אני תמיד תמכתי בקלינגר אבל אז הגיעה העונה הזאת העונה שהוא הפך יותר מאי פעם לעסקן מביך.
נתחיל בשוער בחנו אותו בעונה שעברה כבר,מה לא ראו ש הוא לא שוער? מה הוא היה טוב? הוא יצא לכדורי גובה אני לא מבין על מה החתימו אותו?
אחרי זה באים עם אקסברד שלא פוגע וזה בסדר קורה,אבו לאבן בכושר יותר טוב למה הוא לא משחק במקומו למה דובב לא משחק?
למה נאסר בהרכב מה המניעים שעומדים מאחורי זה ?
למה שכולם כמעט ידעו שצריך בלם ולשחרר את סוארס לקישור למה אף אחד לא בא להיבחן למה לא החתימו שום בלם ? וגם יום רביעי וגם אתמול קיבלנו גם גולים של קשר אחורי, נגד הפועל תל אביב כנראה שאבי יחיאל לא היה צריך לעשות עבירה באמצע המגרש ואתמול מכבי בכלל חגגו באמצע!
למה אחרי 5 הפסדים צריך לעלום עם אותו הרכב ?
למה אופיר שניראה טוב שהוא נכנס לא פותח מה המניעים מה עומד מאחורי זה?
אני לא מסיק מסקנות אבל ניראה לי שאני יודע מה עומד מאחורי זה לכאורה זה ניראה שמאמן נהיה יותר מדי עסקן ואני באמת שלא יודע מה קורה פה.
ולסיום הרגע המביך ביותר שקרה לקבוצה בשנים האחרונות היה שבאמצע ההשפלה אתמול אוהדים התחילו להצטלם עם עדי נויימן (בחורה מאוד נחמדה)אבל כנראה שהדבר הזה מראה כרגע כמה המצב קשה בושה וחרפה.
איך שזה ניראה כרגע כנראה שנרד ליגה אז לפחות שיביאו מאמן שיבנה קבוצה מעכשיו לעונה הבאה אין ברירה אנחנו עדין משלמים על זה שעלינו ליגה ולא נשארנו עם אותו מאמן שיוכל להמשיך לבנות את מה שהוא התחיל ואין דבר יותר גרוע לקבוצה מלא להמשיך עם אותו מאמן אחרי שהיא עולה ליגה.
מאמן עסקן
Re: מאמן עסקן
מסכים איתך בהכל.
חוץ מהקטע עם עדי נוימן.. וואלה כולם שבוזים, גמורים, מבואסים מה אתה רוצה שיבכו ? וואלה קצת לעלות את האווירה הצטלמו עם נוימן...שאם הגענו למצב הזה שזה מה שמעלה לנו את המצב רוח אז תבין באמת מה המצב של כל אחד ואחד מהאוהדים.
חוץ מהקטע עם עדי נוימן.. וואלה כולם שבוזים, גמורים, מבואסים מה אתה רוצה שיבכו ? וואלה קצת לעלות את האווירה הצטלמו עם נוימן...שאם הגענו למצב הזה שזה מה שמעלה לנו את המצב רוח אז תבין באמת מה המצב של כל אחד ואחד מהאוהדים.
ומה היא אומרת על היכולת של אבי יחיאל?gate5 כתב:מסכים איתך בהכל.

ידידאל אני יפתיע אותך אבל אני חושב שאבי יחיאל שחקן לא טוב אבל אם היה לי בקבוצה עוד עם אישיות כמו שלו הייתי הרבה יותר רגוע פשוט בנאדם שקט נטול פוזה וניראה בנאדם מאוד נחמד(ככה זה ניראה) וכן גם במגרש הוא תמיד עושה כל מה שהוא יכול ותמיד נלחם כמו שכולם רוצים אבל מה לעשות הוא פשוט לא מספיק טוב בטח לא כמגן.

מסכים איתך ב100%. אבל קיוויתי שעדי תשפר לו את היכולתנדב סגרון כתב:ידידאל אני יפתיע אותך אבל אני חושב שאבי יחיאל שחקן לא טוב אבל אם היה לי בקבוצה עוד עם אישיות כמו שלו הייתי הרבה יותר רגוע פשוט בנאדם שקט נטול פוזה וניראה בנאדם מאוד נחמד(ככה זה ניראה) וכן גם במגרש הוא תמיד עושה כל מה שהוא יכול ותמיד נלחם כמו שכולם רוצים אבל מה לעשות הוא פשוט לא מספיק טוב בטח לא כמגן.