עכשיו הבנתי למה קלינגר השתגע בגול
עכשיו הבנתי למה קלינגר השתגע בגול
לפני ההרמה של אבוטבול קלטתי את קלינגר קופץ ומסמן להם לכיוון השער של הפועל ת"א... לא הבנתי מה הוא רוצה, שיתכוננו למתפרצת?
מסתבר שהוא ידע מה הוא עושה ורצה שהם יעמדו יותר החוצה ולא יתנו להם להיכנס עד תיבת ה5 בלי נבדל... חבל שלא מקשיבים.
מסתבר שהוא ידע מה הוא עושה ורצה שהם יעמדו יותר החוצה ולא יתנו להם להיכנס עד תיבת ה5 בלי נבדל... חבל שלא מקשיבים.
Re: עכשיו הבנתי למה קלינגר השתגע בגול
בס"ד
קלינגר כל המשחק היה באטרף ואני לא זוכר שראיתי אותו יושב.
לא הפסיק לצעוק ולכוון את השחקנים,בניגוד למשחקים האחרונים היום סוף סוף ראינו עמידה נכונה ויישום הטקטיקה מאימוני השבוע.
שני הגולים היו מאוד מיותרים,השחקנים לא יודעים שלא עושים פאולים ליד הרחבה כשאבוטבול וטועמה נמצאים על הדשא?
קלינגר כל המשחק היה באטרף ואני לא זוכר שראיתי אותו יושב.
לא הפסיק לצעוק ולכוון את השחקנים,בניגוד למשחקים האחרונים היום סוף סוף ראינו עמידה נכונה ויישום הטקטיקה מאימוני השבוע.
שני הגולים היו מאוד מיותרים,השחקנים לא יודעים שלא עושים פאולים ליד הרחבה כשאבוטבול וטועמה נמצאים על הדשא?
חבל שאלה השחקנים שהוא בחר עונה שניה ברציפות. שחקנים שלא מקשיבים.
הוא צריך להאשים רק את עצמו.
די נו, די... אני מבינה ת'מרמור על קלינגר אבל מה יש להאשים אותו בשחקנים שלא מקשיבים ולא עושים את מה שעובדים באימונים.שמעון א כתב:חבל שאלה השחקנים שהוא בחר עונה שניה ברציפות. שחקנים שלא מקשיבים.
לא זכור לי שכל שחקן שרוצה לבוא מביא איתו מסמכים על איכות הקשב והריכוז שלו.
קלינגר אשם בהרבה דברים, בזה- קצת פחות.
אתמול ראיתי הרבה דברים חיוביים, בעיקר בצורת האכפתיות שלהם על המגרש. צריך רק לראות שזה לא משהו חד פעמי וצריך את הנקודה הראשונה שתוציא אותנו מהלופ הזה ותיתן קצת בטחון.

הילה חדד כתב:
די נו, די... אני מבינה ת'מרמור על קלינגר אבל מה יש להאשים אותו בשחקנים שלא מקשיבים ולא עושים את מה שעובדים באימונים.
לא זכור לי שכל שחקן שרוצה לבוא מביא איתו מסמכים על איכות הקשב והריכוז שלו.
קלינגר אשם בהרבה דברים, בזה- קצת פחות.
אתמול ראיתי הרבה דברים חיוביים, בעיקר בצורת האכפתיות שלהם על המגרש. צריך רק לראות שזה לא משהו חד פעמי וצריך את הנקודה הראשונה שתוציא אותנו מהלופ הזה ותיתן קצת בטחון.
את תמיד רואה משהו בחיים לא תגידי לא ראיתי כלום קבוצה פח אשפה משחקת כמו הפועל משוש
תמיד תגידי ראיתי משהו חיובי משהו טוב אין אין שליליות את חייה בעולם משלך
תגידי לי 5 משחקים 5 הפסדים מה ניראה לך ? מתי פתחנו ככה ?
מתי הפסדנו 7 פעמיים בבית ?
מתי עלו 11 שחקני מבחוץ בהרכב?
מתי מכרנו 1000 מנויים?
זאת תקופת שפל!
כדי להם מהר מאוד להתעורר לחבורת גחליליות על הדשא
זה שי !

כי אני בניגוד אליך, לא רואה בלהתלונן כל היום פתרון. קטע, קורה שיש לפעמים גם דברים חיוביים, באופן יחסי.זה שי ! כתב:
את תמיד רואה משהו בחיים לא תגידי לא ראיתי כלום קבוצה פח אשפה משחקת כמו הפועל משוש
תמיד תגידי ראיתי משהו חיובי משהו טוב אין אין שליליות את חייה בעולם משלך
תגידי לי 5 משחקים 5 הפסדים מה ניראה לך ? מתי פתחנו ככה ?
מתי הפסדנו 7 פעמיים בבית ?
מתי עלו 11 שחקני מבחוץ בהרכב?
מתי מכרנו 1000 מנויים?
זאת תקופת שפל!
כדי להם מהר מאוד להתעורר לחבורת גחליליות על הדשא
זה שי !
אני לא באמת מתכוונת להיכנס איתך לדיון כזה או אחר, תהנה עם הקיטורים שלך- אם זה עושה לך טוב.

