעה כסף בקבוצה. נשרף לי הלב לשמוע את זה. אפשר לחשוב איזה אימפריה של כדורגל היינו לפני שהיא באה לפה... פעמיים ירדנו לי גה ב 7 שנים. מ 1998 ועד היום אנחנו זה 13 שנה. מתוכם היינו 7 שנים בלאומית.
גם לי יש ביקורת על ההתנהלות אבל יש גבול... "היא לא משקיעה שקל" "היא חושבת שהיא עושה לנו טובה"
לפי מה שאנשים פה מדברים אז ממש שווה לקנות קבוצת כדורגל... זה עסק טוב. עושים מזה מלא כסף. במיוחד אם קונים קבוצה כמו הפועל באר-שבע. "אימפריה" שכל משחק מביאה 8000-9000 אוהדים ליציעים וכל שנה מוכרת מעל 5000 מנויים...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

תשקיע כסף שמעון יעשו לך 4 אלף מנוים איך אתה מסביר את זה שבליגה שנייה שרק אנשים שמעו שמליקסון וקדוסי מגיעים עשינו 2300 מנויים ?
סתם ?
תבנה ציפיות תגיד תאמת תביא שחקנים איכותיים תעשה מחירים נורמלים ואנשים יבואו
יש לי שאלה אליך שמעון , את אלונה הכרת לפני שקנתה את הפועל ב"ש?
אני מניח שהתשובה היא לא אז תבין לבד כמה היא קיבלה מהפועל ב"ש
וזה על קצה המזלג
זה שי !
תמונה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

זה שי ! כתב:תשקיע כסף שמעון יעשו לך 4 אלף מנוים איך אתה מסביר את זה שבליגה שנייה שרק אנשים שמעו שמליקסון וקדוסי מגיעים עשינו 2300 מנויים ?
סתם ?
תבנה ציפיות תגיד תאמת תביא שחקנים איכותיים תעשה מחירים נורמלים ואנשים יבואו
יש לי שאלה אליך שמעון , את אלונה הכרת לפני שקנתה את הפועל ב"ש?
אני מניח שהתשובה היא לא אז תבין לבד כמה היא קיבלה מהפועל ב"ש
וזה על קצה המזלג
זה שי !
תביא מישהו שמוכן להשקיע בב"ש יותר כסף מאלונה. שתמצא תגיד לי, טוב אחי ...?
כי איך שאתה מדבר זה נראה כאילו יש המון כאלה שעומדים בתור.....

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

זה שהיא קיבלה פרסום כולם יודעים. אבל להגיד שהיא לא משקיעה שקל?!?!?!?!!? היא לא מוציאה כסף מהכיס?!?!?!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שהיא קנתה אותנו מה הבטיחה???
וחוץ מזה באיך שהקבוצה ניראת היום אני חושב שיש אנשים שיכולים להחזיק אותנו באותה רמה
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שמעון א כתב:זה שהיא קיבלה פרסום כולם יודעים. אבל להגיד שהיא לא משקיעה שקל?!?!?!?!!? היא לא מוציאה כסף מהכיס?!?!?!
לא אמרתי שהיא לא מוציאה כסף אמרתי שהתקציב שהיא אומרת לא מדוייק לדעתי
למה אני לא מוציא כסף על מנוי ? על משחקי חוץ ? על קאסטה או קולה או נקניקיה מה אכפת לי היא ידעה שהיא מוציאה כסף לא ? עם היא לא ידעה אז למה היא קנתה אותנו בכלל
חלק מהעניין זה להוציא כסף
זה שי !
תמונה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

זה שי ! כתב:שהיא קנתה אותנו מה הבטיחה???
וחוץ מזה באיך שהקבוצה ניראת היום אני חושב שיש אנשים שיכולים להחזיק אותנו באותה רמה
זה שי !
ולפני שהיא קנתה מה האוהדים הבטיחו לה?????????? עד עכשיו אני זוכר את היום שהיא באה לווסרמיל ואוהדים אמרו לה: "תני לנו ניהול תקין ושקט ואנחנו מבטיחים לך כל משחק 6000 איש"
6000 ז*ן בפה
7-8 שנים שלא יצא אף שחקן נורמלי מהנוער(חוץ מדוידזאדה)... הכל היא אשמה כאילו שהיא פה כבר 20 שנה
עוד מעט יאשימו אותה בזה שהיא לא בונה לנו אצטדיון חדש מהכסף שהיא גונבת מהקופה של הפועל ב"ש

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

בסדר... בוא נראה מתי יבוא מישהו וקנה את הקבוצה... אולי רן פסח ? רוכש פוטנציאלי... אולי הדר גולדמן? יוסי שוורץ? כל אלה הרי "מתים" לתרום מכספם הפרטי להפועל ב"ש ולעיר ב"ש....

