דעה אישית - " על פניו "

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
manutd

דעה אישית - " על פניו "

שליחה על ידי manutd »

קלינגר , לדעתי הוא המאמן "שעל פניו" הכי התאים לבאר שבע באותה תקופה.
שחקן עבר מפואר , אימן מועדון גדול והוכיח שם כמה מאמן נחוש וחזק הוא ...
אז בת'אכלס , למה לא לתת לו את המושכות?!?!
לאורך כל השנה וחצי האחרונות שלו , הוא דיבר באמת כמו מאמן עם השקפה של אוהד.
הוא יודע בדיוק מה אנחנו רוצים לראות , ויודע בדיוק איך לעשות זאת.
כל משחק שלנו גם טוב וגם רע הוא ידע לעמוד מאחורי המצלמה ולהגיד בדיוק מה שהוא חושב ולרוב זה בדיוק מה שאנחנו חשבנו , אז אתה אומר לעצמך " אוקיי הוא לא עיוור הוא ראה בדיוק מה שאנחנו ראינו , אז הוא בטח יתקן את זה במשחקים הבאים , למרות הכל גבר הקלינגר הזה " - אני בטוח שזה קרה לכל אחד ואחד מכם!!..
למרות מה שחלקכם חושבים , ניר קלינגר מאוד חכם , הוא יודע שעם הוא יתחיל בלוקשים (גיא לוי ) , ולהעיף סיסמאות באוויר (עזורי) הוא לא ישרוד פה יותר מדי , כי עדיין הוא יודע שהקהל הוא גורם משמעותי במועדון ועם הוא ישפוך את ליבו ויהיה אמיתי בכל ראיון הוא יזכה לחסד גם ברגעים הקשים , ועובדה שזה עזר לו לשרוד את עונה שעברה (מקום 9!!)
אי אפשר להגיד שקלינגר לא מתאבד בשביל הקבוצה , אנחנו רואים כל שבוע כמה הוא רוצה להצליח עם הפועל באר שבע , ובגלל זה קשה לא לאהוב אותו.
עם כל הכבוד אנחנו צריכים מאמן שהוא יותר מ- "אחלה בן אדם " או "גבר" , אנחנו צריכים מאמן שיודע להוציא יש מאיין.....
נכון שניר זכה באליפות והכל טוב ויפה אבל הוא לא לקח את הפועל כפר סבא וזכה איתה באליפות , הוא לקח חבורה של שחקנים מוכשרים במכבי אימן אותם וזכה באליפות כי החומר היה קיים , וכמובן זה לא המצב שלנו!!
אנחנו לעולם לא היינו קבוצה מבורכת בכשרונות , אנחנו קבוצה שבעיקר בדם וביזע הגענו להישגים שהגענו ( עם מישהו זוכר אותם בכלל )
בכל מקרה אנחנו צריכים מאמן שידע להוציא יש מאיין , מאמן שיקח שחקנים לא מי יודע מה ויעשה מהם טובים יותר כי רק ככה נוכל להצליח
המאמן היחידי שמומחה בזה הוא יובל נעים , וקשה לי לחשוב על עוד מאמן שמתאים לנו מהבחינה הזו.
צריך לגרום לזעזוע במערכת , ורצוי כמה שיותר מהר!!

הפיתרון שלי : להודות לניר על כל המאמץ וכל הרצון שלו אבל זה פשוט לא זה , למנות את ניסו ולתת לו לרוץ עד סוף השנה , יותר רע ממה שיש עכשיו זה לא יהיה , סביר להניח שהוא יפסיד בשלושה מארבעת המשחקים הקרובים ( הפועל ומכבי ת"א , מכבי חיפה ) , אבל הוא יתחיל לעבוד כמה שיותר מהר וזה הכי חשוב , ועם ניסו ישאיר אותנו בליגה ונראה שיש מאמן שאפשר לסמוך עליו אז אפשר יהיה לחשוב עליו כמאמן לשנים הבאות....

נקווה לשבוע טוב...
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
eitam

Re: דעה אישית - " על פניו "

שליחה על ידי eitam »

צודק לחלוטין. את ניר קלינגר אי אפשר לשנוא אבל בשורה התחתונה הוא איבד את הקבוצה והקהל, עשה מספר טעויות קשות ועל כן הדרכים צריכות להפרד.
ההצעה שלי - אלי כהן מעכו, גם במחיר פיצוי סביר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

כבר דיברנו על ניסו ולתת לו עכשיו את הקבוצה - לא יהיה מהלך חכם מידי - אבל אני לא אתפלא אם זה יקרה כי הרי ההגיון רחוק היום מהפועל באר שבע כמרחק שנות אור.
מקווה שניסו יעמוד בלחץ ובפיתוי שבתואר "מאמן ראשי" - וייסרב לקבל את הקבוצה עכשיו.
דווקא ניראה לי שאם כבר (ובחלומות הכי שחורים שלי לא חשבתי שאגיד את זה) שהבן דוד שלו שרון, יתאים יותר למצב שנקלענו אליו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

8red כתב:כבר דיברנו על ניסו ולתת לו עכשיו את הקבוצה - לא יהיה מהלך חכם מידי - אבל אני לא אתפלא אם זה יקרה כי הרי ההגיון רחוק היום מהפועל באר שבע כמרחק שנות אור.
מקווה שניסו יעמוד בלחץ ובפיתוי שבתואר "מאמן ראשי" - וייסרב לקבל את הקבוצה עכשיו.
דווקא ניראה לי שאם כבר (ובחלומות הכי שחורים שלי לא חשבתי שאגיד את זה) שהבן דוד שלו שרון, יתאים יותר למצב שנקלענו אליו.
נכון שזה לא המצב האידאלי להתמנות פעם ראשונה למאמן ראשי , אבל אנחנו חייבים מאמן שיכנס לעניינים כמה שיותר מהר וזה כמובן מישהו מתוך המערכת
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

שלח תגובה