שלוש נקודות למחשבה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
red ultras

שלוש נקודות למחשבה

שליחה על ידי red ultras »

ראשית כל אני מבקש מכל הסנגורים הדיגיטלים של הגברת אלונה,
לחסוך ממני את התגובות הבאנליות ששמורות לכם ב Copy + Paste.
אם אין לכם טיעונים אמיתיים עם תובנות אמיתיות, עדיף שלא תגיבו

1. תצאו מהסרט - תקציב הקבוצה אפילו לא מתקרב ל- 22 מליון₪
בדיקה פשוטה מראה שיש בסגל 25 שחקנים. לרגע נניח שכל 25 השחקנים משתכרים כ- 100K$ לעונה
הרי שנגיע לתקציב שחקנים של 2.5M$ שזה שווה ערך ל- 8.75M ₪ תגידו לי אתם, נראה לכם הגיוני?
זה לא הגיוני בעליל ואפילו לא הגיוני כשעושים ממוצע בין המשתכרים הגבוהים לאלו עם משכורת החייל.
אני לא מתייחס כרגע לשאר ההוצאות של המועדון כי אני לא בקיא בהם, אבל בהערכה גסה? 5-6M ₪
בנוסף, הקבוצה לא רק מוציאה כסף אלא גם מכניסה כסף מאפיקים רבים כמו
זכויות שידור, טוטו, ספונסרים, מפרסמים באצטדיון, כרטיסים ומנויים.
ועכשיו, תעשו את החישוב לעצמכם.

2. אני קורא הרבה תגובות של משתמשים בפורום שחרדים לגורל הקבוצה ביום שאחרי עידן אלונה ברקת.
הם ירדפו אתכם אם תעיזו להעביר ביקורת על ההתנהלות של המועדון והעומדת בראשו, מחשש שתעזוב.
הם יספרו לכם שגם לפני שאלונה ברקת הגיעה לא היינו איזה אימפריה, סך הכל קבוצה שבילתה את רוב
השנים האחרונות בין הלאומית לליגת העל. ושלמעשה, אנחנו יותר ברמה של נתניה או הפועל כפר סבא.
הם יגידו לכם שהקהל שלנו הוא קהל מגעיל שמאז ומתמיד הרס לקבוצה שלו, ולעולם יהרוס לקבוצה שלו.
אז ראשית, אני רוצה לספר לכם משהו ; אלונה ברקת היא בנאדם. וככזו, ביום מן הימים היא תעזוב אותנו.
אלונה ברקת תעזוב אותנו. זה יקרה בעוד שנה, או בעוד שנתיים או שלוש או חמש. אבל בסוף היא תקום ותלך.
אין לה זיקה אמיתית לעיר באר-שבע בכלל ולהפועל באר-שבע בפרט. כשהיא תרגיש שמיצתה, היא תעזוב.
העתיד של הפועל ב"ש לא תלוי באלונה ברקת ואם הוא יהיה תלוי בה, כדאי שנסגור את הבאסטה עוד היום.
הפתרון האמיתי לאורך זמן עבור הפועל באר שבע הוא המודל של ברצלונה. שאוהדי הקבוצה מחזיקים במניות.
זהו מודל שלא הצליחו ליישים בעבר ואני בספק גדול אם יצליחו בעתיד, אבל ידוע לכל שזהו הפתרון האידיאלי

3. אני רוצה לשלוח אתכם לשיר שכולכם שרתם בהתרגשות כשאלונה עשתה כאן את צעדיה הראשונים :
"הגיעה הישועה. הדרום מתעורר לחיים, וסרמיל יהפוך למבצר! עוד תחזור האמפריה! לא זה לא מאוחר..."
האוהדים ציפו מאלונה להיות הישועה שלהם, להחזיר את האימפריה משנות ה-70. בעזרת הכסף שלה.
אלונה לעומתם, ציפתה לעשות דברים אחרים "חיבור הקבוצה לקהילה" (מי אמר מחירים מנותקים מהמציאות?)
למעשה, אלונה לא שונה מקודמיה, רכבות מאמנים, רכבות של זרים, תביעות כנגד המועדון (בונפלד, מסיקה)
שחרור הכוכב הכי גדול שלנו, מליקסון. פגיעה שעד רגעים אלו לא התאוששנו ממנה (ד"ש חם מאליניב ברדה)
אז תצאו בבקשה מהסרט - אלונה ברקת היא יושבת ראש בינונית שמחזיקה במועדון בינוני שמחזיק בקהל גדול.
כן, קהל גדול. ומי שחושב אחרת? שיקפוץ לי.
שבת שלום!

זה שי !

Re: שלוש נקודות למחשבה

שליחה על ידי זה שי ! »

red ultras כתב:ראשית כל אני מבקש מכל הסנגורים הדיגיטלים של הגברת אלונה,

בדיקה פשוטה מראה שיש בסגל 25 שחקנים. לרגע נניח שכל 25 השחקנים משתכרים כ- 100K$ לעונה
הרי שנגיע לתקציב שחקנים של 2.5M$ שזה שווה ערך ל- 8.75M ₪ תגידו לי אתם, נראה לכם הגיוני?
זה לא הגיוני בעליל ואפילו לא הגיוני כשעושים ממוצע בין המשתכרים הגבוהים לאלו עם משכורת החייל.
אני לא מתייחס כרגע לשאר ההוצאות של המועדון כי אני לא בקיא בהם, אבל בהערכה גסה? 5-6M ₪

2. אני קורא הרבה תגובות של משתמשים בפורום שחרדים לגורל הקבוצה ביום שאחרי עידן אלונה ברקת.
הם ירדפו אתכם אם תעיזו להעביר ביקורת על ההתנהלות של המועדון והעומדת בראשו, מחשש שתעזוב.
הם יספרו לכם שגם לפני שאלונה ברקת הגיעה לא היינו איזה אימפריה, סך הכל קבוצה שבילתה את רוב
השנים האחרונות בין הלאומית לליגת העל. ושלמעשה, אנחנו יותר ברמה של נתניה או הפועל כפר סבא.
הם יגידו לכם שהקהל שלנו הוא קהל מגעיל שמאז ומתמיד הרס לקבוצה שלו, ולעולם יהרוס לקבוצה שלו.
אז ראשית, אני רוצה לספר לכם משהו ; אלונה ברקת היא בנאדם. וככזו, ביום מן הימים היא תעזוב אותנו.
אלונה ברקת תעזוב אותנו. זה יקרה בעוד שנה, או בעוד שנתיים או שלוש או חמש. אבל בסוף היא תקום ותלך.
אין לה זיקה אמיתית לעיר באר-שבע בכלל ולהפועל באר-שבע בפרט. כשהיא תרגיש שמיצתה, היא תעזוב.
העתיד של הפועל ב"ש לא תלוי באלונה ברקת ואם הוא יהיה תלוי בה, כדאי שנסגור את הבאסטה עוד היום.
הפתרון האמיתי לאורך זמן עבור הפועל באר שבע הוא המודל של ברצלונה. שאוהדי הקבוצה מחזיקים במניות.
זהו מודל שלא הצליחו ליישים בעבר ואני בספק גדול אם יצליחו בעתיד, אבל ידוע לכל שזהו הפתרון האידיאלי

3. אני רוצה לשלוח אתכם לשיר שכולכם שרתם בהתרגשות כשאלונה עשתה כאן את צעדיה הראשונים :
"הגיעה הישועה. הדרום מתעורר לחיים, וסרמיל יהפוך למבצר! עוד תחזור האמפריה! לא זה לא מאוחר..."
האוהדים ציפו מאלונה להיות הישועה שלהם, להחזיר את האימפריה משנות ה-70. בעזרת הכסף שלה.
אלונה לעומתם, ציפתה לעשות דברים אחרים "חיבור הקבוצה לקהילה" (מי אמר מחירים מנותקים מהמציאות?)
למעשה, אלונה לא שונה מקודמיה, רכבות מאמנים, רכבות של זרים, תביעות כנגד המועדון (בונפלד, מסיקה)
שחרור הכוכב הכי גדול שלנו, מליקסון. פגיעה שעד רגעים אלו לא התאוששנו ממנה (ד"ש חם מאליניב ברדה)
אז תצאו בבקשה מהסרט - אלונה ברקת היא יושבת ראש בינונית שמחזיקה במועדון בינוני שמחזיק בקהל גדול.
כן, קהל גדול. ומי שחושב אחרת? שיקפוץ לי.
שבת שלום!

סופר לייק ...!!
רק לפי התגובה רואים שאתה לקוח שלי !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

מגה לייק!!
שמע אין ספק שבלי אלונה היום אתה קבוצה ליגה ג', כבר על זה צריך להודות לה אבללל כן מסכים עם רוב הדברים בעיקר נגד המדיניות הקלוקלת של המועדון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

כולם פה עושים לי כאב ראש...

עוד לא התחלנו.
סוף סוף מתחיל משהו טוב במועדון. תהליך. לא משהו מכאן ועכשיו.

די כבר.

באמת שכואב לי הראש מכל האוהדים הבכיינים, אלונה תעזוב וזה ברור אבל יפה שעה אחת מאוחר יותר ואם אפשר לדאוג לכך אני אעשה זאת.

מרגישה כאילו יש מסביבי נחיל דבורים שמזמזם את אותה מנגינה כל הזמן ומספיק דבר קטן בשביל להחזיר את המנגינה.

די כבר, די.

לא מתה על קלינגר, לא חושבת שאלונה מושלמת (היא רחוקה מזה) אבל יאללה די כבר אנחנו בפאקינג מחזור שלישי לליגה.

נראה לכם שככה הליגה תיראה בעוד 30 מחזורים? כשבית"ר (הקבוצה המפורקת והלא מבוססת) תישאר במקום הראשון?

מזל לוקח חלק בזה, מומנטום, שאתם חברים, מונעים מאיתנו לקבל.

וכן, הקהל תמיד היה חרא.
ואני חלק ממנו.

די כבר
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

red ultras כתב:ראשית כל אני מבקש מכל הסנגורים הדיגיטלים של הגברת אלונה,

שבת שלום!
מר כלכלן בגרוש - תקציב השכר שעליו אתה מדבר הוא שכר נטו.
תכפיל אותו בערך פי 2 ותקבל את הברוטו.
בנוסף לזה יש דירות שהקבוצה שוכרת ורכבים.
יש משכורות של ההנהלה והצוות המקצועי (גם הם ברוטו) ועוד לא דיברנו על הלוגיסטיקה וכל מיני דברים שאני ואתה לא מבינים בהם.
שוב טופיק טפשי, שטחי וללא כל הבנה בסיסית שמשדרת רק הוצאת עצבים ותו לא.
אז לפני שאתה כותב שטויות, קבל מושג.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

crazyred כתב:כולם פה עושים לי כאב ראש...

עוד לא התחלנו.
סוף סוף מתחיל משהו טוב במועדון. תהליך. לא משהו מכאן ועכשיו.

די כבר.

באמת שכואב לי הראש מכל האוהדים הבכיינים, אלונה תעזוב וזה ברור אבל יפה שעה אחת מאוחר יותר ואם אפשר לדאוג לכך אני אעשה זאת.

מרגישה כאילו יש מסביבי נחיל דבורים שמזמזם את אותה מנגינה כל הזמן ומספיק דבר קטן בשביל להחזיר את המנגינה.

די כבר, די.

לא מתה על קלינגר, לא חושבת שאלונה מושלמת (היא רחוקה מזה) אבל יאללה די כבר אנחנו בפאקינג מחזור שלישי לליגה.

נראה לכם שככה הליגה תיראה בעוד 30 מחזורים? כשבית"ר (הקבוצה המפורקת והלא מבוססת) תישאר במקום הראשון?

מזל לוקח חלק בזה, מומנטום, שאתם חברים, מונעים מאיתנו לקבל.

וכן, הקהל תמיד היה חרא.
ואני חלק ממנו.

די כבר
להזכיר לך העונה 3 יורדות כן גברתי .. אני לא רוצה להיכנס למשבר וללחץ בחזה בגלל הקבוצה המסריחה הזאת ..!
אז כדי שיתעוררו שם למעלה במיוחד הגברת הראשית שלדעתי חוץ מזה שלקחה אותנו מהידיים של זינו לא עשתה שום דבר מועיל בקבוצה
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

izguy83 כתב: מר כלכלן בגרוש - תקציב השכר שעליו אתה מדבר הוא שכר נטו.
יש משכורות של ההנהלה והצוות המקצועי (גם הם ברוטו) ועוד לא דיברנו על הלוגיסטיקה וכל מיני דברים שאני ואתה לא מבינים בהם.

25 דירות סבבה ואני זורם איתך הרי יש שחקנים צעירים שעדיין גם אצל ההורים שלהם ויש שחקנים שחיים באותה הדירה אבל סבבה נזרום איתך אתה אומר שתקציב השחקנים בערך מגיע ל10 מיליון שקל סבבה ואין מצב אבל נגיד, הוצאות שיווק אני זורם איתך עוד 2 מיליון צוות מקצועי עוד 2 ואני זורם איתך עדיין לשכורת דירות עוד 4 מיליון תראה כמה אני לארג איתך הגענו ל18
ונגיד נגיד שגם אני מקבל עוד 2 מיליון הגענו ל20 !
איך 22 ?
וזרמתי איתך רצח
אל תשכח שאלונה גם מקבלת כסף טוטו ויינר כרטיסים מנויים זכויות שידור ספונסרים שלטים במגרש מיקום בסוף העונה וזה בלי להזכיר מילה את יחסי הציבור שזה עושה לאלונה
אנחנו גם לא משלמים על המגרש העייריה נותנת אותו במתנה
ואיך שכחתי את מחלקות הנוער שגם מכניסות כסף למועדון
בכל קבוצה יש בערך 20 שחקנים כל ילד בערך משלם בין 2000 ל2500 שקל !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
red ultras

izguy83 כתב: מר כלכלן בגרוש - תקציב השכר שעליו אתה מדבר הוא שכר נטו.
דבר ראשון אני מציע לך לשמור על הפה שלך.
דבר שני אוקיי נגיד ואתה צודק לגביי עניין הנטו ברוטו (למרות שאני בספק)

אופיר דודזאדה, ירדן אבוחצירא, יוסף אבולאבן, צחי ברבי, גל דהאן, שמעון לוגסי, יונתן אוזן, איציק ועקנין. נגיד שכחתי עוד 2, נעגל ל10
10 שחקני בית שמשתכרים משכורת חייל! נגיד ואלונה צ'יפרה אותם והם מרוויחים 5000 ש"ח בחודש. זה 500K נטו לעונה.
מדרגת המס לשכר של 5000 ש"ח בחודש היא 10%, כך שהשכר הברוטו הוא 550K בשנה.

יוסי תורג'מן, אמג'ד סולימאן, מוטי מלכה, דובב גבאי, מוטי ליפשיץ, ראיין אדלי, סירג' נאסר, שמעון הרוש.
8 שחקנים שמרוויחים בממוצע כ70 אלף דולר נטו לעונה! זה 1.96 מליון ש"ח נטו לעונה
מדרגת המס לשכר של עד 40 אלף ש"ח בחודש הוא 33 אחוז כך שהשכר הברוטו 2.6 מליון ש"ח ברוטו לעונה

מרצין צבאי, לואיס טורס, לאריה קינגסטון, עודד גביש, עידו אקסברד, אבי יחיאל, אביתר אילוז.
7 שחקנים שמשתכרים בממוצע כ110 אלף דולר נטו לעונה! זה 2.7 מליון ש"ח נטו לעונה
מדרגת המס עדיין עומדת על 33 כך שהשכר הברוטו הוא 3.6 מליון שקל לעונה

נגיד והמועדון מוציא עוד 1.5 מליון ש"ח בשנה עבור שאר עובדי המערכת (מה שלא הגיוני כ"כ אבל יאללה קיבלת)
אנחנו עומדים על 8.2 מליון ש"ח משכורות בשנה.

דירות? נניח והמועדון שוכר לכל 25 שחקני הסגל + 10 עובדי מערכת דירה בשכונת רמות + מממן להם רכב
נגיד שהסכום שהמועדון משלם על דירה כולל ארנונה ומע"מ (על מע"מ מתקזזים בסוף שנה) זה 4000 ש"ח
ועוד 1500 ש"ח בחודש עבור רכב מכובד, זה 5500 ש"ח בחודש! כפול 35 זה 192K בחודש שווה ערך ל 2.3M בשנה

8.2 מליון ש"ח תקציב משכורות (ואני נדיב מאוד!)
2.3 מליון ש"ח בתים + רכבים
2 מליון ש"ח בשנה השקעה במחלקת הנוער (אין מצב אבל יאללה נו..)
חצי מליון ש"ח בשנה עבור פעילויות הקבוצה עבור הקהילה (הגעה לבתי חולים וכיו"ב)
150 אלף ש"ח בשנה תקציב פרסום ושיווק הקבוצה
300 אלף ש"ח בשנה הוצאות חשמל על האצטדיון
300 אלף ש"ח בשנה הוצאות עבור חברת האבטחה באצטדיון

בסך הכל הכללי הגענו לתקציב של 13.75 מליון ש"ח. נגיד ונעלמו מעייני עוד 2 מליון ש"ח 15.75 מליון ש"ח
ואני שואל, איפה לעזאזל עוד 7-9 מליון ש"ח?!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

יוסף אבולבן לא מקבל משוכרת חייל.
בטוח טעית לגבי עוד כמה.

אתה שוכח שיש התחייבויות קודמות. אם שיחררת שחקן (סתם דוגמא - ערן לוי) ואתה מחוייב לו, יש מצב שאתה זה שמשלם לו חלק מהמשכורת. חלק מהשכר הלימוד שלנו על זה שאלונה חדש ולא מושלמת.

תקציב זה תקציב והרווחים נכנסים בתוכו. בתחילת העונה שמים X כסף בבקרה התקציבים. בסוף העונה מרוויחים Y, בהנחה ש- Y תמיד קטן מ- X (חוץ מבקבוצות מאוד ספציפיות שמשחקות באירופה) -
נוצר לנו Z שצריכים לשים כסף בסוף עונה.

יש לך מושג אמיתי כמה עולה במחיר של החשמל ואבטחה או שאנחנו מדברים באוויר (כי לי אין)?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
red ultras

crazyred כתב:יוסף אבולבן לא מקבל משוכרת חייל.
בטוח טעית לגבי עוד כמה.

אתה שוכח שיש התחייבויות קודמות. אם שיחררת שחקן (סתם דוגמא - ערן לוי) ואתה מחוייב לו, יש מצב שאתה זה שמשלם לו חלק מהמשכורת. חלק מהשכר הלימוד שלנו על זה שאלונה חדש ולא מושלמת.

תקציב זה תקציב והרווחים נכנסים בתוכו. בתחילת העונה שמים X כסף בבקרה התקציבים. בסוף העונה מרוויחים Y, בהנחה ש- Y תמיד קטן מ- X (חוץ מבקבוצות מאוד ספציפיות שמשחקות באירופה) -
נוצר לנו Z שצריכים לשים כסף בסוף עונה.

יש לך מושג אמיתי כמה עולה במחיר של החשמל ואבטחה או שאנחנו מדברים באוויר (כי לי אין)?

אוקיי אז יוסף אבולאבן לא מקבל משכורת חייל, זה עדיין לא אומר שהוא מרוויח 50-60 אלף דולר, ממש לא..
שחקן שעלה מהנוער לא מרוויח יותר מ8 אלף שקל בחודש בשום מקום בארץ.

אלונה ברקת לא משלמת לערן לוי מהסיבה הפשוטה שהוא מצא קבוצה, כך שהתרת החוזה הייתה הדדית
מה ששולם עד כה שולם, כך גם לגביי שני הפורטוגלים מהעונה שעברה.

וכן, אני בקיא בעלויות האבטחה והחשמל.. יכול להיות שאני טועה בכמה אלפי שקלים לפה או לשם אבל אלו פחות או יותר העלויות

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

crazyred כתב:יוסף אבולבן לא מקבל משוכרת חייל.
בטוח טעית לגבי עוד כמה.

אנחנו לא משלמים לערן לוי הפועל חיפה משלמת לו ככה שערן לוי לא מהווה איום תקציבי
אלונה ברקת עובדת עלינו נקודה ואין פה ויכוח כל מי שיגיד אחרת משקר לעצמו
22 מיליון אין מצב !!!!!!

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

red ultras כתב:

אופיר דודזאדה, ירדן אבוחצירא, יוסף אבולאבן, צחי ברבי, גל דהאן, שמעון לוגסי, יונתן אוזן, איציק ועקנין. נגיד שכחתי עוד 2, נעגל ל10
10 שחקני בית שמשתכרים משכורת חייל! נגיד ואלונה צ'יפרה אותם והם מרוויחים 5000 ש"ח בחודש. זה 500K נטו לעונה.

יוסי תורג'מן, אמג'ד סולימאן, מוטי מלכה, דובב גבאי, מוטי ליפשיץ, ראיין אדלי, סירג' נאסר, שמעון הרוש.
מדרגת המס לשכר של עד 40 אלף ש"ח בחודש הוא 33 אחוז כך שהשכר הברוטו 2.6 מליון ש"ח ברוטו לעונה

מרצין צבאי, לואיס טורס, לאריה קינגסטון, עודד גביש, עידו אקסברד, אבי יחיאל, אביתר אילוז.

נגיד והמועדון מוציא עוד 1.5 מליון ש"ח בשנה עבור שאר עובדי המערכת (מה שלא הגיוני כ"כ אבל יאללה קיבלת)

דירות? נניח והמועדון שוכר לכל 25 שחקני הסגל + 10 עובדי מערכת דירה בשכונת רמות + מממן להם רכב
נגיד שהסכום שהמועדון משלם על דירה כולל ארנונה ומע"מ (על מע"מ מתקזזים בסוף שנה) זה 4000 ש"ח
ועוד 1500 ש"ח בחודש עבור רכב מכובד, זה 5500 ש"ח בחודש! כפול 35 זה 192K בחודש שווה ערך ל 2.3M בשנה

בסך הכל הכללי הגענו לתקציב של 13.75 מליון ש"ח. נגיד ונעלמו מעייני עוד 2 מליון ש"ח 15.75 מליון ש"ח
יש עוד הרבה דברים שאנחנו שוכחים, בעיקר לוגיסטיקה, אוכל, נסיעות, לינות במשחקי חוץ וכל מיני דברים שאנחנו אפילו לא יודעים. אני לא מאמין שהתקציב עובר את ה- 20 מיליון, שזה פחות או יותר מה שפורסם בתקשורת. מה גם שלא יצאה מעולם הודעה רשמית של הקבוצה על גודל התקציב.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

red ultras כתב:

יש עוד הרבה דברים שאנחנו שוכחים, בעיקר לוגיסטיקה, אוכל, נסיעות, לינות במשחקי חוץ וכל מיני דברים שאנחנו אפילו לא יודעים. אני לא מאמין שהתקציב עובר את ה- 20 מיליון, שזה פחות או יותר מה שפורסם בתקשורת. מה גם שלא יצאה מעולם הודעה רשמית של הקבוצה על גודל התקציב.

שלח תגובה