אני נגעל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: אני נגעל

שליחה על ידי זה שי ! »

הדבר היחידי שיש להיגעל בו זה היכולת של הקבוצה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב:מה ציפיתי ממנו? סליחה הוא בחר במקצוע שיש בו "סיכונים".
שיישב כמו גבר על הספסל וייתן כבוד לפחות לא לקהל - אלא לחברים שלו על הדשא ולמאמן שלו.
לא מבין את ההתעקשות שלא למכור אותו אחרי העונה שנתן בעכו. עוד טעות טיפשית של אלונה ושות', הרי הוא לא יכול להתמודד עם הלחץ פה - היה צריך לנסות לעשות עליו כמה ג'ובות ושלא ניראה את הפרצוף שלו כאן לעולמים. עכשיו הוא כבר גמור לגמרי ככה שגם לא ייצא לנו כלום ממנו וגם ספק אם מישהו ירצה לשלם תמורתו.
ככה זה הפועל באר שבע מודל 2011/12 - אין שכל אבל יש הרבה דאגות!
הוא אשם שהוא לא נולד פה? ואני ימשיך לדבר על מקרה שמעון הרוש כי זה מייצג את כל הגועל והצביעות שקיימים בקהל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yedidel כתב:
הוא אשם שהוא לא נולד פה? ואני ימשיך לדבר על מקרה שמעון הרוש כי זה מייצג את כל הגועל והצביעות שקיימים בקהל.
אני איתך בנושא הזה. פשוט גועל נפש מה שעושים לו. חושבים ששחקן כדורגל יכול לנטרל כל מה שקורה סביבו כשהוא עולה למגרש. לא ראיתי שעושים לשחקנים אחרים את מה שעושים לו אחרי איבוד כדור. מצפים ממנו לתת את היכולות של מסי כדי להוכיח שהוא עדיף על דוידזאדה. אגב, שניהם לא טובים מפתיחת העונה. שוכחים גם ששחקן אחד לא יכול להיות טוב כשכל הקבוצה גרועה. סיכמת את זה בצורה הכי טובה : ״ ואני ימשיך לדבר על מקרה שמעון הרוש כי זה מייצג את כל הגועל והצביעות שקיימים בקהל״

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. לא אהבתי את החוסר אוביקטיביות של פותח הטופיק. אין ספק שהיה צריך לציין לרעה את ההתנהגות של הקהל בנושא הרוש אבל מה עם הצד החיובי של הקהל? העובדה שהייתה מחאה בצורה לגיטימית במחצית הראשונה (ככה נאמר לי על ידי המקורות שלי במגרש (:)? העובדה שעודדו את שחקני הבית?

2. אם קיללו את הרוש אז זה באמת גועל נפש. אפשר לשרוק בוז ליכולת עלובה של שחקן, זה יותר מלגיטמי. אבל לקלל את השחקן? להוריד לשחקן שהוא חלש גם ככה את הביטחון, לא מבין איפה ההגיון בזה.

3. הבנתי שהרוש בדרך לחדר ההלבשה ענה לקהל וסימן לו משהו. אם אכן כך היה, אז אני נגעל לא פחות מהרוש. ככה מתנהג מקצוען? במה הוא שונה מאותם אנשים שקיללו אותו? תלמד מאבי יחיאל (שיש לי עליו ביקורת קשה) איך מתנהג מקצוען.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
ידידאל,
שנינו יודעים שהשחקן הכי מוערך בעיניי דווקא למרבה הפלא לא נולד פה.

אז לא, אני לא בעניין של שחקני בית בלבד. אבל, מילא שתהיה יכולת. אין יכולת? לפחות תן ת'נשמה. אין נשמה? לפחות תראה רצון. כשמדובר בשחקן שהקשר בינו לבין הכדורגל הוא מקרי, בשחקן שעושה טובה שהוא פה (הוא(!) זה שלא רוצה ליהיות פה, עוד לפני השריקות בוז של אתמול אם תקפוץ להגיד את זה ), לי הספיק בשנה שעברה אותם המילים בהם הוא אמר שהוא לא רוצה לחזור לכאן. אז אין צורך. למה בכוח עוד לא הבנתי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הילה חדד כתב:
ידידאל,
שנינו יודעים שהשחקן הכי מוערך בעיניי דווקא למרבה הפלא לא נולד פה.

אז לא, אני לא בעניין של שחקני בית בלבד. אבל, מילא שתהיה יכולת. אין יכולת? לפחות תן ת'נשמה. אין נשמה? לפחות תראה רצון. כשמדובר בשחקן שהקשר בינו לבין הכדורגל הוא מקרי, בשחקן שעושה טובה שהוא פה (הוא(!) זה שלא רוצה ליהיות פה, עוד לפני השריקות בוז של אתמול אם תקפוץ להגיד את זה ), לי הספיק בשנה שעברה אותם המילים בהם הוא אמר שהוא לא רוצה לחזור לכאן. אז אין צורך. למה בכוח עוד לא הבנתי.
די די די............................ הוא רץ והשקיע אתמול לא פחות מאף שחקן במגרש. הקשר בינו לבין כדורגל הוא מקרי? נו באמת.
ואם נתחיל להיתפס למילים שכל שחקן פלט בקריירה, אז יתנפצו פה כמה אלילים...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מסכים עם ידידאל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

בחיי שלא ראיתי כמה הוא רץ יותר מידי יום שבת ובחיי, שאני לא רואה בו כדורגל!

לא עניין של להיתפס, אבל עניין שאם גם וגם וגם, וגם כשיש אופציה אחרת אז באמת, אין צורך בו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הילה, ידידאל לצערי נתפס במחלת ההרוש. הוא התאהב בבחור מהרגע הראשון שהגיע והוא מגן עליו בעקביות מאז. זכותו, לכולנו יש שחקן שאנחנו מאמינים בו ונלך איתו גם כשהוא מציג יכולת חלשה. עם זאת, אי אפשר להתעלם מהעובדה שהבחור מציג יכולת מאוד חלשה מתחילת השנה. ומכיוון שבניגוד לעמדות אחרות בעמדה שלו יש לנו מחליף יותר מראוי (אופיר) הביקורת היא גדולה יותר.
לא ראיתי את המשחק בשבת אבל שמעתי מלפחות שלושה אנשים (את הרביעית) שהרוש היה מאוד חלש ושכמו בכל המשחקים האחרונים, הוא שכח שמגן מודרני צריך גם לתקוף.

אני באמת ובתמים האמנתי שהרוש צריך לקבל צאנס בקבוצה אחרי שהוכיח עצמו בעכו (גם כאן מדובר בהצהרה בערבון מוגבל שכן לא ראיתי אותו מספיק בעכו אבל אני נותן לו להנות מהספק). אבל לא על חשבון דוידזאדה. ולא כאשר הוא מתנהג כאילו מדובר ברוברטו קרלוס שמגיע לשחק בבאר שבע. במקום שהתחרות על ההרכב תעשה לו טוב הוא בעיקר נעלם במשחקים ואחרי זה גם מוצא זמן להתעסק עם הקהל אחרי עוד משחק לא טוב שלו (ושוב לא ראיתי את ההתנהגות המדוברת אלא רק שמעתי עליה מאנשים שהיו במגרש).

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:הילה, ידידאל לצערי נתפס במחלת ההרוש. הוא התאהב בבחור מהרגע הראשון שהגיע והוא מגן עליו בעקביות מאז. זכותו, לכולנו יש שחקן שאנחנו מאמינים בו ונלך איתו גם כשהוא מציג יכולת חלשה. עם זאת, אי אפשר להתעלם מהעובדה שהבחור מציג יכולת מאוד חלשה מתחילת השנה. ומכיוון שבניגוד לעמדות אחרות בעמדה שלו יש לנו מחליף יותר מראוי (אופיר) הביקורת היא גדולה יותר.
לא ראיתי את המשחק בשבת אבל שמעתי מלפחות שלושה אנשים (את הרביעית) שהרוש היה מאוד חלש ושכמו בכל המשחקים האחרונים, הוא שכח שמגן מודרני צריך גם לתקוף.

אני באמת ובתמים האמנתי שהרוש צריך לקבל צאנס בקבוצה אחרי שהוכיח עצמו בעכו (גם כאן מדובר בהצהרה בערבון מוגבל שכן לא ראיתי אותו מספיק בעכו אבל אני נותן לו להנות מהספק). אבל לא על חשבון דוידזאדה. ולא כאשר הוא מתנהג כאילו מדובר ברוברטו קרלוס שמגיע לשחק בבאר שבע. במקום שהתחרות על ההרכב תעשה לו טוב הוא בעיקר נעלם במשחקים ואחרי זה גם מוצא זמן להתעסק עם הקהל אחרי עוד משחק לא טוב שלו (ושוב לא ראיתי את ההתנהגות המדוברת אלא רק שמעתי עליה מאנשים שהיו במגרש).
יפה שאתה מציג את זה כאילו יש לי איזה אינטרס מיוחד איתו.
שמעון הרוש הוא סימפטום לתופעה מגעילה שסבלו ממנה לא מעט שחקנים כמו אוהד כהן, דודי פדלון, ועוד רבים וטובים יותר וטובים פחות.

אז כן אני יחדש לך פה ויספר לך שבכדורגל המודרני גם שחקני רכש הם חלק מהמשחק. הלוואי שאופיר יתפוס מקום של קבע בהרכב ויגיע לרמות הכי גבוהות, גם אני מעדיף וחושב ששחקן בית זה תמיד עדיף. לצערי כרגע המאמן חושב שהוא פחות טוב מהרוש ומאחר ובניגוד אליך אני לא חושב שהמאמן מחזיק באחוזים מכרטיס השחקן של הרוש אז אני נוטה לסמוך עליו.

איך שלא תהפוך את זה אין פה שום מצב שדוידזאדה מראה יכולת יותר טובה מהרוש מתחילת העונה. אז אני יכול להיתפס ולהגיד לך שבמשחק האחרון כל עוד הרוש שיחק בקושי תקפו מהאגף שלו ואחרי שדוידזאדה נכנס מסודי עשה עליו דאבל פס קל בלי שהוא רץ אחריו לרחבה (אפשר לראות את זה בבירור בתקציר), אבל כמו הרוש גם לדוידזאדה מותר לטעות.

ודבר אחרון - די לקשקש על "מגן מודרני צריך לתקוף" גם בהקשר של דוידזאדה ושל אילוז, כאילו מדובר פה בשחקנים שמסיימים כל עונה עם 10 בישולים. אני רק מזכיר לך שהרוש העמיד סטטיסטיקה טיפה יותר טובה מדוידזאדה בהקשר הזה עונה שעברה, ולאילוז למיטב זכרוני יש פחות מעשרה בישולים כל הקריירה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
יפה שאתה מציג את זה כאילו יש לי איזה אינטרס מיוחד איתו.
שמעון הרוש הוא סימפטום לתופעה מגעילה שסבלו ממנה לא מעט שחקנים כמו אוהד כהן, דודי פדלון, ועוד רבים וטובים יותר וטובים פחות.

אז כן אני יחדש לך פה ויספר לך שבכדורגל המודרני גם שחקני רכש הם חלק מהמשחק. הלוואי שאופיר יתפוס מקום של קבע בהרכב ויגיע לרמות הכי גבוהות, גם אני מעדיף וחושב ששחקן בית זה תמיד עדיף. לצערי כרגע המאמן חושב שהוא פחות טוב מהרוש ומאחר ובניגוד אליך אני לא חושב שהמאמן מחזיק באחוזים מכרטיס השחקן של הרוש אז אני נוטה לסמוך עליו.

איך שלא תהפוך את זה אין פה שום מצב שדוידזאדה מראה יכולת יותר טובה מהרוש מתחילת העונה. אז אני יכול להיתפס ולהגיד לך שבמשחק האחרון כל עוד הרוש שיחק בקושי תקפו מהאגף שלו ואחרי שדוידזאדה נכנס מסודי עשה עליו דאבל פס קל בלי שהוא רץ אחריו לרחבה (אפשר לראות את זה בבירור בתקציר), אבל כמו הרוש גם לדוידזאדה מותר לטעות.

ודבר אחרון - די לקשקש על "מגן מודרני צריך לתקוף" גם בהקשר של דוידזאדה ושל אילוז, כאילו מדובר פה בשחקנים שמסיימים כל עונה עם 10 בישולים. אני רק מזכיר לך שהרוש העמיד סטטיסטיקה טיפה יותר טובה מדוידזאדה בהקשר הזה עונה שעברה, ולאילוז למיטב זכרוני יש פחות מעשרה בישולים כל הקריירה.
1. לא טענתי שיש לך אינטרס לא ראוי בנוגע להרוש. טענתי שאתה מחזיק מהרוש עוד מהרגע הראשון שהגיע לכאן והמשכת להחזיק ממנו גם אחרי הכישלון המוחלט שלו בעונה הראשונה כאן. אני בניגוד אלייך לא מחזיק ממנו. אני חושב ששחקן שאין לו הבנת משחק לא יכול לשחק ברמות האלה. לא משנה אם קוראים לו הרוש, תורג'מן או איפרגן.
ההבדל בינך לביני ובין הילה היא שאתה מחזיק מהרוש ולכן גם אחרי פתיחת העונה הנוראית שלו אתה ממשיך להגן עליו. זכותך.

