נאסר וסולימאן הביתה.
נאסר שחקן חלש,ממשיך את אותה היכולת מתחילת העונה,או בעצם מהגעתו לכאן.סולימאן מיותר ולא משפיע על המשחק,עדיף כבר לשחק עם אחד הצעירים (זינו/אבוחצירה).קינגסטון חסר וזה משפיע על ניהול המשחק,שבחון לא מתאים לעמדה הזו.
אני מאמין שכשהרוש יחזרו לשחק אגף שמאל ישתפר וככה גם דוידזאדה שהיה די חלש היום,למעשה כמו כל הקבוצה.
בנוסף,משהו ששמתי לב אליו במשחקים האחרונים,סוארז מחזיק יותר מדי בכדור,דבר הגורם ללא מעט איבודים ועבירות,הוא צריך לדעת לשחרר כדור יותר מהר.
לדעתי,אנחנו צריכים לשחק במערך של 4-4-2 עם שני חלוצים,אבולאבן וגבאי,כאשר שבחון משחק מאחוריהם.
משחק הבא יש לנו את סכנין,הזדמנות טובה לתת לצעירים כמו:זינו,אבוחצירה,לוגסי,אוזן ומכלוף לשחק.
בקשר לשלט שהונף-פשוט טמטום ואלונה צודקת אם תחליט לא לערער.
נתניה vs באר שבע הטופיק המרכזי סיום 1-2.
Re: נתניה vs באר שבע הטופיק המרכזי סיום 1-2.
אין ספק שהקבוצה נראית קצת יותר טוב, בעיקר בכל מה שקשור להנעת הכדור,
אבל עדיין חסרה לנו תכלית בהתקפה ובעיקר רגל מסיימת. אני עדיין טוען
שדרושים בדחיפות קשר התקפי וחלוץ עם ניסיון. מצטרף לדיעה לגבי נאסר.
בנוגע לשלט אני חושב שהיה מיותר להניף אותו. אני מבין את ההזדהות עם החבר
הטוב וזה יפה לראות שיש מי שדואג לו (הוא באמת זקוק לזה, לא בציניות) אבל אפשר
לפרש את ההנפה כהצטדקת המעשה לכן זה היה בהחלט מיותר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: נתניה vs באר שבע הטופיק המרכזי סיום 1-2.
לא היה שיפור בהנעת הכדור. בדיוק להפך, הסיבה המרכזית שנראינו לא טוב היה יוסי שבחון במשחק איום ונורא. הוא הברומטר שלנו וכשהוא לא מופיע למשחק, לסוארס אין למי למסור כאשר הוא מחלץ את הכדורים והנעת הכדור שלנו לא קיימת.אריק כתב:אין ספק שהקבוצה נראית קצת יותר טוב, בעיקר בכל מה שקשור להנעת הכדור,
אנחנו משחקים 4-5-1 בעיקר בגלל שבחון שלא מתאים למערך אחר. ברגע ששבחון חלש הנעת הכדור שלנו נראית כמו אתמול ואנחנו לא מסוגלים להניע כדור למרות חמישה שחקני קישור.
אריק, בנוסף להנפת הדגל הם גם שרו לנפתלי שירים. לעשות את מה שהם עשו אתמול, שבוע אחרי האירוע, כשרבים מאיתנו סבלו בשבוע שעבר מהרימון ויסבלו בשבוע הבא בגלל המשחק ללא קהל, מדובר ביריקה בפרצוף של הקהל הרחב.
בנוסף להשפעה על הקהל שהגיע אתמול, היה למעשה גם השפעה חיצונית. כשהם מניפים שלט כמו אתמול, אנשים מבחוץ מפרשים את השלט כביכול הקהל כולו מצדיק את המעשה, ככה זה נראה מבחוץ.
הם במו ידיהם מרסקים את הדימוי של הקהל שלנו וגורמים לפילוג.