ואללה לפני שבוע אמרת משהו אחר הדעה שלך השתנה מהר אני רואה
אנחנו זועקים זאת מתחילת העונה שעברה לא מתאיים לב"ש אלי כהן איזה יופי של מאמן עם תקציב של במבה מסתכל לכל קבוצה בלבן של העניים
זה שי !
לא אמרתי משהו אחר.
אני לא יורה כמוך לכל הכיוונים ואז משהו בטוח יפגע.
אני לא חכמולוג בדיעבד.
אחרי עונה ו:3 מחזורים, קלינגר קיבל מספיק הזדמנויות ועכשיו, רק עכשיו זה הזמן להגיד שהוא נכשל וצריך ללכת.
אם כל הכאב והצער בפיטור מאמן אין מקום לעוד כישלון, כי אם גם מול רמת השרון הקבוצה לא תנצח אז היא תכנס לסחרור רציני והדרך היחידה לצאת מזה היא על ידי פיטור המאמן, פיטורי מאמנים עוזר בטווח הקצר וגם בטווח הארוך.
אם אלונה לא תפטר את קלינגר ומצידי שתביא כמאמן אתשרון אביטן ממכבי באר שבע, אז הקבוצה הזאת עוד תרד ליגה.
גם אם ננצח את רמת השרון עדיין לא נפתח ציפיות כי מצפים לנו 4 משחקים רצופים קשים ביותר מול 2 התלאביביות ו2 החיפאיות שאני לא רואה אותנו מוציאים נקודה אחת מתוך ה12 הללו.
bs war כתב:
ומה משותף לכולם?
כן כן לא טעית- כולם נכשלו..
אז בוא ניתן למאמנים אחרים כמו שמביאים לך לפה וכולם נכשלו אין אחד שהצליח חוץ מלופא ואולי עונה אחת טובה עם גוטמן זהו !!
אז מה לא כדי לשנות כבר הרי תתעודת מאמן הזאת כל אחד יכול להוציא
זה שי !
קלינגר הוא אשם הרגעי אבל שכחתם שלפניו היו 4 מאמנים אחרים שלא ממש עשו חיל.
במקום שבו יש מישהו שלא יודע לנהל ולהתוות אסטרטגיה - כל מאמן ייכשל.
אליק, למה אתה חושב שגיא לוי ששנינו מעריכים אותו מאוד כמאמן הלך הבייתה?
כי עד שהיה פה מישהו שרצה להתוות דרך ולעשות את זה כפי שהוא חושב לנכון - אלונה פשוט שמה לו מקלות בגלגלים ואת החר-א כולנו אוכלים עד היום... ואם לניר קלינגר היו בייצים - הוא היה צריך לשים את המפתחות ברגע שהבין שהוא לא מקבל אפשרות להחתים שחקנים איכותיים.
לצערי הוא לא עשה את זה ולכן הוא יאכל את המרורים מהקהל - אותם אלו שאלונה אמורה לאכול בגלל ההתנהלות הכושלת שלה שנה אחר שנה!
8red כתב:קלינגר הוא אשם הרגעי אבל שכחתם שלפניו היו 4 מאמנים אחרים שלא ממש עשו חיל.
במקום שבו יש מישהו שלא יודע לנהל ולהתוות אסטרטגיה - כל מאמן ייכשל.
אליק, למה אתה חושב שגיא לוי ששנינו מעריכים אותו מאוד כמאמן הלך הבייתה?
כי עד שהיה פה מישהו שרצה להתוות דרך ולעשות את זה כפי שהוא חושב לנכון - אלונה פשוט שמה לו מקלות בגלגלים ואת החר-א כולנו אוכלים עד היום... ואם לניר קלינגר היו בייצים - הוא היה צריך לשים את המפתחות ברגע שהבין שהוא לא מקבל אפשרות להחתים שחקנים איכותיים.
לצערי הוא לא עשה את זה ולכן הוא יאכל את המרורים מהקהל - אותם אלו שאלונה אמורה לאכול בגלל ההתנהלות הכושלת שלה שנה אחר שנה!
תפסיק לבלבל בשכל. אין טיפה אובייקטיביות בכתיבה שלך. שכחת מה הקהל עשה לגיא לוי? תאמין לי שאם היה לו טוב אז הוא היה נשאר. הקהל הבריח אותו, לא אלונה.
לא יודע כמה גיא לוי היה עוזר לנו היום אבל ..
ממה שידוע לי הוא רצה לעשות משהו שאלונה לא היתה מוכנה אליו ובגלל זה הוא עזב הוא גם אמר את זה לא פעם
הוא רצה שאלונה תקיים מקום מסודר כמו באירופה שיש מכוני כושר סאונות גקוזי חדר אוכל .. משהו כזה
זה שי !
רק מראה כמה אתה לוקה בחוסר ידע משווע בכל מה שקשור למועדון ולסיבות עזיבתו של גיא לוי.
אולי כדאי שתעשה קצת שיעורי בית... הקהל אמנם עשה לו לא מעט את המוות, אבל בגלל שאלונה לא רצתה לתת לו את הכלים שביקש הוא החליט לעזוב.
מכיוון שאני רואה שאתה מהמתקשים - אז אל תטרח לחפש מקורות - הנה ספיישל בשבילך: https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 58336.html" onclick="window.open(this.href);return false; https://www.one.co.il/Article/136576.html" onclick="window.open(this.href);return false;
זה שי ! כתב:לא יודע כמה גיא לוי היה עוזר לנו היום אבל ..
ממה שידוע לי הוא רצה לעשות משהו שאלונה לא היתה מוכנה אליו ובגלל זה הוא עזב הוא גם אמר את זה לא פעם
הוא רצה שאלונה תקיים מקום מסודר כמו באירופה שיש מכוני כושר סאונות גקוזי חדר אוכל .. משהו כזה
זה שי !
מה שהוא רצה זה להפוך את המקום הזה למועדון שמתנהל בקנה מידה אירופאי או לפחות לסוג של "מכבי חיפה" של הדרום.
אני לא נביא ולא יודע איפה היינו אם הוא היה פה היום אבל דבר אחד אני יודע:
זה מאמן שברגע שהבין שלא נותנים לו את הכלים לעבוד - שם את המפתחות והלך.
ציפיתי מקלינגר שיידע לעשות את זה גם כן - אבל לצערי הוא בחר לעשות קולות של שטיח ולהתפשר על היושר המקצועי שלו ושוב את המחיר כולנו משלמים - כשכמו תמיד רק אלונה יוצאת נקייה בכל הסיפור.
8red כתב:
רק מראה כמה אתה לוקה בחוסר ידע משווע בכל מה שקשור למועדון ולסיבות עזיבתו של גיא לוי.
אולי כדאי שתעשה קצת שיעורי בית... הקהל אמנם עשה לו לא מעט את המוות, אבל בגלל שאלונה לא רצתה לתת לו את הכלים שביקש הוא החליט לעזוב.
מכיוון שאני רואה שאתה מהמתקשים - אז אל תטרח לחפש מקורות - הנה ספיישל בשבילך: https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 58336.html" onclick="window.open(this.href);return false; https://www.one.co.il/Article/136576.html" onclick="window.open(this.href);return false;
קשקשן. מה שניסיתי להסביר זה שאם היה לו טוב פה, במיוחד מהקהל, אז הוא היה נשאר.
8red כתב:
מה שהוא רצה זה להפוך את המקום הזה למועדון שמתנהל בקנה מידה אירופאי או לפחות לסוג של "מכבי חיפה" של הדרום.
אני לא נביא ולא יודע איפה היינו אם הוא היה פה היום אבל דבר אחד אני יודע:
זה מאמן שברגע שהבין שלא נותנים לו את הכלים לעבוד - שם את המפתחות והלך.
ציפיתי מקלינגר שיידע לעשות את זה גם כן - אבל לצערי הוא בחר לעשות קולות של שטיח ולהתפשר על היושר המקצועי שלו ושוב את המחיר כולנו משלמים - כשכמו תמיד רק אלונה יוצאת נקייה בכל הסיפור.
אלונה תמיד יוצאת נקייה זה ידוע חס וחלילה שנגיד עליה משהו רע
זה שי !