אוי כמה עלוב.
לראות ולא להאמין,איך קבוצה עם קהל גדול שכזה צוות שחקנים כשרוני ניהול תקין וכסף גדול משחקת כל כך רע......
כן אני יודע, הנצחון חשוב,3 הנקודות סופר חשובות,לעלות ליגה מאוד חשוב.......רק מה לעשות ואני התחברתי למשחק הכדורגל בכלל ולקבוצת הפועל באר שבע בפרט בגלל משהו אחר, המשהו הזה כבר לא קיים שם שבועות רבים.
מישהו מוכן להמר כמה אוהדים צעירים נוספים נוספו לקבוצה בחודש האחרון ?
אני מבקש לנחש ראשון :
אפס.
איציק זוהר שואל ואיציק זוהר.... עונה.
בעוונותי הרבים ראיתי את המשחק בטלוויזיה {הוקלט לי ב'יס מקס'}, באמת רציתי לבחון מהכורסה בנחת אולי לא ראיתי משהו שהקומץ החולם רואה?,כן כן אולי ייתכן ואני טועה?.....
אז זהו שלא,פשוט להרדם משעמום. עצוב,עלוב ועגום.
אבל לשמוע את איציק זוהר שואל/נוזף בתחילת המשחק "לא מבין את הקהל הזה לקלל מהדקה ה-12?, מה הם רוצים מגיא לוי הוא בסך הכול מאמן טוב ?, כמה מאמנים כבר היו פה ?......
ואז המשחק מתמשך והאסימון נופל לאיציק זוהר - "אין כאן כדורגל" .... "שחקני באר שבע עומדים על המגרש באופן שמזכיר לי ילדים בשכונה "....."מה אורן ניסים עושה בקישור אני לא מבין את גיא לוי תאמין לי !"..."מה כבר קדוסי יכול לעשות לבד בהתקפה ?"...."תראה עם כמה שחקנים ב"ש תוקפת ככה לא ניתן להבקיע".... "זה המשחק הכי חלש שראיתי העונה"......"איך אפשר לשחק במערך שכזה בבית".....
איציק שאל וגם ענה כבר אמרתי ?
להיות כתבת על הקווים....
נדהמתי לשמוע את שאלותיה של הכתבת בסיום המשחק "איך אפשר לשחק ככה גיא? "...."איך אתה עומד בזה?"....."זה לא פוגם במשחק הקבוצה?"
כאילו שלא שמעה את השידור ואת הטענות/השאלות הקשות שהפנו איציק זוהר והשדר לנוכח השיטה והמערך שבחר גיא לוי....כאילו וגיא לוי הוא סוג של גיבור העומד בפרץ מול אלפים שלא מבינים כלום והוא שמשון הגיבור נלחם מול כולם ואפילו.....מנצח !
גיא לוי גיבור הדור?,
אז למה המשחק עשה לאלפים שחור ?
מתוקה שלי.....אוי אלונה.
את בטח רואה שומעת וסובלת,
מה לא עשיתי נכון? את שואלת,
הרי שמת כסף גדול הבאת שחקנים טובים,
אז למה לעזעזל אין כאן שמחת חיים ?
התשובה יקירתי עומדת/יושבת כול שישי על הקווים...
כן נסיכה רק לגיא לוי הפתרונים.
שבוע דבש.
דיעה אחרת
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: דיעה אחרת
לא קשור לגיבור הדור גיא לוי פשוט לא משחק כמו שהאוהדים רוצים
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
או למען הדיוק לא משחק כמו שכול אוהד כדורגל,חובב כדורגל באשר הוא היה רוצה.אימפריה באדום כתב:לא קשור לגיבור הדור גיא לוי פשוט לא משחק כמו שהאוהדים רוצים
פשוט ממאיס את המשחק שכולנו אוהבים.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
צודקגיל שגיב כתב:
או למען הדיוק לא משחק כמו שכול אוהד כדורגל,חובב כדורגל באשר הוא היה רוצה.
פשוט ממאיס את המשחק שכולנו אוהבים.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
שמע אין ספק שלגיא יש טעויות..כל אחד יגיד את זה.
אבל מפה ועד לקלל אותו ולשרוק בוז מהשניה הראשונה שהשחקנים עולים לדשא? וכן אפילו לייחל לקבוצה להפסדי העיקר שגיא לא יהיה פה, אתה לא חושב שנחצו כל הקווים האדומים?
הבעלת בית שלך ( אלונה! ) החליטה שהוא יאמן, אז הוא יאמן. נקודה
גיא ואלונה - תהיו חזקים!
אבל מפה ועד לקלל אותו ולשרוק בוז מהשניה הראשונה שהשחקנים עולים לדשא? וכן אפילו לייחל לקבוצה להפסדי העיקר שגיא לא יהיה פה, אתה לא חושב שנחצו כל הקווים האדומים?
גיא ואלונה - תהיו חזקים!
לדעתי לפחות הבעיה עם גיא כפולה :gate5 כתב:שמע אין ספק שלגיא יש טעויות..כל אחד יגיד את זה.
גיא ואלונה - תהיו חזקים!
האגו המנופח לצד החלטות מקצועיות כושלות.
האגו - היחס לקהל האוהדים, הראיונות ההזויים "הגעתי בגלל אלונה"...."אני לא יודע כמה קבוצות עולות העונה"..הנסיון לסלק את אלול מהקבוצה...הצפירות בטדי....כול אלו מסבירים כי הבחור מרגיש שהוא עושה לכולנו טובה שהוא כאן.
החלטות מקצועיות כושלות - הצבת אילוז כמגן שמאלי, הצבת אלול כמגן ימני, הצבת דנדי כבלם, הצבת אפריאט כמגן,סילוקם של פדלון חיים וניסים,בחירתו של קוסטרוב,שיטת משחק הגנתית ללא כול יצירתיות וסגנון,הצבת קדוסי לבדו בחוד,הצבת ניסים בקישור,משחק ללא עושה משחק במרכז השדה...
תבין - מאמנים מפוטרים על 70% מהטעויות הנ"ל וגיא לוי עוד מחזיק רק בגלל שהוא מניפולטור בחסד עליון שיודע להשמיע ולכוון כרצונו את אלונה והצוות.
יש לי יותר מהרגשה שלא אחת נאמר לאלונה על ההתנהלות הקודמת והיא חסרת הנסיון מנסה בצדק להנהיג סגנון התנהלות אחרת רק שהיא לא מבינה שבזמנו הכול היה דפוק ועל כן לא היה חכם להאשים או לפטר את המאמן שלא רק לא קיבל את מה שנדרש אלא עוד יותר חמור מיזה גם קלקלו לו זינו וחבריו...
אבל כיום ?
האשמה יכולה ליפול רק על המאמן שהרי ההצלחה היחסית במיקום בטבלה נסמכת על הרבה מזל לצד חוסר יכולת של מרבית היריבות בליגה ולנוכח זה שישנן 5 עולות.
תדמיינו אותנו ביכולת הזו בליגה רגילה של 2 עולות.
מי מוכן להמר שהיינו עולים ליגה ?
תבינו, כמעט כול מאמן אחר עם הניהול הנוכחי,הסגל הקיים והכסף שישנו היה צמוד להפועל חיפה ובפער של לפחות 10 נקודות מהמקום השישי כאשר וסרמיל מלא ב-10000 אוהדים שדוחפים את הקבוצה...
- משוגע אדום
גיל תעשה טובה.... מה לנדאו לא היה משחק עם מלא שינויים שהיו נראים הזויים?! לכל מאמן יש תשיקולים שלו על מה הוא מוותר ומה הוא מרוויח בהצבות האלה... עובדתית אנחנו מנצחים .... ובליגה של 2 עולות חצי מהקבוצות פה היו מוותרות מראש.. הרי התחרות הצמודה נובעת מ5 עולות.. אם היו רק 2 עולות חצי מהקבוצות לא היו שופכות חצי מהכסף שהם השקיעו....
ראשית חשוב לזכור, לנדאו לא הכין את הקבוצה ולא בחר במרבית השחקנים אלא הגיע לאחר פיטוריו של בלבול.משוגע אדום כתב:גיל תעשה טובה.... מה לנדאו לא היה משחק עם מלא שינויים שהיו נראים הזויים?! לכל מאמן יש תשיקולים שלו על מה הוא מוותר ומה הוא מרוויח בהצבות האלה... עובדתית אנחנו מנצחים .... ובליגה של 2 עולות חצי מהקבוצות פה היו מוותרות מראש.. הרי התחרות הצמודה נובעת מ5 עולות.. אם היו רק 2 עולות חצי מהקבוצות לא היו שופכות חצי מהכסף שהם השקיעו....
לגיא לוי ניתנה ההזדמנות הראשונה מאז בואה של אלונה (אפילו למרקו לא היה את הזמן הזה) לבנות קבוצה באופן מסודר,לבחור שחקנים ללא לחץ,לתרגל שיטות משחק ועוד.
למרות כול זה גיא לוי המשיך בשרשרת ניסויים ב'מני טיים' כלומר במשחקי הליגה שבהם לכול נקודה יש חשיבות לא מבוטלת.
גיא לוי נכון להיום נכשל בכול פרמטר.
ההצלחה היחסית במיקומינו בטבלה פשוט תוצאה של הרבה מזל לצד יכולת ירודה של הקבוצות מתחתינו.
לא היינו רחוקים מלסיים את המשחק ביום שישי בתיקו.
למי ששמע את גיא לאחר המשחק יש לי חידה :
גיא דיבר שהוא מתמיד בדרך החדשה,
על איזו דרך דיבר גיא ומה הוא מנסה לעשות ?
למי שיש תשובה יותר ממוזמן לענות....
לי לפחות יש תשובה לנוכח השבועות האחונים,
הדרך הינה להפוך את באר שבע לקבוצת צפרירים...
ההיא הקטנה מחולון שבינתיים נלמה,
זו שהיו לה שני אוהדים שמאז כבר עשו הסבה...
אני כבר מכיר אוהד אחד או שניים עם מנוי,
שלא הגיעו לוסרמיל בשישי להביט במשחק הבזוי,
כן נמאס להם מהדרך המשעממת,הסגורה והמסוגרת,
הם יחזרו אולי פעם כשיבינו שישנה דרך אחרת....
גיא דיבר שהוא מתמיד בדרך החדשה,
על איזו דרך דיבר גיא ומה הוא מנסה לעשות ?
למי שיש תשובה יותר ממוזמן לענות....
לי לפחות יש תשובה לנוכח השבועות האחונים,
הדרך הינה להפוך את באר שבע לקבוצת צפרירים...
ההיא הקטנה מחולון שבינתיים נלמה,
זו שהיו לה שני אוהדים שמאז כבר עשו הסבה...
אני כבר מכיר אוהד אחד או שניים עם מנוי,
שלא הגיעו לוסרמיל בשישי להביט במשחק הבזוי,
כן נמאס להם מהדרך המשעממת,הסגורה והמסוגרת,
הם יחזרו אולי פעם כשיבינו שישנה דרך אחרת....
אבל ככה זה בכדורגל רבאקgate5 כתב:שמע אין ספק שלגיא יש טעויות..כל אחד יגיד את זה.
גיא ואלונה - תהיו חזקים!
כאילו שאתם לא יודעים מה זה כדורגל מה נהייתם לי פה כולכם?????
אז מה נגיד לו גיא אתה יכול ללכת בבקשה גיוש???
ולמה אתם מקללים את הקוון???? למה הוא מוצץ לקוף זה קשור לכדורגל אז יאללה חלאס
גיל שגיב אני אוהב אותך תאמין לי אתה גדול