תודה גיא לוי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: תודה גיא לוי !

שליחה על ידי niv1 »

dardasmiley כתב:נשארנו למרות גיא לוי ולא בזכותו!!!
אם היה מאמן אחר היינו מבטיחים השארות הרבה לפני הורדת הנקודות של פתח תקוה.
גיא בשתי הקדנציות אצלנו נכשל במבחן התוצאה וצלח את הציפיות בזכות הרבה מזל, בעונתו הראשונה עלינו בזכות השטויות של אבי לוזון והגדלת הליגה (להזכירכם עלינו ממקום 3, מקום שבשום עונה אחרת לא הוביל לליגה הראשונה). ובעונתו השניה ניצלנו הודות לגניש ממן ובית הדין (אם לא שלוש הנקודות שהורידו להם אנחנו היום בונים סגל ללאומית). אז כן במבחן התוצאה הוא נכשל. מאמן פחדן בלי דרך, ובלי נשמה.

תודה גיא, שא ברכה...
שורה תחתונה מה היו המטרות שלו? פעם אחת לעלות ליגה ופעם שנייה להישאר בליגה.. בשניהם הוא עמד

הוא הצליח פה אבל אני חושב שאלישע לוי זה השתדרגות במיוחד במוניטן שלו שיכול להביא שחקנים שגיא לא..

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

פחדן, זה כזה שמשחק בלי חלוצים במשך רבע שעה במשחק גביע (!) נגד קבוצה מליגה נמוכה (!!) בבית (!!!).
פחדן זה אותו מאמן שבאחד מהמשחקים החשובים שלו נגד הירידה משחק בלי חלוץ (!) בבית (!!) כשהוא חייב את הנקודות והקבוצה מולו סיימה את העונה.
פחדן, זה אותו מאמן שבמשך כל העונה עולה עם חלוץ אחד ושני קשרים אחוריים מול האימפריות מפ"ת רמה"ש וראשון לציון.
פחדן, זה מאמן שגם כשהוא משחק עם שני חלוצים טבעיים הוא עושה את זה רק למראית עין וזורק אחד מהם לאגף שם הוא לא אפקטיבי בעליל.

להמשיך?
ומה עם זה שהקבוצה שלו נראיתה במרבית העונה בדמותו? כבויה! אפטית! אנמית! חסרת מוטיבציה! וחסרת רוח לחימה!

אז אני לא יודע ממה הוא מפחד אבל אני יודע בודאות שהוא מפחד.
לא הבטחנו את העלייה חודשיים לפני אלא שני מחזורים לסוף (מבחינתי ועם הפועל ב"ש עד שגם הסיכוי התיאורטי לא התאדה אי אפשר להגיד הבטחנו),אני עוד זוכר את המשחק נגד רמה"ש שניצחון מעלה אותנו ליגה ורעדו לו ולשחקנים שלו הביצים! ואם ככה זה אפילו עוד יותר גרוע כי זה מראה על חוסר וינריות ואפילו לוזריות, לעשות את המינימום ההכרחי כדי להשיג את המטרות. לא חלילה להצטיין ולסיים מקום ראשון, לא לעשות בסטייל, לא להלחם עד השניה האחרונה מתוך כבוד לקהל ולמקצוע.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
גם מוריניו משחק עם חלוץ אחד בריאל עם אותו מערך, זה לא הפריע לו לשבור את שיא השערים בכל הזמנים של הליגה הספרדית.
בכדורגל המודרני רוב הקבוצות משחקים רק עם חלוץ אחד בשפיץ.כדאי שנבין את העובדה הזו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

יחי ההבדל הקטן, לשחק עם חלוץ אחד (בנזמה) כשלידו/מאחוריו יש את רונאלדו, אוזיל קאקה ולא זוכר את מי עוד, זה לא בדיוק לשחק עם חלוץ אחד, מה גם ששיטת המשחק של מוריניו (מסירות, כדורגל אישי ויפה, לחץ על היריב) לא ממש דומה לשיטת המשחק של גיא לוי (תחפשו את הראש של אקסברד מכל מצב, או 'בעט ורוץ')... בוא גם לא נשכח שבעוד שהקבוצה שירדה ליגה בספרד היא ויאריאל (קבוצה ראויה) פה גיא לוי משחק נגד אריות עכו ואמפריית סכנין.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

"אריות עכו ואימפריות סכנין, פ"ת ורמה"ש" הן קבוצות יותר טובות ממך.
או שאולי שכחתי שרצנו לאליפות השנה.

סמל אישי של משתמש
יבגני

שליחה על ידי יבגני »

אחד המאמנים הגדולים שהיו בב"ש בעשור האחרון , הציל את הקבוצה מירידה ודאית.
בהחלט ציפיתי לראות אותו ממשיך - אבל אלונה חושבת שמה שלא טוב למכבי חיפה יהיה טוב לבאר-שבע....
כבר מתגעגע לגיא לוי !!
מקווה לראות אותו בקדנציה השלישית פה ואוי לנו אם זה יהיה העונה....

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dardasmiley כתב: כי זה מראה על חוסר וינריות ואפילו לוזריות, לעשות את המינימום ההכרחי כדי להשיג את המטרות. לא חלילה להצטיין ולסיים מקום ראשון, לא לעשות בסטייל, לא להלחם עד השניה האחרונה מתוך כבוד לקהל ולמקצוע.
לוזריות חוסר וינריות תגיד לי אתה חיי איתנו פה עם גיא לוי באר שבע חזרה עשרות פעמיים מפיגור !!! נכון שהיו לו חילופים הזויים אבל בוא לא נשכח שכמה פעמיים הוא גם פגע והשתיק את כל הקהל
גיא לוי השאיר אותך בליגה נקודה ! תסתכל איך הקבוצה נראתה עם ניר קלינגר פתיחה זוועתית לעונה כל השחקנים עם הביטחון בריצפה לא מסוגלים לתת יותר מ6 פסים והפלא ופלא גיא לוי עשה אחוזים לא רעים בכלל בסגל השחקנים שהיה קיים לו עם אני לא טועה בסביבות ה45 אחוזי הצלחה מה עוד אתה רוצה ?
תסתכל על הגול השני מול ביתר ותראה כמה הוא כל כך רצה להשאיר את המועדון הזה בליגה ולדעתי הוא מאוד אוהב את המועדון הזה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:תסתכל על הגול השני מול ביתר ותראה כמה הוא כל כך רצה להשאיר את המועדון הזה בליגה ולדעתי הוא מאוד אוהב את המועדון הזה
באמת הכי כאב לי לראות את זה בידיעה שהוא לא ממשיך.

לדעתי יותר משאנחנו מרוויחים את אלישע, אנחנו מפסידים את גיא לוי. בפעם האחרונה שנפרדנו ממנו שני הצדדים הצטערו על כך, חבל שחוזרים על אותה טעות פעמיים.
כנראה שלא משתלם להצליח פה, גם אם זה פעם שנייה. מצד שני, אם תיכשל ותסיים מקום 9, סיכוי טוב שתקבל חוזה לעונה הבאה...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

על כל משחק שנצחת בדקה ה-90 יש משחק שהפסדת בו נקודות בדקה ה-90. על כל פעם שהחילופים שלו קלעו בול היו חילופים שהרגו אותנו. לוזריות בעיניי זה שכל משחק עלית העונה ב-15 דק' ראשונות של פאניקה, שמול כל קבוצה גדולה התבטלת (לפחות בתחילת המשחק), שבאת לעשות בונקר שלא יבייש את נסראללה בהרבה מאוד משחקים. לוזריות זה ליסוע לרמה"ש שלא משחקת על כלום כשאתה נלחם נגד הירידה מחזור אחד לסוף ולשחק על תיקו. ועוד להיות מבסוט מזה
אז במזל הסתדר לו טוב ובמחזור האחרון השחקנים שלו נתנו את הנשמה והבקיעו בדקה ה-6, אבל תאר לך מצב הפוך שפה 0-0 ובפ"ת 1-0 בדקה 6, נראה לך שהיינו נשארים בליגה?

אז כן אני עדיין חושב שעם הקהל והסגל הנוכחי אנחנו יותר טובים מרמה"ש מעכו ממכבי פ"ת וגם מהפועל חיפה. אבל כשאתה בא לכל משחק עם רגשי נחיתות כנראה שככה גם יראה המשחק שלך ובזה אני תולה את האשמה אך ורק במאמן.
זה שקלינגר נכשל פה בענק זה לא סוד, אבל אני חושב שכל מאמן שהיה מגיע לפה אחריו היה מצליח לא פחות מגיא לוי ואפילו יותר...

שלא יצא לכם מהראש שנשארנו אך ורק בזכות בית הדין.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

מאמן מהטובים בארץ אבל משוגע לא קטן.
מחזיק ממנו מאוד, רציתי שהרומן הנוכחי של הקבוצה איתו יהיה קצת יותר ארוך זה לא קרה וחבל.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dardasmiley כתב:על כל משחק שנצחת בדקה ה-90 יש משחק שהפסדת בו נקודות בדקה ה-90. על כל פעם שהחילופים שלו קלעו בול היו חילופים שהרגו אותנו. לוזריות בעיניי זה שכל משחק עלית העונה ב-15 דק' ראשונות של פאניקה, שמול כל קבוצה גדולה התבטלת (לפחות בתחילת המשחק), שבאת לעשות בונקר שלא יבייש את נסראללה בהרבה מאוד משחקים. לוזריות זה ליסוע לרמה"ש שלא משחקת על כלום כשאתה נלחם נגד הירידה מחזור אחד לסוף ולשחק על תיקו. ועוד להיות מבסוט מזה
אז במזל הסתדר לו טוב ובמחזור האחרון השחקנים שלו נתנו את הנשמה והבקיעו בדקה ה-6, אבל תאר לך מצב הפוך שפה 0-0 ובפ"ת 1-0 בדקה 6, נראה לך שהיינו נשארים בליגה?

אז כן אני עדיין חושב שעם הקהל והסגל הנוכחי אנחנו יותר טובים מרמה"ש מעכו ממכבי פ"ת וגם מהפועל חיפה. אבל כשאתה בא לכל משחק עם רגשי נחיתות כנראה שככה גם יראה המשחק שלך ובזה אני תולה את האשמה אך ורק במאמן.
זה שקלינגר נכשל פה בענק זה לא סוד, אבל אני חושב שכל מאמן שהיה מגיע לפה אחריו היה מצליח לא פחות מגיא לוי ואפילו יותר...

שלא יצא לכם מהראש שנשארנו אך ורק בזכות בית הדין.
אפשר להיות חכם ואפשר להיות צודק. אז יכולים לנסות לבוא לכל משחק בלי רגשי נחיתות ולתקוף מהשנייה הראשונה. אבל בפועל היה לך את הסגל אולי הכי חלש בליגה, עם שחקנים שלא מצליחים לחבר 6 פסים.
ודרך אגב, עם ה"לוזריות" הזו הוצאנו נקודה אצל האלופה. אבל בטח תגיד שגם זה בפוקס...

אף מאמן לא היה הופך אותנו לקבוצת צמרת, גם לא לקבוצת מרכז טבלה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

תודה.

ואפילו תודה רבה !

על האומץ להגיע לאחר שרשרת ההפסדים,

על התעוזה לאמן סגל של שחקנים חלשים....

על ההצלחה לתקן את החורבן שקלינגר השאיר,

על שהחזרת לקהל את הכיף של לעודד ולשיר,

על שידעת להתמודד מול לחץ התלהמות וקללות....

על שידעת במשחקי אמת לקחת את כל הנקודות,

על שנתת לנו לשמוח מידי פעם בעונה שמרביתה דיכאון,

על שידעת לנצח במשחק ההכי חשוב במחזור האחרון,

אז כן, מעולם לא היית אצלי בעדיפות ראשונה,

אבל אתה הגון ישר ויודע את המלאכה,

רק שבאר שבע חייבת מאמן מנוסה עם הישגים בקבוצות גדולות,

יתכן שבעתיד עוד תשוב אלינו ותתקבל בזרועות פתוחות,

בניגוד לעזיבתך בקדנציה הראשונה,

הפעם אין בליבי שמחה וצהלה,

שהרי גיא בסיכומו של יום הצלחת במשימה,

הפועל באר שבע בליגת העל לעוד עונה,

אז תודה לך גיא, תודה ובהצלחה ! :כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גם גיא לוי מסכים איתנו:
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/36 ... 1&cat=7101" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

תמסור לו שהוא לא עמד במטרות שלו... בית עדין עמד במטרה

תמשיכו להאמין שמגיע לו להשאר.. העובדה היא שיש מאמן חדש ובזה צריך להתעסק.. הכנות לעונה הבאה.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

עמית אתה מוטען מאלף שיקולים זרים אז בבקשה תגיד אותם ואל תסכם דברים במשפטים קצרים אתה ועוד הרבה אנשים שעובדים או קשורים למועדון והורסים אותו מיום ליום במועדון הזה אין שום תרבות ולכן הוא לא יהיה מועדון גדול כל עוד זה לא השתנה, ואני מאוד מקווה שאני טועה ..

ובאמת עמית שאתה מדבר על משהו תגיד למה ואל תבלבל לנו פה במח תגיד למה אתה רושם דברים וכולנו יודעים שיש סיבה למה אתה רושם את הדברים ,דרך אגב אתה עוד תסמין ולא משנה כמה קונפטי תביא למשחקים של קהל מסריח וחסר כל תרבות או הוקרה למי שמגיע לו .
ולכל המצקצקים תסתכלו על הטבלה במחזור השביעי תסתכלו על דברים שכתבתם במחזור השביעי ואם אין לכם כח לזכור את כל הדברים האלה פשוט תזכרו רק בנאסר שלא הצליח להעביר פס לפני שגיא בא ובחצי שנה הפך לשחקן ששמים עליו שמירה אישית .
תמונה

שלח תגובה