ואני בכלל חושב שהוא כעס על העבירה הטיפשית של שחקן כל כך מוגבל....אבי יחיאל ביצע עבירה של גידם.חלוץ עם הגב מ30 מטר מה הוא מסוכן תסבירו לי????
אבי יחיאל הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות על ההפסד.אדומתוק כתב:ואני בכלל חושב שהוא כעס על העבירה הטיפשית של שחקן כל כך מוגבל....אבי יחיאל ביצע עבירה של גידם.חלוץ עם הגב מ30 מטר מה הוא מסוכן תסבירו לי????
שיחק מצוין.
סבבה רק עם אפשר פעם הבאה שאת באה למגרש שימי משקפיים בסדר שלא נשמע את השטויות שלך אחרי זההילה חדד כתב:
כי אני בניגוד אליך, לא רואה בלהתלונן כל היום פתרון. קטע, קורה שיש לפעמים גם דברים חיוביים, באופן יחסי.
אני לא באמת מתכוונת להיכנס איתך לדיון כזה או אחר, תהנה עם הקיטורים שלך- אם זה עושה לך טוב.
זה שי !

בס"דזה שי ! כתב:
סבבה רק עם אפשר פעם הבאה שאת באה למגרש שימי משקפיים בסדר שלא נשמע את השטויות שלך אחרי זה
זה שי !
מעניין שכולם ראו דברים חיוביים יחסית חוץ ממך.
שוב,תסתכל מעבר לתוצאה,לא היה חסר הרבה כדי שחזור עם 3 נקודות מבלומפילד,לדעתך זה לא שיפור?לא ראית את ההשקעה של השחקנים?
זה שאתם מסתנוורים מ20 דקות טובות לא אומר ששיחקנו טוב ולא הגיע לנו להפסיד הפועל ת"א יותר יזמו ואנחנו באנו להפריע אין לי בעייה עם זה אבל גם לא לצאת עם נקודות ולצאת מעודדים מהמשחק זה להיות לוזרים ועם אנחנו מרוצים מהפסד זה לא הדרך מצטערyossi כתב: בס"ד
מעניין שכולם ראו דברים חיוביים יחסית חוץ ממך.
שוב,תסתכל מעבר לתוצאה,לא היה חסר הרבה כדי שחזור עם 3 נקודות מבלומפילד,לדעתך זה לא שיפור?לא ראית את ההשקעה של השחקנים?
שניראה שינוי בשנים שלוש משחקים רצופים יהיה אפשר להגיד שיש שיפור לתת 20 דקות טובות זה כל קבוצה יכולה לעשות !
בוא ניראה מה יעשה מול מכבי ואז נחליט עם יש או אין שיפור טוב
אצלנו בארץ יודעים להלל מהר ויודעים להשפיל מהר בוא ניתן לזמן לעשות את שלו
זה שי !

בס"דזה שי ! כתב:
זה שאתם מסתנוורים מ20 דקות טובות לא אומר ששיחקנו טוב ולא הגיע לנו להפסיד הפועל ת"א יותר יזמו ואנחנו באנו להפריע אין לי בעייה עם זה אבל גם לא לצאת עם נקודות ולצאת מעודדים מהמשחק זה להיות לוזרים ועם אנחנו מרוצים מהפסד זה לא הדרך מצטער
שניראה שינוי בשנים שלוש משחקים רצופים יהיה אפשר להגיד שיש שיפור לתת 20 דקות טובות זה כל קבוצה יכולה לעשות !
בוא ניראה מה יעשה מול מכבי ואז נחליט עם יש או אין שיפור טוב
אצלנו בארץ יודעים להלל מהר ויודעים להשפיל מהר בוא ניתן לזמן לעשות את שלו
זה שי !
בכל הנושאים הדגישו שבלי המשכיות המשחק בבלומפילד לא שווה כלום.
אף אחד לא מסתנוור,סה"כ אני מרוצה מהלחימה והרצון שהשקיעו השחקנים.
מוריניו אמר לשחקני ריאל באימון לקראת ראיו את הדברים הבאים:
"אתם חייבים להיות מאוחדים כי כולכם באותה סירה וחותרים לאותה מטרה. זה בסדר לא לשחק טוב אבל השאלה אם כל שחקן אומר לעצמו לפני שהוא חוזר הביתה שהוא שלם עם המשחק שלו ועם ההשקעה".
אני חזרתי הביתה כשאני שלם עם ההשקעה של השחקנים,אם נמשיך כך גם הנקודות יגיעו בהתאם.
אל תיקח דוגמאות מריאל הם לוזרים...yossi כתב: בס"ד
בכל הנושאים הדגישו שבלי המשכיות המשחק בבלומפילד לא שווה כלום.
אף אחד לא מסתנוור,סה"כ אני מרוצה מהלחימה והרצון שהשקיעו השחקנים.
מוריניו אמר לשחקני ריאל באימון לקראת ראיו את הדברים הבאים:
"אתם חייבים להיות מאוחדים כי כולכם באותה סירה וחותרים לאותה מטרה. זה בסדר לא לשחק טוב אבל השאלה אם כל שחקן אומר לעצמו לפני שהוא חוזר הביתה שהוא שלם עם המשחק שלו ועם ההשקעה".
אני חזרתי הביתה כשאני שלם עם ההשקעה של השחקנים,אם נמשיך כך גם הנקודות יגיעו בהתאם.
לקבוצה עם מספר התארים הגדול ביותר באירופה אתה אומר את זה חחחyedidel כתב:
אל תיקח דוגמאות מריאל הם לוזרים...
זה שי !