מכבי פ"ת - הפועל ב"ש 2-1 סיכומים
מכבי פ"ת - הפועל ב"ש 2-1 סיכומים
אני לא נכחתי במשחק וגם לא שמעתי פרשנות אחת, עד שנראה בשער השבת את התקציר מי יכול לספר לנו מה היה שם?
בלי שום קשר להתנהלות המשחק, שאפו ענק לשחקנים על הניצחון נדמה לי הכי חשוב של העונה - שמגיע מגיע!
וכל הכבוד ל500 אוהדים שהלכו גם לשם.
בלי שום קשר להתנהלות המשחק, שאפו ענק לשחקנים על הניצחון נדמה לי הכי חשוב של העונה - שמגיע מגיע!
וכל הכבוד ל500 אוהדים שהלכו גם לשם.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מכבי פ"ת - הפועל ב"ש 2-1 סיכומים
גם אני לא ראיתי והייתי במשחק אבל שמעתי את השידורים ברדיו, באר שבע עם חצי ראשון של המחצית הראשונה נראיתה רע מאוד והגיעה לה לחטוף את השער הראשון בדקה 26 משער של טל בן חיים, לאט, לאט כנראה משהו השתחרר והם שיחקו טיפה יותר סביר ועידו אקסברד תירגם את זה לשער בדקה 42, שער הזוי לכל הדעות, הוא בעט מ18 מטרים ולירן שטראובר השמיט לתוך השער את הכדור שנראה היה שהוא עוצר.
במחצית השנייה המשחק לא התעלה לרמה גבוהה אבל באר שבע הייתה יותר טובה (טיפה יותר טובה...) ואחריי מספר מצבים של שתי הקבוצות דיא סבע בבישול נהדר לאקסברד שקבע שער דרמטי בדקה 85 ולמעשה כבש צמד.
הפועל באר שבע לא נראיתה יותר מדי טוב על פי מה שאמרו ברדיו אבל היא עדיין שיחקה בצורה טובה והצליחה להשיג ניצחון שבסופו של דבר הגיעה לה במיוחד במחצית השנייה.
במחצית השנייה המשחק לא התעלה לרמה גבוהה אבל באר שבע הייתה יותר טובה (טיפה יותר טובה...) ואחריי מספר מצבים של שתי הקבוצות דיא סבע בבישול נהדר לאקסברד שקבע שער דרמטי בדקה 85 ולמעשה כבש צמד.
הפועל באר שבע לא נראיתה יותר מדי טוב על פי מה שאמרו ברדיו אבל היא עדיין שיחקה בצורה טובה והצליחה להשיג ניצחון שבסופו של דבר הגיעה לה במיוחד במחצית השנייה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בסה"כ - משחק חלש.
מחצית שנייה הרבה יותר טובה מהראשונה.
שוב מרגע כניסתו של גרביץ' (במקום מלכה) הקבוצה קיבלה תנופה אדירה.
מתנה שאי אפשר אפילו לחלום עליה משטראובר סידרה לנו שיוויון מקרי בחצי הראשון.
כדור מצוין של סבע לאקסברד סידר לנו חגיגות לקראת הסיום.
מוטי מלכה ואביתר אילוז צריכים לשבת ביציע.
קיסו נזכר מה עושה שחקן כדורגל במחצית השנייה...
זהו +-
מחצית שנייה הרבה יותר טובה מהראשונה.
שוב מרגע כניסתו של גרביץ' (במקום מלכה) הקבוצה קיבלה תנופה אדירה.
מתנה שאי אפשר אפילו לחלום עליה משטראובר סידרה לנו שיוויון מקרי בחצי הראשון.
כדור מצוין של סבע לאקסברד סידר לנו חגיגות לקראת הסיום.
מוטי מלכה ואביתר אילוז צריכים לשבת ביציע.
קיסו נזכר מה עושה שחקן כדורגל במחצית השנייה...
זהו +-
תיקו שיקף. משחק לא טוב של ב״ש, במיוחד במחצית הראשונה. קבוצה פסיכיאטרית, משחקים טוב ומפסידים, משחקים לא טוב ומנצחים.
