ניסו בסה"כ בא לאימון ראשון כדי להצטלם. מאמן הנוער תמיד שותף במעבר בין שחקנים מהנוער לבוגרים זה היה וזה לא חדש רק שעכשיו הגדירו לזה תפקיד מיוחד - עוזר מאמן שני. אחרי שנכשל כישלון חרוץ לעלות ליגה לפני שנתיים עם שחקנים כמו דוידזדה אבולאבן אבוחצירה גל דהן והצליח רק בשנה שעברה, עוד חובת ההוכחה על ניסו שהוא יודע לתפקד בליגה הראשונה לנוער ולייצר המשכיות אז תרגעו........
אבל בפועל שמעון עשה ויעשה את העבודה הקשה בבוגרים אז תנו כבוד למי שמגיע בבקשה. שמעון ראוי לה.
שמעון ביטון הוא עוזר המאמן הראשי, ניסו עוזר שני
שמעון ביטון הוא עוזר המאמן הראשי, ניסו עוזר שני
נערך לאחרונה על ידי אהוד שמיר ב 06 אוקטובר 2011, 13:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
Re: די לספינים! שמעון ביטון היה ונשאר עוזר מאמן
נראה לי שאתה סתם מייצר פה איזשהי מריבה / ויכוח שלא קיימים בכלל.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
הרבה שנאה בין המלים וחבל מאוד שזה נכתב ע"י מי שהחתימה שלו קוראת לפיוס "איחוד בין הקרייזי לקאמלס",
אמר לי אתמול בחור חכם ומאוד אינטליגנט, שלא חשוב מילת התואר אלה העשייה בשטח העשייה האמתית היא שתיצור את התפקיד באמת,
שנה טובה וצום קל מחילה לכולם.
אמר לי אתמול בחור חכם ומאוד אינטליגנט, שלא חשוב מילת התואר אלה העשייה בשטח העשייה האמתית היא שתיצור את התפקיד באמת,
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הסניגור האדום כתב: מחילה לכולם.
במקרה שלך זה מחילה מכולם
תבקש תבקש, לא מבטיח שיעזור

אביב המריבה לא קיימת אבל פוגעת. שמעון תמיד היה בחור שקט שבא לעשות את העבודה. תראה בכותרות הראשיות באתר התעלמתם ממנו לחלוטין.אביב כתב:נראה לי שאתה סתם מייצר פה איזשהי מריבה / ויכוח שלא קיימים בכלל.
מישל תסתפר! מישל תסתפר! מישל תסתפר!הסניגור האדום כתב:הרבה שנאה בין המלים וחבל מאוד שזה נכתב ע"י מי שהחתימה שלו קוראת לפיוס "איחוד בין הקרייזי לקאמלס",
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נגיד והתעלמו ממנו (לחלוטיין לא נכון, אני מעריך מאוד את שמעון ביטון והיה לי חשוב שישאר במערכת) למה צריך לחפש מריבות איפה שהם לא נמצאות? מדוע לפגוע באדם ראוי ומוכשר כמו ניסו? מדוע לא להתמקד בעובדה שאחרי שנים של בינוניות סוף סוף יש לנו שני מאמנים מוכשרים שנולדו כאן בבאר שבע?אהוד שמיר כתב: אביב המריבה לא קיימת אבל פוגעת. שמעון תמיד היה בחור שקט שבא לעשות את העבודה. תראה בכותרות הראשיות באתר התעלמתם ממנו לחלוטין.
גם ניסו אביטן וגם שמעון ביטון הם אנשים ראוים שלא צריכים אלא חייבים להיות במועדון, גם עכשיו וגם בעתיד.
כל ניסיון ליצור מריבה או להכפיש אחד מהם כדי לקדם את השני זה מעשה מרגיז ומכעיס.
אז בבקשה ממך, אל תנסה ליצור סכסוך ובעיות מיותרות, בטח שמדובר בשניים משלנו שהם באמת גם אנשים משכמם ומעלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה אולי אתה צודק, הדברים נכתבו ברגע של עצבים וכעס. שיניתי את הכותרת למשהו יותר ברור.משה אוחיון כתב: נגיד והתעלמו ממנו (לחלוטיין לא נכון, אני מעריך מאוד את שמעון ביטון והיה לי חשוב שישאר במערכת) למה צריך לחפש מריבות איפה שהם לא נמצאות? מדוע לפגוע באדם ראוי ומוכשר כמו ניסו? מדוע לא להתמקד בעובדה שאחרי שנים של בינוניות סוף סוף יש לנו שני מאמנים מוכשרים שנולדו כאן בבאר שבע?
גם ניסו אביטן וגם שמעון ביטון הם אנשים ראוים שלא צריכים אלא חייבים להיות במועדון, גם עכשיו וגם בעתיד.
כל ניסיון ליצור מריבה או להכפיש אחד מהם כדי לקדם את השני זה מעשה מרגיז ומכעיס.
אז בבקשה ממך, אל תנסה ליצור סכסוך ובעיות מיותרות, בטח שמדובר בשניים משלנו שהם באמת גם אנשים משכמם ומעלה.