הסניגור האדום כתב:
גיבשתי דעה? אני שמתחילת הקריירה שלו אני מפרגן,אני לא באופריה המצב שלנו מסוכן מאוד מי שמסתנוור עכשיו יוביל את הקבוצה לליגה הלאומית,
הוא משחק בחוסר אחריות הרמה שלו מתאימה היום לליגה הארצית אתה מבין כמה טעויות קריטיות בתוך דקות הוא ביצע בטדי?
היו שלושה רצופות ששניים מהם סוארז הציל בעור שיניו ואחת שגביש לחץ שחקן לכיוון הקרן,
שלושת המצבים היו חצאי גולים באשמתו הישירה,
תפסיק לדבר בססמאות, ותסתכל לגופו של עניין, אנחנו בלי שום קשר לשאר שחקני הקבוצה משחקים עם עשרה שחקנים מתחילת העונה,
אתה אנטי ומגמתי והופך כל מסירה לא נכונה ואיבוד כדור לשער שיש לרשום לחובת אביתר גם אם ההתקפה לא מסתיימת בשער.
בראשון הוא בישל את שער הניצחון והציל אותנו פעמיים עם תאקלים ברגע האחרון שמנעו מצבים של אחד על אחד עם לוויטה. גם אז שיחקנו בעשרה שחקנים?
אביתר יכול לשחק טוב יותר, כשהוא בקישור ולא משחק כמגן זה מאוד בולט, וכן יש לו מידי משחק רגעים של חוסר ריכוז שבהם הוא מוסר בצורה לא מדויקת, אבל לאור החולשה הכללית של הקבוצה והעובדה שהוא משחק לא בתפקיד הטבעי שלו, הוא בסדר גמור.
אם בגללו היינו אתמול בעשרה שחקנים, מה נגיד על גביש שעשה פנדל טיפשי? על גבאי ושבחון שלא הורגשו בכלל? על דוידזאדה עם משחק חלש ואנמי שבו הוא לא הצליח להרים כדור מדויק אחד מהאגף?
מה נגיד על העונה של סוארס (עד השני משחקים האחרונים)?
אנחנו קבוצת תחתית, הציפיות צריכות להיות בהתאם. גם הניצחונות שהשגנו לא היו עם יכולת גדולה. אז כן, אילוז היה בסדר גמור אתמול, למרות שמי שרצה לחפש אותו ולהתמקד בו יכל למצוא טעויות. בדיוק כמו שאם אני הייתי מחפש להתמקד בכל אחד אחר (חוץ מלוויטה) גם אני הייתי מוצא טעויות.
היכולת של כולם אתמול הייתה בינונית ומטה, מה שחשוב אתמול היה השלוש הנקודות, לא פחות ולא יותר.