גבר ההינו היום כ-1000 אוהדים
ועוד כ-350 אוהדים של פתח תקווה
ועוד כ-350 אוהדים של פתח תקווה
האמת שאפילו יחסית אלינו זה היה משחק חלש, אחד החלשים בתקופה האחרונה. אבל כבר ראינו שבוע שעבר שלא תמיד הטובה מנצחת.
סוארס במשחק הכי חלש שלו בקבוצה. לא הצליח לקחת כדור אחד מדני פרדה כל המשחק ועשה הרבה עבירות שטותיות. באופן כללי משחק הגנה רופף. קיסו עם 60 דקות רעות מאוד ופתאום חצי שעה של כדורגל.
גרביץ' - לא יודע מה עם הכושר שלו, אבל אנחנו חייבים אותו בהרכב, ורק באגף ימין. שינה את המשחק, יודע לשים גוף ולשמור על הכדור וזה משהו שאין לנו בקישור.
סוארס במשחק הכי חלש שלו בקבוצה. לא הצליח לקחת כדור אחד מדני פרדה כל המשחק ועשה הרבה עבירות שטותיות. באופן כללי משחק הגנה רופף. קיסו עם 60 דקות רעות מאוד ופתאום חצי שעה של כדורגל.
גרביץ' - לא יודע מה עם הכושר שלו, אבל אנחנו חייבים אותו בהרכב, ורק באגף ימין. שינה את המשחק, יודע לשים גוף ולשמור על הכדור וזה משהו שאין לנו בקישור.
אני חייב להגיד משהוא לגביי גרביץ.
מהרגע שהוא נכנס למשחק במקום מוטי מלכה שהיה חושך מצרים, התחלנו לשלוט במשחק וכמעט כל כדור שהגיע אל גרביץ הוא פשוט "אנס" את המגן השמאלי הקריח שלהם, אין ספק שלשחקן הזה יש תכונות של שחקן גדול (ולא רק במימדים הענקיים שלו): מהירות, כוח, נוכחות, שליטה מצויינת בכדור, הבנת משחק ...
אבל ברגע שהכדור נמצא אצל היריב, הוא פשוט לא זז מהמקום, לא אכפת לא מהמשחק, ורק חסר שמשהוא יביא לו מצלמה ושיתחיל לצלם את המשחק (מהצד כמובן).
מהרגע שהוא נכנס למשחק במקום מוטי מלכה שהיה חושך מצרים, התחלנו לשלוט במשחק וכמעט כל כדור שהגיע אל גרביץ הוא פשוט "אנס" את המגן השמאלי הקריח שלהם, אין ספק שלשחקן הזה יש תכונות של שחקן גדול (ולא רק במימדים הענקיים שלו): מהירות, כוח, נוכחות, שליטה מצויינת בכדור, הבנת משחק ...
אבל ברגע שהכדור נמצא אצל היריב, הוא פשוט לא זז מהמקום, לא אכפת לא מהמשחק, ורק חסר שמשהוא יביא לו מצלמה ושיתחיל לצלם את המשחק (מהצד כמובן).
זה לא קורה הרבה, אבל מסכימה איתך כ"כ!!!yedidel כתב:

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בעניין גרביץ' - בעקבות המשחק היום אני נוטה להאמין שלא מדובר בשחקן ללא כושר משחק.
מדובר בעצלן סופר כשרוני ביחס למה שיש בקבוצה.
אולי העצלנות הזאת היא שגרמה לגיא לוי להשאיר אותו קצת בחוץ ואפילו לשים אותו כחלוץ פעם אחת (משחק הגנה פחות קריטי מאשר באגף).
לטובת כולנו - הוא חייב לקחת יותר אחריות, לזוז יותר ולהשתתף במשחק ההגנה.
יש לנו מגן ששוחה שם גם ככה...
מדובר בעצלן סופר כשרוני ביחס למה שיש בקבוצה.
אולי העצלנות הזאת היא שגרמה לגיא לוי להשאיר אותו קצת בחוץ ואפילו לשים אותו כחלוץ פעם אחת (משחק הגנה פחות קריטי מאשר באגף).
לטובת כולנו - הוא חייב לקחת יותר אחריות, לזוז יותר ולהשתתף במשחק ההגנה.
יש לנו מגן ששוחה שם גם ככה...
בס"דyedidel כתב:
גיא לוי אמר באחד הראיונות איתו שגרביץ' משחק הכי טוב באגף ימין ומתחת לחלוץ.
השלישייה סבע-גרביץ'-נאסר שווה צ'אנס.
השחקן שמתחת לחלוץ נדרש לעשות הכי מעט הגנה ככה שהכל מסתדר.
רק הדברים היפים שהוא עושה זה על הקו.yossi כתב: בס"ד
גיא לוי אמר באחד הראיונות איתו שגרביץ' משחק הכי טוב באגף ימין ומתחת לחלוץ.
השלישייה סבע-גרביץ'-נאסר שווה צ'אנס.
השחקן שמתחת לחלוץ נדרש לעשות הכי מעט הגנה ככה שהכל מסתדר.
בכל מקרה פחות מועיל משבחון הוא לא יוכל להיות. (שיפסיק ליפול כבר)
גרביץ' לא כוכב גדול אבל אין ספק שהכניסה שלו למגרש שינתה את כל המשחק ובעיקר גרמה לכך
שסבע עבר לשחק באמצע ועשה שם הרבה צרות. גרביץ ניצל את החולשה באגף שמאל של פ"ת
והצליח לעשות שם הרבה בלאגן, הוסיף המון פיזיות וגם ידע לשמור על הכדור שצריך.
לטעמי מספר אחד במגרש היה היום אבי יחיאל.
שסבע עבר לשחק באמצע ועשה שם הרבה צרות. גרביץ ניצל את החולשה באגף שמאל של פ"ת
והצליח לעשות שם הרבה בלאגן, הוסיף המון פיזיות וגם ידע לשמור על הכדור שצריך.
לטעמי מספר אחד במגרש היה היום אבי יחיאל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אבי יחיאל הוא בכלל אחת ההפתעות הנעימות של העונה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מהעונה ההזויה הזו אבי מיחיאל הוא מצטייו העונה שלי.
הוא מוכיח שאין תחליף לאינטליגנציה, ופשוט רואים שיש שם משהו בקודקוד לעומת הרבה שחקנים אחרים.
בלי שום קשר איך העונה הזו תיגמר אני הייתי רוצה לראות אותו מוביל את ההגנה שלנו גם בעונה הבאה
הוא מוכיח שאין תחליף לאינטליגנציה, ופשוט רואים שיש שם משהו בקודקוד לעומת הרבה שחקנים אחרים.
בלי שום קשר איך העונה הזו תיגמר אני הייתי רוצה לראות אותו מוביל את ההגנה שלנו גם בעונה הבאה
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אם רק מצפייה בתקציר כמעט חטפתי התקף לב (וכאן המקום ל"הודות" שוב לאילוז!!), לא רוצה לחשוב מה עברו כל אלו שהיו באצטדיון.
לויטה פשוט ענק ענק ענק... הצלות מדהימות.
ואקסברד? תנו לו משחקים רק נגד שוערים כאלו כמו שטראובר והוא מלך שערי הליגה...סביר להניח שאם מהצד השני היה עומד מולו שוב שוער כמו אג'ידה הוא לא היה מצליח להבקיע שערים מצחיקים שכאלו.
לויטה פשוט ענק ענק ענק... הצלות מדהימות.
ואקסברד? תנו לו משחקים רק נגד שוערים כאלו כמו שטראובר והוא מלך שערי הליגה...סביר להניח שאם מהצד השני היה עומד מולו שוב שוער כמו אג'ידה הוא לא היה מצליח להבקיע שערים מצחיקים שכאלו.
הפועל אני כבר משתגע