המשחק הראשון של גיא לוי על הקווים כמאמנה של הפועל ב"ש, המשחק יתקיים היום(חמישי) ב15:50 באשדוד.
אני מעריך כי הוא ייערך במגרש האימונים של אשדוד(צמוד למתחם החנויות של רביבו), בדרך כלל שם אשדוד עושים משחקי אימון.
בהצלחה שיהיה אני אהיה שם!
היום משחק אימון מול מ.ס אשדוד 15:50
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: היום משחק אימון מול מ.ס אשדוד 15:30
המשחק התחיל מאוחר,אחרי עיקוב קל הוא החל בשעה 15:50 ננסה לעדכן בלייב עד כמה שאפשר.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: היום משחק אימון מול מ.ס אשדוד 15:50
דקה 35 0-0
בס״ד
שיבחון בישל לגבאי.
גבאי ואבו לאבן יוצרים התקפה מהירה יחד עם דוידזאדה (כקשר) ושיבחון,אם נדע לנצל את המהירות הזאת למתפרצות זה יכול להיות כלי מאוד יעיל.
שיבחון בישל לגבאי.
גבאי ואבו לאבן יוצרים התקפה מהירה יחד עם דוידזאדה (כקשר) ושיבחון,אם נדע לנצל את המהירות הזאת למתפרצות זה יכול להיות כלי מאוד יעיל.
- dardasmiley
נגמר 2-1 לנו.
עפ"י הדיווחים השונים גארידו במחצית ששיחק היה טוב.
לויטה לא שותף.
גיא לוי שיתף הרבה צעירים במהלך המשחק, נקווה שיש בזה משהו שמעיד על הכיוון להמשך.
עפ"י הדיווחים השונים גארידו במחצית ששיחק היה טוב.
לויטה לא שותף.
גיא לוי שיתף הרבה צעירים במהלך המשחק, נקווה שיש בזה משהו שמעיד על הכיוון להמשך.
בס"ד
סיום:ניצחון 2-1 על אשדוד.
את השער השני כבש עידו אקסברד,לאשדוד כבש נבו מזרחי.
צ'באי כלל לא שותף במשחק,גארידו הנבחן שיחק מחצית אחת.
לא אמרו שצחי מכלוף קרע את הרצועה הצולבת ויחזור לאימונים רק עוד כמה חודשים?איך הוא עלה כמחליף?
סיום:ניצחון 2-1 על אשדוד.
את השער השני כבש עידו אקסברד,לאשדוד כבש נבו מזרחי.
צ'באי כלל לא שותף במשחק,גארידו הנבחן שיחק מחצית אחת.
לא אמרו שצחי מכלוף קרע את הרצועה הצולבת ויחזור לאימונים רק עוד כמה חודשים?איך הוא עלה כמחליף?
אז ככה הייתי במשחק וקודם מברוק על הניצחון.
קודם כל ההרכב:
ליפשיץ, נאסר, גרידו, אבי יחיאל, אילוז,
סוארס וסולימאן, לוטם ז'ינו, שבחון, גבאי ואבו לאבן.
קודם כל היה מעניין לראות את נאסר מתפקד כמגן שמאלי, למרות ששיחק בסדר זה פשוט לא ריאלי כי הוא הרבה פחות אפקטיבי שם מה עוד שהרוש ודוידזאדה(שלא שיחקו היום) עדיפים על פניו בעמדה הזו.
אני רוצה לציין את אבי יחיאל שפשוט באמת ממשיך את המשחק המצוין שלו מחיפה ומפגין מנהיגות על המגרש ויכולת מצויינת!
גרידו היה בסדר גמור, הוא פיזי ראיית משחק טובה ומה שהכי בלט אצלו זה שהוא לא מתנהג ומתנהל כזר (כנראה מכיוון ששיחק בבני יהודה), בכל זאת אני אומר לא למהר עם ההחתמה שלו צריך עוד משחק אחד כי לא היה לו יותר מדי עבודה.
אילוז- כל מילה מיותרת חייב בדחיפות מגן ימני(נאסר אופצייה מעניינת שיחק במהלך המשחק מגן ימני). ז'ינו לא הראה יותר מדי ניצוצות אבל תפקד כקשר ימני שלדעתי לא מתאים לו.
שיבחון וגבאי שילוב מצוין! אם אבו לאבן ישכיל לעשות יותר תנועה הוא וגבאי יכבשו בצרורות, כל המשחק השחקנים צועקים על אבו לאבן בשביל שיעשה תנועה.
זהו רק לציין את אקסברד שבפעם הראשונה מאז שראיתי אותו אצלנו התרשמתי ממנו לטובה, בגול שלו הפגין טכניקה באמת יפה ובכלל מחצית שנייה תפקד כחלוץ מטרה קלאסי.
קודם כל ההרכב:
קודם כל היה מעניין לראות את נאסר מתפקד כמגן שמאלי, למרות ששיחק בסדר זה פשוט לא ריאלי כי הוא הרבה פחות אפקטיבי שם מה עוד שהרוש ודוידזאדה(שלא שיחקו היום) עדיפים על פניו בעמדה הזו.
אני רוצה לציין את אבי יחיאל שפשוט באמת ממשיך את המשחק המצוין שלו מחיפה ומפגין מנהיגות על המגרש ויכולת מצויינת!
גרידו היה בסדר גמור, הוא פיזי ראיית משחק טובה ומה שהכי בלט אצלו זה שהוא לא מתנהג ומתנהל כזר (כנראה מכיוון ששיחק בבני יהודה), בכל זאת אני אומר לא למהר עם ההחתמה שלו צריך עוד משחק אחד כי לא היה לו יותר מדי עבודה.
אילוז- כל מילה מיותרת חייב בדחיפות מגן ימני(נאסר אופצייה מעניינת שיחק במהלך המשחק מגן ימני). ז'ינו לא הראה יותר מדי ניצוצות אבל תפקד כקשר ימני שלדעתי לא מתאים לו.
שיבחון וגבאי שילוב מצוין! אם אבו לאבן ישכיל לעשות יותר תנועה הוא וגבאי יכבשו בצרורות, כל המשחק השחקנים צועקים על אבו לאבן בשביל שיעשה תנועה.
זהו רק לציין את אקסברד שבפעם הראשונה מאז שראיתי אותו אצלנו התרשמתי ממנו לטובה, בגול שלו הפגין טכניקה באמת יפה ובכלל מחצית שנייה תפקד כחלוץ מטרה קלאסי.

בס"דשי האדום כתב:אז ככה הייתי במשחק וקודם מברוק על הניצחון.
קודם כל ההרכב:
איך המהירות של גארידו?
שוב, לא הייתה לו יותר מדי עבודה ובכל התמודדות נגד החלוצים של אשדוד הוא גבר.
על פניו נראה שהוא יותר מהיר מגביש (שזו לא כזו חוכמה), אין מנוס מלבחון אותו עוד משחק במיוחד ששיחק רק מחצית אחת!
על פניו נראה שהוא יותר מהיר מגביש (שזו לא כזו חוכמה), אין מנוס מלבחון אותו עוד משחק במיוחד ששיחק רק מחצית אחת!

https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08112.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תקציר...
תקציר...