גיא לוי הוא לא מהמאמן המושלם, אבל הוא בטוח יותר מאמן מגיא עזורע שהרס את הקבוצה שגיא לוי בנה בעונת העלייה, שתכל'ס עם חיזוק שפוי הייתה יכולה להיות היום בצמרת, אבל גיא עזורע הביא לפה שחקנים שבעים בחלקם ובחלקם לא מוכשרים וזה מה שקרה, והוא פירק את רוב הקבוצה מאז.
גיא לוי אומנם לא אלוף החילופים אבל דבר אחד בטוח, הוא טוב באיך לגרום לקבוצה להראות כקבוצה, והסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה 4 נצחונות, 4 תוצאות תיקו ו5 הפסדים.
קבוצה לגיטימית, לא מושלמת גם קריית שמונה אבל לגיטימית...
הניצחון של גיא!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הניצחון של גיא!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רצה כנראה שאופיר יעזור לאבי יחיאל האיטי בהנחה ששמעון הרוש יסתדר עם החורים שמשאיר לו סיראז רונאלדו.שמעון א כתב:אם כל הכבוד לאהבה והערכה שיש לי לגיא לוי... היה לנו מזל במשחק הזה.(כן כן גם לנו מגיע לפעמים)
ממש לא הבנתי את הקטע בסוף המחצית הראשונה להזיז את דוידזאדה ימינה ונסאר שמאלה.
לא נורא, העיקר שהצלחנו לקחת נקודה מהמשחק הזה. שבוע טוב !!!
גם מבחינה התקפית היה פה ניסיון לבלבל קצת את ההגנה של התל אביבים.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שהשחקנים הם הבסיס להכל, אבל מאמן שלא לוקח החלטות נכונות (מי אמר גיא עזורי? ניר קלינגר?) לא יוציא את המקסימום מהסגל הקיים.izguy83 כתב:נו, ומה היום?
תיקו של מאמן?
השחקנים על המגרש הוכיחו יופי היום שלא משנה מי נכנס או מי יוצא, הם ורק הם אחראים לתוצאה...
אתמול גיא לוי הוציא את המקסימום מהסגל שעמד לרשותו. גם החילופים של אקסברד, זינו ואילוז היו נכונים.
הטעות היחידה של גיא לוי הייתה עוד לפני המשחק כשהחליט לוותר על אבו לאבן. במצב של חולית ההתקפה היום, להוריד את אבו לאבן לקבוצת הנוער זה לוקסוס גדול מידי. בטח ובטח כששיחקנו מול מור שושן ובאדיר, שני בלמים איטים שהיו מתקשים מול המהירות של אבו לאבן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הכל בעיניי המתבונן...שמעון א כתב:אם כל הכבוד לאהבה והערכה שיש לי לגיא לוי... היה לנו מזל במשחק הזה.(כן כן גם לנו מגיע לפעמים)
ממש לא הבנתי את הקטע בסוף המחצית הראשונה להזיז את דוידזאדה ימינה ונסאר שמאלה.
לא נורא, העיקר שהצלחנו לקחת נקודה מהמשחק הזה. שבוע טוב !!!

אני דווקא אהבתי מאוד את השינוי הזה, הרגשתי באותו רגע ואמרתי גם לסובבים שיש מאמן שחי את המשחק, מנסה לשנות תוך כדי וגם בדרך יצירתית.
זה מבלבל בדר"כ את הגנת היריב ויכול להוסיף לך את האפשרות לחתוך מהאגף למרכז בצורה טובה יותר...