הופעה שערורייתית
הופעה שערורייתית
תתביישו לכם שחקני הפועל ב"ש על ה"הופעה" שנתתם היום בבלומפילד. מותר להפסיד, אבל לא בצורה הזו.
פשוט בושה. אולי עכשיו אלונה וגיא יתעוררו בנוגע לרכש.
פשוט בושה. אולי עכשיו אלונה וגיא יתעוררו בנוגע לרכש.
Re: הופעה שערורייתית
ממה אתה מופתעה בדיוק? באר שבע היא הקבוצה החלשה בליגה,שבחודש האחרון קיבלה קצת מזל והצליחה לצאת משחקים בשן ועין.
ההרכב הראשון שלנו בנוי משחקנים שהיו בהרכב שלישי בעונה שעברה.
מחלוץ נוער שלא זכה לשחק ברמה של ליגת נוער לאומית,והגיע לבוגרים מהנוער הארצית וקיבל במה ליהות שחקן הכי משמעותי בהתקפה.
האשם היחדי זה ניר קלינגר שקבר את הקבוצה הזאת ועוד יצא מזה יפה. צריך לקנוס את הבן אדם הזה על בניה של קבוצה שעריורתית פשוט בושה לעיר באר שבע.
כואב הלב לראות את שער 5 בבלומפילד מלא באלפי אוהדי באר שבע,אין לי מילים פשוט כואב לי.
לא מגיע למועדון הזה אוהדים כאלה- בזיון
מחלוץ נוער שלא זכה לשחק ברמה של ליגת נוער לאומית,והגיע לבוגרים מהנוער הארצית וקיבל במה ליהות שחקן הכי משמעותי בהתקפה.
האשם היחדי זה ניר קלינגר שקבר את הקבוצה הזאת ועוד יצא מזה יפה. צריך לקנוס את הבן אדם הזה על בניה של קבוצה שעריורתית פשוט בושה לעיר באר שבע.
כואב הלב לראות את שער 5 בבלומפילד מלא באלפי אוהדי באר שבע,אין לי מילים פשוט כואב לי.

שערורייתי? אתה קצת מחמיא להם.
תודה רבה.חייל_אדום כתב:ממה אתה מופתעה בדיוק? באר שבע היא הקבוצה החלשה בליגה,שבחודש האחרון קיבלה קצת מזל והצליחה לצאת משחקים בשן ועין.
ובכול זאת, סבלנות.
אנחנו בעיצומו של חלון ההעברות, יגיעו עוד שחקני חיזוק.
מה ציפית ?
שיחקו 120 באמצע שבוע.
אין כושר וגם לא היה אף פעם -
בלי חיזוק הדרך לאומית סלולה.
אם לא היה את לויטה הינו מסיימים עם שמינייה.
הדבר המעצבן זה שזה לא היתה אפילו הופעה של קבוצת חובבנים ,בלי לחימה ובלי רצון - איפה הכאסח - איפה העצבים ? איפה הצהובים ?? איפה ??
שיחקו 120 באמצע שבוע.
אין כושר וגם לא היה אף פעם -
בלי חיזוק הדרך לאומית סלולה.
אם לא היה את לויטה הינו מסיימים עם שמינייה.
הדבר המעצבן זה שזה לא היתה אפילו הופעה של קבוצת חובבנים ,בלי לחימה ובלי רצון - איפה הכאסח - איפה העצבים ? איפה הצהובים ?? איפה ??
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כואב, משפיל ומדכא היה להיות היום בבלומפילד.
אבל אני מקווה שמהחוויה המכוערת שעברנו ייצא משהו חיובי - יבינו כמה חייבים לשדרג את הקבוצה.
אולי מעז ייצא מתוק ובאמת ינחיתו פה שחקנים שיכולים להרים את הקבוצה הזאת.
אוהד לויטה אחד זה מעט מדי.
אבל אני מקווה שמהחוויה המכוערת שעברנו ייצא משהו חיובי - יבינו כמה חייבים לשדרג את הקבוצה.
אולי מעז ייצא מתוק ובאמת ינחיתו פה שחקנים שיכולים להרים את הקבוצה הזאת.
אוהד לויטה אחד זה מעט מדי.
