"קשר מכבי ב"ש, פיראס עווד, חתם היום (חמישי) אצל היריבה העירונית, הפועל באר שבע, אך יושאל חזרה למכבי עד סוף העונה. הקשר בן ה-20 נחשב להבטחה גדולה בבירת הנגב ורכישתו היא ראייה לטווח ארוך מצד האדומים"

הוא נשאר כמושאל אצל מכבי ב״ש כדיי לעזור להם במאבקי הירידהyedidel כתב:יפה.
אבל אני חושב ששחקנים מהסוג הזה דווקא עדיף להביא אותם בינואר גם אם הם לא ישחקו הרבה, חוסך את ההתאקלמות. לדעתי אם מוטי מלכה היה מתאמן איתנו מינואר שעבר הוא היה בעמדה הרבה יותר טובה העונה.
שמעתי שמתן חלק מחפש שותפים למופע סטנד אפ שלו...8red כתב:יתאים לנו יופי לעונה הבאה בלאומית.
ושוב זה המקום להודות לאלונה שאכן חושבת לרחוק וכבר מביאה שחקנים שיתאימו לנו לשנים הבאות בהן נבלה במקומות כמו אום אל פאחם , נצרת ודומותיהן...
למה סטנד אפ? נכון להיום הוא צודק..אתה מתחת לקו האדום מה שבאמת יוביל בסוף העונה למשחקים מול אסי גלבוע,אום אל פאחם וכל שאר הירקות של הליגה הלאומית.RedRock כתב:
שמעתי שמתן חלק מחפש שותפים למופע סטנד אפ שלו...
אין לי ולא היה לי קשר לקהל של הפועל ת"א...עם כל הצער שבדבר (בכל זאת, כמה אליפויות וגביעים לא היו מזיקים לי8red כתב:REDROCK - מציע לך להתמקד במאבק הגזעני שלכם נגד אלי טביב...
מבטיח לך שגם החברים שלך בשער 4-5 בבלומפילד היו "שורפים" את המועדון אם ההנהלה שלהם הייתה מביאה אותם ל"הישגים" כמו שלנו.
בס"דמשה אוחיון כתב:האם מישהו היה/צפה במשחק הגביע של מכבי ב"ש נגד מכבי חיפה ויכול להגיד את הרשמים שלו מפיראס עווד ששיחק 90 דקות במדי מכבי ב"ש?