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שמעון א כתב:בסדר... בוא נראה מתי יבוא מישהו וקנה את הקבוצה... אולי רן פסח ? רוכש פוטנציאלי... אולי הדר גולדמן? יוסי שוורץ? כל אלה הרי "מתים" לתרום מכספם הפרטי להפועל ב"ש ולעיר ב"ש....
"צבי רכבי"...

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

izguy83 כתב: "צבי רכבי"...
חחח.. אחי, דווקא הוא באמת תרם!
הוא עזר להביא לכאן את מיקוצ'אדזה, דאטורו וטוטו סקאלי בעונת 07\06 אם אני לא טועה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני באופן אישי לא רוצה שאלונה תעזוב. אני פשוט לא מסתפק במצב הקיים. אחרי 4 שנים של הסתפקות במועט ושל הזכרת זינו בכל פעם שהיא טועה כדי למנוע ביקורת, אני חושב שאולי קצת ביקורת תגרום לשינוי חיובי בקבוצה.

הגיע הזמן אחרי 4 שנים שלקבוצה יהיה חזון אמיתי, תהיה דרך, תהיה חשיבה לטווח הרחוק. נמאס מהצהרות על מאבק בצמרת או בנייה על צעירים כשפועל שום דבר מזה לא מתקיים. אנחנו רוצים לראות גם דברים בפועל. אנחנו רוצים לראות קבוצה עם שאיפות במציאות ולא רק שהתקשורת מראיינת את אסי, אלונה או קלינגר.

נמאס מהבינוניות!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה, לכולם נמאס מהבינוניות. אין אחד שממש שמח מהמצב של הקבוצה היום. אנחנו פשוט חלוקים על הדרך לצאת ממנה. חלק רוצים לתת הזדמנות לתהליך שהתחילו העונה וחלק רוצים לשנות הכל בהוקוס פוקוס עם הרבה חוכמה בדיעבד ( שכידוע היא חוכמה קטנה מאוד). חלק מהכותבים פה לא שמים לב לצורת הביקורת שלהם, שהופכת להיות מגמתית, כפוית טובה, ילדותית ובעיקר מנותקת מהמציאות. אף אחד לא אמר שלא להעביר ביקורת, אבל בגבול הטעם הטוב. שים לב שרוב הביקורת העונה על הקבוצה היא לא מקצועית, וגם אם כן היא מאוד שטחית. ועוד משהו, קהל שמקלל במחזור הראשון של גביע הטוטו, הוא לא הקהל מס׳ 1 בליגה, לא משנה איך תנסח את זה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

וקהל שמקלל אחרי 3 אליפויות רצופות ? זה בסדר
או קהל שמקלל כל דבר שזז שבכלל לא קשור לאותו משחק ?
תסתכל ימינה ושמאלה ותראה שהקהל שלנו לא שונה מאף קהל כולם רוצים הצלחות רק שאצלנו זה קורה פעם ב... ושזה קורה וסרמיל מלא !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

רק כדי להבהיר - אני לא רוצה שאלונה תעזוב.
אני רוצה שהיא פשוט תמנה מישהו שמבין בניהול קבוצות כדורגל ותפסיק לעסוק בניהול השוטף של הקבוצה.
ופה בעצם אסטרטגית תמצית ההבדל בינינו לבין מכבי חיפה. אתם חושבים שיעקב שחר עסוק כל היום בלנהל את מכבי חיפה? בשביל זה הוא מינה איש מקצוע מהשורה הראשונה וכנ"ל במכבי והפועל ת"א ובכל מקום נורמלי.
רק אצלנו אלונה רוצה לנהל למרות שאין לה מושג ירוק בניהול ובטח שלא בתחום מועדוני הכדורגל והטעויות שהיא ממשיכה לעשות כל עונה מחדש הן כאלף עדים לכך.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה