I am Israel

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

I am Israel

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: I am Israel

שליחה על ידי messiah »

שטיפת מח ימנית פתטית וזולה. לפחות ערכו את הקליפ בצורה יפה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

messiah כתב:שטיפת מח ימנית פתטית וזולה. לפחות ערכו את הקליפ בצורה יפה.
תאמין לי אם לא הייתי מכיר אותך, לפי כל ההערות שלך בשנה וחצי האחרונות הייתי בטוח שאתה פעיל 'שלום עכשיו' ומבלה כל שישי בבלעין...

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אליק כתב:
תאמין לי אם לא הייתי מכיר אותך, לפי כל ההערות שלך בשנה וחצי האחרונות הייתי בטוח שאתה פעיל 'שלום עכשיו' ומבלה כל שישי בבלעין...
לא,ורק מסיבה אחת - אני חייל צה"ל ואסור לי (ערכית,חוקית ומשמעתית) לקחת חלק בדברים כאלה.
את טעות חיי עשיתי לפני כמעט שנתיים כשהצבעתי לפאשיסט (בראשות מפלגה שמעזה להשתמש בשם ישראל) ומאז התפכחתי קצת.
אני לא הולך עם הזרם העיוור והצבוע,אני חושב קצת מחוץ לקופסא. להציג את מדינת ישראל כאילו היא חפה מפשעים ושהיא מושא לשלמות ולהומניות
זו חארטה אחת ענקית.
אני גאה בהמון דברים במדינה שלי אבל אי אפשר כל הזמן לחשוב שכאן בעשירית האחוז מהעולם נאגרת כל חוכמת העולם ובשאר 99.99 אחוז מהעולם כולם
מטומטמים ועיוורים.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

messiah כתב:
לא,ורק מסיבה אחת - אני חייל צה"ל ואסור לי (ערכית,חוקית ומשמעתית) לקחת חלק בדברים כאלה.
את טעות חיי עשיתי לפני כמעט שנתיים כשהצבעתי לפאשיסט (בראשות מפלגה שמעזה להשתמש בשם ישראל) ומאז התפכחתי קצת.
אני לא הולך עם הזרם העיוור והצבוע,אני חושב קצת מחוץ לקופסא. להציג את מדינת ישראל כאילו היא חפה מפשעים ושהיא מושא לשלמות ולהומניות
זו חארטה אחת ענקית.
אני גאה בהמון דברים במדינה שלי אבל אי אפשר כל הזמן לחשוב שכאן בעשירית האחוז מהעולם נאגרת כל חוכמת העולם ובשאר 99.99 אחוז מהעולם כולם
מטומטמים ועיוורים.

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל ואם בכלל כדאי...
רק אציין שאם הסיבה היחידה שאתה לא לוקח חלק בדברים האלה היא העובדה שאתה חייל צה"ל אז אומר רק (מאוד בעדינות) שהדבר הראשון שאתה צריך לעשות ביום ראשון בבוקר הוא לפשוט את המדים ולהחזיר את החוגר. אוייבים יש מספיק במדינה, לא צריך גם בצה"ל...

ועוד ארבע נקודות (באמת קצרצרות כי פתחת פה חתיכת תיבה)...

1. לך תקרא עוד קצת על לאומנות, לאומיות, פאשיזם, מוסוליני ושות'...אחרי זה תחזור לליברמן ו'ישראל ביתנו' ותדבר.
2. נחמד שאתה רוצה להיות מיוחד ומגניב אבל אלה שלא חושבים מחוץ לקופסא והעיוורים הכי גדולים הם אלה שהתקשורת מאכילה אותם בכפית...
3. אין יהודי אחד שחושב שכל חכמת העולם נאגרת כאן (למרות שאני חייב לתקן ולהגיד שאם עשירית אחוז נמצאת בעולם אז כאן יש 99.90 ולא כמו שכתבת). אבל יש לנו המון המון המון על מה להתגאות, תקרא בהזדמנות את 'Start-Up Nation' לפרטים נוספים...או שפשוט תפתח את העיניים ותסתכל סביבך.
4.אני יודע שנורא קשה לכם לקבל את זה, ואתם ה'נאורים' כל כך נמנעים מלחשוב ככה - אבל תרצה או לא, THIS IS ISRAEL

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

messiah כתב:שטיפת מח ימנית פתטית וזולה. לפחות ערכו את הקליפ בצורה יפה.
נו, כבר מצאת משהו שלא נכון בסרטון?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מחילה על האוף טופיק, אבל מה ימני בליברמן?..

האם הוא תמך בזמנו ב"התנתקות"? כן

תמך אח"כ גם ב"התכנסות"? כן

בעד מסירת שטחי א"י ("חילופי שטחים") לאוייב הערבי? כן

תומך בהקמת מדינה פלסטינית? כמו ענק

תומך בחוק השבות המעוות מיסודו המאפשר את קעקוע זהותה היהודית של המדינה ע"י הצפתה במיליוני גויים אשר זיקתם לעם היהודי מסתכמת ברצונם לזכות בסל הקליטה הנחשק, בנישואים אזרחיים, במכירת בשר חזיר ובשאר דברים המפרים את הסטטוס-קוו בין דתיים לחילוניים? כן, כן, כן וכן (אג'נדה ימנית לא מסתכמת בפן המדיני)

הרטוריקה המתלהמת משהו שלו לא עושה עלי רושם כי הוא זה. כשמזקקים את המהות, הרי שהוא הרבה יותר קרוב - מדינית וחברתית - למצע של מרצ מאשר לימין האמיתי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה