קצוות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: קצוות

שליחה על ידי 8red »

שמעון א כתב:
תביא מישהו שמוכן להשקיע בב"ש יותר כסף מאלונה. שתמצא תגיד לי, טוב אחי ...?
כי איך שאתה מדבר זה נראה כאילו יש המון כאלה שעומדים בתור.....
תגיד לי... מי משקיע במכבי נתניה או בבני יהודה או בבני סכנין או אולי בעכו?
ועדיין אצלנו כמות הקהל שבאה לוסרמיל היא פחות או יותר של כל מה שמביאות כל אלו ביחד....ועדיין הן משתוות אם לא יותר טובות מאיתנו... וזה עוד לפני שספרנו את התקציב של כל אחת מהן ביחס אליינו.
אז בוא תהיה כנה עם עצמך ותגיד לי אתה אם בשביל להחזיק קבוצה ברמה של הנ"ל אנחנו באמת צריכים בעלים מולטי מיליונר?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

8red כתב:רק כדי להבהיר - אני לא רוצה שאלונה תעזוב.
אני רוצה שהיא פשוט תמנה מישהו שמבין בניהול קבוצות כדורגל ותפסיק לעסוק בניהול השוטף של הקבוצה.
ופה בעצם אסטרטגית תמצית ההבדל בינינו לבין מכבי חיפה. אתם חושבים שיעקב שחר עסוק כל היום בלנהל את מכבי חיפה? בשביל זה הוא מינה איש מקצוע מהשורה הראשונה וכנ"ל במכבי והפועל ת"א ובכל מקום נורמלי.
רק אצלנו אלונה רוצה לנהל למרות שאין לה מושג ירוק בניהול ובטח שלא בתחום מועדוני הכדורגל והטעויות שהיא ממשיכה לעשות כל עונה מחדש הן כאלף עדים לכך.
איזה אנשים שמבינים בכדורגל יש בחיפה ובת״א? לפי מה שזכור לי, איתמר צ,יזיק, אוסדון ואנגלידיס לא היו כאלה ״שמבינים בניהול קבוצת כדורגל״ מלידה. דווקא עכשיו כשאסי נכנס לעניינים, עושה רושם שהכיוון הנכון, רק שאני לא יודע אם הוא הפרסונה לתפקיד. אתה פשוט החלטת להיות אנטי וגם אם ינחיתו פה את מסי מחר, אתה בטח תמצא כמה נקודות שליליות. הביקורת שלך לא עניינית בכלל.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הם, בניגוד לאלונה, שאני חוזר ואומר - לא זכור לי שהיא ניהלה איזשהו יחידת רווח והפסד מעולם (ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה), אנשי עסקים ממולחים שכבר עברו דבר או שניים בלבנות את האמפריות העיסקיות שלהם - לכן אם הם שמים מישהו שינהל להם את הקבוצה תהיה סמוך ובטוח שזה מישהו שהשתפשף גם בתחום הניהול וגם בעולם הכדורגל.
יכול להיות שאסי זה האיש הנכון רק אני לא בטוח שדווקא עכשיו זה הזמן הנכון בשבילו. היה כדאי "להוציא אותו ללימודים" מה שנקרא, כדי שלאחר שתבנה פה תשתית ניהולית הולמת הוא יוכל להשתלב בה.
הפועל אני כבר משתגע

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

8red כתב: תגיד לי... מי משקיע במכבי נתניה או בבני יהודה או בבני סכנין או אולי בעכו?
ועדיין אצלנו כמות הקהל שבאה לוסרמיל היא פחות או יותר של כל מה שמביאות כל אלו ביחד....ועדיין הן משתוות אם לא יותר טובות מאיתנו... וזה עוד לפני שספרנו את התקציב של כל אחת מהן ביחס אליינו.
אז בוא תהיה כנה עם עצמך ותגיד לי אתה אם בשביל להחזיק קבוצה ברמה של הנ"ל אנחנו באמת צריכים בעלים מולטי מיליונר?
לא. אנחנו לא צריכים מולטי מיליונר.

אז כשתמצא מישהו שמוכן להשקיע שקל מהכיס שלו בשביל הקבוצה - תגיד לי. והוא לא חייב להיות מולטי מיליונר. מי שאתה רוצה. רק תמצא, ותודיע לי.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אז איך מתקיימות הקבוצות הנ"ל? מהאוויר? ואצל חלקן אין תקצוב עירוני או שימוש חינם במתקנים העירוניים...
אצלנו יש הקצבה עירונית ותקצוב מההתאחדות וכספי טלוויזיה ויש ספונסרים ונותני חסויות ועסקים שמקבלים שטח פירסום באצטדיון ולא בושה להתרים כספים (האוניברסיטה מתמחה בנושא...) מכאלו שלא רוצים את הכאב ראש שכרוך בלנהל קבוצת כדורגל אבל רוצים לתרום לקהילה (ואני חושב שבשלב מסויים אלונה עצמה תהפוך לאחת כזאת).
להזכירך כל עסקת המכירה של הקבוצה לאלונה לא הייתה מתקיימת בכלל אם נוחי דנקנר לא היה מעמיד 2 מיליון שקל כתרומה לעיר באר שבע.
אז אפשר בהחלט להעמיד קבוצה בסדר גודל תקציבי של הפועל עכו או בני סכנין.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

8red כתב:אז איך מתקיימות הקבוצות הנ"ל? מהאוויר? ואצל חלקן אין תקצוב עירוני או שימוש חינם במתקנים העירוניים...
אצלנו יש הקצבה עירונית ותקצוב מההתאחדות וכספי טלוויזיה ויש ספונסרים ונותני חסויות ועסקים שמקבלים שטח פירסום באצטדיון ולא בושה להתרים כספים (האוניברסיטה מתמחה בנושא...) מכאלו שלא רוצים את הכאב ראש שכרוך בלנהל קבוצת כדורגל אבל רוצים לתרום לקהילה (ואני חושב שבשלב מסויים אלונה עצמה תהפוך לאחת כזאת).
להזכירך כל עסקת המכירה של הקבוצה לאלונה לא הייתה מתקיימת בכלל אם נוחי דנקנר לא היה מעמיד 2 מיליון שקל כתרומה לעיר באר שבע.
אז אפשר בהחלט להעמיד קבוצה בסדר גודל תקציבי של הפועל עכו או בני סכנין.
בס"ד
ומה יצא לנו אם נהיה עם תקציב כמו של סכנין ועכו?
הרי גם אז נהיה קבוצת תחתית טבלה וגם השאיפות שיש לנו לגבי העתיד יחדלו מלהתקיים.
אז מה עשינו בזה?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:רק כדי להבהיר - אני לא רוצה שאלונה תעזוב.
אני רוצה שהיא פשוט תמנה מישהו שמבין בניהול קבוצות כדורגל ותפסיק לעסוק בניהול השוטף של הקבוצה.
ופה בעצם אסטרטגית תמצית ההבדל בינינו לבין מכבי חיפה. אתם חושבים שיעקב שחר עסוק כל היום בלנהל את מכבי חיפה? בשביל זה הוא מינה איש מקצוע מהשורה הראשונה וכנ"ל במכבי והפועל ת"א ובכל מקום נורמלי.
רק אצלנו אלונה רוצה לנהל למרות שאין לה מושג ירוק בניהול ובטח שלא בתחום מועדוני הכדורגל והטעויות שהיא ממשיכה לעשות כל עונה מחדש הן כאלף עדים לכך.

עד כמה שזכור לי החתימה עד לא מכבר אמרת קצת אחרת..

מעבר לזה - לגופם של דברים - מסכים איתך בענק.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

alex כתב:אני קורא כאן את כל התגובות ומה שבולט מאוד זה הקיצוניות שבתגובות מצד אחד של המיתרס אנשי הביקורת אלו שנמאס להם מהתנהלות ואיך שהקבוצה נראית אך מבטאים את זה ברצון להעיף את אלונה קלינגר והאפסנאי לקיבינימט ומהצד השני של המיתרס מצויים הגנטלמנים מגינה של אלונה ושרואים את המציאות במשקפיים ורודות .
ואני אומר שוואלה חוץ משחור ולבן יש גם את האזור האפור מצד אחד נימאס כבר "לשבח" את התנהלותה של אלונה ואיך שהקבוצה ניראת ומצד שני אסור לאבד את אלונה ללא מחליף ראוי.
שמעון א כתב:אני אישית לא משבח את אלונה. היא עשתה המון טעויות והיא יודעת את זה.
אבל לדעתי זה אכזריות ורוע לב להגיד עליה שהיא לא משקיעה כסף בקבוצה. נשרף לי הלב לשמוע את זה. אפשר לחשוב איזה אימפריה של כדורגל היינו לפני שהיא באה לפה... פעמיים ירדנו לי גה ב 7 שנים. מ 1998 ועד היום אנחנו זה 13 שנה. מתוכם היינו 7 שנים בלאומית.
גם לי יש ביקורת על ההתנהלות אבל יש גבול... "היא לא משקיעה שקל" "היא חושבת שהיא עושה לנו טובה"
לפי מה שאנשים פה מדברים אז ממש שווה לקנות קבוצת כדורגל... זה עסק טוב. עושים מזה מלא כסף. במיוחד אם קונים קבוצה כמו הפועל באר-שבע. "אימפריה" שכל משחק מביאה 8000-9000 אוהדים ליציעים וכל שנה מוכרת מעל 5000 מנויים...

מלכים אתם :מלך:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי אדום בנשמה כתב:

עד כמה שזכור לי החתימה עד לא מכבר אמרת קצת אחרת..

מעבר לזה - לגופם של דברים - מסכים איתך בענק.
החתימה הייתה לפני משהו כמו 5 חודשים...ובאמת שמאמין שאם אין שום אופק אז אין צורך בבעלים.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה