א"י השלמה אחרי החלטה באו"ם ב-23.9 יותר ריאלי...אורי אדום בנשמה כתב:ניסו&ניר - שניכם חיים בלה לה לנד.
מדינה דו לאומית לפתרון הסכסוך ישראלי-פלסטיני זה סופר ישים ליד הרעיון שלכם..
אלונה-קחי אחריות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: אלונה-קחי אחריות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בול פגיעה:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 47,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 47,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם כבר טור, מקווה שקראתם את הטור של אבי רצון אתמול במעריב.משה אוחיון כתב:בול פגיעה:
עם כל השנאה שלי אליו וההגזמה בחלק מהדברים, הוא כתב כ"כ נכון.
יש לינק \ אתה יכול להעלות את זה?izguy83 כתב: אם כבר טור, מקווה שקראתם את הטור של אבי רצון אתמול במעריב.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
אתה רציני? טור ברמה מאוד נמוכה (ואני נזהר לא להשתמש במילים בוטות יותר) מלא סטיגמות ושקרים. מאוד בולט שלכותב שלו אין אפילו חצי הבנה של המצב האמיתי כאן. מתאים כמו כפפה ליד לאיש שכתב אותו.izguy83 כתב: אם כבר טור, מקווה שקראתם את הטור של אבי רצון אתמול במעריב.
לא מאמין בכלל שאנחנו צריכים להתייחס לדברים שאדם כמו אבי רצון כותב או אומר. מה הלאה? ננתח את דבריו של משה פרימו?
תמשיך, תמשיך עם הגישה התבוסתנית הזו של "אנחנו נגד שאר העולם".משה אוחיון כתב: אתה רציני? טור ברמה מאוד נמוכה (ואני נזהר לא להשתמש במילים בוטות יותר) מלא סטיגמות ושקרים. מאוד בולט שלכותב שלו אין אפילו חצי הבנה של המצב האמיתי כאן. מתאים כמו כפפה ליד לאיש שכתב אותו.
לא מאמין בכלל שאנחנו צריכים להתייחס לדברים שאדם כמו אבי רצון כותב או אומר. מה הלאה? ננתח את דבריו של משה פרימו?
מעניין שכולם לא בסדר, ההנהלה, המאמן, שחקני הרכש, התקשורת.
רק אתה ושחקני הבית שהובילו אותנו ל-5 אליפויות בעשור האחרון בסדר.
כתב טור מצוין בן אדם שאני שונא מלידה, אבל מה לעשות, כתב נכון.
רואה את הדברים מהצד, בלי רגשות לקבוצה, לקהל או לאלונה.
האמת כואבת ואתה לא יודע להתמודד איתה אז נוח לך לכתוב נגד כל העולם.
- Sir Alex Ferguson
מצטער, לא מתייחס לטורים של אנשים שאין להם מושג וחצי מושג מה הולך כאן ומחפשים שוב ושוב את הסטיגמות ומקצינים מצבים שולים.izguy83 כתב: תמשיך, תמשיך עם הגישה התבוסתנית הזו של "אנחנו נגד שאר העולם".
מעניין שכולם לא בסדר, ההנהלה, המאמן, שחקני הרכש, התקשורת.
רק אתה ושחקני הבית שהובילו אותנו ל-5 אליפויות בעשור האחרון בסדר.
כתב טור מצוין בן אדם שאני שונא מלידה, אבל מה לעשות, כתב נכון.
רואה את הדברים מהצד, בלי רגשות לקבוצה, לקהל או לאלונה.
האמת כואבת ואתה לא יודע להתמודד איתה אז נוח לך לכתוב נגד כל העולם.
אפשר לדבר על הקהל, אפשר לדבר על אלונה, אפשר לדבר על השחקנים, אבל גם אם קלינגר הוא לא האשם היחיד הוא נכשל כאן כישלון חרוץ כבר שנתיים רצופות.
יצאנו לפגרה לפני כולם ועדיין קלינגר בסיום מחנה האימונים אמר שאנחנו לא מוכנים לליגה. זה מחדל שמלמד כל מה שרצית על קלינגר בקיץ האחרון. אלונה לא עמדה בתנאים שקבעו ביניהם? שיקום וילך. אם הוא כאן אז הוא אחראי על הקבוצה שהוא בנה. ולא התחלתי לדבר אפילו על ההרכבים השנה והגישה הפחדנית לאורך כל המשחקים.
הטור של אבי רצון, שמדבר על כך שלמרות הכל קלינגר בכלל לא אשם, הוא טור של אדם שהוכיח שאין לו בעיה להתבטא בקציוניות גם לגבי קבוצות ומצבים שהוא לא מכיר.
אבי רצון הוא לא אדם שצריך להתייחס אליו והוא משקף את רמת הביוב שיש בתקשורת הספורט בארץ. ולא, לא קראתי את הטור.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסכים איתך, ידידאל (לא קראתי גם כן)
רק שראוי לציין שגם עמיר פלג עשוי מחומר זהה. כמו גם יתר אנשי התקשורת (ספורט ובכלל) בארץ למעט יחידי סגולה.
רק שראוי לציין שגם עמיר פלג עשוי מחומר זהה. כמו גם יתר אנשי התקשורת (ספורט ובכלל) בארץ למעט יחידי סגולה.
האיש תקשורת שאני מאוד מעריך והלוואי והיו עוד כמה כאלו זה, ניב רסקין. מספר אחד.אליק כתב:מסכים איתך, ידידאל (לא קראתי גם כן)