https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08453.html
מתפלל לזה שהוא יודע מה שהוא אומר.
יאללה הפועל
לטעמי האופציה השנייה... 4-4-2 לעולם אינו מערך ששבחון יכול להשתלב בו, הוא לא ממש יודע ליהיות שחקן אגף...yossi כתב:בס"ד
ההרכב המשוער:
אוהד לויטה; אביתר אילוז, איבן גארידו ( עודד גביש ), אבי יחיאל, אופיר דודיזאדה; אמג'ד סלימאן, וויליאם סוארס, מוטי מלכה, יוסי שבחון; יוסף אבו לבן, דובב גבאי.
מעניין לראות אם זה יהיה הרכב של 4-4-2 כשמלכה ושבחון באגפים,דובב ויוסף חלוצים,או מערך של 4-2-3-1 כשמלכה וגבאי ישחקו באגף ושבחון מתחת ליוסף אבו לאבן.
בסה"כ הרכב טוב.
הילה חדד כתב:
לטעמי האופציה השנייה... 4-4-2 לעולם אינו מערך ששבחון יכול להשתלב בו, הוא לא ממש יודע ליהיות שחקן אגף...
הרכב טוב, עדיין לא מבינה למה יחיאל לפני גביש. כמו גם שמציק לי שדודזאדה מקבל את ההזדמנות בהרכב רק כי הרוש פצוע, בייחוד אחרי הפועל חיפה. אבל שיוכיח ויראה איפה מקומו.
שיהיה בהצלחה.
שתיהיה בריא שי, תאמין לי...זה שי ! כתב:
מה את ישר בוכה על דודזאדה שבוע שעבר הוא פתח ושיחק לדעתי עם הרוש בריא הוא צריך לפתוח ואופיר או קשר שמאלי או בספסל
לגבי שבחון את צודקת הוא לא יכול לשחק במערך של כזה אני מניח שניראה 4-5-1 שגבאי ישחק בצד !
זה שי !
זה שי !
גם לדעתי זה ההרכב הנכון לאור מה שראינו השנה.gate5 כתב:ההרכב לדעתי בלי פצועים צריך וחייב להיות ככה :
אוהד לויטה
:: שמעון הרוש גביש גארידו אילוז ::
קשרים אחוריים : סוארז קינגסטון
כנף שמאל : דוידזאדה כנף ימין: מוטי מלכה
שבחון
אבו לאבן
Omer6 כתב:דוידזאדה משחק כמגן שמאלי רק כי הרוש פצוע, זאת עובדה.
זה לא אומר שאם הרוש היה משחק אז דוידזאדה לא, יכול להיות שהוא היה משחק בקישור.
העניין עם גביש קצת מוזר לי, אבל יכול להיות שגיא רואה משהו שאנחנו לא.
בכל מקרה, אני מסכים עם גיא לוי, אנחנו לא אמורים לעלות למגרש בתחושה תבוסתנית. עולים כדי לנצח גם אם זה מול ברצלונה. זה 11 מול 11, ועוד בבית שלנו.
נקווה לצאת מוסרמיל מחוייכים