הקברניט החליט על יצוב הספינה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

הקברניט החליט על יצוב הספינה.

שליחה על ידי גיל שגיב »

הקברניט = אלישע לוי.

אלישע לוי מכוון לעבר 'פליטי חיפה', לעניות דעתי הכיוון שלו הוא כזה :

הגעתי לקבוצה עם סגל חלש במיוחד שהשאיפה הראשונית שלה היא התייצבות ומיקום בפלי אוף העליון.
פליטי מכבי חיפה מתאימים למטרות של הפועל באר שבע שכן מדובר בשחקנים מוכשרים באופן יחסי לשחקני ליגת העל ובוודאי ביחס לסגל הקיים בבאר שבע.

מדובר בשחקנים רעבים להצליח ולהוכיח כי יש להם עוד מה למכור כמו כן בבאר שבע תהיה להם במה נוחה יותר לבוא לידי ביטוי בהעדר לחץ להביא אליפות ותחרות קשה על ההרכב שחקנים כמו עותמן,יאיא,שרנוב ובוליאט יכולים להביא אותנו ליעד הראשוני שהוא פלי אוף עליון.

אני רק מקווה שיסגרו איתם חוזים עם אופציה נוחה להמשך התקשרות ולא לעונה אחת עם חזרה אוטומטית לחיפה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: הקברניט החליט על יצוב הספינה.

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אתה הולך על הגישה האופטימית, שהיכולת הרעה שלהם מחיפה נבעה מתהליך התאקלמות איטי, לחץ, תחרות בהרכב וכו'.
מי אמר שאלה הגורמים שגרמו להם להציג את היכולת שהציגו בעונה החולפת? אולי הם פשוט שחקנים גרועים?
אתה מכיר את מה שאומרים על הברווז, מי אמר שאותם שחקנים שכרגע הם בגדר ברווזונים מכוערים יתפתחו לברבורים ויפרשו כנפיים?
בוא לא נשכח שלולא החתמת צוצליץ' בינואר יש סיכוי סביר שחיפה מגיעה לפליאוף התחתון וזה כשהבסיס הישראלי שלה טוב בהרבה מהבסיס שלנו כאן.
רעב ורצון להוכיח אני בטוח שהיה גם לאמג'ד סולימאן, זה לא ממש עוזר לנו.
לי זה נראה כמו הימור רציני, הימור שאני לא הייתי לוקח (ולא דיברתי על העלות של אותו הימור).

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

גם ה"גרועים" כביכול כמו שאתה אומר זה גרועים בשביל לקחת אליפות ולא גרועים בכללי.. אם המטרות שלהם היו לסיים במרכז הטבלה(שזה כרגע מה שאנחנו רוצים) אז הם היו נחשבים בתור הצלחה..

השחקנים עצמם על הנייר טובים מאוד זה פשוט במכבי בנו יותר מדי לרוחב את הסגל מה שפגע בסופו של דבר בקבוצה..

אלישע מכיר כל אחד מהם אישית הוא לא סתם היה מחליט להביא אותם..

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

להזכיר לכם איזה שחקנים ציוותו לנו בשנים האחרונות בוואלה ובnrg עזבו שטויות הסיכויים שאלישע יעשה טעות בבחירה של זרים שהוא מכיר אישית נראה לי נמוכה ביותר כלומר מה אתם חושבים שהוא לא ראה את החסרונות שלהם???

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מוזר שכלפי הזרים שעברו כאן בתחילת שנה לא הייתם כאלה סלחניים.. וזה היה אחרי חודש חלש..

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

bs war כתב:מוזר שכלפי הזרים שעברו כאן בתחילת שנה לא הייתם כאלה סלחניים.. וזה היה אחרי חודש חלש..

וואלה אחי לא הבנתי מילה ממה שכתבת
?????????????

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

מסכים עם ניב ואלכס, הרי אלישע אימן אותם עונה שלמה וגם בחן אותם לפני שהביא אותם, אז ההסתברות שלמרות כל זה הוא טועה נמוכה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

alex כתב:

וואלה אחי לא הבנתי מילה ממה שכתבת
?????????????
עם הזרים שעברו אצלנו בתחילת השנה הייתם פחות סלחניים, וזה היה אחרי חודש אחד חלש. משום מה לזרים של אלישע, שהיו חלשים לאורך כל העונה, אתם מוכנים לתת "הזדמנות שנייה"..

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

כלומר אחרי הפירסום של מעריב ווואלה העברת תסריטים שלמים הא

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

bs war כתב:
עם הזרים שעברו אצלנו בתחילת השנה הייתם פחות סלחניים, וזה היה אחרי חודש אחד חלש. משום מה לזרים של אלישע, שהיו חלשים לאורך כל העונה, אתם מוכנים לתת "הזדמנות שנייה"..
אתה משווה שחקנים שאני בספק אם יכולים להתקבל לליגה למקומות עבודה לזרים שפשוט לא מתאימים לאליפות ושהם חלק/היו מהנבחרת?!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

niv1 כתב: אתה משווה שחקנים שאני בספק אם יכולים להתקבל לליגה למקומות עבודה לזרים שפשוט לא מתאימים לאליפות ושהם חלק/היו מהנבחרת?!
גם לזרים שהגיעו לכאן בתחילת העונה לא היה רקורד של חובבנים. לא שחקני נבחרת (למרות שצבאי היה חלק מנבחרת פולין אם אני לא טועה), אבל גם לא זרים לכדורגל.
"בספק אם יכולים להתקבל לליגה למקומות עבודה".. בוליאט היה מהשחקנים החלשים בקבוצה שסיימה חמישית בליגה. במה זה שונה מהמעמד שאיתו הגיע אלינו ליאור ז'אן לדוגמא?

שלח תגובה