אני נגעל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: אני נגעל

שליחה על ידי הילה חדד »

חלאס ידידאל, אני מנסה להבין עד מתי תמשיך עם המגמה הזאת שיצרת לעצמך.

וכמה שחקנים כן קיבלו פה יחס טוב?

אופיר חיים, עודד גביש, מאור מליקסון. אפשר גם ללכת יותר אחורה כמו דדי בן דיין, שוקי נגר ואלון מזרחי אבל הבנת את הפואנטה.

הכלל הוא פשוט- מי שנותן מעצמו מקבל תמיכה. בית/רכש.

כל אלו שציינת שקיבלו יחס לא טוב זה אותם אנשים שהיה להם תקרית עם הקהל על דברים שנעשו או נאמרו.באותה מידה אם שחקן בית היה אומר/עושה דברים טובים היחס היה זהה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הילה חדד כתב:חלאס ידידאל, אני מנסה להבין עד מתי תמשיך עם המגמה הזאת שיצרת לעצמך.

וכמה שחקנים כן קיבלו פה יחס טוב?

אופיר חיים, עודד גביש, מאור מליקסון. אפשר גם ללכת יותר אחורה כמו דדי בן דיין, שוקי נגר ואלון מזרחי אבל הבנת את הפואנטה.

הכלל הוא פשוט- מי שנותן מעצמו מקבל תמיכה. בית/רכש.

כל אלו שציינת שקיבלו יחס לא טוב זה אותם אנשים שהיה להם תקרית עם הקהל על דברים שנעשו או נאמרו.באותה מידה אם שחקן בית היה אומר/עושה דברים טובים היחס היה זהה.
וואלה. תספרי לי איזה תקרית עם הקהל היתה לדודי פדלון, שמעון הרוש ואוהד כהן לפני (ואני מדגיש - לפני) שהתחילו ליפול עליהם?
אני בעיקר אוהב את "מי שנותן בעצמו". עוד מעט תגידו שגם אוהד כהן לא רץ במגרש.

לגבי אופיר חיים, גביש ומליקסון, זה לא חוכמה לעודד רק את מי שטוב. אני רוצה לראות מה היה קורה אם גביש היה פותח פה את הקריירה עם תקופה חלשה.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
וואלה. תספרי לי איזה תקרית עם הקהל היתה לדודי פדלון, שמעון הרוש ואוהד כהן לפני (ואני מדגיש - לפני) שהתחילו ליפול עליהם?

לגבי אופיר חיים, גביש ומליקסון, זה לא חוכמה לעודד רק את מי שטוב. אני רוצה לראות מה היה קורה אם גביש היה פותח פה את הקריירה עם תקופה חלשה.
פדלון- הייתה לו תקרית באימון עוד לפני ששער 2 נפל עליו "סתם ככה".
הרוש, כמו כל הדיון הזה לא ברמה של שחקן רכש. בטח ובטח כשיש שחקן בית ברמה גבוהה ממנו (חוץ מדעתך כמובן) ואוהד כהן, אי אפשר לדעת מה נולד קודם. ביצה או תרנגולת.
שמע, עם כל האהבה שלי לגביש, לא חושבת שהוא בלם מושלם. הוא היה חייב לנו כמה גולים ועדיין לא קיבל בראש. בעיקר כי היה בו משהו מאוד של נשמה ומחוייבות (להוציא את ההתבטאות בשבוע האחרון).
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הילה חדד כתב: פדלון- הייתה לו תקרית באימון עוד לפני ששער 2 נפל עליו "סתם ככה".
הרוש, כמו כל הדיון הזה לא ברמה של שחקן רכש. בטח ובטח כשיש שחקן בית ברמה גבוהה ממנו (חוץ מדעתך כמובן) ואוהד כהן, אי אפשר לדעת מה נולד קודם. ביצה או תרנגולת.
שמע, עם כל האהבה שלי לגביש, לא חושבת שהוא בלם מושלם. הוא היה חייב לנו כמה גולים ועדיין לא קיבל בראש. בעיקר כי היה בו משהו מאוד של נשמה ומחוייבות (להוציא את ההתבטאות בשבוע האחרון).
פדלון? תקרית באימון? עם אוהדים? לא זכור לי.
הרוש לא ברמה? חשבתי שבאים בטענות על השקעה ומחוייבות ולא על רמה מקצועית (חוץ מדעתי, דעתו של ראובן עטר, אלי כהן, ולא מעט אוהדים ביציע).
אוהד כהן? לא עשה שום דבר לפני שהתחילו ליפול עליו במשחק מול מכבי נתניה בחוץ. כמובן שחודש אחרי זה התגובה שלו היתה לא במקום ולא כמו ששחקן אמור להגיב, אבל אין ספק איפה היתה הביצה ואיפה התרנגולת.

הדוגמא היחידה לשחקן רכש שאני זוכר שפתח לא טוב ועדיין קיבל גב זה קדוסי, וזה בגלל שהוא בא על תקן כוכב בלאומית והיה ברור שזה עניין של זמן. כל שחקן אחר כמעט תמיד אם החודש הראשון לא הולך (וזה מאוד טבעי וקורה לכולם), חבל לו על הזמן.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אני אישית תמיד אמרתי שהרוש לא שחקן. לא הסתרתי זאת.

לגבי פדלון, לא זכור אז אני אומרת לך. הייתה תקרית.

אני חוזרת ואומרת- יצרת פה איזו מגמה לעצמך. לא נכונה ולא פיירית. הקהל של ב"ש יודע גם לקבל שחקני רכש. ולא מעט.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
זה אחד הדברים הגרועים שקהל יכול לעשות, זה לפגוע באחדות בין השחקנים ולגרום לשחקני רכש להרגיש סוג ב' (ואז כמובן לבוא אליהם בטענות אח"כ שהם עוזבים)
הקהל הוא כלב השמירה של הקבוצה. אנחנו נהיה כאן בעתיד, כל השאר לא.
שחקני הרכש חושבים על ההצלחה האישית שלהם וזה בסדר. קלינגר חושב על ההצלחה המקצועית שלו וזה גם בסדר. אבל אנחנו חושבים על העתיד. ואם אנחנו חושבים על העתיד, אז למען העתיד עדיף לנו ששחקנים כמו אופיר דוידזאדה ואבו לאבן יקבלו דקות. בגלל שהם יהיו כאן בשנה הבאה, שחקני הרכש הבינונים כניראה לא. בגלל שבזמן שהרוש ככל הנראה יקבל את הדקות וילך (או בינואר או בסוף השנה) אופיר ישאר כאן לשנים הבאות וכל דקה שהוא מקבל השנה תעזור לנו בעתיד הרחוק.

על שחקני רכש איכותים אני לא מדבר. על כאלה שחקנים (מליקסון, סוארס, גביש) הקבוצה תלחם ותנסה להשאיר לשנים רבות. אלה שחקנים שהדקות שלהם יעזרו לעתיד שלנו.
אבל כל שחקני הרכש הבינונים (במקרה הטוב), שהיום כאן ובשנה הבאה ברור שלא ימשיכו, על אלה אין מה להילחם. גם כי הם לא טובים מהחומר המקומי (בניגוד למליקסון, סוארס וגביש למשל) וגם כי כמוהם אנחנו מחליפים כמו גרביים מידי עונה.

אני אוהד הפועל באר שבע, אני רוצה זהות מקומית ואני רוצה לדאוג לעתיד של המועדון שלי. האינטרסים שלי הם טהורים למען הקבוצה ולכן אם אני אצטרך לעודד את שחקני הבית שצריכים לקבל הזדמנות אבל לא מקבלים אני יעשה את זה, גם אם הרוש ירגיש פגוע. ואם צריך אני אלך לבית של דנדי אוקוגו אחרי שהוא שבר את הרגל ואנחם אותו ואחזק אותו, כי הוא תרם לקבוצה וכי אני חושב שהוא יכול לתרום לעתיד.

כששחקן חלש, ולא משנה אם קוראים לו שמעון הרוש, יוסי תורג'מן, יניב איפרגן, דודו פלס או דור דוידי, הוא יקבל ביקורת. מהצד השני, כששחקן טוב, גם אם קוראים לו רוסו, חלילוביץ', מליקסון, גביש וסוארס הוא יקבל עידוד.
אגב, שים לב שמלכה פתח מאוד חלש את העונה ועדיין הקהל מאוד סבלני כלפיו וזה בגלל שרואים שיש לו כדורגל. כשאתה רואה שחקן שלא מסוגל לתת פס מטר קדימה ומוכיח את זה לאורך זמן, הביקורת תגיע. לעומת זאת כשרואים שלשחקן יש כדורגל הקהל יהיה סבלני אליו גם אם בהתחלה הוא פחות מרשים. כמו במקרה קורמן. וכן, לפעמים גם מספיק הקרבה בלי כדורגל גדול (אהוד כחילה, דני רוזבן) כדי שהקהל יתמוך בך. רוב שחקני הרכש שנמצאים בקבוצה לא מציגים לא את זה ולא את זה (מוצג א', המשחק בעכו. מוצג ב' המשחק מול בית"ר בבית).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

אני לא מחזיק מהרוש שחקן ,אבל

השנה יוצא לי לשבת בשער 2 , ורמת העידוד שם שואפת ל-0 , אממה כאשר שער 5 מקלל או שר "אין לכם כבוד" אני רואה התלהבות וההענות בשער 2 שאם הייתה כך בעידוד וסרמיל היה הופך למרקנה.
נראה לי שיש שם אנשים (וזו לא רק תחושה שלי) במיוחד אלו שיושבים צמוד לגדר של שער הכבוד שעצובים בניצחונות ושמחים בהפסדים , מאושרים שאפשר לקלל ולהתפרק,נשמות טובות ממש.

הקללות הופנו במיוחד לגבי הרוש - מהרגע שהוא עלה למגרש (בחימום , ככה שלא ניתן להעיד על היכולות) קללות , נאצות גידופים , כאילו הוא אשם בכל המצב שקורה בקבוצה,אז איזו מן מוטוביציה תהיה לו "להתאבד" על המגרש?איך הוא ירד מהמגרש? ימחא כפיים לקהל?

אני מבין את התיסכול , גם אני עם הראש למטה,אבל לקלל בצורה כזו שחקן של הקבוצה שלך,לשרוק בוז שהוא נוגע בכדור?
הגזמתם....
תמונה

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

ממש הבעיה המרכזית שלנו אם הרוש טוב או לא -בזמן שעתיד הקבוצה הולך פייפל

לענין הקללות זה לא מועיל ולא מדרבן במיוחד את השחקנים ולא ישנה אפילו כהוא זה את יכולתם,לא מבין אם יגלו שאמא של שחקן מסיום עובדת במקצוע העתיק הוא יחן בכישרונות חדשים?

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

תתפלא , אבל עידוד כן מדרבן וקללות כן משפיעות לרעה על שחקן , לא מדובר בקללה פה או שם , כשכל הקהל "יורד" בעיקר עלייך , תאמין לי שגם שחקן מוכשר הרבה יותר מהרוש היה מציג תצוגת נפל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

קרא בין השורות

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

סליחה על ההתערבות.

ידידאל - אם אתה חושב שהרוש שחקן זו זכותך אבל אתה פשוט לא מבין בכדורגל.

הרוש לא מתאים לליגה לאומית.
דוידזה הרבה יותר טוב ממנו ובלי קשר הרוש פשוט גרוע.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

gate5 כתב:סליחה על ההתערבות.

ידידאל - אם אתה חושב שהרוש שחקן זו זכותך אבל אתה פשוט לא מבין בכדורגל.

