ניר קלינגר בראיון,שופך את כל האמת על עזיבתו.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

ניר קלינגר בראיון,שופך את כל האמת על עזיבתו.

שליחה על ידי גיל שגיב »

ניר, אולי תסביר לכולנו אחת ולתמיד מדוע התפטרת ?

ניר : מה זאת אומרת ? נכשלתי בגדול בבניית הסגל....למעט מס' אוהדים הזויים שהאמינו בסגל שבניתי אני בעצמי כבר הפסקתי להאמין בו.

איך אתה מסביר את הכשלון בבניית הסגל ?

ניר : פשוט מאוד,בעונה שעברה הייתי על הקרשים....אם אלונה הייתה מפטרת אותי אחרי שנכשלתי בעונה שעברה סביר להניח שלא הייתי מוצא קבוצה העונה,בטח לא קבוצה עם ניהול טוב ותקציב כמו שיש בבאר שבע,בקיצור הייתי מחויב יותר מידי לאלונה ואז גם עשיתי טעויות של טירון...

על איזה טעויות אתה מדבר ?

ניר : הכול ידוע. רציתי את השוער כורש רציתי את ראדי רציתי את מסיקה רציתי את מאיר טל רציתי את שי אבוטבול.....כולם היו על סף חתימה אולם עם כולם היתה התעקשות של הבעלים על כמה אלפי דולרים ואז המשא ומתן התפוצץ...מכיוון שהרגשתי חייב לאלונה על שלא פיטרה אותי עונה שעברה שתקתי וזו הייתה הטעות הגדולה שלי.

ומה בנוגע לשחקני החיזוק שהבאת ?

ניר : מרביתם שחקני 'ברירת מחדל' הזמן הלך ואזל ולא רציתי להשאר רק עם שחקני נוער מיצד אחד ומיצד שני כל השחקנים שבאמת רציתי סגרו בקבוצות אחרות אז נאלצתי להסתפק בשחקנים הבינוניים שנשארו בשוק....

מה יש לך לומר לסיום ?

ניר : ראשית לאלונה, אם היא רוצה באמת לבנות כאן קבוצת כדורגל יציבה ואיכותית היא חייבת לשחרר עוד כמה שקלים ולהביא לכאן שחקנים מובילים כמו שי אבוטבול כדי שינהיגו את הצעירים. לקהל הבאר שבעי אני אומר שהם הקהל הסבלני ביותר באופן יחסי מבין הקבוצות שיש להם קהל במדינה בכול קבוצה כמו בית"ר,מכבי והפועל ת"א או מכבי חיפה היו מגרשים אותי אחרי 4 הפסדים וכאן אחרי שישה הפסדים בקושי הפגינו נגדי 20 אוהדים ביציאה....אין ספק שנעשה עוול גדול לקהל הזה והתקשורת מציגה אותו כבר שנים כאוסף של בבונים למרות שלמיטב הבנתי הבבונים מתגוררים בירושלים...

את מי היית ממליץ לאלונה להחתים כמאמן הבא ?

ניר : את גיא לוי ! חחחחחחחחחחח....(ניר מתפרץ בצחוק) סתם סתם...האמת לא יודע העיקר שאלונה תיתן לו את התקציב הראוי להחליף לפחות 4 שחקנים מה שאני לא קיבלתי.

כן חברים, זו כל האמת ומי שאומר אחרת טועה ומטעה.

שלח תגובה