חמש מתחת לקו האדום
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חמש מתחת לקו האדום
אז יצאנו לדרך חדשה ועלינו על דרך המלך, אבל אחרי שיורד המסך על משחקי המחזור, האמת העירומה מתבהרת.. ושמוסיפים לזה את עונש הרדיוס (לפחות אחד) הצפוי היום בבית הדין של ההתאחדות, אין ספק שעוד ארוכה הדרך על האושר (גם כן 'אושר'..) 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: חמש מתחת לקו האדום
בדיוק חשבתי על העניין הזה, על כך שאנחנו רחוקים לפחות 5 נק' מחוף מבטחים ברור שתחילת עונה אבל ממש מעצבן לסחוב את כל הליגה על הכתפיים שלך.
אני מקווה מאוד שנצא כבר לדרך חדשה כי ככל שהזמן עובר הסיכוי לצאת מהמצב הזה יהיה יותר ויותר קשה.
אני מקווה מאוד שנצא כבר לדרך חדשה כי ככל שהזמן עובר הסיכוי לצאת מהמצב הזה יהיה יותר ויותר קשה.

עונש הרדיוס לא מפריע לי כ"כ. גם ככה אנחנו לא מנצחים בווסרמיל כבר 9 משחקים.אורי אדום בנשמה כתב:אז יצאנו לדרך חדשה ועלינו על דרך המלך, אבל אחרי שיורד המסך על משחקי המחזור, האמת העירומה מתבהרת.. ושמוסיפים לזה את עונש הרדיוס (לפחות אחד) הצפוי היום בבית הדין של ההתאחדות, אין ספק שעוד ארוכה הדרך על האושר (גם כן 'אושר'..)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמעון א כתב: עונש הרדיוס לא מפריע לי כ"כ. גם ככה אנחנו לא מנצחים בווסרמיל כבר 9 משחקים.
LOL..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
סליחה על הבורות... אבל מה זה LOL ?אורי אדום בנשמה כתב:
LOL..
שמעון א כתב: סליחה על הבורות... אבל מה זה LOL ?

LOL= laughing out loud= צוחק בקול
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7 ... 7%A0%D7%98" onclick="window.open(this.href);return false;