הרוש לא מתאים לליגה לאומית.
דוידזה הרבה יותר טוב ממנו ובלי קשר הרוש פשוט גרוע.
מנומק להפליא. אבל עדיין לא נותן הצדקה למרר לו את החיים

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

yedidel כתב:

:מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק:

כל כך מתאים לקהל שלנו :)

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

משה אוחיון כתב: הקהל הוא כלב השמירה של הקבוצה. אנחנו נהיה כאן בעתיד, כל השאר לא.
שחקני הרכש חושבים על ההצלחה האישית שלהם וזה בסדר. קלינגר חושב על ההצלחה המקצועית שלו וזה גם בסדר. אבל אנחנו חושבים על העתיד. ואם אנחנו חושבים על העתיד, אז למען העתיד עדיף לנו ששחקנים כמו אופיר דוידזאדה ואבו לאבן יקבלו דקות. בגלל שהם יהיו כאן בשנה הבאה, שחקני הרכש הבינונים כניראה לא. בגלל שבזמן שהרוש ככל הנראה יקבל את הדקות וילך (או בינואר או בסוף השנה) אופיר ישאר כאן לשנים הבאות וכל דקה שהוא מקבל השנה תעזור לנו בעתיד הרחוק.

על שחקני רכש איכותים אני לא מדבר. על כאלה שחקנים (מליקסון, סוארס, גביש) הקבוצה תלחם ותנסה להשאיר לשנים רבות. אלה שחקנים שהדקות שלהם יעזרו לעתיד שלנו.
אבל כל שחקני הרכש הבינונים (במקרה הטוב), שהיום כאן ובשנה הבאה ברור שלא ימשיכו, על אלה אין מה להילחם. גם כי הם לא טובים מהחומר המקומי (בניגוד למליקסון, סוארס וגביש למשל) וגם כי כמוהם אנחנו מחליפים כמו גרביים מידי עונה.

אני אוהד הפועל באר שבע, אני רוצה זהות מקומית ואני רוצה לדאוג לעתיד של המועדון שלי. האינטרסים שלי הם טהורים למען הקבוצה ולכן אם אני אצטרך לעודד את שחקני הבית שצריכים לקבל הזדמנות אבל לא מקבלים אני יעשה את זה, גם אם הרוש ירגיש פגוע. ואם צריך אני אלך לבית של דנדי אוקוגו אחרי שהוא שבר את הרגל ואנחם אותו ואחזק אותו, כי הוא תרם לקבוצה וכי אני חושב שהוא יכול לתרום לעתיד.

כששחקן חלש, ולא משנה אם קוראים לו שמעון הרוש, יוסי תורג'מן, יניב איפרגן, דודו פלס או דור דוידי, הוא יקבל ביקורת. מהצד השני, כששחקן טוב, גם אם קוראים לו רוסו, חלילוביץ', מליקסון, גביש וסוארס הוא יקבל עידוד.
אגב, שים לב שמלכה פתח מאוד חלש את העונה ועדיין הקהל מאוד סבלני כלפיו וזה בגלל שרואים שיש לו כדורגל. כשאתה רואה שחקן שלא מסוגל לתת פס מטר קדימה ומוכיח את זה לאורך זמן, הביקורת תגיע. לעומת זאת כשרואים שלשחקן יש כדורגל הקהל יהיה סבלני אליו גם אם בהתחלה הוא פחות מרשים. כמו במקרה קורמן. וכן, לפעמים גם מספיק הקרבה בלי כדורגל גדול (אהוד כחילה, דני רוזבן) כדי שהקהל יתמוך בך. רוב שחקני הרכש שנמצאים בקבוצה לא מציגים לא את זה ולא את זה (מוצג א', המשחק בעכו. מוצג ב' המשחק מול בית"ר בבית).
״חבר, אתה חופר" משה, בתקופה האחרונה חזרת לכתוב מגילות וזה מעייף. אני מסכים עם חלק לא קטן מדבריך. רק תתחיל לקצר בתגובות. כדי שנוכל להמשיך לקרוא את התגובות שלך. תודה יו״ר וועד ״קצר ולעניין״.

שלח תגובה