ישבתי עם עצמי אתמול וניסיתי לחשוב מה גורם לגיא לוי להראות ככה דווקא כשהכי צריך אותו בעניינים...
זה לא הקללות מהקהל, הוא כבר קיבל פה אצטדיון שלם על הראש בעונתו הקודמת ועדיין ניצח.
זה בטח לא טיפשות או חוסר יכולת, את כל זה כולנו יודעים שיש לו והוא השתיק אותנו לא פעם עם חילופים הזויים.
זה גם לא הפחד המשתק מירידת ליגה, הוא היה במעמד הזה כמה פעמים מכל הצדדים שלו.
אז למה הוא נראה ככה? גיא לוי הבין שאם הוא נשאר ליגה ימונה מאמן "בכיר" במקומו. אבלללל, במידה והקבוצה יורדת ליגה הוא המועמד המוביל לעונה הבאה (על פי פרסומים זרים) ואין כמו לרדת ליגה (ירידה שלא רשומה על שמך) עם קבוצה שאתה מכיר כבר לליגת המשנה רק כדי לחזור איתה בעונה שלאחר מכן לליגה הבכירה (ע"ע רב"ש)... אז יש סיכוי יותר מסביר שאני טועה פה אבל יש גם חשש קטן שאני צודק ואם אני צודק אז אפשר להכין את הדרכון לקראת העונה הבאה...
תיאוריית הכאוס
Re: תיאוריית הכאוס
די די נו.dardasmiley כתב:ישבתי עם עצמי אתמול וניסיתי לחשוב מה גורם לגיא לוי להראות ככה דווקא כשהכי צריך אותו בעניינים...
זה לא הקללות מהקהל, הוא כבר קיבל פה אצטדיון שלם על הראש בעונתו הקודמת ועדיין ניצח.
זה בטח לא טיפשות או חוסר יכולת, את כל זה כולנו יודעים שיש לו והוא השתיק אותנו לא פעם עם חילופים הזויים.
זה גם לא הפחד המשתק מירידת ליגה, הוא היה במעמד הזה כמה פעמים מכל הצדדים שלו.
אז למה הוא נראה ככה? גיא לוי הבין שאם הוא נשאר ליגה ימונה מאמן "בכיר" במקומו. אבלללל, במידה והקבוצה יורדת ליגה הוא המועמד המוביל לעונה הבאה (על פי פרסומים זרים) ואין כמו לרדת ליגה (ירידה שלא רשומה על שמך) עם קבוצה שאתה מכיר כבר לליגת המשנה רק כדי לחזור איתה בעונה שלאחר מכן לליגה הבכירה (ע"ע רב"ש)... אז יש סיכוי יותר מסביר שאני טועה פה אבל יש גם חשש קטן שאני צודק ואם אני צודק אז אפשר להכין את הדרכון לקראת העונה הבאה...
זה באמת לא מוסיף כבוד כל ההתעסקויות האלה איתו. אפשר להסכים ואפשר לא להסכים אבל להאשים אותו בלעשות דווקא?
מה גם שאם יורדים הוא בטוח לא יהיה פה עונה הבאה...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נראה לך באמת שאלונה תתן לו לאמן פה אם הקבוצה תרד, תחשוב בהיגיון, אם הקבוצה תשאר יהיה לו מניה בהצלחה של ההשארות, אם היא תרד השם שלו יהיה חקוק לצד השם של ניר קלינגר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אז זהו שלא, השם של קלינגר רשום בענק ולצידו בפונט 8 רשום גיא לוי. כרגע אננ לא רואה מאמן אחר שיסכים לאמן אותנו בלאומית כזה שאלונה גם תרצה (אזברגות למיניהם). לא אמרתי שהוא עושה דווקא, אבל ברור שהוא אחד מהמרוויחים הבודדים במקרה של ירידת ליגה והחתמה שלו לעוד עונה
בס"ד
אני באמת רוצה להבין, איפה גיא טעה אתמול?
למצבים שלנו הגענו, אני בטוח שגיא לא הפריע לנאסר באחד על אחד עם השוער או שכנע את הקוון להרים נבדל.
אי לקיחת ההימור על המשחק הייתה לדעתי נכונה.מתפרצת של רמה"ש מול ההגנה העילגת שלנו הייתה מורידה אותנו ליגה כבר היום.
יש לי רק טענה אחת לגיא, והיא הרכבת קיסו כל שבוע מחדש בהרכב.
אני באמת רוצה להבין, איפה גיא טעה אתמול?
למצבים שלנו הגענו, אני בטוח שגיא לא הפריע לנאסר באחד על אחד עם השוער או שכנע את הקוון להרים נבדל.
אי לקיחת ההימור על המשחק הייתה לדעתי נכונה.מתפרצת של רמה"ש מול ההגנה העילגת שלנו הייתה מורידה אותנו ליגה כבר היום.
יש לי רק טענה אחת לגיא, והיא הרכבת קיסו כל שבוע מחדש בהרכב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:זאת השטות הכי גדולה שיצא לי לקרוא מאז שהצטרפתי לפורום הזה.
!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר