משחק אימון:הנבחרת הצעירה-הפועל ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

משחק אימון:הנבחרת הצעירה-הפועל ב"ש

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
התחיל משחק הידידות באיצטדיון ר"ג בין הנבחרת הצעירה להפועל ב"ש.
ההרכבים:
הנבחרת הצעירה: בוריס קליימן, עומר ורד, סארי פלאח, עידו לוי, עומרי בן הרוש, בן בוטבול, סינטיהו סולליך, ציון צמח, דור מיכה, רועי קהת ואלון תורג'מן.

הפועל ב"ש: אוהד לויטה, אביתר אילוז, עודד גביש, אבי יחיאל, שמעון הרוש, ויליאם סוארס, אמג'ד סולימאן, יוסי שבחון, מוטי מלכה, יוסף אבו לאבן ודובב גבאי.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: משחק אימון:הנבחרת הצעירה-הפועל ב"ש

שליחה על ידי שי האדום »

אהבתי את ההרכב/
השינויים היחידים שצריכים להיות לחיפה זה דוידזאדה במקום מלכה וקינגסטון במקום סולימאן.

יאללה שיהיה בהצלחה.

1-0 לצעירה אחרי טעות קשה של גביש!
שימו לב, גביש גם במשחק נגד אשדוד וגם במשחקים האחרונים בליגה מציג יכולת של בלם חלש, איטי מסורבל מאוד ולעומת זאת אבי יחיאל דווקא מפתיע מאוד.
אני מקווה שגיא יעשה את השיקולים הנכונים וידע איזה צמד בלמים לבחור.
נערך לאחרונה על ידי שי האדום ב 11 אוקטובר 2011, 17:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
כבר 1-0 לנבחרת הצעירה.
תיאור השער שנבע מטעות של גביש:
"איבוד כדור של עודד גביש לאחר טעות חמורה, אלון תורג'מן חטף והתקדם באין מפריע ומ-14 מטרים בעט חזק לפינה של לויטה ופנימה, יתרון מהיר לחניכים של לוזון."

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שי האדום כתב:אהבתי את ההרכב/
השינויים היחידים שצריכים להיות לחיפה זה דוידזאדה במקום מלכה וקינגסטון במקום סולימאן.

יאללה שיהיה בהצלחה.

1-0 לצעירה אחרי טעות קשה של גביש!
שימו לב, גביש גם במשחק נגד אשדוד וגם במשחקים האחרונים בליגה מציג יכולת של בלם חלש, איטי מסורבל מאוד ולעומת זאת אבי יחיאל דווקא מפתיע מאוד.
עניין של בטחון.
פתח את העונה לא טוב, אבל אחרי השער נגד חיפה שיחק מצוין.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שי האדום כתב: שימו לב, גביש גם במשחק נגד אשדוד וגם במשחקים האחרונים בליגה מציג יכולת של בלם חלש, איטי מסורבל מאוד ולעומת זאת אבי יחיאל דווקא מפתיע מאוד.
אין ספק, לאור שני משחקי הידידות (שאת שניהם לא ראינו) גביש צריך לרדת לספסל. בכלל אני מופתע שאחרי משחק האימון המצוין מול אשדוד דובב גבאי לא זומן לסגל של הנבחרת על ידי פרננדז.
קצת פורפורציות לא יזיקו לאף אחד. גביש נדבק השנה בחולשה ההגנתית של יתר השחקנים, אבל צריך לזכור שבמשחקים שהיינו טובים (מול הפועל ת"א בבלומפילד ומול הפועל חיפה בחוץ) זה היה הרבה בזכות גביש שהיה מהמצטיינים בקבוצה. לא מתרגש מהדיווחים בתקשורת, בטח אם מדובר במשחקי אימון.

הבנתי שלא בונים על גארידו למשחק בשבת (גם היום הוא לא פתח) ולכן די ברור שיחיאל יפתח לצידו של גביש במרכז ההגנה.

רק אני לא מבין איך יתכן שדוידזאדה לא משחק? אם הוא לא פותח בנבחרת האולמפית, לפחות היה משחק (אפילו רק את המחצית הראשונה) אצלנו.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 11 אוקטובר 2011, 18:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב:
התכוונת גארידו? :D

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב: התכוונת גארידו? :D
כמובן (:
והנה הוא נכנס למשחק בדקה ה61. גם דוידזאדה נכנס בדקה ה61 לשחק בנבחרת האולמפית.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 11 אוקטובר 2011, 19:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גם לוטם זינו נכנס עכשיו...

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

משה אוחיון כתב: אין ספק, לאור שני משחקי הידידות (שאת שניהם לא ראינו) גביש צריך לרדת לספסל. בכלל אני מופתע שאחרי משחק האימון המצוין מול אשדוד דובב גבאי לא זומן לסגל של הנבחרת על ידי פרננדז.
קצת פורפורציות לא יזיקו לאף אחד. גביש נדבק השנה בחולשה ההגנתית של יתר השחקנים, אבל צריך לזכור שבמשחקים שהיינו טובים (מול הפועל ת"א בבלומפילד ומול הפועל חיפה בחוץ) זה היה הרבה בזכות גביש שהיה מהמצטיינים בקבוצה. לא מתרגש מהדיווחים בתקשורת, בטח אם מדובר במשחקי אימון.

הבנתי שלא בונים על גארידו למשחק בשבת (גם היום הוא לא פתח) ולכן די ברור שיחיאל יפתח לצידו של גביש במרכז ההגנה.

רק אני לא מבין איך יתכן שדוידזאדה לא משחק? אם הוא לא פותח בנבחרת האולמפית, לפחות היה משחק (אפילו רק את המחצית הראשונה) אצלנו.
משה ידידי, תופתע לגלות שנכחתי במשחק האימון באשדוד וגם חבר שלי טוב כרגע ברמת גן במשחק האימון, שנינו הגענו למסקנה כבר מזה כמה משחקים שגביש הידרדר ביכולת שלו ומציג משחק הגנה לוקה בחסר ממש כך.
אז את הציניות שלך אתה יכול לשמור לעצמך כי לא יעזור כלום גביש בלם בינוני.
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שי האדום כתב:
משה ידידי, תופתע לגלות שנכחתי במשחק האימון באשדוד וגם חבר שלי טוב כרגע ברמת גן במשחק האימון, שנינו הגענו למסקנה כבר מזה כמה משחקים שגביש הידרדר ביכולת שלו ומציג משחק הגנה לוקה בחסר ממש כך.
אז את הציניות שלך אתה יכול לשמור לעצמך כי לא יעזור כלום גביש בלם בינוני.
אל תגזים.
לכל שחקן יש תקופות לא טובות.
מוקדם להספיד אותו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לא מגזים אחי, באמת חושב כבר די הרבה זמן שיש לו חסרונות ממש חמורות לבלם, אני מקווה שגארידו אולי יוכל לכפות עליו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

לפני כמה ימים מכבי הרצליה מהליגה השנייה עשתה תיקו מול הנבחרת הבוגרת, ואנחנו מפסידים 1-0 לצעירה.. מאמן, לא מאמן.. אבל זה כנראה אומר משהו על חומר השחקנים. מה יהיה??
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אהוד שמיר כתב:לפני כמה ימים מכבי הרצליה מהליגה השנייה עשתה תיקו מול הנבחרת הבוגרת, ואנחנו מפסידים 1-0 לצעירה.. מאמן, לא מאמן.. אבל זה כנראה אומר משהו על חומר השחקנים. מה יהיה??
בס"ד
אני לא בטוח שהנבחרת הבוגרת טובה יותר מהצעירה...
תסתכל על ההרכב של הנבחרת הצעירה,אם הם היו קבוצה בליגה הם היו אחת הקבוצות החזקות בלי ספק בכלל.

שלח תגובה