FM 2012
FM 2012
אחרי שהיה לנו דיון למנג'ר הישן מגיע גם לחדש לא ?
אז למי שלא מעודכן רק אחרי מאמציים אילעיים של שבועיים ימים הצליחו לפרוץ אותו ולהוציא קראק , כרגע הבנתי שיצאו שני עידכונים נוספים מSIGAMES ולעידכון הראשון יש קראק ולשני עדיין אין.
למי שיש יאללה להתחיל לשפוך את הלב... ומי שמתחיל עם ב"ש הולך עם חיים קשים , אפילו במנג'ר זה כאלה חיים קשים איתם... נאסר אפס מאופס , אילוז וטורס לא להיט , אין בלם מחליף ראוי ,אדלי קשר אחורי מצויין חסר קשר שמאלי וחלוץ וכמובן שוער.
לא הספקתי לגעת כל כך הרבה במשחק אבל הבאתי את :ליבטה וגארידו בחינם כמו במציאות , בנוסף אליהם זנדברג ואת אסי משיח בהשאלה.
אז למי שלא מעודכן רק אחרי מאמציים אילעיים של שבועיים ימים הצליחו לפרוץ אותו ולהוציא קראק , כרגע הבנתי שיצאו שני עידכונים נוספים מSIGAMES ולעידכון הראשון יש קראק ולשני עדיין אין.
למי שיש יאללה להתחיל לשפוך את הלב... ומי שמתחיל עם ב"ש הולך עם חיים קשים , אפילו במנג'ר זה כאלה חיים קשים איתם... נאסר אפס מאופס , אילוז וטורס לא להיט , אין בלם מחליף ראוי ,אדלי קשר אחורי מצויין חסר קשר שמאלי וחלוץ וכמובן שוער.
לא הספקתי לגעת כל כך הרבה במשחק אבל הבאתי את :ליבטה וגארידו בחינם כמו במציאות , בנוסף אליהם זנדברג ואת אסי משיח בהשאלה.
Re: FM 2012
אני משחק באנז'י התחונים מהליגה הרוסים אחת הכיפיות..
אני הורדתי את המשחק מפה אם מישהו רוצה:
https://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEn ... 315&skip=1" onclick="window.open(this.href);return false;
אני הורדתי את המשחק מפה אם מישהו רוצה:
https://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEn ... 315&skip=1" onclick="window.open(this.href);return false;
בס"ד
המשחק עובד אצלי אך לצערי אני ואנגלית לא ממש חברים.
נצטרך להמתין לטלאי העברית.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני התחלתי (לא ממש יוצא לי לשחק ובכל זאת) עם 12.0.3
מסקנה אחת יש לי מכל הסיפור הזה: מעולם לא היתה במנג'ר קבוצה כל כך חלשה בב"ש. גם לא בליגה השנייה...
(לצערי, זה לא שהסוקרים עשו עבודה לא טובה.......)
מזעזע. אין כלום...
נראה לי שתכף אתייאש ואתחיל איפשהו באירופה....
מסקנה אחת יש לי מכל הסיפור הזה: מעולם לא היתה במנג'ר קבוצה כל כך חלשה בב"ש. גם לא בליגה השנייה...
מזעזע. אין כלום...
חח אני גם התיאשתי אחרי יומיים.. ממליץ על אנז'י אחת הקבוצות..אליק כתב:אני התחלתי (לא ממש יוצא לי לשחק ובכל זאת) עם 12.0.3
מזעזע. אין כלום...
כמה יחידות אתה? אני גם לא מבין משהו באנגלית אבל לא צריך לדעת יותר מדי בשביל לשחק..yossi כתב:בס"ד
תאמין לי שהמשחק הזה ישפר את האנגלית שלך..
אני זוכר במנג'ר הראשון שיצא ישבתי בבית עם מילון ובמילים מסובכות ממש חיפשתי במילון ולאט לאט התחלתי להבין..
אני זוכר במנג'ר הראשון שיצא ישבתי בבית עם מילון ובמילים מסובכות ממש חיפשתי במילון ולאט לאט התחלתי להבין..
קח את גיא לוי להיות עוזר שלך ..!אליק כתב: מזעזע. אין כלום...
זה שי !

- RedRock
- יצירת קשר:
כבר לקחתי את ברקוביץ'.....לא עוזר.זה שי ! כתב:
קח את גיא לוי להיות עוזר שלך ..!
זה שי !
אולי באמת כדאי להחליף...

לא יודע מה איתכם אני בעונה הראשונה לקחתי אליפות עם הפועל באר שבע. ולא - ללא אדיטור
עונה שנייה קיבלתי כסף מההנהלה החזרתי את מליקסון הבאתי את עזרא ירדן אבוחצירא אבו לאבן סוארס גביש(המלך) והבאתי את שניר דורי שהוא אגדה התפתחו לאגדיים
תחילת עונה שנייה מקום ראשון דורס את הליגה באלופות בית מוות עם באיירן בנפיקה ואתלטיק בילבאו מקום 3 מ-3 משחקים עד כה
עונה שנייה קיבלתי כסף מההנהלה החזרתי את מליקסון הבאתי את עזרא ירדן אבוחצירא אבו לאבן סוארס גביש(המלך) והבאתי את שניר דורי שהוא אגדה התפתחו לאגדיים
תחילת עונה שנייה מקום ראשון דורס את הליגה באלופות בית מוות עם באיירן בנפיקה ואתלטיק בילבאו מקום 3 מ-3 משחקים עד כה
איך עשית את זה ?
קינגסטון וסוארז היחידים שנראים שחקנים במשחק הזה , נאסר עשו אותו ממש כמו במציאות - גרוע , ההגנה טובה ,ההתקפה יבשה מאוד..
סיימתי מקום 4 אחרי שהפועל ת"א לקחה אליפות בפער של 18 נק' ממכבי ת"א השנייה וחיפה השלישית כשאני רחוק ממכבי תא רק 3 נק'
קינגסטון וסוארז היחידים שנראים שחקנים במשחק הזה , נאסר עשו אותו ממש כמו במציאות - גרוע , ההגנה טובה ,ההתקפה יבשה מאוד..
סיימתי מקום 4 אחרי שהפועל ת"א לקחה אליפות בפער של 18 נק' ממכבי ת"א השנייה וחיפה השלישית כשאני רחוק ממכבי תא רק 3 נק'
- RedRock
- יצירת קשר:
זה פשוט, שמירה לפני כל משחק ויציאה במידה והתוצאה לא מתאימה לבן אדםהראל כתב:איך עשית את זה ?

(נקי מאדיטור!)
סתם, לא מעליל חס וחלילה....
מחזק !!אליק כתב:
זה פשוט, שמירה לפני כל משחק ויציאה במידה והתוצאה לא מתאימה לבן אדם
(נקי מאדיטור!)
סתם, לא מעליל חס וחלילה....
זה שי !

חחחחחחחחחחחחחחח אדיטור אה יזונות?...
אני נגוע בגלל המשחק הזה, משחק אותו שנים על גבי!...
אני בכל שנה קונה את המשחק ולא מוריד שתבינו עד כמה אני מכור.
מי שמזכיר לי מהחברים / דודים תמילה אדיטור אני חותך אותו כי אני אנטי על הדברים האלה.
איך עשיתי את זה? חפרתי בכל מני פורומים של המשחק, הבאתי שחקנים חופשיים ושחררתי את כל הזב'לה והפלא ופלא הבאתי אליפות במחזור האחרון בהפרש נקודה מהפועל תל אביב.
וזה לא שהליגה הישראלית היא הפריימרליג, היא מאוד חלשה במיוחד במנג'ר מלבד הגועל תל אביב ומכבי חיפה שעשו אותם אלוקיות...
טבלת סיום עונה ראשונה:

השחקן שהביא לי תאליפות בכל רמ"ח איבריו:

ולמי ששואל הוא בתחילת המשחק חופשי, תמהרו להחתים בכל קבוצה בישראלית - מלך!
אני נגוע בגלל המשחק הזה, משחק אותו שנים על גבי!...
אני בכל שנה קונה את המשחק ולא מוריד שתבינו עד כמה אני מכור.
מי שמזכיר לי מהחברים / דודים תמילה אדיטור אני חותך אותו כי אני אנטי על הדברים האלה.
איך עשיתי את זה? חפרתי בכל מני פורומים של המשחק, הבאתי שחקנים חופשיים ושחררתי את כל הזב'לה והפלא ופלא הבאתי אליפות במחזור האחרון בהפרש נקודה מהפועל תל אביב.
וזה לא שהליגה הישראלית היא הפריימרליג, היא מאוד חלשה במיוחד במנג'ר מלבד הגועל תל אביב ומכבי חיפה שעשו אותם אלוקיות...
טבלת סיום עונה ראשונה:

השחקן שהביא לי תאליפות בכל רמ"ח איבריו:

ולמי ששואל הוא בתחילת המשחק חופשי, תמהרו להחתים בכל קבוצה בישראלית - מלך!