אלונה ברקת היקרה יש לי פלסטר שיכול לעזור לך ולקבוצתך או יותר נכון קבוצתינו לשרוד שנה נוספת בליגת העל דבר ראשון תודה להתאחדות לכדורגל שהורידה נקודות להפועל פתח תיקווה ובתקווה שגם סכנין תקבל עונש
עכשיו לעניין הפלסטר כולם יודעים שבב"ש אוהבים מאמנים חמים מאמנים עממיים מאמנים התקפיים שאוהבים את המשחק
ואני אומר ש5 שנים מאז שקנית את הקבוצה אני זועק לופא קדוש לופא קדוש [ כנל המשתמש הראל ] ואת מביאה לנו כל מיני גיא לויים ומרקו בלבולים וגיא עזורים וניר קלינגר לנו נמאס
בשנה שעזורי הלך ומינת את ויקו עד סוף העונה ראינו ב"ש נלחמת יותר תוססת יותר שכונתית יותר אהבת המשחק מאשר טקטי שמקטי
ואני אומר תרימו את הכפפה תעיפי את קפטן הוק הידוע בשם ניר קלינגר שנכשל בעונה שעברה עם סגל שחקנים שהיה אמור להיות ב6 הראשונות
ותחתימי את לופא קדוש המאמן האחרון ששיחק כדורגל כמו שהקהל הבארשבעי רוצה לראות
גם אז לופא הגיע שהפועל ב"ש היו בתקופה עלק הפנים אולי יותר גרוע מזו אחרי 4 בוינטר מול הכוח ובסיום אותה עונה עלינו ליגה אחרי תצוגות מדהימות שכללו ניצחון על קבוצת המיליונים מירשולים
אלונה עשי טובה ותני לקהל לנהל את הפועל ב"ש
כל בארשבעי דורש לופא קדוש !!
זה שי !
אלונה יש לי פלסטר
Re: אלונה יש לי פלסטר
מסכים איתך לגבי לופא, הוא מסוג המאמנים היחידים שיכולים להוציא קבוצה ממשבר. אבל תחיה במציאות אחי הוא תחת חוזה בהפועל ירושלים נראה לך שזה משחק ילדים.
ובאמת לא כדאי שאלונה תתן לקהל לנהל את הקבוצה, לא נראה לי יורת מדי אחראי.
ובאמת לא כדאי שאלונה תתן לקהל לנהל את הקבוצה, לא נראה לי יורת מדי אחראי.

צריך פה מאמן שדובר בארשבעית ולופא הוא כזה לא יעזור בדין , שכונה לא שכונה את ההצלחות הכי גדולות בעשור האחרון עברנו תחתיו. מאמן ממדינת תל אביב לא יעזור פה ולא יבין פה כלום כי הוא מדבר בשפה זרה.
איפה הימים שהיו באות לפה הקבוצות הגדולות בתקופתו של לופא והיו מקבלות שלישיות , אפילו בבלומפילד העזנו לתת בראש למכבי (בליגה) ולהפועל (בגביע) .
היום אני לא רואה אותנו מנצחים את חיפה בבית כמו שעשתה אשדוד שאני לא חושב שהיא יותר טובה מאיתנו בהרבה , או להוציא תיקו בק.אליעזר כמו שעשתה ה.פ"ת השבורה שלא חושב שהם טובים מאיתנו.
איפה הימים שהיו באות לפה הקבוצות הגדולות בתקופתו של לופא והיו מקבלות שלישיות , אפילו בבלומפילד העזנו לתת בראש למכבי (בליגה) ולהפועל (בגביע) .
היום אני לא רואה אותנו מנצחים את חיפה בבית כמו שעשתה אשדוד שאני לא חושב שהיא יותר טובה מאיתנו בהרבה , או להוציא תיקו בק.אליעזר כמו שעשתה ה.פ"ת השבורה שלא חושב שהם טובים מאיתנו.
פלסטר לא יעזור
צריך ניתוח
קבוצה של הז*ן שלי
צריך ניתוח
קבוצה של הז*ן שלי
אם צריך ניתוח - הניתוח הזה חייב לחול בראש ובראשונה על ההנהלה הבכירה של המועדון הזה.
כל עוד יש לנו מישהו שלא יודע מה הוא עושה בניווט וניהול הקבוצה - אין לנו מה לבוא בטענות לדרג שמתחתיו.
אלונה - לא בושה להודות בטעות, לזוז הצידה לעמדת נשיאת הקבוצה ולהביא מישהו שכן יודע איך לנהל ארגון, רצוי עם התמחות בניהול מועדון ספורט קבוצתי.
כל עוד הניתוח הזה לא יתבצע - המועדון ימשיך לדמם למוות מבחינה ספורטיבית...
כל עוד יש לנו מישהו שלא יודע מה הוא עושה בניווט וניהול הקבוצה - אין לנו מה לבוא בטענות לדרג שמתחתיו.
אלונה - לא בושה להודות בטעות, לזוז הצידה לעמדת נשיאת הקבוצה ולהביא מישהו שכן יודע איך לנהל ארגון, רצוי עם התמחות בניהול מועדון ספורט קבוצתי.
כל עוד הניתוח הזה לא יתבצע - המועדון ימשיך לדמם למוות מבחינה ספורטיבית...
הפועל אני כבר משתגע