אני בטוח לא נביא ואני גם רחוק מלהיות גאון הדור שמגלה לכם סודות נסתרים.
אין לי כח להיכנס לפרטי פרטים של הביזיון המעליב הזה שנקרא הפועל ב"ש.
פשוט אומר זאת כך - בתוך שבוע וחצי אנחנו אחרי רצף משחקים שכולל את רמה"ש-הפועל ת"א-מכבי ת"א.
תרשמו את התאריך הזה ותרשמו מה שאמרתי - תוך שבוע וחצי ניר קלינגר מסיים את תפקידו כמאמן הפועל ב"ש.
אה,ואל תתפלאו אם נסיים את המחזור השישי כשבאמתחתנו 0 נק' עגולות.
קבוצה בלי זהות ובלי מנהיגים לא תגיע לשום מקום - על הכשלון הזה חתומים אלונה ברקת וניר קלינגר. ראוי שהאחרון יישא באחריות
ויודה בכשלונו. אי אפשר יהיה למרוח את הקהל שבוע אחרי שבוע במשפטי גבורה עצמית כמו "נראינו ביזיון,אני לוקח את האחריות על עצמי,זה לא סוף העולם".
זה כן סוף העולם כי אין שום דבר באופק,אנחנו נראים ביזיון,אנחנו ביזיון בלי זהות.
תרשמו לפניכם: תוך שבוע וחצי ניר קלינגר מסיים את תפקידו
Re: תרשמו לפניכם: תוך שבוע וחצי ניר קלינגר מסיים את תפקידו
אחי הוא לא ילך מרצון .. כי עם הוא ילך מרצון אבדה לו הקריירה מי יקח אותו ??? על אליפות לפני עשור כמעט
אלונה צריכה לעשות מעשה אני מקווה מאוד שזה לא יהיה מאוחר מדי
זה שי !
אלונה צריכה לעשות מעשה אני מקווה מאוד שזה לא יהיה מאוחר מדי
זה שי !

הבעיה שאלונה לא תפטר אותו כי היא מפחדת מזובור תקשורתי - היא יותר מדי מתנהלת ומכוונת ע"י חוטי התקשורת התל אביבית.
ברגע שהיא תפטר את קלינגר איך היא תצא בעיניי התקשורת? "עוד מאמן עוזב את הפועל ב"ש. אלונה לא מצליחה להשתלט על העניינים".
אייל ארד לא יסכים לה לפטר את קלינגר.
ברגע שהיא תפטר את קלינגר איך היא תצא בעיניי התקשורת? "עוד מאמן עוזב את הפועל ב"ש. אלונה לא מצליחה להשתלט על העניינים".
אייל ארד לא יסכים לה לפטר את קלינגר.
בס"ד
אולי אני אופטימי מדי אבל אני מאמין שלקלינגר בניגוד למאמנים אחרים (עזורי) יש יושר מקצועי וכבר מחר אם נפסיד הוא עשוי להתפטר.
אולי אני אופטימי מדי אבל אני מאמין שלקלינגר בניגוד למאמנים אחרים (עזורי) יש יושר מקצועי וכבר מחר אם נפסיד הוא עשוי להתפטר.
מחר זה משחק שאין ממנו דרך חזרה.
ניצחון או מוות!
ניצחון או מוות!
הפועל אני כבר משתגע