סופר קלאסיקו 2011-12

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: סופר קלאסיקו 2011-12

שליחה על ידי yedidel »

niv1 כתב:היום יותר מתמיד אני מאושר שאני אוהד ריאל ולא את הבית שימוש מקאטלוניה.
כמו תמיד שברסה רואה שהיא קצת בבעיה היא מתחילה עם ההצגות המגעילות שלה, זה פשוט בושה לכדורגל, ברסה פשוט בושה לכדורגל ולספורט. קאמרי? זה לא פה חמודים!

עוד שיפוט עלוב לטובת ברצלונה במשחקים קריטיים, אבל העיקר,ידידיאל,שתמשיך לבכות ולפתוח נושאים על שריקות גבוליות נגד בארסה במשחקי ליגה לא חשובים

HALLA MADRID
לא ראיתי את המשחק האמת, רק את התקציר, אבל מה היה עם השיפוט?

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

2 נגיעות יד ברחבה שיחלו להישרק בקלות, פסלו שער של ראמוס, אדום גבולי מאוד לראמוס, תוספת זמן שערוריתי. ועוד כמה שריקות קטנות מעצבנות

כל אלו זה שריקות גבוליות אבל שמחברים את הכל זה לא נראה טוב בכלל.

אני חושב שההתבטאות של קסיאס שהוא צנוע בדכ אומרת הכל

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

niv1 כתב:2 נגיעות יד ברחבה שיחלו להישרק בקלות, פסלו שער של ראמוס, אדום גבולי מאוד לראמוס, תוספת זמן שערוריתי. ועוד כמה שריקות קטנות מעצבנות

כל אלו זה שריקות גבוליות אבל שמחברים את הכל זה לא נראה טוב בכלל.

אני חושב שההתבטאות של קסיאס שהוא צנוע בדכ אומרת הכל
את השער של ראמוס ראיתי בתקציר וזה בהחלט עבירה. האדום לדעתי לא היה מוצדק הם עלו ביחד לכדור.

דרך אגב, אני רק נתתי קונטרה, כמה שזכור לי אוהדי ריאל פה הם אלו שהתחילו להתלונן על השיפוט מול בארסה...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

2 נגיעות יד ברחבה לפחות 1 היה צריך להישרק לגבי השער הפסול יכול להיות 50 50 אלבס עושה מזה יותר מדי מהמגע עם ראמוס לגבי ההרחקה בחיים לא מרחקים על דבר כזה
שלא לדבר על התאטרון ששחקני ברצלונה הצליחו שוב לעשות הפעם גם פיקה הצטרף לחבורה
השופט מוסיף 3 דקות בלבד אחרי אדום שער פסול ועוד כמה דברים ..
דני אלבס שוכב בתוך תוספת הזמן דקה ו50 שניות על הדשא והשופט לא מוסיף את הזמן הזה אפילו את הבעיטה האחרונה הוא לא איפשר
אני רק רוצה להזכיר לכולם את ה0-0 של סביליה בקאפ נו 4 דקות תוספת זמן שהסתימו אחרי 8 וחצי דקות זאת שערורייה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
השיפוט היה זוועתי אבל זה היה נגד שני הקבוצות.
מה שבאמת הרגיז היה הקטע עם תוספת הזמן. במחצית הראשונה השופט הוסיף דקה אחת שנמתחה ל3-4 דקות, בסוף המשחק הוא הוסיף 3 דקות (אני אישית חושב שהיה צריך להוסיף 5) שמתוכם שיחקו אולי 40 שניות.
אתמול היה משחק פשוט ענק (ידידאל, שידור חוזר- חובה!) עם המון דרמה ומתח, אני לפחות לא יזכור מהמשחק הזה את השופט אלא את רגעי הכדורגל הגדולים שהיו בו.
מחכה לנו עוד קלאסיקו אחד באפריל וגם בליגת האלופות יש סיכוי לא קטן ששני הקבוצות הטובות בעולם ייפגשו שוב על מגרש אחד.
אני מקווה שנראה עוד משחקים כמו היום ולא כמו הביזיון שהיה בשבוע שעבר, ושלשם שינוי החוסר מזל שממנו סובלת ריאל ייעלם.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

המדרידאים חבורה של בכיינים, אין מה לעשות... מעניין שכל פעם ידה של בארסה על העליונה ולכם יש תירוצים. אם ביום כ״כ גדול של ריאל וגרוע של בארסה, המשחק נגמר בתיקו אז זה אומר את הכל. במקום להאשים שופטים, שיבואו בטענות לעצמם על ההחמצות במחצית הראשונה.

בקיצור, לכו תישנו על האף!!!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ועוד משהו, הטענות לפנדלים הם מגוכחות.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

izguy83 כתב:המדרידאים חבורה של בכיינים, אין מה לעשות... מעניין שכל פעם ידה של בארסה על העליונה ולכם יש תירוצים. אם ביום כ״כ גדול של ריאל וגרוע של בארסה, המשחק נגמר בתיקו אז זה אומר את הכל. במקום להאשים שופטים, שיבואו בטענות לעצמם על ההחמצות במחצית הראשונה.

אף אחד לא בא בטענות שבוע שעבר ב2-1 או לפני חודש ב3-1. אבל שצריך לבוא בטענות, באים. ואתמול זה היה שיפוט פשוט עלוב של השופטים, ריאל הייתה צריכה לנצח גם בלי הטעיות של השופטים אבל שורה תחתונה השופטים קבעו את התוצאה..

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

niv1 כתב: אף אחד לא בא בטענות שבוע שעבר ב2-1 או לפני חודש ב3-1. אבל שצריך לבוא בטענות, באים. ואתמול זה היה שיפוט פשוט עלוב של השופטים, ריאל הייתה צריכה לנצח גם בלי הטעיות של השופטים אבל שורה תחתונה השופטים קבעו את התוצאה..
אתה רציני? ריאל אומנם שיחקה כדורגל מדהים אתמול, אבל כמו בכל משחק מול ברצלונה היתה צריכה לקבל 3 אדומים, אז איך אתם באים בטענות לגבי השיפוט בדיוק?

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

למה רק 3? 10 אדומים! :בלה: :בלה: :בלה:

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

izguy83 כתב:המדרידאים חבורה של בכיינים, אין מה לעשות... מעניין שכל פעם ידה של בארסה על העליונה ולכם יש תירוצים. אם ביום כ״כ גדול של ריאל וגרוע של בארסה, המשחק נגמר בתיקו אז זה אומר את הכל. במקום להאשים שופטים, שיבואו בטענות לעצמם על ההחמצות במחצית הראשונה.

ריאל גרמה ליום הגרוע של בארסה..
כמו בקלאסיקו לפניי חודש וחצי
ריאל שוב פעם מחמיצה ממצבים של 100 אחוז..
ב-2 הקלאסיקו היחידים שריאל שיחקה שווה בשווה מול בארסה(שבוע שעבר ולפניי חודש וחצי) ולפרקים ארוכים נראתה יותר טוב.
זה מתי שהיא פתחה במערך הרגיל שלה..
זה הלקח שאני מקווה שמוריניו למד..
והשופט היה *** ל-2 הצדדים.. לדיארה(טיפש כמו פפה) הגיע אדום בסיום המחצית הראשונה!!

כבוד שלהפועל באר שבע וריאל יש דבר משותף כבר כמה שנים..
ל-2 הקבוצות אין מגן ימיני :מוציא לשון:

שלח תגובה