אלונה הביתה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אלונה הביתה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. מאיר, בניגוד לניר (8red) אני לא אתן לך את הכבוד ואתייחס להודעה שלך. קודם כל תלמד מהי תרבות דיון, תלמד לכבד אנשים אחרים ואז אולי יהיה ראוי לתת לך תגובה.
אליק ואחרים כאן הם אוהדים יקרים שלא מעט בזכותם נגמרה התקופה השחורה של אלי זינו. כניראה אנשים שכחו שעם זינו היינו בליגה שנייה, עם פרשות של מכירות משחקים ורצון לעשות עונה פיננסית (בליגה השנייה!) עם שרון אביטן כמאמן ויניב איפרגן ואוהד סעדון כשחקנים הבולטים בקבוצה.
העובדה שאתה אוהד הקבוצה שנים רבות לא נותנת לך בעלות על אהדת הקבוצה ובטח לא נותנת לך את הסמכות להוריד מערכם של אוהדים אחרים.

2. לא רוצה בכלל להתייחס לאדם שקרוי אלי זינו. אדם בזוי שאסור שכף רגלו תדרוך לעולם באיצטדיון לא לדבר על המועדון.

3. עם כל הנאמר, אין ספק שהתקופה של אלונה היא כישלון. מכל הבחינות (כלכלית, ניהולית, פרסונלית) היא יכולה לעשות הרבה יותר. כגודל הציפיה גודל האכזבה.
בשביל תקציב המינימום שהועמד השנה לא צריך את אלונה, אפשר לבנות קבוצה בניהול האוהדים שמסתמכת על הכספים שנכנסים מהגורמים השונים.

אלונה הייתה צריכה לקחת אותנו למקומות אחרים ואין ספק שהרבה בגללה אנחנו היום המועמדים הבכירים לרדת ליגה ביחד עם הפועל פ"ת, אבל זה לא אומר שצריך פתאום להלל את התקופה השחורה של זינו או לדרוש את ראשה של אלונה. יש עוד זמן לשפר ולתקן את הדברים...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

sumsum כתב:גם למאיר וגם ל8 אדום/צהוב/כחול/ירוק
אני מת על אלה ש'שונאים' לשם שנאה, אלה שיודעים רק לקטר, לקטרג ולבקר
אני שיחקתי גם עם ברדה וגם עם בניון אז אני מניח שאני מבין אולי קצת יותר ממך כדורגל מאיר ואני לא ראיתי שכל מי ששיחק כדורגל מבין גדול בכדורגל, הנה 8 אדום לא שיחק כדורגל/שיחק כדורגל (למי איכפת) ועדיין אין לו שמץ של מושג בכדורגל
אני חושב שבגלל שאתם לא הגעתם להיות נשיאי המדינה עד גיל 25 אתם צריכים לפטר את הוריכם על החינוך 'הכושל' שנתנו לכם, עד כדי כך טיעוניכם מגוחכים/אינפנטיליים ועל סף הטמטום הצרוף.
אל תקשקשו אתם קיצוניים /בשוליים לא מעניינים ובעיקר הפסיקו למלא את מוחנו ב'הגיגים' מלאי שיטנה.
like.
Likeggyjfef

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

8red כתב:לא יודע בן כמה אתה בחורצ'יק אבל אתה כנראה רגיל להפועל באר שבע שכל 3-4 עונות יורדת ליגה ובגלל זה אתה מדבר ככה.
כן אני רגיל לראות את הפועל באר שבע כחברה קבועה בליגת העל ויותר מזה- כחברה קבועה בשש הגדולות של ליגת העל ובשבילי זה דבר שאמור להיות מובן מאליו ולא חשוב מי הבעלים של הקבוצה!
אם בשבילך זה לא מובן מאליו אז הבעיה אצלך חביבי... או שאולי בשבילך זה מובן מאליו שכבר עשרה (!!!!!) חודשים לא ראינו ניצחון בבית?

לגבי זה שאין הישגים - אני בכלל לא מדבר על זה. אני מדבר על טעויות שחוזרות על עצמן שוב ושוב ושוב ואין מי שמפיק לקחים לעונה הבאה מהן. ואל תדאג - בקצב הזה יהיה רשום על שמה ה"הישג" של ירידת ליגה בצורה שמביישת אפילו את ירידות הליגה הקודמות...

ובוא תגיד לי אתה בתור מה אסי מתפקד שם? בתור עציץ? בתור יס-מן? הרי הוא בא מהתחום וגם אם זה לא התפקיד שלו- לא תבוא ותגיד לבוסית שלך שמשהו פה מסריח? העיקר הכסא והתואר "מנכ"ל הקבוצה"?

ובחייאת...תגיד לי אתה אם אתה ראית העונה על הדשא שחקנים שהעלות שלהם היא יותר מ6-7 מיליון שקל? הרי על ריף מסיקה ומהאראן ראדי התווכחו על סכום של מסטיק בזוקה ואתה בא ומספר לי על כמה כסף היא הביאה? ולמה אתה לא מספר לי על הכסף שהיא מקבלת מהעירייה - מהארנונה והמיסים שאתה, אני וכל תושב בעיר הזאת (גם כאלו שלא שמעו על כדורגל בחיים שלהם) משלמים ולא מגיע לדברים שבאמת צריך לעשות לרווחת כלל תושבי העיר וזה עוד בלי הכנסות שהיו צריכיות לבוא מהשימוש באצטדיון ובמגרשי האימון שניתנים בחינם? אחר באים ומספרים לי על התרומה שלה לקהילה...
אני בן 24 כל משחק בית/חוץ מגיל 5 בערך אני מגיע.
מה ראית שאני לא ראיתי חוץ משתי אליפויות לפני 343434 שנה וגביע לפני 1212 שנה ? לא ראית כלום. הזיכרון שלך קצר כמו רוב אוהדי אלי ז'ינו.
כנראה אנשים חיים בסרט שאנחנו צריכים לרוץ לאליפות בגלל איזה שתי אליפויות ואם לא אז אוי ואבוי הפ' באר שבע הגדולה אסור לה להילחם על הירידה.

מה יגידו אוהדי ביתר ששנה אחת זוכים באליפות ושנתיים אחכ נלחמים על הירידה ? אין מה לעשות צריך לחיות את המציאות.
המציאות כרגע אומרת שהפ' באר שבע קבוצה בינונית ( מתייחס ל5 שנים האחרונות ) וצריך לעשות הכל כקהל כדי להרים את הקבוצה.
וכרגע אלונה זה הדבר הטוב ביותר שיש לך..אתה לא מכבי ת"א ולא מכבי חיפה ולא הפ' ת"א שיש לך תמיד גב שאתה יודע שתמיד יהיה מי שיקח את המועדון.

אחת כמו אלונה היא כמו נכס..נכון שמקצועית היא נכשלה אבל היא עוד תשמח אותנו אני בטוח.
ולגבי אסי - מאיפה אתה יודע שהוא עציץ? אתה נמצא יום יום במועדון כדי לדעת? ומה אתה חושב שקלינגר רצה שחקן כזה או אחר ואסי התערב לו? ממש לא. וככה זה צריך להיות.
מי שנכשל השנה בראש ובראשנה זה ניר קלינגר שהביא את הפחי אשפה האלו. וכמובן האשמה מתחלקת לאלונה ולאסי.

בקיצור המצב כרגע קשה והכי קל זה להאשים את העולם ואשתו אבל צריך לתמוך כי אין ברירה אחרת. אף אחד לא רוצה לראות את הפועל בליגה השנייה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אלונה הבייתה ??

אוי ואבוי, [glow=red]בושה וחרפה !![/glow] שלא לדבר על חוסר ההבנה הבסיסית מה יקרה כאן ביום שאחרי לנוכח ה'קופצים הרבים' שיעמדו בתור לרכוש את הקבוצה.....הפועל פתח תקווה תראה ברצלונה לידינו.

פשוט לא להאמין וגם לא שווה התייחסות מעבר למה שנכתב עד כה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

mair369 כתב:ולבחור/ילד בשם "אליק" מה בדיוק הצחיק אותך במה שאמרתי לא הבנתי? (לפחות תסביר את עצמך ...), ואולי אני טועה אבל זה לא אתה הילד המקרוב שעשה צחוק מעצמו בטלוויזיה שפרימו לא הפסיק לרדת עליו?, ואם זה באמת אתה, עדיף שתשתוק כי המראה החיצוני שלך ורמת הידע שהיראתה באותו זמן בטלוויזיה, מראה בדיוק כמה "הבנה" ו"זמן משחק" יש לך בתחום הכדורגל.
א. הבדיחה היא אתה ושכמותך.
ב. לא מתכוון להסביר לך. אם לא הבנת, זה רק מחדד את הנקודה שלי.
ג. כוסון עולם שכמוך, לא יודע איך הסקת מהמראה החיצוני שלי על ההבנה שלי בכדורגל...אבל בכיף שיהיה. לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח בכלל.
ד. ורק הערה קטנה בעניין הגיל - זהירות כשאתה עובר את הכביש, סבא'לה...
(אין ספק שבעוד שלוש שנים כשאהיה בגילך מקווה שידאגו לי לבית אבות איכותי כמו שלך)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מאיר,
סליחה שלא רק שלא מוצא לנכון להתייחס ברצינות,
אלא אפילו לא משתמש בפוליטקלי קורקט: לך תתאבד!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

טוב אני חייב להודות שלא רציתי להגיב לנושא הזה יותר, אבל עכשיו שאני מבין אם איזה אנשים חנפנים יש פה באתר אז לא נותר לי הרבה ברירה ...

דבר ראשון למשתמשת crazyred, את נשמעת לי בחורה מאוד נחמדה וכנראה שיש לך בעיות איתי עם זה שאני מתנהג כמו "ילד", אז קצת רקע על ה"ילד", בן 28 נשוי באושר + בת מדהימה, אם מקום עבודה מסודר (טפו טפו) ובעזרת השם בעוד 4 חודשים נכנס לבית החדש בשכונת רמות החדשה (ושוב טפו טפו טפו). ועכשיו לעניין, נראה לי שהסיבה האמיתית שהתעצבנת עלייה, היא העובדה שהזכרתי את אלי זינו שיחליף אותה, אז כמה דברים:
א. אמרתי אלי זינו, כי לא נראה לי שיש משהוא אחר בזמן הנוכחי שיסכים לקחת את הקבוצה
ב. אלי זינו הוא מנהל בינוני מאוד, אבל בהשוואה לאלונה הוא מצויין ...
ג. כמה שאנשים פה באתר מנסים לצייר אותו כ"מחלה", רצוי שתדעי שאין הרבה אנשים כמהוא (אולי רק רן פסח) שאוהבים את המועדון אהבת אמת כמו אלי זינו, ואפילו בעבר הרחוק (בתקופה די דומה להיום) זה היה אלי זינו (כן הוא ולא אחר) שניסה להציל את המועדון מירידה אחרי שקנה את הקבוצה מאלי להב באמצע העונה והשקיע מיליוני שקלים (למרות שלא הצליח), וגם לאחר מכן בניסיון לעלות מהליגה השנייה
ד. נכון אלי זינו אולי לא איש עדיין ונחמד במיוחד (כמו אלונה ברקת), אבל בתפקיד כזה חייב בן אדם אם "נוכחות וחוזקה" ולא בובה, שכולם עובדים עלייה
ה. אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא באמת מאמין שאם אלונה נגיע איי פעם למשהוא, אולי מקסימום לעלות חזרה לליגה הראשונה (וגם זה אני בספק אם היא תצליח לעשות בלי 6 עולות)

דבר שני למשתמש "אליק" - קבל התנצלות על מה שאמרתי בצורה קצת מגעילה, והסיבה שאמרתי אותה היא בגלל שהרגשתי זלזול מהתגובה שלך למה שאמרתי בהתחלה, בכל זאת אך אומרים בעראקית - "דחילק אחינו"

דבר שלישי ל"אורי אדום בנשמה" - מהקריאה של הרבה תגובות פה באתר אני רואה שיש הרבה אנשים שמעריכים אותך בפורום (וכנראה שיש סיבה לזה גם ...), אבל זה לא פעם ראשונה שאני שומע ממך איזה הערות ש"מדליקות אותי" ואני גם יעשה לך תזכורת קטנה:
שאמרתי שאוהד כהן זה *** של שוער (והנה עברה לה שנה ותנחש מי חטף הכי הרבה גולים העונה?)
שאמרתי שליאור זאן נמצא פה בחאווה של קלינגר (ואין לי מושג איפה הוא משחק היום, אם בכלל)
שאמרתי שקלינגר צריך לעוף מפה על טיל עוד לפני סוף העונה שעברה (בטענה שהוא מאמן בונקריסט, חלש ולא מתאים)
שאמרתי בתחילת העונה שהפועל באר שבע היא אחת מ-3 הקבוצות הגרועות בליגת העל (האמת שגם אני לא האמנתי עד כמה היא גרועה)
עכשיו אלונה ברקת
וקבל מעכשיו טעימה מהעתיד --> בכבודו ובעצמו את האפס התורן הבא --> יוסי שיבחון

טוב כנראה קשה לך לקבל מציאות (ואם זה אגב אין לי שום בעיה) אבל בכל אופן תוריד Volume

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

מצטער, אבל אתה פשוט לא מבין דבר בסיסי ביותר.

אלי זינו הוא בעצם האשם העקרי והכמעט בלעדי למה שקרה לקבוצה בעשור האחרון שאת השלכות האשמה אנו חווים עד היום.

אלי זינו החריב את כול מחלקות הנוער והילדים, בתקופתו ברחו מיכאן כול הכשרונות כמו חן עזרא אלמוג כהן ועוד...

כל מי שמבין בכדורגל יודע שקבוצה בריאה מושתתת על מחלקות ילדים ונוער בריאות כפי שנעשה לדוגמא במכבי תל אביב הפועל תל אביב מכבי חיפה אשדוד ועוד, יחד עם זאת יש לדעת שכשרונות ברמה של עזרא, ברדה ובטח בניון לא צומחים כול שנה ועד שצומחים כבר בטח שצריך לשמור עליהם בשבע עיניים כפי שמנסה לעשות היום אלונה עם השחקנים הצעירים.

החורבן שהותיר זינו מצריך שיקום ארוך שאת פירותיו רק התחלנו לראות העונה.
החורבן שהותיר זינו הינו בכול המישורים החל מהתנהלות שכונתית, המשך בתדמית שלילית של המועדון, המשך בהחרבת מחלקות הנוער והילדים, ניתוק מוחלט מהקהל, אי קיום הסכמים,הכנסת גורמים שליליים למועדון ועוד.

נכון, לזינו היו גם עונה או שתיים טובות שנבעו ממספר שחקנים טובים שצמחו לרוע מזלנו דווקא בתקופתו (ברדה,בונפלד,חליבה,אסי,סתיו שהיה בשיאו) לצד מאמן שגם הגיע בפוקס והתאים לרוח המועדון - לופא קדוש.

למעט העונות הבודדות שגם אותן מיהר להחריב בחוכמתו הגדולה עם החלפתו של לופא ושיחרור שחקני העוגן כמו אסי וברדה.

תבין, בכדורגל אין קסמים.
רק עבודה מאומצת ולאורך זמן תיתן תוצאות וכאשר מגיעים אחרי חורבן כזה גדול כמו שהגיעה אלונה יש צורך בפרק זמן ארוך יותר עד להגעה לתוצאות.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

גיל שגיב כתב:מצטער, אבל אתה פשוט לא מבין דבר בסיסי ביותר.

אלי זינו הוא בעצם האשם העקרי והכמעט בלעדי למה שקרה לקבוצה בעשור האחרון שאת השלכות האשמה אנו חווים עד היום.

אלי זינו החריב את כול מחלקות הנוער והילדים, בתקופתו ברחו מיכאן כול הכשרונות כמו חן עזרא אלמוג כהן ועוד...

כל מי שמבין בכדורגל יודע שקבוצה בריאה מושתתת על מחלקות ילדים ונוער בריאות כפי שנעשה לדוגמא במכבי תל אביב הפועל תל אביב מכבי חיפה אשדוד ועוד, יחד עם זאת יש לדעת שכשרונות ברמה של עזרא, ברדה ובטח בניון לא צומחים כול שנה ועד שצומחים כבר בטח שצריך לשמור עליהם בשבע עיניים כפי שמנסה לעשות היום אלונה עם השחקנים הצעירים.

החורבן שהותיר זינו מצריך שיקום ארוך שאת פירותיו רק התחלנו לראות העונה.
החורבן שהותיר זינו הינו בכול המישורים החל מהתנהלות שכונתית, המשך בתדמית שלילית של המועדון, המשך בהחרבת מחלקות הנוער והילדים, ניתוק מוחלט מהקהל, אי קיום הסכמים,הכנסת גורמים שליליים למועדון ועוד.

נכון, לזינו היו גם עונה או שתיים טובות שנבעו ממספר שחקנים טובים שצמחו לרוע מזלנו דווקא בתקופתו (ברדה,בונפלד,חליבה,אסי,סתיו שהיה בשיאו) לצד מאמן שגם הגיע בפוקס והתאים לרוח המועדון - לופא קדוש.

למעט העונות הבודדות שגם אותן מיהר להחריב בחוכמתו הגדולה עם החלפתו של לופא ושיחרור שחקני העוגן כמו אסי וברדה.

תבין, בכדורגל אין קסמים.
רק עבודה מאומצת ולאורך זמן תיתן תוצאות וכאשר מגיעים אחרי חורבן כזה גדול כמו שהגיעה אלונה יש צורך בפרק זמן ארוך יותר עד להגעה לתוצאות.
LIKE

מאיר כמה דברים שלא אהבתי שאמרת : שאלי ז'ינו מצויין לעומת אלונה. אתה רציני ? כאילו מה יש לך ? יש מישהו שמשלם לך כדי שתגיד דבר כזה ? כי זה לא נראה לי משהו שאפשר להגיד אותו.

ואמרת על יוסי שבחון דברים שמאד לא קשורים לכלום! יוסי בינתיים אחד מאולי שלוש שאיכשהו עושה משהו בקבוצה הדפוקה הזאת.
תשים לידו קשר נורמלי ועוד איזה חלוץ ואתה תראה שהוא יהיה הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו.

אתה מאותם אוהדים עם הזיכרון הקצר שאלי ז'ינו היה פה קיללת את כל העולם ואשתו ואתה מהאוהדים שמשחק וחצי לא הולך ואתה מרים ידיים ויורד על חצי קבוצה ואתה בטוח מאותם אוהדים שאתם אי אפשר להגיע רחוק אף פעם! למה ? כי אין לך סבלנות!!!!! אלי ז'ינו שרף פה תמועדון..הרס כל חלקה טובה במועדון הזה וכדי לשקם אותו צריך הרבה סלבנות!!! הרבה מאד!!!

ואני בטוח שלא הייתה בלאומית בקריית אתא בחוץ יום שישי ב 14:00..בטוח. כי רק שאתה מגיע למקום הזה ובשעה הזאת אתה מבין שלא משנה מה אסור להיות בליגה הזאת.

רבאק ס-ב-ל-נ-ו-ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלח תגובה