מוטי מלכה
מוטי מלכה
מישהו חייב להגיד את זה.
לכל אחד מהאלמוניים/צעירים בסגל שלנו היו משחקים טובים ותקופות טובות העונה. נאסר נותן מספרים, אקסברד ניצח כמה משחקים, דיא סבע נתן גולים חשובים וכדורי עומק,איציק ועקנין נכנס להרכב בצורה טובה עד שקיסו הגיע, דובב גבאי נותן תפוקה שהוא בריא וכו'.
ממוטי מלכה, מלבד מהלך אחד מעולה בשער השוויון מול הפועל ת"א, לא עולה לי שום משחק שהוא הצליח לבלוט בצורה כלשהי. וזה חבל, כי בהכנה לעונה הוא היה נראה כמו התגלית הכי טובה מכל מה שהבאנו. הוא צריך להתחיל לחשוב איך הוא לא מבזבז עונה כזאת עם הרבה דקות משחק וקרדיט בלי שום דבר לדבר עליו בקיץ.
לכל אחד מהאלמוניים/צעירים בסגל שלנו היו משחקים טובים ותקופות טובות העונה. נאסר נותן מספרים, אקסברד ניצח כמה משחקים, דיא סבע נתן גולים חשובים וכדורי עומק,איציק ועקנין נכנס להרכב בצורה טובה עד שקיסו הגיע, דובב גבאי נותן תפוקה שהוא בריא וכו'.
ממוטי מלכה, מלבד מהלך אחד מעולה בשער השוויון מול הפועל ת"א, לא עולה לי שום משחק שהוא הצליח לבלוט בצורה כלשהי. וזה חבל, כי בהכנה לעונה הוא היה נראה כמו התגלית הכי טובה מכל מה שהבאנו. הוא צריך להתחיל לחשוב איך הוא לא מבזבז עונה כזאת עם הרבה דקות משחק וקרדיט בלי שום דבר לדבר עליו בקיץ.
Re: מוטי מלכה
אין ספק שביחס לציפיות מטרום העונה הוא האכזבה הגדולה של הקבוצה.
לדעתי גיא לוי מבין את זה ואם נאסר/גבאי היו כשירים הוא לא היה פותח.
לדעתי גיא לוי מבין את זה ואם נאסר/גבאי היו כשירים הוא לא היה פותח.
בס"ד
משחק בגילו שמקבל את הזדמנות חייו ומקבל דקות באופן קבוע, הייתי מצפה גם במשחקים לא טובים (כמעט תמיד) להשקיע יותר בהגנה, בלחץ על שחקני היריב ולהביא הרבה מלחמה ונחישות, וגם את זה הוא לא מביא.
הרוב הגדול של השחקנים בקבוצה עשו התקדמות מתחילת השנה, הן בפן האישי והן בפן הקבוצתי והוא כמעט היחיד שנשאר מאחור.
אולי הוא צעיר מדי, אולי שנה נוספת בלאומית תעשה לו טוב.
משחק בגילו שמקבל את הזדמנות חייו ומקבל דקות באופן קבוע, הייתי מצפה גם במשחקים לא טובים (כמעט תמיד) להשקיע יותר בהגנה, בלחץ על שחקני היריב ולהביא הרבה מלחמה ונחישות, וגם את זה הוא לא מביא.
הרוב הגדול של השחקנים בקבוצה עשו התקדמות מתחילת השנה, הן בפן האישי והן בפן הקבוצתי והוא כמעט היחיד שנשאר מאחור.
אולי הוא צעיר מדי, אולי שנה נוספת בלאומית תעשה לו טוב.
חלש להחריד
לא תנועה, לא בעיטה,לא מסירה, לא הגנה
בעיקר בהייה ביריב
לא תנועה, לא בעיטה,לא מסירה, לא הגנה
בעיקר בהייה ביריב
תודה רבה לכולכם.
כבר שבועות אני טוען שבניגוד לנאסר חסר האינטליגנציה, אפילו הסטטיסטיקה לא עומדת לזכותו של מלכה.
כבר שבועות אני טוען שבניגוד לנאסר חסר האינטליגנציה, אפילו הסטטיסטיקה לא עומדת לזכותו של מלכה.
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לנאסר על כל 10 מהלכים שגויים יוצא משהו טוב.
למוטי מלכה על כל 30 מהלכים יוצא מהלך גרוע מס' 31.
מקצועית נטו ציון 2.
למוטי מלכה על כל 30 מהלכים יוצא מהלך גרוע מס' 31.
מקצועית נטו ציון 2.
מלכה גמר אצלי ביריקה שקיבל מורד והמעבר שלו לסדר היום.
כן כן, אולי לחלק מיכם זה נשמע לא לעניין אבל זה רכיב חשוב מאוד באופי של שחקן.
למלכה אין את זה ולכן לעולם לא יהיה שחקן בולט במיוחד.
פרווה עד חלש כמו מרבית הסגל הזוועתי תוצרת 'קלינגר בושות בע"מ'
עזוב לא לעניין, זה טיעון טיפשי. מצטערת.גיל שגיב כתב:מלכה גמר אצלי ביריקה שקיבל מורד והמעבר שלו לסדר היום.
לא רק שחקנים פרובוקטורים יכולים ליהיות שחקנים בולטים.
למוטי יש הרבה כשרון ברגליים, אי אפשר לקחת ממנו דברים שיש בו. רק שברור מאוד שהוא חייב לסדר הרבה דברים בראש.

מצטער, פשוט לא הבנת אותי.הילה חדד כתב:
עזוב לא לעניין, זה טיעון טיפשי. מצטערת.
לא רק שחקנים פרובוקטורים יכולים ליהיות שחקנים בולטים.
למוטי יש הרבה כשרון ברגליים, אי אפשר לקחת ממנו דברים שיש בו. רק שברור מאוד שהוא חייב לסדר הרבה דברים בראש.
פרובוקטורים ? מאיפה הבאת את זה ?
חסרי עמוד שדרה,חסרי הבנה בסיסית,ללא רוח לחימה , ללא חשיבה יצירתית,נטולי כבוד עצמי,סוג של שטיח פרסי....
כאלה לא מגיעים רחוק. אף פעם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אממ אני יודע שזה יישמע מוזר ושזה לא רשום בסטטיסטיקות באתרים אבל מוטי מלכה שם שני בישולים עד כה ושער, בישול אחד במשחק האחרון במסירה לעידו אקסברד ועוד בישול מול הפועל תל אביב אומנם לכאורה מי ש'בישל' את השער היה אפולה אדל אבל על פי החוקה מבשל השער הוא שחקן של הקבוצה שמוסר את הכדור לחברו שכובש או בועט כדור שנהדף נניח על ידי שחקן היריבה ולבסוף נכנס על ידי חברו לקבוצה.
בנוסף הוא גם שער מול מכבי חיפה ויש לו כדורגל, אז נכון שהוא לא מתאים עדיין לליגת העל כמו סיראז' נסאר שלדעתי יותר מתאים ועדיין הוא מראה ניצוצות פה ושם של שחקן שאם יטפחו אותו כמו שצריך יוכל להיות בעתיד שחקן טוב.
בנוסף הוא גם שער מול מכבי חיפה ויש לו כדורגל, אז נכון שהוא לא מתאים עדיין לליגת העל כמו סיראז' נסאר שלדעתי יותר מתאים ועדיין הוא מראה ניצוצות פה ושם של שחקן שאם יטפחו אותו כמו שצריך יוכל להיות בעתיד שחקן טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה מזכיר לי את השיטה שמחשבים לרביבו בישולים....דר אדום בנשמה כתב:אממ אני יודע שזה יישמע מוזר ושזה לא רשום בסטטיסטיקות באתרים אבל מוטי מלכה שם שני בישולים עד כה ושער, בישול אחד במשחק האחרון במסירה לעידו אקסברד ועוד בישול מול הפועל תל אביב אומנם לכאורה מי ש'בישל' את השער היה אפולה אדל אבל על פי החוקה מבשל השער הוא שחקן של הקבוצה שמוסר את הכדור לחברו שכובש או בועט כדור שנהדף נניח על ידי שחקן היריבה ולבסוף נכנס על ידי חברו לקבוצה.

מוטי לא היה ולא יהיה שחקן משמעותי באף קבוצה בליגת העל.
תשאלו את עידן ורד למה , הוא בטח יסביר לכם (רק לא להרגיז אותו הוא מסוגל לירוק).
תשאלו את עידן ורד למה , הוא בטח יסביר לכם (רק לא להרגיז אותו הוא מסוגל לירוק).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מוטי מלכה עומד על צומת דרכים הקיץ. אחרי שלא ניצל את ההזדמנויות שניתנו לו בעונה שעברה (למרות ניצוצות של כישרון בגביע הטוטו בתחילת העונה) הוא כניראה גם יעבור ניתוח בקרוב מה שיפגע בהכנות שלו לעונה הקרובה.
כל זה מוביל כמובן לשאלה המכרעת - האם למלכה מגיע הזדמנות נוספת בקבוצה בעונה הבאה? האם הוא מספיק טוב כדי להיות שחקן משמעותי בליגת העל?
כל זה מוביל כמובן לשאלה המכרעת - האם למלכה מגיע הזדמנות נוספת בקבוצה בעונה הבאה? האם הוא מספיק טוב כדי להיות שחקן משמעותי בליגת העל?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"ד
אני הייתי משאיל את מלכה.
שני משחקים טובים בגביע השוקו לא מצדיקים הישארות לעונה נוספת, שיחזור לליגה הלאומית ויוכיח את עצמו מחדש.
עוד מוקדם לקבוע אבל אני לא רואה איך מלכה יהפוך לשחקן ליגה משמעותי.
אני הייתי משאיל את מלכה.
שני משחקים טובים בגביע השוקו לא מצדיקים הישארות לעונה נוספת, שיחזור לליגה הלאומית ויוכיח את עצמו מחדש.
עוד מוקדם לקבוע אבל אני לא רואה איך מלכה יהפוך לשחקן ליגה משמעותי.
אני חושב דווקא שצריך להשאיר את כל הסגל של שנה שעברה להוציא את הרוש ולויטה בלית ברירה.
אנחנו תמיד מחפשים מי ישחק ומי שלא משחק שילך הביתה וזאת טעות חייב עומק בסגל למה שאקסברד וגבאי לא יהיו גיבוי הולם מהספסל לסוויסה ולחלוץ זר שיגיע? למה שמלכה לא ילמד להשיג דברים בדרך הקשה ויתנדנד מהיציע לספסל עד שיוכיח את עצמו?
אנחנו תמיד מחפשים מי ישחק ומי שלא משחק שילך הביתה וזאת טעות חייב עומק בסגל למה שאקסברד וגבאי לא יהיו גיבוי הולם מהספסל לסוויסה ולחלוץ זר שיגיע? למה שמלכה לא ילמד להשיג דברים בדרך הקשה ויתנדנד מהיציע לספסל עד שיוכיח את עצמו?