אליק כתב:
עם איך שסוארז פתח את העונה הייתי נותן גם לך לפתוח לפניו (ואין לי מושג מה הרמה שלך...)
מקווה שההסבה לקישור תעשה לו טוב שוב
סוארס פתח חלש כי שיחק בלם, במשחק האחרון בחיפה הוא חזר לקישור והיה מעולה.
הוא קשר אחורי לא יעזור כלום, ולדעתי גם בין הטובים שיש בליגה שלנו. כל פעם מחדש הוא מוכיח שהמקום הכי טוב לו זה בקישור.
מקווה רק שגיא לוי לא יחזור על הטעות של קודמיו. גם אם זה בלי גארידו, עדיף את יחיאל בהגנה ואת סוארס בקישור.
זולו לא שחקן שיכול להוביל קבוצה חד משמעית
אוהדי באר שבע אוהבים לשכוח מהר !
זולו היה מאבד במשחק משהו כמו 14 16 כדורים שזה המון
היה מחלץ אבל מאבד המון לא זכור לי בישול שלו או שער ? יכול להיות שהיה
אין ספק שאחרי שהוא הלך ציפנו למחליף הרבה יותר טוב אבל מה לעשות שעמדו לנו על הקווים ליצנים !
זה שי !
אליק כתב:
עם איך שסוארז פתח את העונה הייתי נותן גם לך לפתוח לפניו (ואין לי מושג מה הרמה שלך...)
מקווה שההסבה לקישור תעשה לו טוב שוב
בכל מקרה, זולו פספוס ענק...גיא לוי היה משתמש בו היום בתבונה.
שמעון סיכם הכל. ז'אן, שן, אמאדו, שמבאדו, טאצי, אמג'ד ועוד....
הוא היה עושה עבודה טובה יותר בפחות כסף. פראיירים.
השמות שהזכרת הם לא הרף, כי ברור שהוא טוב מהם. הרף הוא סוארס כשהוא נמצא בקישור, וזולו לא שם מבחינת יכולת.
ראיתי לא מעט את זולו מאז שעזב, בעיקר בשנה וחצי האחרונות בראשון. גם במשחק של ראשון מולנו עקבתי אחריו (ותודה לידידאל שניתח כל מהלך שהוא עשה באותו המשחק). הבחור הוא לא שחקן רע אבל בטח לא אחד כמו סוארס.
yedidel כתב:לא מדובר באותו סוג של שחקן. סוארס הוא יותר גרזן וזולו הוא יותר בסגנון 50-50. ההשוואה צריכה להיות יותר מול קינגסטון.
50 50 ??? שהוא היה פה בקושי היה נותן פס כמו שצריך איזה 50 50 אולי הוא רוצה להיות 50 50
גם שני הקשרים שלנו בדמות סוארז וקינגסטון עולים עליו
אין ספק שנכון שהוא צעיר ויש עוד עתיד לפניו והוא יכול להשתפר אבל לא ההיתי רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי
שיביאו איזה קרואטי סרבי סלובני צעיר שיעשה לנו משחק האפריקאים לא יודעים לנווט משחק !
זה שי!
זה שי ! כתב:
50 50 ??? שהוא היה פה בקושי היה נותן פס כמו שצריך איזה 50 50 אולי הוא רוצה להיות 50 50
גם שני הקשרים שלנו בדמות סוארז וקינגסטון עולים עליו
אין ספק שנכון שהוא צעיר ויש עוד עתיד לפניו והוא יכול להשתפר אבל לא ההיתי רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי
שיביאו איזה קרואטי סרבי סלובני צעיר שיעשה לנו משחק האפריקאים לא יודעים לנווט משחק !
זה שי!
רק שכחת שהוא שיחק אצלנו בגיל 19 בליגה לאומית.
שכחת שהוא שיחק חצי עונה עם זריקות.
אני דווקא עוקב אחריו עוד כשהיה בבני לוד ואח"כ בראשל"צ.
רק שבחים אומרים עליו.
הוא שחקן מצוין, בן 22 שפותח בהרכב של קבוצה בליגת העל.
בוא נראה עוד שנה או שנתיים איפה הוא יהיה ואז תגיד אם טעינו.
כמו שאני מכיר אותך, בטח תרצה להביא אותו אבל כבר יהיה מאוחר מדי ויקר מדי.
izguy83 כתב:זה שהוא שיחק אצלנו חצי עונה עם פציעה לא הופכת אותו לשחקן לא טוב.
יש לו אחלה יסודות, הוא בנוי טוב ויש לו מהירות.
שחקן זר צעיר שעוד יגיע רחוק.
אין לי בעיה עם זה שנתנו לו ללכת לקבוצה אחרת, אבל למה לא בהשאלה?
תאר לך שהוא נותן עונה מצוינת בראשל"צ העונה ואז עובר לקבוצה כמו נתניה או בני יהודה ואז ממשיך את הפריצה שלו, לא תתעצבן שהוא היה יכול להיות אצלנו תחת חוזה?
בס"ד
בהתלה הוא הושאל לראשל"צ (בעונה של עזורי) ועשה שם עונה טובה כשחקן הרכב מרכזי,הוא כמעט ולא הוחלף ופתח בכל המשחקים שהיה כשיר.
עונה לאחר מכן החליטו לשחרר אותו לראשל"צ ללא תמורה עבור כרטיסו,אני לא זוכר אם קלינגר בחן אותו ולא התרשם או שסתם לא עקבו אחריו ותייגו אותו כמיותר.
לדעתי סוארס עולה עליו בכמה רמות (כשהוא בכושר נורמלי),זה לא אומר שהוא לא מתאים לקבוצה,בטח עם כל הנגרים ש"החזיקו" לנו את האמצע בשנתיים האחרונות.