רק לא גיא לוי !!!!
Re: רק לא גיא לוי !!!!
גיל, יש עובדות שאי אפשר להתווכח איתם.
א' אתה נביא זסעם ואנא אל תציין שוב את העונה האחרונה. אתה חוזה עתידות רעות ומרוצה כשדברים טובים קורים.
ב' להיות נביא זעם זה לאו דווקא שלילי, וביום שבו תחזור בך מאחת מהצהרותיך העקשניות - נדבר.
ג' כשכל הקהל חזר בו מדעתו על גיא לוי נשארת אתה ו"זה שי" לבד, זה לא מפליא?
ד' רוצה לדבר על גיא לוי? היה לך כל כך קריטי לסיים מקום ראשון-שני באותה שנה? לדעתי לו לא היה קריטי ולכן בגארבג' טיים ירדנו למקום שלישי (או רביעי?). אני אפילו לא זוכרת כי זה פשוט לא היה קריטי.
ה' אני גרה בלהבים, עד גיל 19 הייתי צריכה להתחנן להורים שלי לפני כל משחק שיסיעו אותי. הייתי חיילת שיצאה פעם בשבועים הביתה ולא ראיתי את החברים שלי כי העדפתי ללכת למשחק. כולם עושים הקרבות.
ו' ואחרון -
לא זוכרת כזה מסע שנאה של מישהו כלפי מישהו בפורום הזה (או בכל, בחיים שלי, למען האמת) כמו שאתה ניהלת נגד גיא לוי. הלוואי וגיא לוי יבוא ויגיד "באתי בשביל אלונה..! סתם... באתי בשביל הקהל!" רק בשביל לציין את הטיפושות שבדבר. אני זוכרת אותך אחרי שני משחקי גביע הטוטו כבר קורא לו להתפטר! אני זוכרת שגיא לוי התנצל בפני הקהל ואתה התעלמת.
מאמן בוגר, שנתן כבוד לקהל וחשוב מזה - יתן לצעירים לשחק.
(כתבתי את זה לפני השיר האחרון שכתבת, אבל חבל כי אתה סצתם יוצא כלום ושום דבר)
א' אתה נביא זסעם ואנא אל תציין שוב את העונה האחרונה. אתה חוזה עתידות רעות ומרוצה כשדברים טובים קורים.
ב' להיות נביא זעם זה לאו דווקא שלילי, וביום שבו תחזור בך מאחת מהצהרותיך העקשניות - נדבר.
ד' רוצה לדבר על גיא לוי? היה לך כל כך קריטי לסיים מקום ראשון-שני באותה שנה? לדעתי לו לא היה קריטי ולכן בגארבג' טיים ירדנו למקום שלישי (או רביעי?). אני אפילו לא זוכרת כי זה פשוט לא היה קריטי.
ה' אני גרה בלהבים, עד גיל 19 הייתי צריכה להתחנן להורים שלי לפני כל משחק שיסיעו אותי. הייתי חיילת שיצאה פעם בשבועים הביתה ולא ראיתי את החברים שלי כי העדפתי ללכת למשחק. כולם עושים הקרבות.
ו' ואחרון -
לא זוכרת כזה מסע שנאה של מישהו כלפי מישהו בפורום הזה (או בכל, בחיים שלי, למען האמת) כמו שאתה ניהלת נגד גיא לוי. הלוואי וגיא לוי יבוא ויגיד "באתי בשביל אלונה..! סתם... באתי בשביל הקהל!" רק בשביל לציין את הטיפושות שבדבר. אני זוכרת אותך אחרי שני משחקי גביע הטוטו כבר קורא לו להתפטר! אני זוכרת שגיא לוי התנצל בפני הקהל ואתה התעלמת.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
יא ילד קטן ומושתן אני אסגור ממך את הפער?? אני הלכתי ברגל?? אתה בכלל מכיר אותי?? שאני רואה אוהד שמכנה את עצמו אוהד כותב ומתנהל כמו שאתה אז אני מעדיף שלא תקנה מנוי ואל תבוא לב"ש (ואני מניח שאתה גר בעומר) משחק לנו אותה לא מב"ש, תישאר בכוך הקטן שלך ותפיץ שם את הריח הלא נעים שלך ואיך אומר ידידנו הקוף "קח כדור קטן זה יעשה לך כיף גדול"גיל שגיב כתב:
חחחחחח.....
