נאסר כנס, משלימים בגרות בחינם !
Re: נאסר כנס, משלימים בגרות בחינם !
הנאיביות הזה תעלה לנו בירידת ליגה!
אי אפשר להתמודד עם כל החיות הפצועות שיש סביבנו ולהמשיך להישאר כל כך נאיביים!
אי אפשר להתמודד עם כל החיות הפצועות שיש סביבנו ולהמשיך להישאר כל כך נאיביים!

נאסר ממש לא הבעיה של הקבוצה העונה, אבל כשאתם מחליטים ליפול על שחקן, אז שאלוהים (או במקרה שלו אללה) יעזור לו.
נאסר וההתנהלות שלו על המגרש היא חלק מהמכלול שבגללו הגענו עד הלום.
נאיבי \ טיפשי \ מטומטם \ חסר אינטליגנציה \ חסר תכלית - אם תירצה נאסר הוא המיקרוקוסמוס של הקבוצה שלנו - יש כשרון אבל אין יכולת או שכל כדי לנצל את זה.
נאיבי \ טיפשי \ מטומטם \ חסר אינטליגנציה \ חסר תכלית - אם תירצה נאסר הוא המיקרוקוסמוס של הקבוצה שלנו - יש כשרון אבל אין יכולת או שכל כדי לנצל את זה.
הפועל אני כבר משתגע
- red ultras
לא מבין את ההתלהמות הזו על נאסר
הרי רק לפני שבוע הביא לנו שער שיווין יקר מפז וכולכם שמחתם..
גם אתמול עד ההרחקה הוא היה השחקן הכי פעיל על המגרש וגרם ללנדאו להחליף את לורל בן ארי עוד במחצית הראשונה
האדום אתמול היה טיפשי ומיותר אבל נאסר הוא שחקן צעיר והוא בדרך כלל שחקן ספורטיבי שלא מקבל אדומים אני בטוח שהוא יילמד מזה.
יותר לגיטימי לבוא בטענות לשני האקסים של הפועל פ"ת (שבחון & אקסברד) שבאמת נראה היה שהם מחמיצים בכוונה.
האדום נתן מכה קשה אבל מי שראה את המשחק יודע בכל ליבו שלא זה מה שגרם להפסד אם כי הרשלנות של השחקנים
שהיו להם מצבים לגמור את המשחק גם אחרי האדום
הרי רק לפני שבוע הביא לנו שער שיווין יקר מפז וכולכם שמחתם..
גם אתמול עד ההרחקה הוא היה השחקן הכי פעיל על המגרש וגרם ללנדאו להחליף את לורל בן ארי עוד במחצית הראשונה
האדום אתמול היה טיפשי ומיותר אבל נאסר הוא שחקן צעיר והוא בדרך כלל שחקן ספורטיבי שלא מקבל אדומים אני בטוח שהוא יילמד מזה.
יותר לגיטימי לבוא בטענות לשני האקסים של הפועל פ"ת (שבחון & אקסברד) שבאמת נראה היה שהם מחמיצים בכוונה.
האדום נתן מכה קשה אבל מי שראה את המשחק יודע בכל ליבו שלא זה מה שגרם להפסד אם כי הרשלנות של השחקנים
שהיו להם מצבים לגמור את המשחק גם אחרי האדום
לא ראיתי שאמרתם את אותו הדבר על האדום המטופש של אקסברד בעכו ושל זינו באשדוד. אבל זה פופוליסטי לרדת על נאסר, אז תהנו.8red כתב:נאסר וההתנהלות שלו על המגרש היא חלק מהמכלול שבגללו הגענו עד הלום.
הצורה ונקודת הזמן שבה ביצע את העבירות אתמול ועוד במשחק, שאני מקווה שתסכים איתי שהוא קצת יותר משמעותי להמשך מהמשחקים שציינת, הם אלו שהופכים את המעשה של נאסר לחמור יותר ממקרים דומים קודמים.
הפועל אני כבר משתגע
מסכים שזה לא אותו משחק, אבל זה קורה. זה חלק מהמשחק. השחקן הזה הביא לנו הרבה נקודות העונה, עשה עבודה מצויינת בקו ובכלל כשהוא לא משחק, רואים שהוא חסר (נתניה). אז אולי הוא לא עם תואר שני במשפטים, אבל הוא שחקן מצויין שעתידו עוד לפניו.8red כתב:הצורה ונקודת הזמן שבה ביצע את העבירות אתמול ועוד במשחק, שאני מקווה שתסכים איתי שהוא קצת יותר משמעותי להמשך מהמשחקים שציינת, הם אלו שהופכים את המעשה של נאסר לחמור יותר ממקרים דומים קודמים.
עבירה מאחור, עם שתי רגליים, בחצי של היריב כשיש לך צהוב- כן, אדום הרבה יותר מטופש משל קודמיו.. (האדום של אקסברד מול עכו בכלל היה מאוד מפוקפק)izguy83 כתב:
לא ראיתי שאמרתם את אותו הדבר על האדום המטופש של אקסברד בעכו ושל זינו באשדוד. אבל זה פופוליסטי לרדת על נאסר, אז תהנו.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
red ultras כתב:הוא בדרך כלל שחקן ספורטיבי שלא מקבל אדומים אני בטוח שהוא יילמד מזה.
על כך יעידו שחקני כל הקבוצות שרק חושבים ליפול נגדנו ולמשוך זמן...כל מה שצריך לעשות הוא ליפול ברגע שנאסר מקבל את הכדור

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אף אחד לא החליט ליפול על נאסר. אנחנו טוענים ובשבת זה הוכח שוב שלמרות הכישרון הגדול אין לנאסר אינטליגנצית משחק וזה פוגע בנו פעם אחרי פעם.izguy83 כתב:נאסר ממש לא הבעיה של הקבוצה העונה, אבל כשאתם מחליטים ליפול על שחקן, אז שאלוהים (או במקרה שלו אללה) יעזור לו.
כפי שאמר לי אחד מאוהדי הקבוצה אתמול, אנחנו נחיה או נמות על נאסר העונה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מוגזם ברמות.משה אוחיון כתב: כפי שאמר לי אחד מאוהדי הקבוצה אתמול, אנחנו נחיה או נמות על נאסר העונה...
הייתי מקבל את המשפט אבל מחליף את השם לגיא לוי את אוהד לויטה.
גיא לוי בהחלטות שיקבל (הרכב...חילופים וכד') ואוהד לויטה ביכולת שיציג.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סיכום העונה של נאסר - לא שיפר את המשחק? ביצע צעד קדימה? האם הייתם בונים עליו בשנה הבאה כשחקן הרכב? במידה וסבע יחזור, מי מבין השניים איכותי יותר לדעתכם? איך אתם רואים את העתיד של נאסר בקבוצה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"ד
השנה נאסר סוף סוף פרץ.
החל מהחצי השני של העונה הוא שיפר בצורה ניכרת את היכולת והיה אחראי ללא מעט נקודות.
ממשחק למשחק הוא לקח יותר ויותר אחריות והתבגר בצורת המשחק שלו.
חייב להמשיך כשחקן הרכב, הוא עוד צעיר ויש לו עוד לאן להתקדם וללמוד.הייתי גם פותח לו את החוזה ומאריך אותו בתמורה לשדרוג מסויים בשכר.
מבחינת סבע:
הפוטנציאל שלו גדול משל נאסר לדעתי.
יש לו את כל הנתונים כדי להפוך לשחקן גדול: ראיית משחק, יכולת מסירה, כדרור, טכניקה ומהירות סוחפת.
יכולנו לראות בסוף העונה שהוא עוד בוסר (בכל זאת ילד בן 19), אם יתמיד בעבודה קשה ולא ירים יותר מדי את האף הוא יכול להיות בין השחקנים הטובים בארץ אם לא הטוב שבהם.
השנה נאסר סוף סוף פרץ.
החל מהחצי השני של העונה הוא שיפר בצורה ניכרת את היכולת והיה אחראי ללא מעט נקודות.
ממשחק למשחק הוא לקח יותר ויותר אחריות והתבגר בצורת המשחק שלו.
חייב להמשיך כשחקן הרכב, הוא עוד צעיר ויש לו עוד לאן להתקדם וללמוד.הייתי גם פותח לו את החוזה ומאריך אותו בתמורה לשדרוג מסויים בשכר.
מבחינת סבע:
הפוטנציאל שלו גדול משל נאסר לדעתי.
יש לו את כל הנתונים כדי להפוך לשחקן גדול: ראיית משחק, יכולת מסירה, כדרור, טכניקה ומהירות סוחפת.
יכולנו לראות בסוף העונה שהוא עוד בוסר (בכל זאת ילד בן 19), אם יתמיד בעבודה קשה ולא ירים יותר מדי את האף הוא יכול להיות בין השחקנים הטובים בארץ אם לא הטוב שבהם.
לדעתי גם אם סבע חוזר אנחנו לא צריכים לבנות עליו להרכב. עם נאסר הייתי פותח אבל חייבים לשים לידו עוד קשר התקפי תותח שייקח אחריות (לא שבחון ולא אורמוש).
להחליף את כל ההרכב זה תמיד דבר רע. ומאחר וההרכב לא היה משהו והולכים להחליף הרבה ממנו, צריך לשמור על מה שאפשר. לויטה היה אחד מאלה, נאסר בהחלט גם.
שחקן מאוד צעיר שמסיים עונה מאוד קשה של הקבוצה כשחקן הכי אפקטיבי שלה. שישה שערים וחמישה בישולים זה בהחלט סטטיסטיקה יפה. אין ספק שיש לו מה להשתפר בעיקר בקבלת החלטות מהירה ובפיזיות.
בהחלט הייתי משאיר וגם להרכב.
שחקן מאוד צעיר שמסיים עונה מאוד קשה של הקבוצה כשחקן הכי אפקטיבי שלה. שישה שערים וחמישה בישולים זה בהחלט סטטיסטיקה יפה. אין ספק שיש לו מה להשתפר בעיקר בקבלת החלטות מהירה ובפיזיות.
בהחלט הייתי משאיר וגם להרכב.