כרטיסים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: כרטיסים

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לפעמים מתחשק לי שאלי ז'ינו החייזר יחזור ואז אתם תתגעגעו לאלונה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אם לא טוב לכם עם אלונה אז תבקשו מהדר גולדמן, רן פסח ויוסי שוורץ שיקנו מאלונה את הפועל ב"ש.
אולי ביחד הם יצליחו להחזיק את הקבוצה. אה... ותבקשו גם מרוביק דנילוביץ' שיתמוך בהם כלכלית כדי שלא יהיה להם קשה להחזיק את הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

שמעון א כתב:אם לא טוב לכם עם אלונה אז תבקשו מהדר גולדמן, רן פסח ויוסי שוורץ שיקנו מאלונה את הפועל ב"ש.
אולי ביחד הם יצליחו להחזיק את הקבוצה. אה... ותבקשו גם מרוביק דנילוביץ' שיתמוך בהם כלכלית כדי שלא יהיה להם קשה להחזיק את הקבוצה.
מה הקשר מה ?
אסור להגיד שום דבר על אלונה? אי אפשר למחות ?
די כבר די. אתה עושה מעצמך צחוק שאתה מדבר ככה

אין ספק שבלי אלונה לא היה הפועל אבל ראבק אולי כל דבר שהיא תעשה נגיד אמן ?
שצריך להעיר אז מעירים!!!!

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

gate5 כתב:
מה הקשר מה ?
אסור להגיד שום דבר על אלונה? אי אפשר למחות ?
די כבר די. אתה עושה מעצמך צחוק שאתה מדבר ככה

אין ספק שבלי אלונה לא היה הפועל אבל ראבק אולי כל דבר שהיא תעשה נגיד אמן ?
שצריך להעיר אז מעירים!!!!

עזוב, חבל על המאמץ. חלק מהאנשים כאן עיוורים..
כל פעם שמעבירים ביקורת על הנסיכה שלהם
הם כמו ************ מאיימים עם ז'ינו וכל מיני עסקנים שפעם רצו לקנות את הקבוצה..

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

yakov7 כתב:

עזוב, חבל על המאמץ. חלק מהאנשים כאן עיוורים..
כל פעם שמעבירים ביקורת על הנסיכה שלהם
הם כמו *********** מאיימים עם ז'ינו וכל מיני עסקנים שפעם רצו לקנות את הקבוצה..
ב. אפשר להעביר ביקורת, ויש על מה. ברור שהיא עושה טעויות. אבל חלק גדול מהדברים שכתבו פה על אלונה זה דברים אישיים ולא מקצועיים. ככה לא מעבירים ביקורת.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

חאלס

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אני עם שמעון בכל מילה יש לנו קהל פח ועדיך שישאר בבית שתעשה מחיר 500 למשחק שלא יבואו בבכל מקרה אם חלילה לא כבשנו עד דקה 20 הם שורקים בוז ובדקה 40 צועקים אין לכם זה לא קהל שנלחמים איתו על הישארות בליגה זה קהל פח יותר גרוע מהשחקני פח שלנו
תמונה

