להתחיל להתעורר!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

להתחיל להתעורר!!!

שליחה על ידי נדב סגרון »

אחרי המשחק נגד נתניה המסקנה היא אחת,אנחנו לא מבינים באיזה מצב אנחנו נמצאים.
אנחנו הקבוצה עם צבירת הנקודות הכי נמוכה בליגה,עם נצחון ותיקו וניראה לי שפשוט בקבוצה לא מבינים את המצב.
לא יכול להיות שאוהדים מתעסקים כל היום בנפתלי,לא יכול להיות שמגיעים למשחק והקבוצה היריבה ראשונה על כל כדור.
לא יכול להיות שדקה 60 אין לשחקנים כח(מישהו מוכן לעשות משהו כבר עם המאמן כושר הזה?),לא יכול להיות שמתחילת העונה השיפוט במשחקים שלנו הוא כל כך מגמתי נגדנו (לא זוכר דבר כזה)והקבוצה שותקת ולא אומרת מילה ,צריך להתחיל להבין שאנחנו קבוצה תחתית וקבוצת תחתית מתלוננת על שופטים מפחידה שופטים לא צריך להתבייש אי אפשר להמשיך להיות רכים כל כך,אי אפשר ששופט מוסיף 4 דקות, משחקים בפועל 10 שניות ואף שחקן בסוף המשחק לא רץ לשופט חוץ מאבי יחיאל נכון זה לא היה עוזר המשחק הזה אבל במשחק הבא זה בטוח היה עוזר להתחיל להתעורר הפועל באר שבע לקחת קלטות של בני יהודה בשנים עברו ולהתחיל ללמוד איך להתנהג אין מה לעשות זה לא נעים להיות קבוצה מסריחה אני ממש לא אוהב את זה אבל אין דרך אחרת כנראה.
ועוד דבר בנושא בית הדין אני קורא לקבוצה לא לעלות למשחק נספוג הפסד לא נורא פעם אחת לפחות נשמור על הכבוד פשוט שערורייה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: להתחיל להתעורר!!!

שליחה על ידי dardasmiley »

אין לנו את הפריבליגיה עכשיו לשמור על הכבוד. במיוחד שאי הופעה למשחק עלולה לגרור גם עונשים חמורים בהרבה מהפסד טכני, כמו הורדת נקודות בפועל.
כל מה שאתה מדבר עליו קורה בקבוצה שיש בה קפטן שהוא גם מנהיג וגם לוחם, אצלנו לצערי הקפטן עוד מחפש את אחמד סבע שפורפר אותו, קפטן צריך להיות כמו סתיו אלימלך שנלחם על המגרש ועם השופטים, כזה שבדקה 92 יביא מבחוץ את הבועט הפצוע כדי שיבקיע את שער השוויון מבעיטה חופשית, לא כזה שנופל כל פעם שהיריב מתקרב אליו

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אני מחפש לוחם....!!!! ואין... דחוף את צחי ברבי בקישור האחורי שיעיר את סוארס שנרדם לנו מתחילת העונה,
שיתחילו השחקנים להפנים שאנחנו בצרות גדולות, נדמה להם שהנקודות מחכות לנו מעבר לפינה,
ואטוטו הם יגיעו לא צריך להתאמץ ולהלחם.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הסניגור האדום כתב:אני מחפש לוחם....!!!! ואין... דחוף את צחי ברבי בקישור האחורי שיעיר את סוארס שנרדם לנו מתחילת העונה,
שיתחילו השחקנים להפנים שאנחנו בצרות גדולות, נדמה להם שהנקודות מחכות לנו מעבר לפינה,
ואטוטו הם יגיעו לא צריך להתאמץ ולהלחם.
מה קרה קיבלת הבטחה לצמיגים ותיקון פנצ'רים לכל החיים בתמורה ליצירת לובי לצחי :מוציא לשון: :מוציא לשון:

שלח תגובה