ג'סטין זולו....
ג'סטין זולו....
https://one.co.il/Article/188379.html" onclick="window.open(this.href);return false; עושה חייל בנבחרת זמביה.
חבל שוויתרו עליו מהר מידיי.
הכל בגלל עזורי! לא רצה לחכות לזולו שיחזור מהפציעה בספטמבר... והעדיף להחתים את ג'וסף טאצ'י-מנסה. אני בטוח שהוא גם גזר עליו קופון לא קטן. כמו על בנגורה, ומוריירה.
לדעתי הפסדנו את אחד הקשרים האחוריים המוכשריים שמשחקים היום בליגת העל.
חבל שוויתרו עליו מהר מידיי.
הכל בגלל עזורי! לא רצה לחכות לזולו שיחזור מהפציעה בספטמבר... והעדיף להחתים את ג'וסף טאצ'י-מנסה. אני בטוח שהוא גם גזר עליו קופון לא קטן. כמו על בנגורה, ומוריירה.
לדעתי הפסדנו את אחד הקשרים האחוריים המוכשריים שמשחקים היום בליגת העל.
Re: ג'סטין זולו....
מסכים
אמרנו את זה כבר ממזמן.
הכי מעצבן שבמקום להשאיל אותו (היה לו חוזה ל-5 שנים, כלומר עד סוף עונה הבאה), שחררו אותו.
הכי מעצבן שבמקום להשאיל אותו (היה לו חוזה ל-5 שנים, כלומר עד סוף עונה הבאה), שחררו אותו.
לדעתי גם לשחרר את איגור קוסטרוב זו הייתה טעות. קצת סבלנות והיינו עושים עליו כסף.
הרוויח בזמנו את השיחרור שלו ביושר.. שהוא שיחק זה היה כאילו 12 על 10 כל פס שלו הגיע ליריב..
נסחפת קצת.... אני מקווה שאתה זוכר כמה חילוצי כדור היו לו באצע המגרש.niv1 כתב:הרוויח בזמנו את השיחרור שלו ביושר.. שהוא שיחק זה היה כאילו 12 על 10 כל פס שלו הגיע ליריב..
זה שחקן שהרוויח משהו כמו 40-50 אלף דולר בעונה. שחקן שאם היום הוא היה משחק אצלנו היינו יכולים למכור אותו לאירופה ולעשות עליו קופה נחמדה. במקום זה הבאנו את אייל שן, טאצ'י-מנסה ויוסי אופיר שלקחו ביחד כמעט 300 אלף דולר, וקיבלנו מהם ז** בפה. שלא נדבר על מוחמד אדאמו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עדיין לא ראיתי ממנו משהו מיוחד שגורם לי להתחרט על השחרור שלו. הוא אולי לא רע כמו שחלק עשו אותו בזמנו, אבל הרבה פחות טוב מסוארס נניח שמשחק על העמדה שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה שהחלפנו *** זול בזבל יקר לא הופך את הזבל הזול לטוב יותרשמעון א כתב:
נסחפת קצת.... אני מקווה שאתה זוכר כמה חילוצי כדור היו לו באצע המגרש.
זה שחקן שהרוויח משהו כמו 40-50 אלף דולר בעונה. שחקן שאם היום הוא היה משחק אצלנו היינו יכולים למכור אותו לאירופה ולעשות עליו קופה נחמדה. במקום זה הבאנו את אייל שן, טאצ'י-מנסה ויוסי אופיר שלקחו ביחד כמעט 300 אלף דולר, וקיבלנו מהם ז** בפה. שלא נדבר על מוחמד אדאמו.

נערך לאחרונה על ידי niv1 ב 09 אוקטובר 2011, 22:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תן לכל מאמן בארץ לבחור בין זולו לבין סוארס... אני מבטיח לך שאין אחד שלא יבחר בזולו.משה אוחיון כתב:עדיין לא ראיתי ממנו משהו מיוחד שגורם לי להתחרט על השחרור שלו. הוא אולי לא רע כמו שחלק עשינו אותו בזמנו, אבל הרבה פחות טוב מסוארס נניח שמשחק על העמדה שלו.
**כל מאמן שיכור**שמעון א כתב:
תן לכל מאמן בארץ לבחור בין זולו לבין סוארס... אני מבטיח לך שאין אחד שלא יבחר בזולו.
מה אתה רציני?! מי יבחר בזולו לפני סוארז?!
אתה לא אמיתי!שמעון א כתב:
תן לכל מאמן בארץ לבחור בין זולו לבין סוארס... אני מבטיח לך שאין אחד שלא יבחר בזולו.
מה אתה רציני? חח מי איזה מאמן בארץ היה מעדיף את זולו על סוארס?
נכון זולו אחלה שחקן, אבל כמה רמות פחות מסוארס!
אל תיתן לנבחרת זמביה הכ"כ מפחידה בשחקניה המפורסמים להטעות אותך.
זולו לא במרה של סוארס!
זה שהוא שחקן נבחרת צעירה היו הרבה כאלה ואיפה הם היום ?!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כמה פעמים ראית אותו 90 דקות מאז שעזב?משה אוחיון כתב:עדיין לא ראיתי ממנו משהו מיוחד שגורם לי להתחרט על השחרור שלו. הוא אולי לא רע כמו שחלק עשו אותו בזמנו, אבל הרבה פחות טוב מסוארס נניח שמשחק על העמדה שלו.
זה שהוא שיחק אצלנו חצי עונה עם פציעה לא הופכת אותו לשחקן לא טוב.
יש לו אחלה יסודות, הוא בנוי טוב ויש לו מהירות.
שחקן זר צעיר שעוד יגיע רחוק.
אין לי בעיה עם זה שנתנו לו ללכת לקבוצה אחרת, אבל למה לא בהשאלה?
תאר לך שהוא נותן עונה מצוינת בראשל"צ העונה ואז עובר לקבוצה כמו נתניה או בני יהודה ואז ממשיך את הפריצה שלו, לא תתעצבן שהוא היה יכול להיות אצלנו תחת חוזה?
יש לו אחלה יסודות, הוא בנוי טוב ויש לו מהירות.
שחקן זר צעיר שעוד יגיע רחוק.
אין לי בעיה עם זה שנתנו לו ללכת לקבוצה אחרת, אבל למה לא בהשאלה?
תאר לך שהוא נותן עונה מצוינת בראשל"צ העונה ואז עובר לקבוצה כמו נתניה או בני יהודה ואז ממשיך את הפריצה שלו, לא תתעצבן שהוא היה יכול להיות אצלנו תחת חוזה?
ואפילו במצב שלנו היום לא הייתי נותן לו להיות יותר מהמחליף של סוארס..
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עם איך שסוארז פתח את העונה הייתי נותן גם לך לפתוח לפניו (ואין לי מושג מה הרמה שלך...)bs war כתב:ואפילו במצב שלנו היום לא הייתי נותן לו להיות יותר מהמחליף של סוארס..
מקווה שההסבה לקישור תעשה לו טוב שוב
בכל מקרה, זולו פספוס ענק...גיא לוי היה משתמש בו היום בתבונה.
שמעון סיכם הכל. ז'אן, שן, אמאדו, שמבאדו, טאצי, אמג'ד ועוד....
הוא היה עושה עבודה טובה יותר בפחות כסף. פראיירים.