משה, הזיכרון שלך סובייקטיבי.משה אוחיון כתב: גיא לוי לא היה הצלחה. הוא אומנם לא נכשל אבל הוא בוודאי לא היה הצלחה.
לדעתי בגלל שלוי החליט להציב מול הקהל ראי (שבחלק מהמקרים היה מוצדק ובחלק היה הזוי ונבע מהאגו העצום שיש לבחור) אתה ועוד רבים מהקהל החזקתם ממנו. הנה בא מאמן שלא פוחד להציב מול הקהל של הפועל באר שבע ראי. ובכך התעלמתם מהעובדה שזה לא נעצר בדברים הנכונים שנאמרו לקהל אלא זה גם המשיך למקומות של משחקי כבוד (מי אמר סמיוני שנזרק ליציע כדי לנקוט עמדה מול הקהל? מי אמר אופיר חיים, דודי פדלון ואורן ניסים שנזרקו להתאמן עם נערים ב'?).
מודה ומתדווה, גם אני חשבתי אחרי המשחק בטדי מול הפועל י"ם, כשאופיר חיים כבר חזר, כשסמיוני כבר חזר, כשגיא לוי עשה סימנים של הסקת מסקנות, שהוא צריך להישאר. ואז הגיעו משחקי סוף העונה, כשכבר הבטחנו את העלייה, ושוב לוי החליט להיכנס למלחמת אגו עם הקהל בנוגע לשיתוף שחקני הבית הצעירים (מה שהסתיים באורן ניסים בהרכב, הצעירים בספסל או ביציע, ובכמעט הגשת תביעה מצד לוי נגד אחד מהאוהדים המוכרים של הקבוצה), מה שגרם לי להבין שקשה מאוד להצליח עם מאמן שעל כל צעד נכון עושה שני צעדים לא נכונים בגלל האגו.
זאת גם הסיבה למה לוי היום ללא קבוצה. גם אחרי שעזב אותנו האגו המשיך להפריע ולהרוס לו בכל מקום אליו הגיע.
לסיום, חשוב להגיד שלמרות כל מה שאמרתי מאוד הסכמתי עם הדרישה של גיא לוי בסוף עונת העלייה לבנות קבוצה שתתחרה על תארים עם תקציב בהתאם. אני פשוט לא בטוח שהוא האדם המתאים לעשות את זה, או שבכלל אלונה מוכנה לעשות את זה לאור הקיצוצים בשתי העונות האחרונות. ולכן עולות בנושא החזרה של לוי לא מעט שאלות (אם לא הסכים לעבוד בתנאים האלה אז למה הוא מסכים היום, מה השתנה?).
בכל מקרה, אם יוחלט שלוי המאמן, שיהיה לו בהצלחה, הצלחה שלו זה הצלחה שלנו.
לא חזר לשום מלחמות אגו עם הקהל.
לא האמין בדור הצעיר שהיה אז, הוא כן האמין שמי שהיו אז נערים א׳ אם אני לא טועה מדובר בדור של אוזן דוידזאה וכיוב׳.
גיא לוי הציב מראה מול הקהל ובאותה נשימה התנצל בפניו, קיים שיחות עם אוהדים, התייעץ בנוגע לקהל ורצה לקדם את הקהל למקום טוב יותר. איזה אגו? אגו של מאמן שבא ובכה מוח המצלמות? ששוב אני אחזור ביקש סליחה?
האגו היה של הקהל שלא סלח לו על זה שאמר שבא בשביל אלונה!
לשים את סימיוני בספסל הפך את קרוסי לגדול. נערים א׳?! הקבוצה הבוגרת הייתה במכנה רימונים! ובכל מקרה גם מזה הוא חזר בו!
מה ציפית, שיקחו איתם לחול שחקנים שאמורים לעזוב?