עספור !!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: עספור !!
ובשעה טובה - הערב ב-22:00 הוט 3, פרק בכורה של עונה 2!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בניגוד לתסמונת העונה השניה, רק ע"פ 2 הפרקים הראשונים, עספור עושה רושם של סדרה שתישאר איתנו הרבה זמן.
וטוב שכך...
וטוב שכך...
בס"ד
"אני איש אשכוליות"

"אני איש אשכוליות"

אוהבים את העונה עד עכשיו?
לדעתי העונה הזאת על הפנים..
מילא הם עושים רק 20 ומשהו פרקים וקצרים יותר אז לפחות שהעלילה תתקדם.. כבר איזה 10 פרקים שום דבר לא מתקדם.. בהתחשב בזה שהיה להם יותר משנה לחשוב על המשך זה ממש עלילה גרועה לדעתי..
בעונה הראשונה גם היה כל יום במשך 50 יום וגם העלילה תמיד התקדמה.. אני זוכר איך היינו מחכים כל יום לפרק הבא.. העונה הזאת וואלה כבר המירוץ למיליון יותר מעניין..
לדעתי העונה הזאת על הפנים..
מילא הם עושים רק 20 ומשהו פרקים וקצרים יותר אז לפחות שהעלילה תתקדם.. כבר איזה 10 פרקים שום דבר לא מתקדם.. בהתחשב בזה שהיה להם יותר משנה לחשוב על המשך זה ממש עלילה גרועה לדעתי..
בעונה הראשונה גם היה כל יום במשך 50 יום וגם העלילה תמיד התקדמה.. אני זוכר איך היינו מחכים כל יום לפרק הבא.. העונה הזאת וואלה כבר המירוץ למיליון יותר מעניין..
לדעתי עונה מעולה.
אני דווקא חושב שאם יש משהו שאי אפשר להגיד על העונה הזאת, זה שאין ציפייה לפרקים הבאים. בכל סוף פרק יש מתח מאוד גדול.. חבל שהעונה הזאת תהיה קצרה יותר.
אני דווקא חושב שאם יש משהו שאי אפשר להגיד על העונה הזאת, זה שאין ציפייה לפרקים הבאים. בכל סוף פרק יש מתח מאוד גדול.. חבל שהעונה הזאת תהיה קצרה יותר.
אתה מחכה לפרק הבא? לא יודע אולי זה רק אני או אולי זה שעובר שבוע.. אבל חוץ מהפרקים הראשונים אני כבר לא מחכה לפרקים הבאים.. כמעט ואין מתח וגם אם יש זה לא כזה רציני והעלילה לא מתקדמת בכלום.. כבר איזה 10 פרקים הם בספרד ומאז שום דבר לא זז..bs war כתב:לדעתי עונה מעולה.
התחיל מעניין וטוב עכשיו זה סדרה נחמדה וזהו לדעתי..
יחסית לעונה הקודמת לא משהו.
משבר העונה השנייה...
שי - אם אתה נהנה מהעונה הזאת אז דחוף לראות את העונה הקודמת.!!!
משבר העונה השנייה...
שי - אם אתה נהנה מהעונה הזאת אז דחוף לראות את העונה הקודמת.!!!
הסידרה רצה מהר מידי. הכל בעונה השניה קורה ממש מהר.
לדעתי, העונה הראשונה הייתה הרבה יותר מרגשת ואמיתית.
לדעתי, העונה הראשונה הייתה הרבה יותר מרגשת ואמיתית.
אחרי המון המון "פניני חוכמה" של ניוטון, נגמרה עוד עונה.
הייתה עונה נחמדה מאוד...
הייתה עונה נחמדה מאוד...
יש עונה שלישית?
לא יודע מה איתכם.. אני נהניתי

בס״דbs war כתב:יש עונה שלישית?
תהיה בוודאות עונה 3, לפי הפרסומים כמו העונה השנייה גם היא תהיה מורכבת מ20 פרקים.
פרק סיום ענק (אם כי קצת מושלם מדי) לעונה בינונית.
היה שווה להמשיך לראות את העונה החלשה הזאת בשביל הפרק סיום.. פרק סיום מעולה