יוסי תורג'מן מה יהיה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: יוסי תורג'מן מה יהיה?

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב:תורג'מן משיך "לככב". החליט על דעת עצמו להחרים את האימונים האחרונים של הקבוצה:
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1878024" onclick="window.open(this.href);return false;
בס״ד
בשעה טובה.
ההחתמה שלו הייתה מיותרת מלכתחילה.
אני מקווה שנאסר וסולימאן יהיו הבאים בתור, והסגל יתחיל בתהליך הבראה מכל שחקני סוג ד׳ האלה.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

זו הפרה בוטה של החוזה,עכשיו בטח יש לו יועץ סתרים העוזר מאמן לשעבר שבטח "מייעץ" מה לעשות נגד המועדון,
הבעיה שזה לא רק הוא אלא עוד כמה שחקנים שממשכים לעשות שכונה באימוני הכושר של מאיר סיני,
הבלופים כידוע מתגלים לנו כבר 11 מחזורים,
ואם הבלוף ימשך לא תהיה ברירה לגיא להניף את גרזן השחרורים על עוד שלושה שחקנים.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

לא יודע מי אתה מר משה אוחיון.אבל את יוסי תורגמן לא ראיתי פנים מול פנים בחיי.במשחק מול ביתר היה טוב ומאז לא קיבל הזדמנות למרות שכמה משחקני הבית קיבלו הרבה יותר.יש אחד שמקבל כבר 7 שנים הזדמנות.יש לי הרגשה שאם תאמצו רק את ילידי סורוקה תהיה לנו קבוצה לא רעה בעונה הבאה בליגה לאומית.ובתוכנית של אייל אמרתי רק מה שראיתי ללא שום אינטרס.מי שהכין את הקבוצה ומי שמצפה מהילדים טועה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדומתוק כתב:לא יודע מי אתה מר משה אוחיון.אבל את יוסי תורגמן לא ראיתי פנים מול פנים בחיי.במשחק מול ביתר היה טוב ומאז לא קיבל הזדמנות למרות שכמה משחקני הבית קיבלו הרבה יותר.יש אחד שמקבל כבר 7 שנים הזדמנות.יש לי הרגשה שאם תאמצו רק את ילידי סורוקה תהיה לנו קבוצה לא רעה בעונה הבאה בליגה לאומית.ובתוכנית של אייל אמרתי רק מה שראיתי ללא שום אינטרס.מי שהכין את הקבוצה ומי שמצפה מהילדים טועה.
לא טענתי שאתה מכיר אותו אישית אלא שגיבשת עליו דעה חיובית בצורה קיצונית שגורמת לך להגן עליו גם במצבים כמו היום.
הבחור לא מתאמן ברצינות, עכשיו הוא גם מחרים אימונים על דעת עצמו, ואתה מסיט את האש לעבר שחקני הבית ומישל.
הייתי בטוח שאחרי שהחליט להחרים אימונים על דעת עצמו, ואחרי שהבאתי כאן את הלינק שחושף שהוא שוחרר מבת ים בדיוק בגלל אותם סיבות, העיניים שלך יפקחו. במקום זה אני רואה שאתה שוב מסיט את האש לשחקני הבית. חבל.

אילוז לא מספיק טוב להיות המגן הימני הפותח שלנו, האם זה הופך את תורג'מן למתאים או מוריד ממעשיו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה