גיא לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bs war

גיא לוי

שליחה על ידי bs war »

אפשר שעות להתווכח עליו. אבל בשבת הוא לא רלוונטי.

אתמול הייתה בו התעסקות הרבה יותר מדי מוגזמת, וזה היה יותר מסתם קומץ. וזה פגע בקבוצה, אין לי ספק בכלל.

בשבת הוא לא קיים מבחינתנו. 90 דקות עסוקים רק בקבוצה, רק בעידוד, רק בלהחדיר את הטירוף והמוטיבציה. נגד פ"ת זה עבד מצוין וזה יעבוד גם עכשיו. אני לא יודע כמה מקומות בדיוק מאושרים ע"י המשטרה וכמה מוקצים לאוהדי בית"ר. אבל אם לפני שלושה שבועות היעד היה 12,000 אז בשבת הוא צריך להיות 14, 15. שכל פינה באיצטדיון תהיה תפוסה. שאנשים אפילו יצטרכו לשבת מאחורי הזרקורים.
אם יש פה אנשים שנמצאים בקשר עם המועדון, אז שיבקשו שיווק באמת מטורף, כי הפעם אין לנו את השבועיים שהיו לפני מכבי פ"ת. לעצב כרזה כמו שהיה עם "באים עם אש בעיניים" שיהיה אפשר להריץ בפייסבוק. ובכללי פייסבוק. פשוט להציף את הקירות שלכם בפרסומים, להזמין חברים, לשנות תמונות פרופיל, הכל. שכל אחד ינסה להשפיע כמה שהוא יכול.

זה ה- event בפייסבוק - https://www.facebook.com/events/2475414 ... l_activity" onclick="window.open(this.href);return false;

שיהיה בהצלחה, יאללה הפועל!! :גאוות הנגב:

סמל אישי של משתמש
8red

Re: גיא לוי

שליחה על ידי 8red »

מי שבא בשבת כדי להביע את דעתו המקצועית על המאמן (במילים עדינות) - שייקח בחשבון שהוא פשוט עוזר להוריד אותנו ליגה.
זה מה שצריך להיות מול העיניים של כל מי שקילל, שרק בוז, קיטר והתעצבן.
הפועל אני כבר משתגע

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חבר'ה, אני מאוד אוהב את גיא לוי.. אבל אי אפשר להאשים את האוהדים בירידת ליגה! הם כואבים את המצב של הקבוצה ובגלל זה מקללים! בכל קבוצה בארץ יש קללות. במשחק של ב"ש בקיריית שמונה העונה.. היו אוהדים של קיריית שמונה שכל המשחק קיללו את רן בן שמעון. תראו את ראובן עטר בנתניה ואלישע לוי ורוני לוי במכבי חיפה.
אני לא אומר שזה בסדר לקלל, אבל לפעמים מעצבים ומלחץ אי אפשר להשתלט על הפה. אין מה לעשות. במשחקים חשובים שהקבוצה לא מתפקדת, חלק מהקהל נלחץ ומתחיל לקלל. כמו ששחקנים מקללים תוך כדי משחק אחד את השני כשהם עצבניים ולחוצים, גם אוהדים מקללים.

גיא לוי, עם כל הערכה שיש לי אליו(לדעתי מתאים לב"ש כמו כפפה ליד), חייב להפסיק להתעסק בקללות של האוהדים. האוהדים לא אשמים במצב של הקבוצה. בטח לא העונה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שמעון א כתב:חבר'ה, אני מאוד אוהב את גיא לוי.. אבל אי אפשר להאשים את האוהדים בירידת ליגה! הם כואבים את המצב של הקבוצה ובגלל זה מקללים! בכל קבוצה בארץ יש קללות. במשחק של ב"ש בקיריית שמונה העונה.. היו אוהדים של קיריית שמונה שכל המשחק קיללו את רן בן שמעון. תראו את ראובן עטר בנתניה ואלישע לוי ורוני לוי במכבי חיפה.
אני לא אומר שזה בסדר לקלל, אבל לפעמים מעצבים ומלחץ אי אפשר להשתלט על הפה. אין מה לעשות. במשחקים חשובים שהקבוצה לא מתפקדת, חלק מהקהל נלחץ ומתחיל לקלל. כמו ששחקנים מקללים תוך כדי משחק אחד את השני כשהם עצבניים ולחוצים, גם אוהדים מקללים.

גיא לוי, עם כל הערכה שיש לי אליו(לדעתי מתאים לב"ש כמו כפפה ליד), חייב להפסיק להתעסק בקללות של האוהדים. האוהדים לא אשמים במצב של הקבוצה. בטח לא העונה.
לא שמעתי אותו פעם אחת מתייחס העונה ליחס המשפיל שקיבל מחלק מהקהל.
אבל מה כל זה קשור לתשעים הדקות שלפנינו בשבת??
מי שבא לקלל בשבת פשוט מוריד את הפועל באר שבע ליגה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

תמונת הפרופיל החדשה של כולנו בפייסבוק -
תמונה

שלח תגובה