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

נדב סגרון כתב:אני עם שמעון בכל מילה יש לנו קהל פח ועדיך שישאר בבית שתעשה מחיר 500 למשחק שלא יבואו בבכל מקרה אם חלילה לא כבשנו עד דקה 20 הם שורקים בוז ובדקה 40 צועקים אין לכם זה לא קהל שנלחמים איתו על הישארות בליגה זה קהל פח יותר גרוע מהשחקני פח שלנו
נכון , אלונה צריכה לקחת מחיר של 500 למשחק , אז יבואו רק המנויים (1500) , זה מה שישאיר אותנו בליגה....
יש הרבה למי לבוא בטענות במועדון , הקהל זה הדבר האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
לא הייתי במשחק היום (למזלי) , אבל אני מסוגל בהחלט מה התרחש אחרי הגול של נתניה , מה לעשות קהל שלא מקבל את מבוקשו מביע תרעומת , זה מה יש.
אני דווקא חושב שאם רוצים לשרוד צריך לקבל החלטות "קשות" , מעכשיו כל משחק בית הוא קריטי , במיוחד משחק הבית הבא נגד הפועל פתח תקווה.
צריך לקרב את הקהל שהוא הנכס הכי גדול של הקבוצה , ללכת נגד הקהל זה לירות ברגל של עצמך.
צריך לעשות מחירים של 50\25 כמו בליגה הלאומית , ככה יבוא קהל , אחרת אנחנו נחזור ללאומית וזה יהיה המחיר הקבוע שנה הבאה.....
שנית צריך לקיים פגישה עם כל אירגוני האוהדים (מיליון) , צריך לאחד כוחות במקום שכל צד ימשוך את השמיכה לכיוון שלו.
בקיץ אחרי שנישאר בעזרת השם יהיה מספיק זמן להעביר ביקורת נוקבת על ההנהלה , עכשיו כשחלון העברות נסגר צריך כל שבוע להילחם עם מה שיש.

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

דורון אני גם חשבתי כמוך אבל דיי מספיק ,שריקות בוז לא עוזרות כרגע נגמר הזמן לזה עכשיו זה הזמן רק לתמוך בקבוצה השריקות בוז והקללות זה טוב לסוף העונה או להתחלה כרגע המצב קריטי צריך לתמוך אין מה לעשות
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דורון כהן כתב:
נכון , אלונה צריכה לקחת מחיר של 500 למשחק , אז יבואו רק המנויים (1500) , זה מה שישאיר אותנו בליגה....
יש הרבה למי לבוא בטענות במועדון , הקהל זה הדבר האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
לא הייתי במשחק היום (למזלי) , אבל אני מסוגל בהחלט מה התרחש אחרי הגול של נתניה , מה לעשות קהל שלא מקבל את מבוקשו מביע תרעומת , זה מה יש.
אני דווקא חושב שאם רוצים לשרוד צריך לקבל החלטות "קשות" , מעכשיו כל משחק בית הוא קריטי , במיוחד משחק הבית הבא נגד הפועל פתח תקווה.
צריך לקרב את הקהל שהוא הנכס הכי גדול של הקבוצה , ללכת נגד הקהל זה לירות ברגל של עצמך.
צריך לעשות מחירים של 50\25 כמו בליגה הלאומית , ככה יבוא קהל , אחרת אנחנו נחזור ללאומית וזה יהיה המחיר הקבוע שנה הבאה.....
שנית צריך לקיים פגישה עם כל אירגוני האוהדים (מיליון) , צריך לאחד כוחות במקום שכל צד ימשוך את השמיכה לכיוון שלו.
בקיץ אחרי שנישאר בעזרת השם יהיה מספיק זמן להעביר ביקורת נוקבת על ההנהלה , עכשיו כשחלון העברות נסגר צריך כל שבוע להילחם עם מה שיש.
כמה דברים לגבי מה שאמרת :
1. לשרוק בוז זה מותר ואפילו רצוי כשהקבוצה נראית ככה.
2. לקלל את כל העולם זה לא לעניין.
3. הקהל שלנו מבוסס ברובו על אוהדי הצלחות, אם למשחק נגד הפועל חיפה שהיה המשחק הכי חשוב לדעתי מאז עונת העלייה הגיעו רק 4000 צופים, אז אנחנו בבעיה. לקבוצה יש גרעין של 3000-3500 אוהדים נאמנים במשחקי הבית ו-500 אוהדים במשחקי החוץ.2-3 תוצאות טובות ואנחנו מכפילים את הכמות. 2-3 תוצאות רעות ואנחנו חוזרים לאותה הכמות.
4. לאותו גרעין מסור (פרט ל200 אוהדים שבאים רק כדי לקלל ולהוציא את העצבים שהם צברו כל השבוע במגרש) מגיעות רק מילים טובות. לא חושב שיש בעיה בשריקות בוז. אנחנו לא בקונצרט.

שלח תגובה