אני לא יודע תקנו אותי אם אני טועה אבל הרציונל אומר שבכל יחסים צריך הדדיות אחרת המערכת לא עובדת לא?
עכשיו נקשר את זה למצב הקבוצה -התחלנו את העונה בצורה הכי נוראית שיכולה קבוצה להתחיל ,הגענו למצב של להיאבק על הירידה ,הקבוצה שיחקה כדורגל שקשה פיזית ליצפות בו בלי להרגיש רפלקס הקאה ולקבל התקפת עצבים קשה ולמרות הכל הקהל של הקבוצה העביר הכל מעל גבו והבין שצריך לתמוך ונותן את חלקו בצורה המרשימה ביותר ומנגד עומדת הנהלת הקבוצה ומעיפה את היד המושטת של האהודים לא מביאה חיזוק ,שאין אף אוהד או בעל מנת משכל ולו הקטנה ביותר שלא יבין שאנו זקוקים לו כמו לאויר.
[highlight=#FF4040]ובקיצור לי נמאס מהאצבע המועפת לעברי כל פעם מחדש אני מניף אותה בחזרה[/highlight]
יחסי אמון
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: יחסי אמון
בלי פאניקה - יש בריטניקה
אלכס אחי,אתה באמת סבור שבהנהלה ובצוות המקצועי לא מודעים לחשיבות וקריטיות רכש איכותי בינואר?
כולם יודעים - החל מאלונה,דרך גיא לוי ועד לאחרון שחקני הספסל.
בלי פאניקה
כולם יודעים - החל מאלונה,דרך גיא לוי ועד לאחרון שחקני הספסל.
בלי פאניקה
בס"ד
באמת שלא צריך להיכנס לפאניקה, אבל עדיין מהעובדה שאין עדיין שום רכש רציני מראה על ההתנהלות שלנו.
כולם יודעים שצריך רכש רציני ואיכותי מאז תחילת אוקטובר בערך (אפילו לפני), למה לא הגענו לינואר עם רשימת שמות מסודרת?
שימו לב לקריית שמונה, ברגע שבדש נפצע הם ידעו שצריך רכש, רב"ש המריא לקפריסין סגר עם סולארי כבר בדצמבר כך שמיד בפתיחת העברות השחקן כבר עומד לרשותו.
למה אצלנו לא קורה דבר דומה?
באמת שלא צריך להיכנס לפאניקה, אבל עדיין מהעובדה שאין עדיין שום רכש רציני מראה על ההתנהלות שלנו.
כולם יודעים שצריך רכש רציני ואיכותי מאז תחילת אוקטובר בערך (אפילו לפני), למה לא הגענו לינואר עם רשימת שמות מסודרת?
שימו לב לקריית שמונה, ברגע שבדש נפצע הם ידעו שצריך רכש, רב"ש המריא לקפריסין סגר עם סולארי כבר בדצמבר כך שמיד בפתיחת העברות השחקן כבר עומד לרשותו.
למה אצלנו לא קורה דבר דומה?
מה שמקומם בכל בסיפור הוא הידיעה שמצפה לנו סבב משחקים מול כל הגדולות ואף על פי כן ההנהלה לא נתנה את דעתה על חיזוק הקבוצה אלא נתנה למזל לשחק את תפקידו .בושה