2. הרוש הוא לא סימפטום לשום תופעה. הקהל של הפועל באר שבע מבין כדורגל. גם אם לפעמים התגובות שלו קיצוניות הוא יודע לזהות שחקן כשהוא רואה אותו. בגלל זה כשקיבלנו את אוהד כהן הרבה הרבה אחרי שיאו הקהל השמיע את דברו. בדיוק כמו שהיו לא מעט שחקני בית בהיסטוריה שלנו שקיבלו יחס עוין מהקהל כי הם פשוט לא היו מספיק טובים.
האם אני אוהב את זה? ברור שלא וכבר אמרתי את זה כאן. האם מדובר בתופעה שמאפיינת משהו? שנינו יודעים שלא שכן גם אתה ציינת באחת מההודעות הקודמות שלך שגם שחקני בית כשהיו לא טובים קיבלו יחס עוין מהקהל.

3. דוידזאדה כשנכנס השנה במקום הרוש או בעכו לידו היה טוב יותר מהרוש. הוא היה נמרץ יותר, הוא נלחם, הוא פרץ באגף שלו (הבנתי גם בשבת). הרוש מתחילת השנה משחק בחוסר ביטחון. הוא מקבל כדור בחצי של היריבה ומחזיר אחורה, מקבל כדור באיזור הרחבה של היריבה ומשחק פס בטוח לשחקן שלידו, זה לא כדורגל. היה ניסיון מעניין בתחילת השנה לתת לו לקחת את המצבים הנייחים ועדיין להרים כדור לרחבה במצב נייח לא דומה למצב שבו אתה צריך לתקוף מהאגף.
בכל מקרה, כבר אמרתי את דעתי שאני מעדיף את אופיר כי הוא לדעתי פרוספקט מבטיח יותר וכי בעונה כזאת נקודת הפתיחה צריכה להיות שהוא באנקר בהרכב, גם על חשבון הרוש.

4. ניר קלינגר לקח את כל ההחלטות מתחילת השנה מתוך פחד. פחד מכישלון שנה שנייה ברציפות, פחד מהפסדים, פחד מהרבה מאוד דברים. ברמת השרון ראינו סוף סוף מחשבה אחרת (אולי בגלל שהוא השלים עם עזיבה והפחד נעלם?). אני חושב שאחד מהסימפטומים של הפחד הזה בא לידי ביטוי בזה שהוא מעדיף את הרוש בן ה24 על אופיר בן ה20.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב:1. לא אהבתי את החוסר אוביקטיביות של פותח הטופיק. אין ספק שהיה צריך לציין לרעה את ההתנהגות של הקהל בנושא הרוש אבל מה עם הצד החיובי של הקהל? העובדה שהייתה מחאה בצורה לגיטימית במחצית הראשונה (ככה נאמר לי על ידי המקורות שלי במגרש (:)? העובדה שעודדו את שחקני הבית?
מה בדיוק ניסו להשיג במחאה הזאת, עדיין לא הבנתי. לא מצאתי משהו טוב שיצא ממנה.
עודדו את שחקני הבית? פחות משנייה אחרי השער השני של רמה"ש וסרמיל רעד מקריאות "אין לכם כבוד"...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:
מה בדיוק ניסו להשיג במחאה הזאת, עדיין לא הבנתי. לא מצאתי משהו טוב שיצא ממנה.
עודדו את שחקני הבית? פחות משנייה אחרי השער השני של רמה"ש וסרמיל רעד מקריאות "אין לכם כבוד"...
לא הייתי במשחק ועדיין לפי הדברים ששמעתי מדובר בהתנהגות מעוררת כבוד של הקהל. להעביר מחאה בדרך של חוסר עידוד ועידוד רק של שחקני בית היא התנהגות בוגרת ונכונה. בקבוצות אחרות (בית"ר י"ם, מכבי ת"א, הפועל ת"א) זורקים מטריות וחפצים על קלינגר והופכים את המשחק לגיהנום מהדקה הראשונה כולל קללות של כל האיצטדיון ליו"ר המועדון במצב שלנו.
ברור שצריך לציין גם את ההתנהגות כלפי הרוש אבל לא צריך להתמקד רק בה.
צריכים גם להבין את המצב שבה הקבוצה נמצאת (ארבעה הפסדים רצופים).

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: עידוד רק של שחקני בית היא התנהגות בוגרת ונכונה.
זה אחד הדברים הגרועים שקהל יכול לעשות, זה לפגוע באחדות בין השחקנים ולגרום לשחקני רכש להרגיש סוג ב' (ואז כמובן לבוא אליהם בטענות אח"כ שהם עוזבים)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yedidel כתב:
זה אחד הדברים הגרועים שקהל יכול לעשות, זה לפגוע באחדות בין השחקנים ולגרום לשחקני רכש להרגיש סוג ב' (ואז כמובן לבוא אליהם בטענות אח"כ שהם עוזבים)
או כשהם לא רוצים להגיע.

שלח תגובה