ללכת לעודד ? כשאתה תסגור את הפער של מאות המשחקים בהם עודדתי יותר ממך אז נשב ונדבר.
מי אתה שתטיף לי מוסר ? אני 15 שנה כבר לא גר בבאר שבע וקונה מנוי...בשבילי כל משחק בית היה משחק חוץ ובכל זאת באתי גם כששיחנו נגד בני לוד ואתה הלכת למגרש ברגל אני נסעתי שעה לכל כיוון בגם ובשמש היוקדת...אתה תטיף לי ? לך חפש.
אתה וחבריך הנלוזים,שלא יודעים להודות בטעויות אתם הקטנים השפנים שמתאגדים כמו חבורת רחוב .
אני נביא זעם ? להקפיץ לכם עשרות טופיקים חיוביים מהשנים האחרונות ולסתום לכולכם את הפה ???
יאלא בלאגן !!!!!!!!!!!!!!!!!אדום זקן כתב: יא ילד קטן ומושתן אני אסגור ממך את הפער?? אני הלכתי ברגל?? אתה בכלל מכיר אותי?? שאני רואה אוהד שמכנה את עצמו אוהד כותב ומתנהל כמו שאתה אז אני מעדיף שלא תקנה מנוי ואל תבוא לב"ש (ואני מניח שאתה גר בעומר) משחק לנו אותה לא מב"ש, תישאר בכוך הקטן שלך ותפיץ שם את הריח הלא נעים שלך ואיך אומר ידידנו הקוף "קח כדור קטן זה יעשה לך כיף גדול"
ועכשיו מי יהיה ההכי מטומטם בגן ?
מי יקלל מאחורי המקלדת כמו עכבר ?
מי יתנהג כמו אחרון הבבונים של בית"ר ?
אז הינה תשובה הולמת לכל המתלהמים,
אתם כולכם קטנטנים ועלובים,
במקום ליצור דיון/ויכוח עניני,
אתם עוברים להשמצות על רקע אישי,
אבל בשיא הכנות...ואני הכי אמיתי,
אני אני ורק אני,
משתין עליכם אני.
crazyred כתב:גיל, יש עובדות שאי אפשר להתווכח איתם.
ו' ואחרון -
חשאני בל,חבל מאוד שאת טועה ומטעה.
אני ממש אבל ממש לא קראתי לפיטוריו של גיא לוי אחרי שני משחקי גביע הטוטו,אני ציינתי צופה בעיות איתו אבל ממש לא הייתי נגדו.
העליהום שלי היה יותר נגד המתלהמים כאן ופחות נגד גיא,אם רציתי לכתוב חצי מילת ביקורת לגיטימית היה כאן תמיד מי שניסה לסתום לי את הפה ואז נוצר כדור שלג שיצר רושם של אנטי נגד גיא.
האמת פשוטה מאוד,אני באמת מאמין שהוא לא מתאים לקבוצה שלנו,נקודה.
מי אתם בכלל שתצאו ככה נגדו אנשים?!?
מי אתם שתשפטו אותו?! איפה הזכות להבעת דעה וחופש הביטוי של בן אדם איפה?!?!
הבן אדם לא מקלל, מתבטא כראוי ובסה"כ מביע דעה שרובכם ולפעמים גם אני לא מסכימים איתה, מי אתם שתגידו לו מה להגיד???
אני רוצה לראות אם חבר בפורום שטיפה יותר מוכר ואהוד מגיל יביע דעה אם אתם תצאו עליו ככה כאילו רצח מישהו כמו שאתם יוצאים על גיל, תירגעו תנו לבן אדם להביא דעה.
לא רוצה את גיא לוי?! זכותו. מי שיבחר שהוא צודק יגיד צודק מי שיבחר להגיד טועה שיגיד טועה אבל אל תכפישו את שמו ותירו לו בראש כאילו מה קרה.
חברים אנחנו כולם בעד מטרה אחת - הצלחתה של הקבוצה ומי שלא מבין את זה יש לו בעיה!
כי אני מכיר את גיל כמשתמש בפורום 4 שנים ובחיים לא היה נביא זעם ואני יכול להצביע לכם על משתמש רבים וטובים אחרים שדווקא אפשר לשייך אליהם יותר את הכינוי הזה. תירגעו באמת אנשים!
ועכשיו אם מתייחסים לגופו של עניין אני דווקא כן חושב שגיא לוי צריך להיות המאמן הבא, רק מעצם העובדה שאני זוכר שואל את עצמי למה הוא עוזב בסוף עונת העלייה!
מי אתם שתשפטו אותו?! איפה הזכות להבעת דעה וחופש הביטוי של בן אדם איפה?!?!
הבן אדם לא מקלל, מתבטא כראוי ובסה"כ מביע דעה שרובכם ולפעמים גם אני לא מסכימים איתה, מי אתם שתגידו לו מה להגיד???
אני רוצה לראות אם חבר בפורום שטיפה יותר מוכר ואהוד מגיל יביע דעה אם אתם תצאו עליו ככה כאילו רצח מישהו כמו שאתם יוצאים על גיל, תירגעו תנו לבן אדם להביא דעה.
לא רוצה את גיא לוי?! זכותו. מי שיבחר שהוא צודק יגיד צודק מי שיבחר להגיד טועה שיגיד טועה אבל אל תכפישו את שמו ותירו לו בראש כאילו מה קרה.
חברים אנחנו כולם בעד מטרה אחת - הצלחתה של הקבוצה ומי שלא מבין את זה יש לו בעיה!
כי אני מכיר את גיל כמשתמש בפורום 4 שנים ובחיים לא היה נביא זעם ואני יכול להצביע לכם על משתמש רבים וטובים אחרים שדווקא אפשר לשייך אליהם יותר את הכינוי הזה. תירגעו באמת אנשים!
ועכשיו אם מתייחסים לגופו של עניין אני דווקא כן חושב שגיא לוי צריך להיות המאמן הבא, רק מעצם העובדה שאני זוכר שואל את עצמי למה הוא עוזב בסוף עונת העלייה!

אני מאוד ישמח אם גיא לוי יגיע
רק שלא שרון אביטן יבוא לאמן פה כל כך שונא אותו אחרי שלכלך על באר שבע
אני לא ישכח לו את זה אף פעם !
גיא לוי הוא האופציה הכי ראלית לבוא לאמן פה הוא משה סיני ומלמילאן גם נראה לי סביר
אין עוד אופציות ..
רק שלא שרון אביטן יבוא לאמן פה כל כך שונא אותו אחרי שלכלך על באר שבע
אני לא ישכח לו את זה אף פעם !
גיא לוי הוא האופציה הכי ראלית לבוא לאמן פה הוא משה סיני ומלמילאן גם נראה לי סביר
אין עוד אופציות ..
גיל שגיב כתב:נהנית ?
מה אתה מזוכיסט ?
הרי המאמן הזה אסר על שחקנים לשמוח אחרי כיבוש שערים !
רק עצב,עצבות,דכאון וחידלון הוא הביא על כולנו.
עלינו ליגה מהמקום השלישי עם התקציב ההכי גדול בכל הזמנים בליגה השנייה.
יש מבין ? בליגה רגילה לא היינו עולים.
זו היתה העונה ההכי עצובה שראיתי בחיי,הדכאון המובנה של גיא חדר לכל חלקה טובה בקבוצה שהפכה לעצובה ומדוכאת...
איזה הישגים יש לו ?
נבחרת צעירה זה לא קבוצת כדורגל מתי תבינו ?
המאמן הזה לא יודע ולא מסוגל לעמוד בלחצים והוכיח זאת בעבר...מתי הוא הציל קבוצה מירידה ? איזה זר טוב הוא החתים ? קוסטרוב ? איפה קוסטרוב היום ?
אוי הברוך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמע אתה ממש אבל ממש מעצבן אותי עם השטויות שלך..
מתי ראית את השחקנים לא שמחים אחרי ניצחון? או אחרי שהם כבשו שער?
ועלינו מהמקום ה3 רק בגלל שכבר העלייה הייתה וודאית והוא רצה ששחקני הנוער וההרכב השני יהיו חלק ממנה, אז הוא העלה מול עכו תהרכב השני והפסדת 2-0.
כל אלה שחושבים שעלינו בחאווה שירדו מזה כבר..כי אם זה היה משחק גורלי על העלייה הוא לא היה עולה עם דור דוידי ועם הרכב כ"כ בינוני..הוא היה עולה עם ההרכב הכי חזק ואני מבטיח לך שהיית מנצח.
ויותר מיזה מאז שאלונה רכשה את הפועל באר-שבע, כשגיא לוי היה מאמן של ב"ש, שיחקנו הכי יפה עם כדורגל התקפי ועם ביטחון ואמונה.
מה שלא היה מאז שעזב ומאז שאלונה אצלנו.
אתה חי בסרט..
מה שכן לא היה לו חיבור עם הקהל והיה לו חלק מאוד רציני בדבר אבל עכשיו אחרי שהכל נרגע וגם אנחנו מאז עזורי התחלנו לחשוב לטובת הקבוצה ושיא יחזור אני בטוח שזה יראה שונה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מוכרח לתקן אותך לגביי חיבור עם הקהל, ממש לקראת סוף העונה האוהדים והוא התחברו בצורה כמעט מושלמת כאשר במשחק חוץ אחד כל הקהל של באר שבע קרא ללוי להשאר ולא הרבה מאמנים זכו לדבר שכזה מצד הקהל שלנו...Genius כתב:
שמע אתה ממש אבל ממש מעצבן אותי עם השטויות שלך..
מתי ראית את השחקנים לא שמחים אחרי ניצחון? או אחרי שהם כבשו שער?
ועלינו מהמקום ה3 רק בגלל שכבר העלייה הייתה וודאית והוא רצה ששחקני הנוער וההרכב השני יהיו חלק ממנה, אז הוא העלה מול עכו תהרכב השני והפסדת 2-0.
כל אלה שחושבים שעלינו בחאווה שירדו מזה כבר..כי אם זה היה משחק גורלי על העלייה הוא לא היה עולה עם דור דוידי ועם הרכב כ"כ בינוני..הוא היה עולה עם ההרכב הכי חזק ואני מבטיח לך שהיית מנצח.
ויותר מיזה מאז שאלונה רכשה את הפועל באר-שבע, כשגיא לוי היה מאמן של ב"ש, שיחקנו הכי יפה עם כדורגל התקפי ועם ביטחון ואמונה.
מה שלא היה מאז שעזב ומאז שאלונה אצלנו.
אתה חי בסרט..
מה שכן לא היה לו חיבור עם הקהל והיה לו חלק מאוד רציני בדבר אבל עכשיו אחרי שהכל נרגע וגם אנחנו מאז עזורי התחלנו לחשוב לטובת הקבוצה ושיא יחזור אני בטוח שזה יראה שונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאמן בינוני מאוד, ברירת מחדל לדעתי לאור העובדה שהאופציות לידו הם מאמנים כמו שרון אביטן ומשה סיני.
יש לגיא לוי בעיה קשה מאוד של אגו ולכן הוא נכשל בכל מקום שהיה בו.
קצת מוזר מבחינתו להסכים להצעה אחרי שבפעם הקודמת זה היה הוא שלא הסכים להמשיך אם אלונה לא תעמוד בתנאים שלו. האם אלונה הסכימה פתאום לשנות את דעתה ולהעמיד קבוצה עם תקציב גבוה שתרוץ לאליפות? קשה לי להמאין, בטח במגמת הקיצוץ של אלונה בשנתיים האחרונות. מה זה אומר על גיא לוי?
יש לגיא לוי בעיה קשה מאוד של אגו ולכן הוא נכשל בכל מקום שהיה בו.
קצת מוזר מבחינתו להסכים להצעה אחרי שבפעם הקודמת זה היה הוא שלא הסכים להמשיך אם אלונה לא תעמוד בתנאים שלו. האם אלונה הסכימה פתאום לשנות את דעתה ולהעמיד קבוצה עם תקציב גבוה שתרוץ לאליפות? קשה לי להמאין, בטח במגמת הקיצוץ של אלונה בשנתיים האחרונות. מה זה אומר על גיא לוי?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה, גם אתה הפכת לנביא?
גיא לוי היה ההצלחה הכי גדולה של הפועל באר שבע מבחינה מקצועית בעידן אלונה.
אגו, הזוי ושאר שטויות - לא רלוונטי בכלל.
הבנאדם ידע להעמיד קבוצה!
קודם כל בואו נחכה בסבלנות לראות מי מתמנה ואז יהיה אפשר לשאול מה אלונה הציעה לו ומה זה אומר עליו...
אפשר רק לקוות שאם זה אכן גיא לוי - אז יש פה סופסוף מחשבה אמיתית לעתיד הקבוצה ושהפעם היא צריכה לתת לו את כל מה שהוא דורש כדי להצעיד את הקבוצה הזאת למקום שבאמת ראוי לה.
הבנאדם ידע להעמיד קבוצה!
קודם כל בואו נחכה בסבלנות לראות מי מתמנה ואז יהיה אפשר לשאול מה אלונה הציעה לו ומה זה אומר עליו...
אפשר רק לקוות שאם זה אכן גיא לוי - אז יש פה סופסוף מחשבה אמיתית לעתיד הקבוצה ושהפעם היא צריכה לתת לו את כל מה שהוא דורש כדי להצעיד את הקבוצה הזאת למקום שבאמת ראוי לה.
הפועל אני כבר משתגע
שעלינו ליגה היו המון חילוקי דעות בין אלונה לגיא .. הוא אמר שאנחנו יכולים תוך שנתיים להתמודד על מקום באירופה ולעשות מהמקום הזה משהו גדול כי הוא שם לב לפוטנציל הענק אלונה לא האמין בזה
זה שי !
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גיא לוי לא היה הצלחה. הוא אומנם לא נכשל אבל הוא בוודאי לא היה הצלחה.8red כתב:משה, גם אתה הפכת לנביא?
הבנאדם ידע להעמיד קבוצה!
לדעתי בגלל שלוי החליט להציב מול הקהל ראי (שבחלק מהמקרים היה מוצדק ובחלק היה הזוי ונבע מהאגו העצום שיש לבחור) אתה ועוד רבים מהקהל החזקתם ממנו. הנה בא מאמן שלא פוחד להציב מול הקהל של הפועל באר שבע ראי. ובכך התעלמתם מהעובדה שזה לא נעצר בדברים הנכונים שנאמרו לקהל אלא זה גם המשיך למקומות של משחקי כבוד (מי אמר סמיוני שנזרק ליציע כדי לנקוט עמדה מול הקהל? מי אמר אופיר חיים, דודי פדלון ואורן ניסים שנזרקו להתאמן עם נערים ב'?).
מודה ומתדווה, גם אני חשבתי אחרי המשחק בטדי מול הפועל י"ם, כשאופיר חיים כבר חזר, כשסמיוני כבר חזר, כשגיא לוי עשה סימנים של הסקת מסקנות, שהוא צריך להישאר. ואז הגיעו משחקי סוף העונה, כשכבר הבטחנו את העלייה, ושוב לוי החליט להיכנס למלחמת אגו עם הקהל בנוגע לשיתוף שחקני הבית הצעירים (מה שהסתיים באורן ניסים בהרכב, הצעירים בספסל או ביציע, ובכמעט הגשת תביעה מצד לוי נגד אחד מהאוהדים המוכרים של הקבוצה), מה שגרם לי להבין שקשה מאוד להצליח עם מאמן שעל כל צעד נכון עושה שני צעדים לא נכונים בגלל האגו.
זאת גם הסיבה למה לוי היום ללא קבוצה. גם אחרי שעזב אותנו האגו המשיך להפריע ולהרוס לו בכל מקום אליו הגיע.
לסיום, חשוב להגיד שלמרות כל מה שאמרתי מאוד הסכמתי עם הדרישה של גיא לוי בסוף עונת העלייה לבנות קבוצה שתתחרה על תארים עם תקציב בהתאם. אני פשוט לא בטוח שהוא האדם המתאים לעשות את זה, או שבכלל אלונה מוכנה לעשות את זה לאור הקיצוצים בשתי העונות האחרונות. ולכן עולות בנושא החזרה של לוי לא מעט שאלות (אם לא הסכים לעבוד בתנאים האלה אז למה הוא מסכים היום, מה השתנה?).
בכל מקרה, אם יוחלט שלוי המאמן, שיהיה לו בהצלחה, הצלחה שלו זה הצלחה שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תשמע אולי אני אופטימי (ברוח החגים...) אבל אולי אלונה סופסוף התעוררה על עצמה והבינה שזה הבנאדם שצריך לנהל פה את העסק ואני מדבר על לבנות משהו להרבה מאוד זמן ולא על להחליף כל עונה 20 שחקנים.
גיא לוי צריך להיות פה המנג'ר של הקבוצה ולהתעסק עם האסטרטגיה המקצועית שלה. אני אוהב את זה שהוא גם התעמק בתכניות של המחלקות הצעירות של הקבוצה ורצה לקבע סטנדרט מסויים לכל המחלקות.
אני באמת רואה בו את העתיד של הקבוצה הזאת ואת האור בקצה החושך המחשבתי של אלונה.
גיא לוי צריך להיות פה המנג'ר של הקבוצה ולהתעסק עם האסטרטגיה המקצועית שלה. אני אוהב את זה שהוא גם התעמק בתכניות של המחלקות הצעירות של הקבוצה ורצה לקבע סטנדרט מסויים לכל המחלקות.
אני באמת רואה בו את העתיד של הקבוצה הזאת ואת האור בקצה החושך המחשבתי של אלונה.
הפועל אני כבר משתגע
תכלס הוא צודק מה אתם יוצאים עליו ?
זה מאמן מסריח יש לכם זיכרון קצר מאוד תמיד אמרתי את זה !
שכחתם שכל משחק כל האיצטדיון היה מקלל אותו כשהוא היה עולה למגרש ויורד ממנו .
שכחתם שהיינו מתעצבנים מהראיונות שלו לטלוויזיה ? היה מדבר כמו סטלן מטומטם שמעשן סמים כל היום וכל הלילה , ראיונות הזויים ומוזרים שרצינו רק לתת לו אגרוף לעין ושיעוף מפה .
אם אתם עיוורים שאתם אוהדים כבר הרבה שנים אז איך אלונה לא תיהיה עיוורת ?
בהצלחה לנו עם כדורגל משעמם עד סוף העונה , ואל תתפלאו אם הוא לא יפוטר לפני סוף העונה .
ואני מקווה שאולי תבינו מתישהו שאנשים לא סתם נגד כל מיני דברים כמו גיל שגיב, אולי הם יודעים דבר או שניים ומה שבטוח הם לא כנגד הקבוצה .
מה אני יגיד לכם רק שלא יחזיר לנו את אורן ניסים . בהצלחה בכל מקרה
זה מאמן מסריח יש לכם זיכרון קצר מאוד תמיד אמרתי את זה !
שכחתם שכל משחק כל האיצטדיון היה מקלל אותו כשהוא היה עולה למגרש ויורד ממנו .
שכחתם שהיינו מתעצבנים מהראיונות שלו לטלוויזיה ? היה מדבר כמו סטלן מטומטם שמעשן סמים כל היום וכל הלילה , ראיונות הזויים ומוזרים שרצינו רק לתת לו אגרוף לעין ושיעוף מפה .
אם אתם עיוורים שאתם אוהדים כבר הרבה שנים אז איך אלונה לא תיהיה עיוורת ?
בהצלחה לנו עם כדורגל משעמם עד סוף העונה , ואל תתפלאו אם הוא לא יפוטר לפני סוף העונה .
ואני מקווה שאולי תבינו מתישהו שאנשים לא סתם נגד כל מיני דברים כמו גיל שגיב, אולי הם יודעים דבר או שניים ומה שבטוח הם לא כנגד הקבוצה .
מה אני יגיד לכם רק שלא יחזיר לנו את אורן ניסים . בהצלחה בכל מקרה