סופר קלאסיקו 2011-12

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: סופר קלאסיקו 2011-12

שליחה על ידי niv1 »

מחצית טובה אבל עם הרבה מזל..
פפה משחק בעמדה הטבעית שלו ושם הוא צריך לשחק תמיד לפחות במשחקים הקשים..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אלכסיס התחבר מהר לברסה.. תוך חצי שנה מגבר עבר לבכיין שחקן תאטרון כמו כל שחקן ברסה שמכבד את עצמו..

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
הדבר הראשון שצריך לעשות מחר בבוקר הוא להעיף את פפה מריאל מדריד.
שחקן שמבזה פעם אחר פעם את הסמל של ריאל, אני מקווה שיקבל עונש הרחקה חמור בעקבות מעשיו המכוערים.
ובארסה פשוט קבוצה גדולה, הגדולה בהיסטוריה, כשהם באמת רוצים לנצח אף קבוצה בעולם לא יכולה לעמוד בדרכה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

מה עושה שחקן ריאל מדריד אחרי שהוא מנצח בסופרקלאסיקו??? מכבה את הפלייסטיישן והולך לישון!!!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אני מקווה שעכשיו הבנתם שההבדל בין מסי לרונאלדו זה אך ורק הקבוצה..

ובקשר לפפה לא היה צריך לעשות את זה אבל אני מבין אותו... תחשבו אתם משחקים אחד באמצע אחרי 2 דקות שלא תגע בכדור אתה תשתגע.. אז תחשוב על שחקני ריאל ש90 דקות עושים להם סוג של אחד באמצע...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

niv1 כתב: ובקשר לפפה לא היה צריך לעשות את זה אבל אני מבין אותו... תחשבו אתם משחקים אחד באמצע אחרי 2 דקות שלא תגע בכדור אתה תשתגע.. אז תחשוב על שחקני ריאל ש90 דקות עושים להם סוג של אחד באמצע...
בס"ד
ממש לא מצדיק, גם ההתחזויות המגעילות שלו לא הוסיפו לו כבוד.

אני לא מבין איך מוריניו עולה למשחק כמו אתמול ללא שום קשר עושה משחק.
הגול של ריאל הגיע רק כאשר בנזמה ירד לאחור ומהאמצע שיחרר כדור חכם לאגף ששם חיכה רונאלדו, עם קאקא בהרכב במקומו של היגוואין למשל זה היה קורה הרבה יותר מפעם אחת.
גם את הייבוש של שהאין אני ממש לא מבין.
שחקן קלאסי להרכב כמו של אתמול, שחקן אמצע שיודע להניע כדור תחת לחץ, לרווח את המשחק ולשלוח כדורים חכמים.
היה פשוט מביש לראות את ריאל אתמול, האכזבה ממוריניו פשוט גדולה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אכזבה גדולה אבל שורה תחתונה זה המפעל הפחות חשוב מבין השלושה, באחד יש פער של 5 נקודות מבארסה ובשני עדיין סיכוי לקחת אותו ככה שזה לא משנה עכשיו ובסוף העונה נראה אם זה אכבה העונה..

ובקשר לפפב, אסור אבל אסור להוציא אותו מההרכב, תאמין לי שאם היה לריאל 11 נינג'ות כמו פפה וראמוס ריאל לא הייתה נראית ככה.. זאת הדרך היחידה לנצח את בארסה בעזרת משחק פיזי, זה מה שהיה לו באינטר ש8-9 שחקנים הם שחקנים פיזיים וככה גם בצ'לסי... לריאל אין עודף שחקנים כאלו..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בלי ארבלואה חדירה די מריה קאקה מרסלו לריאל אין סיכוי מול ברצלונה וכל מי שחשב שכן הוא אומלל
לדעתי ריאל נתנה לבארסה להיכנס למשחק מהתחלה וזה היתה הטעות הטקטית של מוריניו במקום לפתוח עם לאס כמגן ימני ואוזיל באמצע ביחד עם אלונסו ופפה אולי היה טוב יותר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לא יודע אם אתה צודק או לא אחי.. כי עובדה שקלאסיקו קודם השחקנים שאמרת שיחקו ועדיין ריאל חטפה בראש.. ברסה פשוט יותר טובה..

