תבינו כבר!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

תבינו כבר!!!

שליחה על ידי נדב סגרון »

אין לי בעיה שמקללים מאמנים באמת תעשו מה שבא לכם ,אם אתם לא הבנתם אחרי 15 שנה שעברו פה 50 מאמנים שלא המאמנים הם דווקא הבעיה זה בסדר(לא אומר שלא היו מאמנים דפוקים שהגיע להם ללכת מפה אחרי משחק אחד).

הבעיה היא שבדרך כלל שמקללים מאמנים השחקני פח האלה חושבים שהם בסדר,אתם נותנים להם קרדיט לא יודע אבל מי ששם לב ברגע שהקהל התחיל לקלל את גיא בערך בדקה 70 ולעודד את גבאי(שאני כבר ירשום מה דעתי עליו)השחקנים פשוט הפסיקו לשחק זה מצב שאסור שיקרה ברגעים האלה דיי לתת להם קרדיט הם פחי אשפה. לא יכול להיות ששלושה מחזורים לסיום רק סוארס אופיר נאסר יחיאל ושבחון יראו רצון לשחק לא מדבר כרגע על טובים פחות או טובים יותר .לא יכול להיות מצב שבו אקסברד מתוך 20 כדורי גובה מגיע ל-2 לא יכול להיות שדיא סבע כבר חמישה מחזורים רק מאבד כדורים ומנסה לעשות קלטת ושהוא מקבל כדור הוא מנסה ישר לבעוט לחיבור גם אם הוא לבד מול השוער.לא יכול להיות שגביש הקפטן מתעסק לי בטוייטר כמה שעות לפני משחק ולא יכול להיות שגבאי אתמול במקום להתחמם עומד ומסתכל על המשחק ואחרי זה באים בטענות למאמן למה הוא לא מכניס אותו(אני גם חושב שהיה צריך להכניס אותו לפני אבל לא ככה שהוא לא מתחמם)אם הוא ממש רוצה לצפות במשחק אני יעשה לו מנוי לספורט 1 וספורט 2 שלא יעמוד לי, שיירא קצת רצון להיכנס.
בקיצור להפסיק להתעסק במאמן זה ממש לא הזמן זה הזמן לעודד כמה שאפשר בלחץ הזה ולעודד את ערן לוי אולי ככה הוא יחוס על חיינו .
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: תבינו כבר!!!

שליחה על ידי yedidel »

נקודה מצויינת.

דובב גבאי למשל זאת אחלה דוגמא. השחקן נכנס לעשר דקות אחרונות ובקושי זז, כל כדור שלא הגיע אליו הוא החליק והתחיל לעשות תנועות ידיים של "למה לא מסרת לפה" וכו' במקום לרדוף אחריו.

בלי להיכנס לויכוחים על הניהול משחק שלו, אני בהחלט מבין למה הוא התכוון שהוא אומר שאין אופציות על הספסל.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מחזק.
ידידאל, לאיזה עשר דקות גבאי נכנס? התכוונת אולי לגרביץ'.
ההכנסה של גרביץ' הייתה מאוד מיותרת, המועדון הזה מעניין אותו כמו שנס ציונה מעניינת אותנו.
מה שהוא עשה לפני המשחק מול ראשל"צ מעיד על כך בצורה הטובה ביותר.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נקודה חשובה שהעלה נדב היא לגבי ערן לוי.
לא צריך לעודד אותו אבל אני מתחנן - אל תתעסקו בו ואל תתגרו בו... סבלנו ממנו הרבה כל פעם שזה קרה.
אחנו ממש לא צריכים להתעסק בו או במי ממשחקני\מאמני בית"ר דווקא עכשיו.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה