סופר קלאסיקו 2011-12

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: סופר קלאסיקו 2011-12

שליחה על ידי messiah »

שבת חלומית. גם נצחון מול ראשון עם כל הקהל המדהים הזה ובעיקר שלישייה לתוך החזה נפוח והזחוח של אוהדי ריאל וחמוריניו.
אגב ניב,אני חושב שאתמול רשמית התקבלה התשובה בנוגע ליחסי הכוחות בין רונאלדו למסי - האחד כרגיל נכבה ומשתין ברגע האמת
והשני חד ודינמי ועל הדרך גם נותן איזה בישול.
כמו שיש אייפון ויש גלאקסי - יש מקור ויש חיקוי. רונאלדו אפילו לא ראוי להיקרא חיקוי של מסי.

ויסקה בארסה!!!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

yedidel כתב:כן, שי, ניב, איזה טעויות שיפוט מצאתם הפעם? :)
בכל משחק אחר ואולי כל שחקן אחר היה מקבל את הצהוב השני בדקה ה-40 אחרי העבירה של מסי.. אבל זה לא משנה ברסה ניצחה בצדק..
ו "משיח" מה בדיוק מסי עשה תזכיר לי? חוץ מהחצי בישול לא שמעתי את השם שלו, רונאלדו לפחות ניסה והגיע ל2-3 מצבים טובים שבד"כ זה 90% גול.. לא היה היום שלו... אבל מזה משנה זה ריאל נגד ברסה ולא רונאלדו נגד מסי..

בכל מקרה בניגוד לשנים קודמות, ברסה עדיין רודפת אחרי ריאל ולא להיפך.. אני קונה אליפות גם בלי ניצחון בקלאסיקו..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

niv1 כתב: בכל משחק אחר ואולי כל שחקן אחר היה מקבל את הצהוב השני בדקה ה-40 אחרי העבירה של מסי.. אבל זה לא משנה ברסה ניצחה בצדק..
ו "משיח" מה בדיוק מסי עשה תזכיר לי? חוץ מהחצי בישול לא שמעתי את השם שלו, רונאלדו לפחות ניסה והגיע ל2-3 מצבים טובים שבד"כ זה 90% גול.. לא היה היום שלו... אבל מזה משנה זה ריאל נגד ברסה ולא רונאלדו נגד מסי..

בכל מקרה בניגוד לשנים קודמות, ברסה עדיין רודפת אחרי ריאל ולא להיפך.. אני קונה אליפות גם בלי ניצחון בקלאסיקו..
חלאס ניב מספיק אתמול רונלדו היה חושך כמעט בכל מפגש מול ברצלונה הוא עושה במכנסים ואני לא מבין למה ? 2 מצבים בטוחים הוא אפילו לא הגיע למסגרת משהו עובר עליו שהוא רואה את ברצלונה
לגבי המשחק עצמו לדעתי תיקו היה משקף אבל ככה זה שאתה לא כובש את השני אתה סופג מהתקפה וחצי
לגבי מוריניו לא יודע איך משווים אותו לפפ בכלל אחרי כל מה שהוא עשה אבל אתמול ההרכב ההזוי הזה היה בושה !
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

niv1 כתב: בכל משחק אחר ואולי כל שחקן אחר היה מקבל את הצהוב השני בדקה ה-40 אחרי העבירה של מסי.. אבל זה לא משנה ברסה ניצחה בצדק..

די, די כבר.
בארסה היתה יותר טובה מריאל אתמול (כרגיל).
ומסי היה יותר טוב מרונאלדו (כרגיל).
מסי בישל, פתח את הדרך לגול השלישי ובעט עוד 2 בעיטות למסגרת.
חוץ מזה שהוא הגע בכדור בערך פעמיים או שלוש בכל התקפה של בארסה.
רונאלדו בקושי נגע בכדור.
זה שאתה אוהד של ריאל ורונאלדו זה בסדר, אבל למה להיות עיוור?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מעבר ליכולת של רונלדו ומסי ומעבר לגאונות הטקטקית של גוארדיולה על מוריניו מה שחסר בריאל מדרדי זה אחד כמו פויול שנלחם כמו אריה ולא כמו מפגר סטייל פפה ורמוס שרק באים לבעוט בשחקנים ולא לקחת את הכדור באלגנטיות כמו פויול . פויול נתן אתמול משחק גדול והגדולה שלו הייתה 24 שניות מן הפתיחה , רגע אחרי שהכדור ברשת הוא מסמן בצרחות לשחקנים תעלו למעלה לא קרה כלום ובאמת לא קרה כלום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

izguy83 כתב:
זה שאתה אוהד של ריאל ורונאלדו זה בסדר, אבל למה להיות עיוור?
אחי או שאתה העיוור או שלא הבנת אותי.. אין לי ספק שברסה ניצחה בצדק ואין לי ספק שמסי היה יותר טוב מרונאלדו..
אני רק אומר שאם נגיד הבעיטות של בנזמה וקאקה(למה לא פתח?!) היו נכנסות והיה נגמר 3-3 אף אחד לא היה מדבר על זה שמסי היה יותר טוב כי נכון שהוא היה יותר טוב אבל ממש לא בהרבה שאפשר להגיד "מקור וחיקוי"(אחד המשפטים היותר מטומטמים שיצא לי לקרוא) או דברים בסגנון

בכל מקרה מי לוקח אליפות? מי שבמקום הראשון.. שכרגע זה ריאל..

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

niv1 כתב: אחי או שאתה העיוור או שלא הבנת אותי.. אין לי ספק שברסה ניצחה בצדק ואין לי ספק שמסי היה יותר טוב מרונאלדו..
אני רק אומר שאם נגיד הבעיטות של בנזמה וקאקה(למה לא פתח?!) היו נכנסות והיה נגמר 3-3 אף אחד לא היה מדבר על זה שמסי היה יותר טוב כי נכון שהוא היה יותר טוב אבל ממש לא בהרבה שאפשר להגיד "מקור וחיקוי"(אחד המשפטים היותר מטומטמים שיצא לי לקרוא) או דברים בסגנון

בכל מקרה מי לוקח אליפות? מי שבמקום הראשון.. שכרגע זה ריאל..
לא אני אמרתי מקור וחיקוי.
ההבדל לדעתי בין מסי ורונאלדו הוא כזה :
מסי הוא שחקן בין הטובים ביותר בכל הזמנים (לדעתי הטוב ביותר).
רונאלדו הוא שחקן ענק, אבל רק בדור הנוכחי (בערך כמו רונאלדיניו אצל רייקארד, רונאלדו השמן כשהיה באינטר וריאל וכו...).
מסכים איתך לגבי זה שריאל במקום הראשון ולדעתי גם עם סיכוי יותר טוב לזכות באליפות נכון לעכשיו.
בארסה של גווארדיולה היא הקבוצה הכי טובה שהיתה אי פעם לדעתי.
בכל תקופה אחרת, ריאל הנוכחית היתה מרסקת אותה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

izguy83 כתב: לא אני אמרתי מקור וחיקוי.
ההבדל לדעתי בין מסי ורונאלדו הוא כזה :
מסי הוא שחקן בין הטובים ביותר בכל הזמנים (לדעתי הטוב ביותר).
רונאלדו הוא שחקן ענק, אבל רק בדור הנוכחי (בערך כמו רונאלדיניו אצל רייקארד, רונאלדו השמן כשהיה באינטר וריאל וכו...).
מסכים איתך לגבי זה שריאל במקום הראשון ולדעתי גם עם סיכוי יותר טוב לזכות באליפות נכון לעכשיו.
בארסה של גווארדיולה היא הקבוצה הכי טובה שהיתה אי פעם לדעתי.
בכל תקופה אחרת, ריאל הנוכחית היתה מרסקת אותה.
אני יודע שלא אתה אמרת את זה..
בכל מקרה אם מסי רוצה להיזכר בתור הגדול בהיסטוריה- העונה הבאה שלו תיהיה מבחן רציני, שכנראה פפ יעזוב ואז ברסה כנראה תרד ברמה.. אם מסי נגיד משנה הבאה יתחיל לרדת ברמה לא יזכרו אותו יותר מרונאלדיניו שגם הוא היה 3 שנים הטוב בעולם וזהו רק שבניגוד אליו בדיוק כמו שאתה אמרת ברסה הקבוצה הטובה בהיסטוריה ככה שהגיוני שהשחקן הטוב בעולם יבוא משם..
* לא רונאלדו השמן, רונאלדו האגדי! כרגע לפחות מסי היה מת שיזכרו אותו כמו שזוכרים את רונאלדו הברזילאי.. אבל נחכה לסוף הקריריה שלו בשביל לראות..
* רונאלדו(פורטוגלי) כבר מקום 3 בהיסטוריית הכובשים של נבחרת פורטוגל(ביחד עם הגדה אחרת-פיגו שעשה את זה ב40 משחקים יותר..), כבר מקום שני בכיבושים לעונה באנגלית וגם מקום בכיבושים לעונה בספרדית כבר בעונה השנייה שלו בלבד בקבוצה.. ובכלל במדריד ישלו יותר שערים ממשחקים ככה שאם ריאל תקח אליפויות בשנים הקרובות+ אלופות אין לי ספק שיחשיבו את רונאלדו בתור אחד מהגדולים בהיסטוריה..

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הראל כתב:מעבר ליכולת של רונלדו ומסי ומעבר לגאונות הטקטקית של גוארדיולה על מוריניו מה שחסר בריאל מדרדי זה אחד כמו פויול שנלחם כמו אריה ולא כמו מפגר סטייל פפה ורמוס שרק באים לבעוט בשחקנים ולא לקחת את הכדור באלגנטיות כמו פויול . פויול נתן אתמול משחק גדול והגדולה שלו הייתה 24 שניות מן הפתיחה , רגע אחרי שהכדור ברשת הוא מסמן בצרחות לשחקנים תעלו למעלה לא קרה כלום ובאמת לא קרה כלום.
בס"ד
מה שחסר לריאל מדריד זו האינטליגנציה שיש במרכז הקישור של בארסה.
רק לצ'אבי ולאינייסטה יש את אותה הכמות בערך של כל שחקני הסגל של ריאל ביחד, שאתה מוסיף את פבראגס ומסי זה הופך לחגיגה.
כמה חבל שהשחקן שלנו שהכי קרוב לרמה של הגאונים הללו סובל כל פעם מפציעות ארורות.
גם שהאין עוד לא הראה כלום העונה (סבל מפציעה של לא מעט חודשים) ואני מחכה כבר שהוא יתחיל להיכנס לכושר.
אלונסו פשוט לא יכול לבד, לאס וחדירה הם לא שחקנים ברמה הנדרשת, ריאל חייבת עוד קשר אחורי ברמה גבוהה סטייל קמביאסו של אינטר בתקופת מוריניו.
ואני באמת לא חושב שבארסה נתנה אתמול משחק גדול, השבר המנטלי של שחקני ריאל פשוט גדול מדי.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

רק שבינשטיגר יכול לעזור למצב של ריאל תמיד אמרתי שחדירה ולאס לא ברמה של ריאל מדריד .. מול סוסיאדד ואספניול זה יספיק מול האריות זה יהיה קשה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

זה שי ! כתב:רק שבינשטיגר יכול לעזור למצב של ריאל תמיד אמרתי שחדירה ולאס לא ברמה של ריאל מדריד .. מול סוסיאדד ואספניול זה יספיק מול האריות זה יהיה קשה
זה שי !
בס"ד
השלישייה דניאלה דה רוסי, אלונסו וקאקא יכולה להוות קונטרה רצינית לקישור של ברצלונה.
שלישייה חלומית שחלמתי עליה מאז הגעתם של קאקא ואלונסו, לצערי הצלע השלישית לא באה וספק אם תבוא.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אליק - מה עם קצת רשמים מהחוויה שלך בסנטיאגו ברנבאו?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

למי שמתגעגע לקלאסיקו..
במידה וברצלונה תעבור את אסואסונה בשמינת גמר הגביע וריאל תעבור את מאלגה אז תפתחו יומנים ותרשמו :

18.1.2012 סנטיאגו בירנבאו
25.1.2012 קאמפ נואו

2 מפגשים בסופר קאפ האירופאי היה , 2 מפגשי ליגה יהיו (אחד היה) , 2 משחקי גביע אפשריים , ויכול להיות גם 2 מפגשי צ'מפיונס ליג.
8 משחקי קלאסיקו בעונה אחת !!
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אז הנה ההגרלה זימנה לנו עוד שני משחקי קלאסיקו:
יום רביעי 18 בינואר ריאל מדריד נגד ברצלונה בשעה 23:00 .
יום רביעי 25 בינואר ברצלונה נגד ריאל מדריד בשעה 23:00 .

בשונה, מהמשחקים הקודמים בין השניים שאליהם הגיעו הקבוצות בכושר נהדר, הפעם גם ריאל וגם ברצלונה ביכולת פושרת שלא לומר חלשה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
הרכבי הקבוצות:

ריאל מדריד:
קסיאס
קונטראו,ראמוס,קראבליו,אלטינטופ
לאס,פפה אלונסו
רונאלדו,היגוואין,בנזמה

ברצלונה:
פינטו.
אבידל, פיקה, פויול, אלבס
צ'אבי, בוסקטס, אינייסטה
ססק, מסי, אלקסיס

מצד אחד מוריניו בהרכב מפתיע, מצד שני סוף סוף ריאל עולה עם 3 קשרים אחוריים.
ההרגשה היא די פסימית לפני המשחק, בכל מקרה ובכל תוצאה שלא תהיה
halla madrid!

שלח תגובה