אני דוקא אהבתי את ההרכב שפתח אתמול עם פפה בקישור כמו שצריך להיות.. רק במקום היגואין הייתי פותח עם קאקה/אוזיל ושם מגן ימני אמיתי.. לדעתי זה 2 שינוים שיעשו את ההבדל.. גם קישור פיזי מאוד וגם יצרתי

עם יש סגל מלא הייתי פותח ככה:
קסיאס
קונטראו--ראמוס--קראבליו---ארבלואה
--פפה--אלונסו--חדירה
----קאקה----
רונאלדו--------די מריה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אז מה ניב,סתם המפעל השלישי בחשיבותו אה?
אני לא יכול לשכוח איך שחקני ריאל חגגו ברחובות מדריד עם מאות אלפים את גביע המלך כאילו מדובר במינימום צ'מפיונס ואליפות באותו היום.
אני גם לא יכול לשכוח את פרצי ההתלהבות והשמחה שלך ושל עוד אוהדי ריאל שאני מכיר מזכייה באותו "מפעל שלישי בחשיבותו".
לפעמים הצביעות לא יודעת שובע.
בכל מקרה,עוד משחק של בארסה האדירה הזאת שתוכלו לספר עליה לנכדים שלכם עוד עשרות שנים.
מדהימים,אין מה להגיד.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מה הקשר צביעות מה? ש3 שנים שנים לא רואים תואר אז כן, מתלהבים מזכיה במפעל ה3 בחשיבותו..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בוא אני יספר לאוהדי ברצלונה סיפור שנה שעברה גביע המלך ריאל מול ברצלונה רונלדו נוגח בהארכה 1-0 לריאל ריאל לוקחת את הגביע כאשר אני מדבר עם אוהדי ברצלונה בארץ כולם אותה תשובה אהה.. נתנו לכם שיהיה לכם משהו הגביע הזה זניח תואר לא חשוב אבל שלשום שהם ניצחו מה עשו לי אהה ניצחנו אנחנו בדרך לקחת גביע .. פתאום התואר הזניח הפך להיות גביע המונדיאל .. אז אוהדי בארסה בארץ הם הכי צבועים שיש
אותי לא מעניין עם זה גביע ספרדי אליפות ליגת האלפות או גביע ואפה כל תואר שהקבוצה שאני אוהב לוקחת הוא תואר חשוב וזה חשוב לזכור מצידי להפסיד בקלאסיקו הבא 10 -0 אבל בסוף השנה לקחת אליפות
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

פשוט לא להאמין שאחרי מחצית כזאת ריאל מוצאת את עצמה בפיגור...
לברסה יש הרבה מזל ולא מעט שופטים (והעיקר שאנשים כמו ידידיאל ימשיכו לקשקש ולחיות בסרט שהשופטים נגדם...)

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

היום יותר מתמיד אני מאושר שאני אוהד ריאל ולא את הבית שימוש מקאטלוניה.
כמו תמיד שברסה רואה שהיא קצת בבעיה היא מתחילה עם ההצגות המגעילות שלה, זה פשוט בושה לכדורגל, ברסה פשוט בושה לכדורגל ולספורט. קאמרי? זה לא פה חמודים!

עוד שיפוט עלוב לטובת ברצלונה במשחקים קריטיים, אבל העיקר,ידידיאל,שתמשיך לבכות ולפתוח נושאים על שריקות גבוליות נגד בארסה במשחקי ליגה לא חשובים

HALLA MADRID

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
משחק אדיר, אדיר, אדיר.
אני גאה בכל שחקני ריאל שעלו כמו חבורה של לוחמים ונתנו משחק נהדר בבית של ברצלונה, לא היינו רחוקים ממהפך שהיה נכנס לספרי ההיסטוריה ומי שראה את המשחק יודע שלריאל היה מגיע ניצחון.
אוזיל במשחק חייו, רונאלדו הוריד את הקוף מהגב, בנזמה בגול מבריק (אם רק היה פותח במקום היגוואין...), ראמוס בלם אדיר.
קונטראו חייב ללמוד להפסיק לשבור את קו הנבדל, חייבים למצוא את התאום של אלונסו, לא יכול להיות שגראנרו ישחק בקאמפ נואו, איפה שהאין? איפה שחקן השנה בגרמניה?
האדום לראמוס היה מגוחך.
ולחשוב שהערב אנחנו בלי אחד מהשחקנים היותר טובים שלנו, געגועי לדי מאריה.

HALLA MADRID!

שלח תגובה