פרסום ראשון: שרון אביטן הוא המועמד המוביל לאימון הפ' ב"ש
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: המועמד המוביל לאימון הקבוצה: שרון אביטן
דקה אחת של שקט אסור לתת לו.
זאת תהיה תעודת עניות למועדון אם החוצפן הזה יעמוד על הקווים כמאמן של הפועל ב"ש.
זאת תהיה תעודת עניות למועדון אם החוצפן הזה יעמוד על הקווים כמאמן של הפועל ב"ש.
ועוד פרסום של אופירה.. עכשיו באמת קשה להאמיןדר אדום בנשמה כתב:אגב זה רק אני או שהכתבה הזאת מופיעה רק בוואן, כלומר אולי מדובר בסתם ידיעה בסגנון של ההר הוליד עכבר?
Re: פרסום ראשון: שרון אביטן הוא המועמד המוביל לאימון הפ' ב"ש
שלא יחשבו על זה אפילו..מה הוא עשה בקריירה שלו כמאמן שהוא יכול להיות מאמן של הפועל ב"ש!
במקום לעלות את המוניטין שלנו היא רק מורידה אותו האלונה הזאת.
להביא את גיא לוי, נקודה.
אני לא רוצה לחשוב אפילו על מצב כזה ששרון אביטן מאמן הפועל ב"ש!
במקום לעלות את המוניטין שלנו היא רק מורידה אותו האלונה הזאת.
להביא את גיא לוי, נקודה.
אני לא רוצה לחשוב אפילו על מצב כזה ששרון אביטן מאמן הפועל ב"ש!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אוי ואבוי זה כאילו שאלונה עושה דוקא? הלך בגללכם נתן לכם את הגרועים ביותר?
יש עוד "שם" בתחתית המיץ של הזבל?
יש עוד "שם" בתחתית המיץ של הזבל?
- הסניגור האדום
הוא למד להפעיל מקורבים,המנוי שלו וזמנה של אלונה תם בבאר שבע, הבבונים יאזרו אומץ מולו ברמות של שנות השבעים הם רק מחכים לאחד כזה שיגיע ויהיה על הקווים,
אלונה עוד זוכרת את הריצה הזו משה ואם לא אנחנו נזכיר לה,
להערכתי גיא לוי יסגור בקרוב
- הסניגור האדום
Re: ניסו אביטן לאימון הקבוצה!
אדון מגיל שגיב אתה לא מחובר לכלום.... ניסו לא רואה אף אחד ממטר שיהיה ברור לך ההיכרות הקרובה עם ניסו בשנתיים האחרונות רק העצימה את זה,אז אתה לא מחובר ולא יודע אז בבקשה הקביעות הנחרצות שלך לא קשורות למציאות ולא לבנאדם המדובר,גיל שגיב כתב:רק לא ניסו !
חייבים מאמן בעל נסיון במאבקי תחתית ובמקביל כזה שלא יחוש רגשי תודה לבוס על ההזדמנות שקיבל ואז גם לא ידע לבוא בדרישות לגיטימיות של החלפת מס' שחקנים ובראשם השוער.
ניסו לא ידע לעשות את כל זה.
ניסו לא מתאים.
הפחד של כולנו אלה שמעריכים ומכירים את האדם, שאם הוא יקח את הקבוצה היום הירידה תירשם על שמו,
דבר שיגרום נזק לנו לקבוצה ולניסו כי אנחנו זקוקים וצמאים לאנשים כמותו בעיר באר שבע דבר שנאבד את ההזדמנות האמיתית למאמן מקומי ולא רק כסיסמה.
עם כל הכבוד מאמן שנכשל בקדנציה הראשונה כמאמן נערים בהפועל של זינו ודישדש עם עירוני אופקים עד שהתפרקה ולא הצליח לעלות ליגה בשנה הראשונה שלו בנוער צריך קצת יותר להוכיח מאשר עונה אחת טובה אז תרגעו!!!!!הסניגור האדום כתב: אדון מגיל שגיב אתה לא מחובר לכלום.... ניסו לא רואה אף אחד ממטר שיהיה ברור לך ההיכרות הקרובה עם ניסו בשנתיים האחרונות רק העצימה את זה,אז אתה לא מחובר ולא יודע אז בבקשה הקביעות הנחרצות שלך לא קשורות למציאות ולא לבנאדם המדובר,
הפחד של כולנו אלה שמעריכים ומכירים את האדם, שאם הוא יקח את הקבוצה היום הירידה תירשם על שמו,
דבר שיגרום נזק לנו לקבוצה ולניסו כי אנחנו זקוקים וצמאים לאנשים כמותו בעיר באר שבע דבר שנאבד את ההזדמנות האמיתית למאמן מקומי ולא רק כסיסמה.
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
צודק, באמת הזויים הפרסומים האלה. האם אלונה אישרה אותם? נראה כמו ספין.הסניגור האדום כתב:הוא למד להפעיל מקורבים,המנוי שלו וזמנה של אלונה תם בבאר שבע, הבבונים יאזרו אומץ מולו ברמות של שנות השבעים הם רק מחכים לאחד כזה שיגיע ויהיה על הקווים,
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
בס"ד
בספורט5 מפרסמים שאלונה נפגשה עם גיא לוי.
נמצא המחליף?
בספורט5 מפרסמים שאלונה נפגשה עם גיא לוי.
נמצא המחליף?
לא צריך להוות שיקול.משה אוחיון כתב: א
ניסו אביטן הוא האיש הנכון ואני חושב שמינוי שלו גם יעמיד את כל הקהל מאחורי הקבוצה בצורה יוצאת דופן. מה שלא יקרה נניח אם גיא לוי יגיע.
מעניין מה הייתה התגובה שלך אם המילים האלו היו יוצאות ממני.אליק כתב:דקה אחת של שקט אסור לתת לו.
"אתה והחברים שלך..." ובלה בלה בלה...
לא נורא אני סולח לך.
ולנושא:
שרון אביטן עדיף בעיניי לחתום פה עד לסיום העונה מאשר כל מאמן אחר.
הוא מעורה ויודע מה קורה פה, יחסית למצב הכלכלי במכבי באר שבע הוא יודע להוציא שם מיים מהסלע ולא לשכוח שהוא הצליח להשאיר את הנוער בליגה הלאומית בשנה הראשונה של אלונה כאן, על אף שזה היה אחד השנתונים הפחות טובים (בלשון המעטה) אחרי האדמה החרוכה שהשאיר פה ההוא מהאולמות...
למה ניסו כן והוא לא?
בגלל שהוא רקד מולנו בגמר הגביע?
מצטער אבל לא רלוונטי בכלל.
אחרי השנה הזאת? לבחון שוב את מועמדותו כמו גם את המועמדות של גיא לוי.
הפועל אני כבר משתגע
רק להטיף הם יודעים ..8red כתב: מעניין מה הייתה התגובה שלך אם המילים האלו היו יוצאות ממני.
"אתה והחברים שלך..." ובלה בלה בלה...
לא נורא אני סולח לך.
=.
אליק רוצה שאני יקנה לך מראה?
זה שח !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כי שרון אביטן הוא אדם לא ראוי, הוא לא טיפוס שמתאים לקבוצה עם שחקנים צעירים כמו אצלנו (קיבל את הנוער בזמנו רק כי הקבוצה נתקעה עם החוזה שלו). ההתנהגות שלו בגמר הגביע מלמדת עליו כבן אדם, וההתנהגותו במשחק של הנוער מול מכבי פתח תקווה (שאני הייתי עד לה באופן אישי), הייתה צריכה במדינה מתוקנת להוביל לכך שהוא לא יאמן יותר כדורגל. מאמן של קבוצת נוער רודף אחרי שחקני נוער של קבוצה יריבה כדי להכות אותם. זה האיש שאתה רוצה שיהיה המאמן הבא שלך? דווקא אתה - אדם שמטיף לניהול תקין, ראוי, דווקא אתה רוצה להכניס מישהו שמתאים לתקופת זינו (היה אמור להיות המאמן אם אלונה לא הייתה מגיעה)? לפעמים צריך להסתכל לא רק על התוצאה של המינוי (שאף אחד לא אמר שתהיה חיובית) אלא גם על הדרך. לשרון אביטן אסור לדרוך כאן.8red כתב: ולנושא:
שרון אביטן עדיף בעיניי לחתום פה עד לסיום העונה מאשר כל מאמן אחר.
הוא מעורה ויודע מה קורה פה, יחסית למצב הכלכלי במכבי באר שבע הוא יודע להוציא שם מיים מהסלע ולא לשכוח שהוא הצליח להשאיר את הנוער בליגה הלאומית בשנה הראשונה של אלונה כאן, על אף שזה היה אחד השנתונים הפחות טובים (בלשון המעטה) אחרי האדמה החרוכה שהשאיר פה ההוא מהאולמות...
למה ניסו כן והוא לא?
בגלל שהוא רקד מולנו בגמר הגביע?
מצטער אבל לא רלוונטי בכלל.
אחרי השנה הזאת? לבחון שוב את מועמדותו כמו גם את המועמדות של גיא לוי.
אהוד שמיר
1. אלונה אישרה את הפרסומים לגבי אביטן ברדיו (שהוא ולוי המועמדים הבכירים).
2. ניסו עושה עבודה נפלאה בנוער. הוא קודם כל בונה בנוער שחקנים נפלאים לבוגרת, שזאת המטרה המרכזית של קבוצת הנוער. בתוספת לכך הוא העלה את הקבוצה ליגה, הגיע איתה לגמר גביע המדינה ואין לי ספק שהוא גם יצליח להשאיר את הקבוצה בליגת העל לנוער בשנה הנוכחית (יש לי הרגשה שגם יצליח לתקוע יתד בליגה עם אמצע טבלה ומעלה).
מעבר להכל, מדובר בבן אדם ראוי, שכל אוהד היה נותן לו בכל יום בשבוע לחנך את הילד שלו, ואנשים כאלה אתה צריך אצלך במועדון.
גם מצליח מקצועית, גם ראוי מבחינה אישית, אם היו קוראים לו גיא עזורי והוא היה מצליח בנוער של בית"ר י"ם נגיד, אני מניח שהוא היה מהמועמדים המובילים לאימון הקבוצה היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה,
גם גילי לנדאו "הנאור" שלח את השחקנים להתעמת עם הקהל.
לכל אחד יש את קופת השרצים שלו - אבל אנחנו לא במצב של להתפנק - אנחנו במלחמת הישרדות ולכן אתה צריך כרגע מישהו שיודע להתמודד עם מצבים כאלו.
וחוץ מזה דווקא בגלל שדעתי ידועה לגבי ההתנהלות של המועדון - אני חושב שהוא מתאים.
גם גילי לנדאו "הנאור" שלח את השחקנים להתעמת עם הקהל.
לכל אחד יש את קופת השרצים שלו - אבל אנחנו לא במצב של להתפנק - אנחנו במלחמת הישרדות ולכן אתה צריך כרגע מישהו שיודע להתמודד עם מצבים כאלו.
וחוץ מזה דווקא בגלל שדעתי ידועה לגבי ההתנהלות של המועדון - אני חושב שהוא מתאים.
הפועל אני כבר משתגע