הלחימה שאיפיינה את התקופה האחרונה והטובה שלנו פשוט נעלמה היום.
שיתאפסו מהר כי בשבת זה משחק העונה שלנו, ובלי לב ומלחמה לא יהיה סיכוי..
שיתאפסו מהר כי בשבת זה משחק העונה שלנו, ובלי לב ומלחמה לא יהיה סיכוי..
תוצאה לא מפתיעה, ב"ש עוד לפני המשחק בבלומפילד אחת הקבוצות היותר חלשות בליגה, אנחנו פשוט קבוצת פח, עוד רביעייה בבלומפילד, עוד יחס שערים מזוויע, עוד צעד בדרך לליגה הלאומית, לקבוצה חסר מספר שחקנים בעמדות קירטיות לקבוצת כדורגל, אין לי כ"כ הרבה טענות לגיא לוי, אמנם הוא לא ממצה 100 אחוז מהסגל, אבל מאז ותמיד התגובות שלו לאחר משחקים כאלה פשוט אדישות, לפעמים נדמה שהוא לא היה נוכח במשחק ולא מודע למצב הקבוצה, אני פסימי.
לא מסכימה עם הקטע שלא הייתה לחימה, שלא רצו ובלה בלה בלה...
בכל משחק שאנחנו נראים רע- הטענה הזו חוזרת על עצמה.
צריך פשוט להבין שזה מה שהם מסוגלים, אי אפשר להוציא מזה יותר. רוצים אך לא יכולים.
וכמו שאמרתי, המשחק הזה מוקדש עבור כל השאננים של למעלה שלא רואים שצריך חיזוק.
צריך פשוט להבין שזה מה שהם מסוגלים, אי אפשר להוציא מזה יותר. רוצים אך לא יכולים.

הילה, חיזוק צריך בלי קשר למשחק הזה.הילה חדד כתב:לא מסכימה עם הקטע שלא הייתה לחימה, שלא רצו ובלה בלה בלה...
3 פסים לא עשינו כל המשחק.
אז כן, מכבי ת"א קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו אבל זו עדין לא סיבה להתבטל בפניהם.
לאורך כל המשחק זה היה נראה כאילו הם עם יותר שחקנים על המגרש / שמדובר במשחק אימון מול נערים א'.
הנקודה החשובה מהמשחק הזה היא שלא משנה איזה חיזוק יגיע, עם יכולת כמו במשחק היום, אין לנו סיכוי להישאר ליגה.
מקווה שיתעשתו מהר מאוד ויתכוננו כמו שצריך לשבוע הבא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הילה, אני לא מסכים איתך. בקבוצה מוגבלת כמונו רק הלחימה שלנו יכולה לצמצם פערים.
לראות שחקנים היום משחקים ברכות, לא גולשים לכדורים, לא מראים שום פיזיות או רצון לזכות בכדור, זה מעבר ליכולת חלשה.
תסתכלי עוד פעם על הגול הרביעי של מכבי, תראי איך אף אחד לא חושב לעשות פאול או ללכת לכדור באגרסיביות כדי לעצור את המהלך. כולם מסתכלים והולכים לכדור ברכות, כאילו הם ביתרון של 5-0.
היום השחקנים לא הגיעו למשחק והם צריכים להתבייש בעצמם.
לראות שחקנים היום משחקים ברכות, לא גולשים לכדורים, לא מראים שום פיזיות או רצון לזכות בכדור, זה מעבר ליכולת חלשה.
תסתכלי עוד פעם על הגול הרביעי של מכבי, תראי איך אף אחד לא חושב לעשות פאול או ללכת לכדור באגרסיביות כדי לעצור את המהלך. כולם מסתכלים והולכים לכדור ברכות, כאילו הם ביתרון של 5-0.
היום השחקנים לא הגיעו למשחק והם צריכים להתבייש בעצמם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני שוב אומרת ואבהיר את עצמי-
נראינו רע, נראינו אנמיים, לא הופענו למשחק. הכל נכון.
אני רק מתקשה שבכל פעם שזה קורה לבוא ולומר שזה בגלל שהם לא נלחמו, לא רצו וכל הבלה בלה הזה.
אני מרגישה שזה דיון שכבר ניהלנו אותו פעם, צריך להבין שגם אם זה נראה שלא רוצים. זה לא נכון.
אין שחקן שלא רוצה לנצח. לא קיים.
רק שלפעמים מרוב שרוצים וכשאין בטחון וכשפותחים רע כמו היום, זה הופך להיראות ככה.
וזה לא ממעיט טיפה מהעובדה שזה היה משפיל היום. אבל צריך להסתכל קדימה.
נראינו רע, נראינו אנמיים, לא הופענו למשחק. הכל נכון.
אני רק מתקשה שבכל פעם שזה קורה לבוא ולומר שזה בגלל שהם לא נלחמו, לא רצו וכל הבלה בלה הזה.
אני מרגישה שזה דיון שכבר ניהלנו אותו פעם, צריך להבין שגם אם זה נראה שלא רוצים. זה לא נכון.
אין שחקן שלא רוצה לנצח. לא קיים.
רק שלפעמים מרוב שרוצים וכשאין בטחון וכשפותחים רע כמו היום, זה הופך להיראות ככה.
וזה לא ממעיט טיפה מהעובדה שזה היה משפיל היום. אבל צריך להסתכל קדימה.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ואני שוב אומר, קחי את הגול הרביעי של מכבי ותגידי לי שהיה שם רצון או מלחמה.
קחי את המשחק של שמעון הרוש ותגידי לי בבקשה שהוא נתן הכל היום.
קחי את כל המאבקים של אביתר אילוז ותגידי לי שהוא הלך לכדור עם כל הלב.
לספוג 4-0 ולהרגיש שבלי לוויטה זה היה נגמר 8 זה בדיוק הסיפטום של קבוצה שלא נלחמת.
אם היינו נותנים הכל וסתם היינו רעים, המשחק היה צמוד הרבה יותר.
מה שהכעיס היום זה שמעבר ליכולת החלשה לא היה רצון מיוחד, לא הייתה מוטיבציה אמיתית, לא היו גליצים או שחקנים שנלחמים עד הסוף.
קחי את המשחק של שמעון הרוש ותגידי לי בבקשה שהוא נתן הכל היום.
קחי את כל המאבקים של אביתר אילוז ותגידי לי שהוא הלך לכדור עם כל הלב.
לספוג 4-0 ולהרגיש שבלי לוויטה זה היה נגמר 8 זה בדיוק הסיפטום של קבוצה שלא נלחמת.
אם היינו נותנים הכל וסתם היינו רעים, המשחק היה צמוד הרבה יותר.
מה שהכעיס היום זה שמעבר ליכולת החלשה לא היה רצון מיוחד, לא הייתה מוטיבציה אמיתית, לא היו גליצים או שחקנים שנלחמים עד הסוף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני אומר לכם שוב, אני לא יודע עד כמה הם לא רוצים...מה שבטוח:
1. מדובר בחבורה מאוד מאוד חלשה של שחקנים. כמו שגם הילה אמרה, גם האופי מאוד חלש וברגע שאתה מתפרק מנטלית אתה לא נותן את הכל.
2. הם התעייפו בערך בשלב שהם רצו לקהל (לפני שריקת הפתיחה) וזה אומר הכל. הם גמורים ולא (רק) באשמתם.
ולא, זה שהם שיחקו 120 דקות השבוע ממש לא תירוץ. זאת בעיה שנמשכת כבר כמה שנים.
1. מדובר בחבורה מאוד מאוד חלשה של שחקנים. כמו שגם הילה אמרה, גם האופי מאוד חלש וברגע שאתה מתפרק מנטלית אתה לא נותן את הכל.
2. הם התעייפו בערך בשלב שהם רצו לקהל (לפני שריקת הפתיחה) וזה אומר הכל. הם גמורים ולא (רק) באשמתם.
אליק, הטענה הזאת לגבי הכושר היא מטעה. גם אם שחקן ישחק כל יום, זה לא תירוץ לכך שאתה לא רץ בדקה 20. אם היו מתעייפים בדקה60-70, הייתי מבין. זה יכול לקרות שיש עומס, בטח בישראל.אליק כתב:אני אומר לכם שוב, אני לא יודע עד כמה הם לא רוצים...מה שבטוח: