רק לא גיא לוי !!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

Re: רק לא גיא לוי !!!!

שליחה על ידי crazyred »

משה אוחיון כתב: גיא לוי לא היה הצלחה. הוא אומנם לא נכשל אבל הוא בוודאי לא היה הצלחה.

לדעתי בגלל שלוי החליט להציב מול הקהל ראי (שבחלק מהמקרים היה מוצדק ובחלק היה הזוי ונבע מהאגו העצום שיש לבחור) אתה ועוד רבים מהקהל החזקתם ממנו. הנה בא מאמן שלא פוחד להציב מול הקהל של הפועל באר שבע ראי. ובכך התעלמתם מהעובדה שזה לא נעצר בדברים הנכונים שנאמרו לקהל אלא זה גם המשיך למקומות של משחקי כבוד (מי אמר סמיוני שנזרק ליציע כדי לנקוט עמדה מול הקהל? מי אמר אופיר חיים, דודי פדלון ואורן ניסים שנזרקו להתאמן עם נערים ב'?).

מודה ומתדווה, גם אני חשבתי אחרי המשחק בטדי מול הפועל י"ם, כשאופיר חיים כבר חזר, כשסמיוני כבר חזר, כשגיא לוי עשה סימנים של הסקת מסקנות, שהוא צריך להישאר. ואז הגיעו משחקי סוף העונה, כשכבר הבטחנו את העלייה, ושוב לוי החליט להיכנס למלחמת אגו עם הקהל בנוגע לשיתוף שחקני הבית הצעירים (מה שהסתיים באורן ניסים בהרכב, הצעירים בספסל או ביציע, ובכמעט הגשת תביעה מצד לוי נגד אחד מהאוהדים המוכרים של הקבוצה), מה שגרם לי להבין שקשה מאוד להצליח עם מאמן שעל כל צעד נכון עושה שני צעדים לא נכונים בגלל האגו.

זאת גם הסיבה למה לוי היום ללא קבוצה. גם אחרי שעזב אותנו האגו המשיך להפריע ולהרוס לו בכל מקום אליו הגיע.

לסיום, חשוב להגיד שלמרות כל מה שאמרתי מאוד הסכמתי עם הדרישה של גיא לוי בסוף עונת העלייה לבנות קבוצה שתתחרה על תארים עם תקציב בהתאם. אני פשוט לא בטוח שהוא האדם המתאים לעשות את זה, או שבכלל אלונה מוכנה לעשות את זה לאור הקיצוצים בשתי העונות האחרונות. ולכן עולות בנושא החזרה של לוי לא מעט שאלות (אם לא הסכים לעבוד בתנאים האלה אז למה הוא מסכים היום, מה השתנה?).

בכל מקרה, אם יוחלט שלוי המאמן, שיהיה לו בהצלחה, הצלחה שלו זה הצלחה שלנו.
משה, הזיכרון שלך סובייקטיבי.
לא חזר לשום מלחמות אגו עם הקהל.
לא האמין בדור הצעיר שהיה אז, הוא כן האמין שמי שהיו אז נערים א׳ אם אני לא טועה מדובר בדור של אוזן דוידזאה וכיוב׳.

גיא לוי הציב מראה מול הקהל ובאותה נשימה התנצל בפניו, קיים שיחות עם אוהדים, התייעץ בנוגע לקהל ורצה לקדם את הקהל למקום טוב יותר. איזה אגו? אגו של מאמן שבא ובכה מוח המצלמות? ששוב אני אחזור ביקש סליחה?
האגו היה של הקהל שלא סלח לו על זה שאמר שבא בשביל אלונה!

לשים את סימיוני בספסל הפך את קרוסי לגדול. נערים א׳?! הקבוצה הבוגרת הייתה במכנה רימונים! ובכל מקרה גם מזה הוא חזר בו!
מה ציפית, שיקחו איתם לחול שחקנים שאמורים לעזוב?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב:יש לגיא לוי בעיה קשה מאוד של אגו ולכן הוא נכשל בכל מקום שהיה בו.
נכשל בכל מקום שהיה בו.. זה יפה...
מציע שתעיין בזה https://www.crazyred.co.il/content.php?cid=6" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

גיל שגיב אתה בלתי נסבל פשוט ככה.

אתה יורה 1000 חיצים ואז שמח שאתה פוגע ב1.
אין בעיה שאתה מביע דעה אבל אתה פשוט אונס אותנו עם התגובות שלך ועם הדעות שלך. ח-א-ל-ס.

אתה לא רוצה גיא לוי? תגיד את זה ואין בעיה אבל למה אתה רושם 1000 תגובות וכל תגובה יותר נאצית מהשניה.. למה ?

די כבר פשוט אתה בלתי נסבל!!!!!!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב:מאמן בינוני מאוד, ברירת מחדל לדעתי לאור העובדה שהאופציות לידו הם מאמנים כמו שרון אביטן ומשה סיני.
יש לגיא לוי בעיה קשה מאוד של אגו ולכן הוא נכשל בכל מקום שהיה בו.
קצת מוזר מבחינתו להסכים להצעה אחרי שבפעם הקודמת זה היה הוא שלא הסכים להמשיך אם אלונה לא תעמוד בתנאים שלו. האם אלונה הסכימה פתאום לשנות את דעתה ולהעמיד קבוצה עם תקציב גבוה שתרוץ לאליפות? קשה לי להמאין, בטח במגמת הקיצוץ של אלונה בשנתיים האחרונות. מה זה אומר על גיא לוי?
מעניין מה ההגדרה שלך לאגו.
גיא לוי הוא המאמן היחיד שעשה מפגשים עם הקהל, שמע הסביר והוריד הרבה מהמתח.
גיא לוי פתח פה ברגל שמאל עם הקהל, אבל ידע להודות בטעויותיו עם הקהל ועם זאת נשאר אסרטיבי מספיק כדי לשים לנו מראה מול הפנים.
גיא לוי הביא לפה שחקנים טובים (מליקסון, קדוסי, ג'סטין זולו שפורח בראשל"צ וזיו כבדה).
על הסיפור עם סמיוני שמישהו הזכיר פה אפשר לראות מכמה זוויות : מצד אחד חלוץ טוב לליגה השניה, אך עם זאת מבוגר ומקבע את המשחק של הקבוצה לכדורים ארוכים בלבד (מישהו אמר אקסברד?...) וגיא לוי מאמין במשחק מסודר עם הנעת כדור מההגנה לקישור ומשם להתקפה ולכן הושיב אותו בספסל. זו דעתי.
הוא שוב הודה בטעותו כשהחזיר לסגל את אופיר חיים (שבסוף העונה שיבח אותו), אורן ניסים ודודי פדלון שהחזירו לנו בגדול.
גיא לוי קידם צעירים ונתן להם המון הזדמנויות (יוסי אלקיים, משה אסולין, אפריאט, זולו, קוסטרוב).
הדבר בכי חשוב אצל גיא לוי היה שהוא בנה קבוצה מאוד מאוזנת, בכל המערכים.
כן, יש לגיא לוי בעיה רצינית באישיות אבל אף אחד לא מושלם.
מקצועית, הוא הכי טוב שאתה יכול למצוא.
נ.ב - ממה שאני קורא ברוב הפורומים, רוב הקהל תומך בחזרתו של גיא לוי. זה עוד חלק מתהליך השינוי החיובי של הקהל שלנו בשנים האחרונות (למדו להעריך את מי שבאמת צריך).
מה כבר עשה ניסו אביטן חוץ מעונה טובה עם הנוער?
מי מבטיח שהוא ידע להתמודד עם הלחץ של התחתית?
גם הזמן שלו יגיע, אל דאגה.
אז משה, תמשיכו (אתה ועוד כמה כותבים פה) להסתכל רק על חצי הכוס הריקה בכל מה שהקבוצה מנסה לעשות ולהכניס אוירה שלילית סביב הקבוצה.
יותר מזה - אם אלונה חכמה, היא מעכשיו צריכה להחתים את גיא לוי לעונה הזו וזו שאחריה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

gate5 כתב:אתה יורה 1000 חיצים ואז שמח שאתה פוגע ב1.
!!!!!!
יורה 1000 ופוגע באחד ?

בא נבדוק :

1. התרעתי לפני 3 חודשים נגד ההתנהלות במשאים ומתנים מול ראדי,כורש,מסיקה וכו' - צדקתי.
2. התרעתי נגד שחרור של רביבו וערן לוי ביחד ובקשתי שלפחות אחד ישאר או שיביאו מחליף ראוי - צדקתי.(הביאו את שבחון לאחר הכשלונות...).
3. התרעתי שמה שעולה זול נשלם עליו ביוקר ? - צדקתי. מלכה,אקסברד,סולימן,טורג'מן,איפרגן...עלו זול והתשלום בהתאם.
4. התרעתי שהרקורד של טורס וצבאי מצביע על שחקנים חלשים. - צדקתי. טורס שוחרר וצבאי ספג שערים רבים באשמתו וסופסל.
5. כתבתי שקוסטרוב לא שחקןביום שהוחתם.-כתבתי.
6. כתבתי שיובנוביץ' לא שחקן ביום שהוחתם. - צדקתי.
7. כתבתי שבנגורה לא שחקן ביום שהוחתם. - צדקתי.
8. כתבתי שגיא לוי לא מתאים. - צדקתי. מאמן שקיבל תקציב חסר תקדים בליגה השנייה עלה בקושי מהמקום השלישי וגם זה רק במחזור האחרון,אף שחקן מקומי לא התגלה בתקופתו והדבר היחיד שנותר לנו הוא החיזוק הישראלי - מליקסון.עובדה נוספת היא שגם אלונה הבינה שהוא לא מתאים ושיחררה אותו למרות שעלינו ולמרות שהיה לו חוזה לעוד שנתיים...
9. כתבתי שגיא עזורי לא מאמן. צדקתי. (נכון,היו עוד רבים שאמרו זאת אני יודע).
10. כתבתי שהחשש ההכי גדול שלי העונה בעקבות ההתנהלות הוא כדור שלג שיחל בכשלון מקצועי...פיטורי מאמן...עזיבתה של אלונה.- צדקתי במרבית הדברים. נכשלנו עד היום....ניר התפטר....אלונה בשלב זה עוד כאן לשמחתי.
11 - הזהרתי ששחקנים צעירים חייבים לצידם שחקנים טובים ומנוסים כדוגמת שי אבוטבול. צדקתי - גם כאשר שחקנים כמו אבו לבן משחקים כבר היכולת נמוכה בעיקר בגלל הלחץ.

כתבתי לך 11 דוגמאות ב- 5 דקות ויכולתי לרשום עוד ועוד....
נכון, היו לי גם הערכות מוטעות אבל 1 מתוך 1000 ??? הגזמת.
אני לא שונה ממך ולא מאף אחד אחר אלא אולי בדבר אחד,אני מביע את דעתי בחופשיות ומקבל בהבנה דיעות של אחרים מה שלצערי אחרים לא עושים וחבל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גיל שגיב כתב:
8. כתבתי שגיא לוי לא מתאים. - צדקתי. מאמן שקיבל תקציב חסר תקדים בליגה השנייה עלה בקושי מהמקום השלישי וגם זה רק במחזור האחרון,אף שחקן מקומי לא התגלה בתקופתו
אתה רואה איך אתה מעוות את העובדות?
עלה בקושי רק במחזור האחרון? קשקוש, כנראה הזיכרון שלך קצר מדי, הבטיח את העלייה רשמית 4 מחזורים לסיום ותיאורטית עוד 3-4 מחזורים קודם לכן.
אף שחקן מקומי לא התגלה בתקופתו? יוסי אלקיים פרח אצלו! ובמחזורי הגארבג'-טיים גם דור דוידי ומשה אסולין קיבלו את ההזדמנויות, ולא הרשימו בלשון המעטה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

bs war כתב:
אתה רואה איך אתה מעוות את העובדות?
עלה בקושי רק במחזור האחרון? קשקוש, כנראה הזיכרון שלך קצר מדי, הבטיח את העלייה רשמית 4 מחזורים לסיום ותיאורטית עוד 3-4 מחזורים קודם לכן.
אף שחקן מקומי לא התגלה בתקופתו? יוסי אלקיים פרח אצלו! ובמחזורי הגארבג'-טיים גם דור דוידי ומשה אסולין קיבלו את ההזדמנויות, ולא הרשימו בלשון המעטה.
מצטער, אתה זה שלא מדייק בעובדות.
למיטב ידיעתי תאורטית עד המחזור האחרון לא עלינו או הלפני אחרון לכל היותר....עליית ליגה נחשבת רק כאשר גם הסיכוי התאורטי של אי עלייה נמחק.
יוסי אלקיים פרח ? נו טוב....אני לא קורא לזה פרח, דוידזדה אצל עזורי פרח אולי.
אתה דוגמאות של דוידי ואסולין ? זה רק כדי לחזק את זה שאף אחד לא התגלה אצלו...
אני רוצה לומר שמעונה שלמה עם תקציב ענק ועם מאמן שאמור להבין בצעירים יצאנו בפועל רק עם שחקן מוביל אחד וגם הוא שחקן רכש - מליקסון.

באופן יחסי לתנאים,לתקציב,לליגה וכו' גיא לוי נכשל.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

[quote="izguy83"][/quote]
אם היא חכמה - היא צריכה להחתים אותו לחמש שנים! גם אם העונה הזאת תיגמר בירידת ליגה חס וחלילה!
מקווה שבזה אלונה סופסוף עושה צעד כדי לכפר על טעויות העבר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גיל שגיב כתב:
מצטער, אתה זה שלא מדייק בעובדות.
למיטב ידיעתי תאורטית עד המחזור האחרון לא עלינו או הלפני אחרון לכל היותר....עליית ליגה נחשבת רק כאשר גם הסיכוי התאורטי של אי עלייה נמחק.
יוסי אלקיים פרח ? נו טוב....אני לא קורא לזה פרח, דוידזדה אצל עזורי פרח אולי.
אתה דוגמאות של דוידי ואסולין ? זה רק כדי לחזק את זה שאף אחד לא התגלה אצלו...
אני רוצה לומר שמעונה שלמה עם תקציב ענק ועם מאמן שאמור להבין בצעירים יצאנו בפועל רק עם שחקן מוביל אחד וגם הוא שחקן רכש - מליקסון.

באופן יחסי לתנאים,לתקציב,לליגה וכו' גיא לוי נכשל.
אלעד בונפלד, מאור מליקסון, זיו כבדה, אופיר חיים, אוהד קדוסי, יוסי אלקיים. זאת רשימה חלקית של שחקנים שהיו ראויים להמשיך בסגל בעונה הבאה בליגת העל (על זולו אפשר להתווכח) והיוו בסיס טוב לקראת אותה עונה. היום לא נשאר אפילו אחד מהם בגלל שטויות שעשו מחליפיו של גיא לוי. בכלל, מכל השחקנים שאיתם עלית ליגה נשאר היום רק אחד, וזה דווקא אילוז.. אשמתו של גיא לוי? או אולי דווקא של הבא אחריו? אתה לא חושב שכבדה, אופיר חיים ואלקיים היו ראויים להמשיך איתנו בעונת החזרה לליגת העל לפחות כמו מסיקה, בנגורה ובלומשטיין?

"למיטב ידיעתך"- אז אתה לא יודע. העלייה הובטחה אחרי תיקו 1:1 בלוד במחזור ה- 29 (משמע- 4 מחזורים לסיום), כשנצרת איבדה נקודות ובכך מחקה את הסיכוי התיאורטי שלא נעלה. במחזור ה- 30 וסרמיל התמלא ב- 8,000 צופים בחגיגות העלייה מול מכבי הרצליה. דרך אגב, אם היינו מנצחים במחזור האחרון בגארבג'-טיים היינו מסיימים במקום הראשון. מה היית אומר אז?

ודור דוידי ומשה אסולין לא היו מתגלים גם אצל פרגוסון..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

bs war כתב:
"למיטב ידיעתך"- אז אתה לא יודע. העלייה הובטחה אחרי תיקו 1:1 בלוד במחזור ה- 29 (משמע- 4 מחזורים לסיום), כשנצרת איבדה נקודות ובכך מחקה את הסיכוי התיאורטי שלא נעלה. במחזור ה- 30 וסרמיל התמלא ב- 8,000 צופים בחגיגות העלייה מול מכבי הרצליה. דרך אגב, אם היינו מנצחים במחזור האחרון בגארבג'-טיים היינו מסיימים במקום הראשון. מה היית אומר אז?

תודה רבה.

וגיל שגיב - כל מילה מיותרת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

bs war כתב:
נכשל בכל מקום שהיה בו.. זה יפה...
מציע שתעיין בזה https://www.crazyred.co.il/content.php?cid=6" onclick="window.open(this.href);return false;
הלינק שהבאת מוכיח שהטענות שלי לגבי הקרירה של לוי הם מוצדקות. בשום מקום הוא לא נשאר לאורך זמן. אפילו בכתבה (המפרגנת מידי לדעתי) של הקרייזי רד ניתן לראות שבכל קבוצה היו לו עליות ומורדות.
הישג חד משמעי כזה או אחר מלמד הרבה פחות על מאמן עבורי. אני מחפש דרך, המשכיות, וכאן המקום לשאול מדוע גיא לוי מוצא את עצמו פעם אחרי פעם עוזב את תפקידו מוקדם מהצפוי (תוסיף לכפר סבא ובני יהודה גם את רמת השרון שגם אותם הוא עזב בפתיחת העונה).

שלא תבין אותי לא נכון, בניגוד לגיא עזורי, גיא לוי הוא מאמן כדורגל והוא ראוי לתואר הזה. אפשר להעריך אותו או לא להעריך אותו, אבל הוא בלי ספק מבין כדורגל. הבעיה שלי, וניתן לראות את זה לאורך כל הקרירה, היא האופי של גיא לוי.

אני, בניגוד אליך, לא חושב שגיא לוי הוכיח לאורך הקרירה שהוא "מאמן גדול". אני חושב שהוא יכול להיות כזה, אבל בשביל זה הוא יהיה חייב להשתנות, הוא יהיה חייב להוריד מהאגו, יהיה חייב להימנע מחיכוכים מיותרים. אני מקווה שזה יקרה אצלנו, אני מקווה שהשנים ביגרו את לוי, חובת ההוכחה היא עליו כמובן. הלוואי שיצליח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב: הלינק שהבאת מוכיח שהטענות שלי לגבי הקרירה של לוי הם מוצדקות. בשום מקום הוא לא נשאר לאורך זמן. אפילו בכתבה (המפרגנת מידי לדעתי) של הקרייזי רד ניתן לראות שבכל קבוצה היו לו עליות ומורדות.
הישג חד משמעי כזה או אחר מלמד הרבה פחות על מאמן עבורי. אני מחפש דרך, המשכיות, וכאן המקום לשאול מדוע גיא לוי מוצא את עצמו פעם אחרי פעם עוזב את תפקידו מוקדם מהצפוי (תוסיף לכפר סבא ובני יהודה גם את רמת השרון שגם אותם הוא עזב בפתיחת העונה).

שלא תבין אותי לא נכון, בניגוד לגיא עזורי, גיא לוי הוא מאמן כדורגל והוא ראוי לתואר הזה. אפשר להעריך אותו או לא להעריך אותו, אבל הוא בלי ספק מבין כדורגל. הבעיה שלי, וניתן לראות את זה לאורך כל הקרירה, היא האופי של גיא לוי.

אני, בניגוד אליך, לא חושב שגיא לוי הוכיח לאורך הקרירה שהוא "מאמן גדול". אני חושב שהוא יכול להיות כזה, אבל בשביל זה הוא יהיה חייב להשתנות, הוא יהיה חייב להוריד מהאגו, יהיה חייב להימנע מחיכוכים מיותרים. אני מקווה שזה יקרה אצלנו, אני מקווה שהשנים ביגרו את לוי, חובת ההוכחה היא עליו כמובן. הלוואי שיצליח.
יש הרבה במה שאתה אומר, אפשר להגיד שהוא לא החזיק לאורך זמן, שהוא לא יציב, אבל להגיד שהוא נכשל בכל מקום שהיה בו? מוגזם לדעתי...

שלח תגובה